GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Viva Europa!...

Από τη Φιλική Εταιρεία 2010   ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΑΡΕΤΕ  ΕΛΑΧΙΣΤΗ  ΙΔΕΑ  ΠΟΣΟ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΜΑΣ ΣΤΗΝ  ΕΔΡΑ  ΛΗΨΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ...

Από τη Φιλική Εταιρεία 2010
 ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΑΡΕΤΕ  ΕΛΑΧΙΣΤΗ  ΙΔΕΑ  ΠΟΣΟ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  ΜΑΣ ΣΤΗΝ  ΕΔΡΑ  ΛΗΨΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ  ΣΤΙΣ  ΒΡΥΞΕΛΕΣ, 12.000  ΕΥΡΩ  ΤΟ  ΜΗΝΑ ! ! !   ΓΙΑΥΤΟ  ΕΠΙΜΕΝΟΜΕ  ΟΤΙ  ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ  ΣΥΝΕΧΗΣ,  ΣΚΛΗΡΟΣ   ΕΛΕΓΧΟΣ  ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ, ΘΕΣΜΙΚΑ  ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ   ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ   ΒΕΛΤΙΩΣΗ  ΤΩΝ  ΣΥΝΘΗΚΩΝ  ΤΗΣ  ΖΩΗΣ  ΜΑΣ !  ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΜΕ !
 ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΟΠΟΙΑ  ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

6 σχόλια

  1. Προσοχή –προσοχή
    Όσοι νοικιάζεται σπίτια και καταστήματα σε μουσουλμάνους ενοικιαστές να τα ξενοικιάσετε αμέσως από αυτούς , διότι :
    Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αφού πάρουν την εμπιστοσύνη από εσάς σαν καλοπληρωτές μετατρέπουν τα περισσότερα καταστήματα που νοικιάζουν σε τζαμιά και τα διαμερίσματα σε κοινόβια , δηλαδή ένας φαίνεται στα χαρτιά αλλά μένουν πολλοί μέσα ,και αφού σας βάλουν μεγάλο φέσι από τα απλήρωτα ενοίκια που συσσωρεύτηκαν , βάζουν φωτιά και τα καίνε και λένε ότι τους έκαψαν χριστιανοί η άλλης εθνικότητος .
    Έτσι αυτοί ξενοικιάζουν τα διαμερίσματα και τα καταστήματα που τους έχετε νοικιάσει σαν κύριοι και εσείς μπαίνετε μέσα χοντρά διότι έχετε πάρει μόνο δυο με τρεις μήνες ενοίκια από αυτούς , καταστρέφοντας την περιουσία σας και αφήνοντας απλήρωτους λογαριασμούς κοινόχρηστα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ.
    Και μετά οι ίδιοι πάνε σε άλλα κορόιδα Έλληνες κα τους κάνουν τα ίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΔΝΤ:Πρόταση για νέο πακέτο 100 δισ. ευρώ μα αντάλαγμα ΔΕΗ και ΟΤΕ, απολύσεις και υποθήκευση κρατικής περιουσίας".


    [Image]Την παροχή ενός νέου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα ύψους 80 - 100 δισ. ευρώ που θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο και θα καλύψει τις δανειακές ανάγκες της χώρας για το υπόλοιπο του 2011 και έως το 2013 προτείνει το ΔΝΤ, με προϋπόθεση την πλήρη αποχώρηση του Δημοσίου από τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η Ευρωζώνη θέλει ως ενέχυρο κρατική περιουσία ακόμη και για την 5η δόση του Ιουνίου, ενώ αναμένεται να επιμείνει σε σκληρά μέτρα, όπως απολύσεις στο Δημόσιο, καθώς φέτος απαιτούνται πρόσθετα μέτρα 6 - 7 δισ. ευρώ.

    Και πάλι θα μας πουν κουράγιο Ελληνες .
    Δεν αντέχουμε άλλο μνημόνιο. Προκόψαμε με το πρώτο.
    Φτάνει πιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!


    αναρτήθηκε από kafeneio στις 1:25 μμ την 10 Μαϊ 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες

    10/05/2011, 05:00 π.μ. 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

    Ένας 44χρονος πέφτει νεκρός από μαχαιριές τριών δραστών οι οποίοι ήθελαν να του κλέψουν την κάμερα που κρατούσε. Κατευθυνόταν στο parking που είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του ώστε να πάει την γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει το δεύτερο παιδί τους.


    ΠΑΣΟΚ : Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες.

    PASOK : Πρώτα ο λαθρομετανάστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Παιδεια

    Καμια εξεταση για την εισαγωγη στα πειραματικα!!

    Την πατησε το Πασοκ σχετικα με το Νομοσχεδιο με τα Προτυπα

    Η ΝΔ που εκανε τον ανηξερο ωσπου να κατατεθει το νομοσχεδιο στην Βουλη τωρα θελει με τροπολογια να γινουν πιο πολλα ΠΡΟΤΥΠΑ με εξετασεις και στο Γυμνασιο και στο Λυκειο!!

    Η Διαμαντοπουλου Αννα είχε βαλει εξετασεις εισαγωγης στα Προτυπα μονο στο Λυκειο!

    Πaρολα αυτα και αυτο ηταν λαθος πολιτικο!

    Με το νέο νομοσχέδιο για τα «Πρότυπα Πειραματικά», όχι μόνο, επανέρχονται, τα Πρότυπα τα σχολεία της συντήρησης της «ψευτο-ελίτ» και της Χούντας,

    αλλά ουσιαστικά καταργούνται τα υπάρχοντα Πειραματικά, αλλά και τα λίγα «Πειραματικά των ΑΕΙ», αφού θα έχουν μπροστά τον όρο Πρότυπα αλλά και γιατί και εκεί οι μαθητές θα εισάγονται με εξετάσεις (άρθρο 44 παράγραφος 5).

    Θα πρέπει να γίνει τροπολογία στο νομοσχέδιο, για το καλό της επιστήμης και να προστεθεί στο άρθρο 44 παράγραφος 5,
    ότι «τουλάχιστον για τα υπάρχοντα Πειραματικά των ΑΕΙ, και τα «συνεργαζόμενα με τα ΑΕΙ», οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση».


    Αυτα ελεγε ο Δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα και εστειλε ενα αθρο στο πρεσσσ...

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση