GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκόσμια πρωτοτυπία της ΕΡΤ στη Eurovision‏...

Από την Μελίνα Λ. H ΕΡΤ φέτος με ενα λιτό promo tour προσπαθεί να προωθήσει την ελληνική συμμετοχή στο εξωτερικό, αξιοποιώντας τo Ιnt...

Από την Μελίνα Λ.
H ΕΡΤ φέτος με ενα λιτό promo tour προσπαθεί να προωθήσει την ελληνική συμμετοχή στο εξωτερικό, αξιοποιώντας τo Ιnternet φυσικά. Με μια όμως παγκόσμια πρωτοτυπία!
Η αγγλική έκδοση του site της για την Eurovision, είναι στα ελληνικά. Γιατί σας κάνει εντύπωση;
Όποιος θέλει να μας ψηφίσει, αφού εμείς δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον ευατό μας, να μάθει ελληνικά.
Μπορεί βέβαια η βασική είδηση να είναι στα ελληνικά, αλλά το μενού είναι στα αγγλικά, αλλά ...
ότι και να πατήσει κανείς (Greek participation, Participants 2011, History, Multimedia), δεν ανοίγει τίποτα. Όχι βέβαια ότι στην ελληνική έκδοση ανοίγει.
Νωρίς είναι ακόμα, μπορεί να βάλουν πληροφορίες για την ελληνική συμμετοχή μετά τον τελικό και να την προωθούν μέχρι το 2012.
Σήμερα βρίσκεις σε video το OPA του Αλκαίου, παρά τη φετινή συμμετοχή!
Έχει όμως και Contact. Όποιος θέλει να μάθει κάτι για την ελληνική συμμετοχή, να το πατήσει και να ρωτήσει.
Ουπς και το Contact είναι στα ελληνικά;
Τι την θέλετε την αγγλική έκδοση? Για να γίνεστε ρεζίλι και στην Ευρώπη;
Άδικα μας λένε τεμπέληδες οι ευρωπαίοι? Και μετά περιμένουμε να μας ψηφίσουν.
Καλή επιτυχία Λούκα και ας μην σε στηρίζει η ΕΡΤ.

3 σχόλια

  1. ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΑΠΩΝΑ ΚΑΙ ....ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ..όπως λέμε.
    ΅καμμία σχέση΅..!!!

    Σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της ιαπωνικής κυβέρνησης (και όχι γιαπωνικής που εσείς την αποκαλείτε!) με αφορμή το πρόσφατο σεισμό και τις συνέπειές του, δήλωσε:
    «Θα συνεχίσω να λαμβάνω την αμοιβή μου ως μέλους του κοινοβουλίου, όμως όχι αυτή που απορρέει από τον τίτλο του πρωθυπουργού, ούτε τα σχετικά πριμ. Όπως και η ηλεκτρική εταιρεία Tokyo Electric Power (Tepco), η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη σ' αυτή την κρίση».

    Αυτοί είναι ηγέτες κύριε Παπανδρέου και όχι εσείς και το.....πολυμελές αμειβόμενο υπουργικό συμβούλιο, με την πληθώρα συμβούλων και παρατρεχάμενων που έχετε διορίσει και εμείς τους πληρώνουμε και με το παραπάνω, για να μας σώσουν δήθεν και συνέχεια μας οδηγούν στα χειρότερα , καθότι όλες οι επιλογές σας έχουν οικτρά αποτύχει και βυθίζουν τη χώρα όλο και πιο βαθειά σε μια οικονομική κρίση που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει τελικά.

    Έτσι δίνουν το «καλό παράδειγμα» στο λαό τους και όχι να κόβουν από τους πολίτες και οι περισσότεροι από σας να μην πληρώνετε ούτε καν τους καφέδες που πίνετε, στα γραφεία σας και στις αίθουσες VIP των αεροδρομίων, πλέον των παχυλών απολαβών που λαμβάνετε από τα κρατικά ταμεία.

    Ενδέχεται βέβαια και ο ΓΑΠ να πεί το ίδιο....ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...
    ¨ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ...¨

    ΑΛΛΑ...σιγά μην νοιαστούν οι ΠΑΣΟΚΟΙ για να δώσουν το καλό παράδειγμα.....
    Την εξουσία ήθελαν να πάρουν με κάθε τρόπο, αράδιασαν ένα κάρο ψέμματα και άντε να βρεις την αρχή και το τέλος της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γιουροβιζιον ειναι για φλορους και κουνιστους σαν και σενα. Ενα κακογουστο πανυγηρι για αργοσχολους ντιντιδες και ξανθιες. Κακως συμμετεχουμε κατι που κανει και η ιταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Παιδεια

    Καμια εξεταση για την εισαγωγη στα πειραματικα!!

    Την πατησε το Πασοκ σχετικα με το Νομοσχεδιο με τα Προτυπα

    Η ΝΔ που εκανε τον ανηξερο ωσπου να κατατεθει το νομοσχεδιο στην Βουλη τωρα θελει με τροπολογια να γινουν πιο πολλα ΠΡΟΤΥΠΑ με εξετασεις και στο Γυμνασιο και στο Λυκειο!!

    Η Διαμαντοπουλου Αννα είχε βαλει εξετασεις εισαγωγης στα Προτυπα μονο στο Λυκειο!

    Πaρολα αυτα και αυτο ηταν λαθος πολιτικο!

    Με το νέο νομοσχέδιο για τα «Πρότυπα Πειραματικά», όχι μόνο, επανέρχονται, τα Πρότυπα τα σχολεία της συντήρησης της «ψευτο-ελίτ» και της Χούντας,

    αλλά ουσιαστικά καταργούνται τα υπάρχοντα Πειραματικά, αλλά και τα λίγα «Πειραματικά των ΑΕΙ», αφού θα έχουν μπροστά τον όρο Πρότυπα αλλά και γιατί και εκεί οι μαθητές θα εισάγονται με εξετάσεις (άρθρο 44 παράγραφος 5).

    Θα πρέπει να γίνει τροπολογία στο νομοσχέδιο, για το καλό της επιστήμης και να προστεθεί στο άρθρο 44 παράγραφος 5,
    ότι «τουλάχιστον για τα υπάρχοντα Πειραματικά των ΑΕΙ, και τα «συνεργαζόμενα με τα ΑΕΙ», οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση».


    Αυτα ελεγε ο Δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα και εστειλε ενα αθρο στο πρεσσσ...

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση