GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτρεξαν να αλλάξουν την ιστοσελίδα του Δήμου...

Από το  almyrosinfo.gr Έτρεξαν να αλλάξουν την ιστοσελίδα του Δήμου Αλμυρού μετά τις αποκαλύψεις του " almyrosinfo.gr " για τ...

Από το almyrosinfo.gr
Έτρεξαν να αλλάξουν την ιστοσελίδα του Δήμου Αλμυρού μετά τις αποκαλύψεις του "almyrosinfo.gr" για την πρόχειρη κατασκευή και τις "κλεμμένες" φωτογραφίες που είχαν χρησιμοποιήσει.
Οι φωτογραφίες που είχαν "ανεβάσει" στο κεντρικό "slideshow" της επίσημης ιστοσελίδας είχαν "κλαπεί" από διαδικτυακή πύλη φωτογράφων η οποία ανήκει στη Google και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι απαγορεύεται η χρήση του υλικού χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
"Δια μαγείας" η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αλμυρού "almyros-city.gr" άλλαψε όψη σε μια νύχτα μετά την...
ανάδειξη του θέματος από το almyrosinfo.gr την περασμένη Τρίτη.
Μέχρι και το βράδυ της ίδιας ημέρας το site είχε άλλη μορφή - με τις εν λόγω φωτογραφίες - ενώ την Τετάρτη όχι μόνο άλλαξε μορφή (διάταξη στο στήσιμο της σελίδας) αλλά αναρτήθηκαν και διαφορετικές φωτογραφίες.
Τέλος, το κακοφτιαγμένο έμβλημα του "Φρίξου και της Έλλης" δεν υπάρχει πια και έχουν πλέον προστεθεί κάποιες από τις κατηγορίες περιήγησης που παρουσίαζαν πρόβλημα.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Δείτε το αρχικό δημοσίευμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση