GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός απείλησε να πυροβολήσει αδέσποτο...

Από το http://www.enet.gr/ Ο παραθεριστής- γείτονας φώναξε την Αστυνομία για να της υποβάλλει μήνυση επειδή φροντίζει ένα αδέσποτο έξ...

Από το http://www.enet.gr/

Ο παραθεριστής- γείτονας φώναξε την Αστυνομία για να της υποβάλλει μήνυση επειδή φροντίζει ένα αδέσποτο έξω από την πόρτα του σπιτιού της. Οι αστυνομικοί έσπευσαν, ως όφειλαν, στο Πόρτο Ράφτη, αλλά αντί να της δώσουν συγχαρητήρια που κάνει τη δουλειά του Δήμου, έχει στειρώσει το ζώο, το έχει πάει στον κτηνίατρο και όλα αυτά τα έχει πληρώσει από την τσέπη της, της είπαν: «ή σταματάς να ταΐζεις το αδέσποτο ή το πυροβολούμε»! Για την ακρίβεια ο ένας από τους δυο.
«Εταξαν», όπως καταγγέλλει η γυναίκα που το φροντίζει στο enet.gr, «έναν βέβαιο θάνατο» στη ...
σκυλίτσα που σίγουρα δεν επέλεξε να βρεθεί στους δρόμους από τον Δεκέμβριο του 2010, ούτε να περάσει όσα έχει περάσει.
Φυσικά όταν η καταγγέλλουσα –τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του enet.gr- παρακάλεσε τους αστυνομικούς να της δείξουν το νόμο που «απαγορεύει τη φιλοζωία» και «γενικά τη φροντίδα ενός αδέσποτου και τη σίτισή του», δεν είχαν να της επιδείξουν κάτι σχετικό.
Η σκυλίτσα χαρίζεται. Είναι σχεδόν ενός έτους, υγιής και είναι βέβαιο πως θα βρει ένα καλό σπίτι δεδομένου ότι έχει ανθρώπους στη γειτονιά που τη φροντίζουν και την αγαπούν. Αν ενδιαφέρεστε να την υιοθετήσετε επικοινωνήστε με το e-mail της "Φάρμας των ζώων" (farma@enet.gr).
Αυτό που δεν είναι καθόλου σίγουρο είναι αν οι άνθρωποι αυτοί, που υποτίθεται πως υπερασπίζονται το νόμο, τον γνωρίζουν. Το περιστατικό, που περιελάμβανε και άλλες …ωραίες προτάσεις από την πλευρά των οργάνων της τάξης, όπως «δέσ’το έξω από το σπίτι σου» ή «μην το ταΐζεις για να φύγει», σημειώθηκε κατά τις 11 το πρωί της περασμένης Κυριακής.
Μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος των αστυνομικών του συγκεκριμένου πληρώματος περιπολικού είναι το λιγότερο που οφείλει να κάνει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Διαφορετικά τι νόημα έχει η εγκύκλιος -που εστάλη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προς όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας- για την προστασία των ζώων και την εξέταση κάθε πληροφορίας που αφορά σε βασανισμό ή θανάτωση ζώου, αν οι απειλές προέρχονται –σύμφωνα με την καταγγελία- από τους ίδιους τους αστυνομικούς.
ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

9 σχόλια

  1. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ=ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ κ.ΜΩΡΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ
    ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλά με τα λόγια δε γίνεται τίποτα.
    Να βρει έναν καλό δικηγόρο η κυρία να κάνει μήνυση και θα τη στηρίξουμε όλοι.
    Επίσης, δυστυχώς ο Σκανδαλίδης με τον νέο "φιλοζωικό" νόμο του, όντως απαγόρευσε να ταίζουν οι πολίτες αδέσποτα(!!!). Η κυρία πρέπει (μέχρι να υιοθετηθεί) να το τσιπάρει και να το κρατήσει στο σπίτι της, για να μην έχει το νόμο με το μέρος της η καριόλα η γειτόνισσα...

    θυμίζω στον άντρακλα το μπάτσο που επειδή αργεί ο Παπουτσής να του δώσει το ελεύθερο ν' αρχίσει να πυροβολεί ανθρώπους, θέλει να εξαντλήσει την καρακομπλεξάρα του πάνω στο δύστυχο σκυλί, ότι ο νόμος πλέον προβλέπει τριετή φυλάκιση άμα πειράξεις ζώο.
    Ας τον τυπώσει κάποιος να τον δουν γιατί μάλλον δεν το ξέρουν.
    Αει σιχτίρ κομπλεξάνθρωποι που όλα είναι ιδανικά και σας ενόχλησε το αδέσποτο, λες και φταίει εκείνο που το πετάξανε κάτι βλαχαδερά σαν εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο ειναι να εισαι φιλοζωος στο δικο σου το σπιτι απ εξω και οχι στου....γειτονα!!!
    το να ταιζεις με αποφαγια εσυ ο φιλοζωοος το αδεσποτο στο απεναντι σπιτι ειναι τουλαχιστον γελοιο....αν δεν μπορεις να το μαζεψεις μεσα στο σπιτι σου τουλαχιστον παρτο απ εξω ....οχι ομως στο σπιτι του απεναντι....
    τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΩ ΑΠΛΑ!
    ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ , ΑΛΛΑ ΣΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΑ ΓΑΥΓΗΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΛΕΡΓΙΚΑ ΣΤΑ ΖΩΑ .
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε μωρου ,
    εδω πυροβολαν ανθρωπους , στα σκυλια θα κανουν πισω?
    Πλακα εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΚΕΝΤΡΟ»ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΥΡΙΟΙ...

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ «ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ», ΟΤΙ «ΔΗΘΕΝ» Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΚΕΪ» (ΝΑ… ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ?)
    ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ?

    ΥΜΝΗΤΕΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΥΠΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΛΠ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΧΙΤΩΝ, ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΠΡΟΔΩΤΩΝ)...

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΠΟΥ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ «ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ «ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ», ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ» «ΚΑΛΟ» KAI «ΕΝΑΡΕΤΟ» (ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ… (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ , ΟΠΩΣ - «…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…»....!!!!)

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ» ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ», ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΚΙΝΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!

    Υ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΝΔ) ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ (ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΣΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ !!

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕ, ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50', ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΒΟΛΗ ΘΕΣΗ...

    ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΎΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

    ΟΠΟΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ, ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ!!!

    ΟΥΣΤ ΓΕΛΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα μην ειναι υποχρεωμενη να τσιπαρει το αδεσποτο.Ο νομος του 2003 λεει ρητα οτι υπευθυνοι για τα αδεσποτα ειναι οι Δημοι.Χρονια τωρα παιρνουν κονδυλια απο την Ε.Ε για τη φροντιδα τους ,και τα λεφτα τα βαζουν στο κ... τους. Αι στο διαολο με τον καθε ανωμαλο που ξεσπα πανω σε ζωα για να καλυψει τον κομπλεξισμο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση