GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρισιά στην Τουρκία η λέξη «Έλληνας»!...

Από το http://tosokaki.blogspot.com/ «Με το συμπάθιο Έλληνες»…. Εντύπωση προκάλεσαν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Τούρκος πρωθυπουργός ...

Από το http://tosokaki.blogspot.com/
«Με το συμπάθιο Έλληνες»….
Εντύπωση προκάλεσαν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε τηλεοπτική του συνέντευξη χτες το βράδυ, αφού απαντώντας σε ερώτηση για την απαράδεκτη, σύμφωνα με τον ίδιο, κριτική που ασκείται προς το πρόσωπό του, είπε: "Έχουν εκδοθεί πολλά βιβλία σχετικά με μένα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στα βιβλία αυτά και τί δεν είπαν. Εβραίους μας είπαν, Αρμένιους μας είπαν και με το συμπάθιο Έλληνες μας είπαν. Το μόνο που μπορούμε να...
 κάνουμε είναι να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη".
Δημοσιότητα δεν έχει δοθεί στην Τουρκία σχετικά με την έκφραση "με το συμπάθιο Έλληνες" που στην τουρκική γλώσσα παραπέμπει σε κάτι αρνητικό. Ωστόσο το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk στην ιστοσελίδα του σήμερα αναφέρεται στα σχετικά σχόλια που έχουν αναρτηθεί στο τουρκικό twitter με μηνύματα της μορφής "από πότε είναι βρισιά το να είσαι Έλληνας;" και "μήπως είναι ντροπή να είσαι Έλληνας;"
Ο Ερντογάν στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποίησε τη λέξη "Ρουμ" δηλαδή Ρωμιός, η οποία χρησιμοποιείται στην Τουρκία για τους Έλληνες της Τουρκίας και της Κύπρου. Τη δήλωση έκανε ο Τούρκος πρωθυπουργός στην τελευταία προεκλογική του συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι NTV.
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=127641

12 σχόλια

  1. Μην σκύβετε το κεφάλι! Μην τρομοκρατείστε! Ελληνικό νόμισμα εδώ και τώρα!
    Μόνο έτσι πληρώνουν οι έχοντες και όλοι γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο κατέχοντες, και αντιδρούμε ουσιαστικά στην δουλεία που μας έχει επιβληθεί από την εποχή του Βυζαντίου έως τις μέρες μας από τις οικονομικές αυτοκρατορίες που μας υποδουλώνουν για να μας εκμεταλλεύονται και να μας χρησιμοποιούν για δικά τους οφέλη. Αυτή η τόσο μικρή κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, μα τόσο πλούσια και αυτάρκης σε φυσικούς πόρους και ανθρώπινο πολιτισμό,ένα σημείο που ενώνει τρεις από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη και σαν κάτοχός αυτής της μοναδικής γεωπολιτικής αξίας αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα που ορέγεται ο κάθε ισχυρός που επιθυμεί να κυριαρχήσει από την εποχή του Δαρείου έως τις μέρες μας, δεν έχει ανάγκη από την φιλία τέτοιων φίλων. από την συμμαχία τέτοιων συμμάχων, από τον συνεταιρισμό με τέτοιους εταίρους. Με υπεύθυνο, αδιάφθορο και άμεσα αυτοελεγχόμενο νομοθετικό σώμα, ανεξάρτητη και πραγματικά "τυφλή" Δικαιοσύνη, ξεπερνώντας και τα τελευταία σύνδρομα των κωλοβασιλέων, των κωλόγερων, των κωλοεθναρχών και των κωλοαπογόνων τους,εστιάζοντας στην ευρύτερη κοινωνική μόρφωση των νέων της και όχι σε μία πανάκριβη, στείρα και ανούσια εκπαίδευση που τους προορίζει για αυριανούς δούλους, η Ελλάδα μπορεί να κάνει πάλι την υπέρβαση και να προσφέρει πολιτισμό διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ανεξαρτησία της και την ελευθερία της από όλους αυτούς τους λαούς που αδυνατούν να δουν πιο μακρυά από την μύτη τους και να αντικαταστήσουν το "εγώ" με το "εμείς", διότι είναι μοιραίο για τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν τον τόπο, δεχόμενοι τόσο μεγάλες πιέσεις, να εξελίσσονται ταχύτερα από τους υπόλοιπους πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της πρωτοπορίας, η οποία φανερώνει τον δρόμο και ορίζει την διαδρομή της ανθρωπότητας.
    Έλληνες τολμήστε και για ακόμα μία φορά επαναστατήστε και όλοι αυτοί που σήμερα σας πολεμούν όταν βρεθούν εκεί που πάλι πρώτοι εσείς θα πάτε θα σας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΧΕΣΜΕΝΟ Σ'ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς καταντήσαμε λοχία. Γίναμε περίγελως ακόμη και αυτών που μας άρεσε να αποκαλούμε γιουσουφάκα,μπουνταλάδες και άλλα παρεμφερή.
    Σαν να μην μας έφτανε η περιφρόνηση με την οποία μας περιβάλλουν οι κάθε λογής σύγχρονες Αριες φυλές.
    Δεν φτάνει που μας λοιδωρούν φιλοφρονώντας μας με ότι πιό προσβλητικό περιλαμβάνει το λεξιλόγιο τους και η στείρα και κακόγουστη φαντασία τους (φαντάζομαι είδατε το Γερμανικό βίντεο που καταλήγει στον τρυφερο εκ των όπισθεν εναγκαλισμό των Τούρκων προς ημάς, πράγμα που όπως αποφαίνονται θα αρέσει εις αμφοτέρους)τώρα μας δείχνουν με το δάχτυλο ,σαν σκιάχτρα για φόβητρο,σαν βδελυρά υποκείμενα μιάς κατώτερης συνοθυλευματικής ράτσας,ουδεμίαν σχέσιν έχοντας με το πατρώον γένος.
    Προφανώς θεωρούν εαυτούς απογόνους,αφού νομίζουν ότι αυτοί είναι τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. entelws xesmeno se exoume mparmpa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιμη σου ρε να σε λένε ΕΛΛΗΝΑ αντί για σελτζουκο και μογγόλο.
    Πάνω στην Μ. ΑΣΙΑ και την ΙΩΝΙΑ έχετε σήμερα το δικαίωμα να συνομιλείτε με λαούς πολιτισμένους. Πάνω στα ερείπια του Ελληνικού πολιτισμού βγάζετε τουριστικα σποτάκια οικειοποιούμενοι ένα πολιτισμό που ούτε κάν μπορούσατε ποτε να διανοηθείτε.
    Δείξτε στον κόσμο ρε την ανατολία που είναι η πραγματική τουρκία με τα σπίτια απο λάσπη την βρωμια και την ρυπαρότητα με τα χεσμένα σαλβαρια αποτελούμενοι από όλες τις υποανάπτυκτες φυλές.
    Η Κωνσταντινούπολη και η Σμύρνη ποτε δεν ήταν τουρκικες πόλεις ρε αχρηστε αλλά και αυτές τις βρωμίσατε.
    Θα ηθελες πολύ να ήσουν ΕΛΛΗΝΑΣ αλλα θα μείνεις πάντα σελτζουκος. Γιατι ΕΛΛΗΝΑΣ γεννιεσαι ρε δεν γίνεσαι. Σου λειπουν πολλα γονίδια και διανοητική σκεψη για να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Οσο για το συμπάθειο εμείς εδώ σας λέμε σκατοτουρκους λεχρίτες και βρωμιαρηδες αισιχτιρ παλιολιγδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το συμπαθειο; ποιο συμπαθειο ρε πατσαβούρα που θα πιάσεις εσυ στο στομα σου τους Ελληνες. Ρε σαλβαροχέστη κάτι αιώνες ιστορία έχει το συνοθυλλευμα που το λες και λαο, με κουράδες απο βόδια ζουσατε ρε άχρηστε,το καλυτερο σπίτι σας ηταν οι καλαμωτές χαζοχαρούμενο. Εκανε η μυγα κωλο και έχεσ τον κόσμο όλο. Ουστ βρωμιαρηδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερντογάν Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ σε έχουμε ΧΕΣΜΕΝΟ
    Βάρβαρε τούρκε
    Και στην Ελλάδα η λέξη Τούρκος σε τίποτε καλό δεν παραπέμπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "
    "Βρισιά στην Τουρκία η λέξη «Έλληνας»!... "
    Μονο στην Τουρκια?? Δεν βλεπετε πως μας βλεπουν στην Ευρωπη..Και δυστυχως εχουν δικιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mπαρμπα σε εχουμε και πολυ χεσμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί εδώ το "τούρκος" βρισιά δεν είναι; αμαν πια αυτή η αστική υποκρισία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί εδώ τι είναι ο Τούρκος, κοσμητικό επίθετο.
    Αυτός ο Τούρκος, Τούρκο θα με κάνει.......
    http://www.youtube.com/watch?v=GU9hnowzZzs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση