GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καθεστωτική αριστερά πάει πλατεία...

Από το  ithacanet.gr Πάνε μέρες , που έχουμε τοποθετηθεί στο φαινόμενο " φθίνουσες πλατείες ", χωρίς κανένα ίχνος πεσιμισμού ή...

Από το ithacanet.gr

Πάνε μέρες, που έχουμε τοποθετηθεί στο φαινόμενο "φθίνουσες πλατείες", χωρίς κανένα ίχνος πεσιμισμού ή απογοήτευσης, με την πεποίθηση πως η κοινωνία , οι πολίτες, θα εμπνευστούν κι άλλους δρόμους.
Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί που έχουν απομείνει στην πλατεία να παριστάνουν τη Γεν.Συνέλευση και μικρή σημασία έχει η "ποσότητα" στο σημερινό μας θέμα.
Από μια χθεσινοβράδυνη ανακοίνωση της πλατείας Συντάγματος - Θεματική ενότητα Πολιτική- μάθαμε πως...
στις πλατείες είμαστε για να κάνουμε "αντιμνημονιακό αγώνα". Ούτε για να αλλάξουμε τη ζωή μας, ούτε το καθεστώς, ούτε τίποτα άλλο. Μόνο για "να σταματήσουμε τις επιπτώσεις". Για να επιστρέψουμε στην ειδυλιακή προμνημονιακή ζωή μας. Βαράμε το σαμάρι, όταν μας φταίει ο γάϊδαρος.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το είδος της αριστεράς που κυριαρχεί στην πλατεία, σε ώρες που ο κόσμος είναι λίγος, αλλά είναι φανερό πως δεν πρόκειται για το ΚΚΕ , που απέχει. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος ξέρει;
Γιατί δεν αυτοκτονείτε;
Αυτοί, που κάποιοι κατηγορούν για "δεξιούς", ακροδεξιούς", "πασόκους" που "μαζί τα φάγατε",  ψηφίζουν λίγο πιο ριζοσπαστικά πράγματα.
Να αλλάξουν τη ζωή τους θέλουν...
Εμείς ζήσαμε κάποιες ανοιχτές διαδικασίες, οι οποίες, στη μικρή μας πόλη, ψήφισαν 4 φορές το ίδιο ανατρεπτικό πράγμα. Το χαρακτηριστικό αυτών των ανοιχτών συνάξεων - συνελεύσεων ήταν η απουσία της "διανόησης" και των στημένων κομματικών στρατών. Οι απόπειρες να έρθουν οι συνελεύσεις σε πιο "συντηρητικές" θέσεις έπεσαν στο κενό, με συντριπτική πλειοψηφία. Όλες οι απόπειρες προήλθαν από κάποιους που αυτοπροσδιορίζονται "αριστεροί".
Μήπως, οι "δεξιοί" είναι πιο ριζοσπάστες από την αυτοαποκαλούμενη αριστερά;
Ούτε αριστερά . Ούτε δεξιά. Δημοκρατία. Ένα πολιτικό σύστημα, όπου ο λαός θα αποφασίζει για τη ζωή του. Δεν τίθεται θέμα, αν ο στόχος είναι εφικτός ή όχι. Το θέμα τίθεται, ενδεικτικό μιας πρόθεσης, μιας στάσης ζωής, μιας συμπεριφοράς, για το σήμερα. Ένα σημείο σύγκρισης με όσα γκρίζα μας κυκλώνουν και μας πνίγουν.  Θέλουμε; Αν ναι, μπορούμε.
Κάποιοι δεν θέλουν κι ας πηγαίνουν πλατεία.
Ας συγκριθούν οι δύο λογικές:
Ψήφισμα πλ. Αργοστολίου
Χτεσινοβράδυνη διακήρυξη - "Θεματικής ομάδας Πολιτική" της πλ.Συντάγματος
Σημ. Ι: Ο "τρόμος" που προκαλεί πια ο πολιτικός όρος "Άμεση Δημοκρατία" τους υποχρεώνει, στο τέλος των πολλών "όχι" και "μη", να τον προσθέτουν στο ξεκάρφωτο. Θα γίνει ο μαϊντανός κάθε αυταρχικής και ολιγαρχικής αντίληψης. Σε λίγο θα την έχει, για σύνθημα δίχως περιεχόμενο,  και η Παπαρήγα. (Όπως την έχουν κάποιοι διαχειριστές  διαδικτυακών ομάδων, που διαγράφουν όποιον δεν γουστάρουν).
Αυτά όλα δείχνουν πώς Πάμε καλά.
(φοτό: Σπύρος Δελάλης)

21 σχόλια

  1. ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ...
    Από το : newpost

    Οι Διόσκουροι της αντιπολίτευσης, οι δύο πρώτοι της κυβέρνησης, οι άνθρωποι που ανέδειξε ο Γ. Παπανδρέου. Ο λόγος για τον Γ. Ραγκούση και τον Γ. Παπακωνσταντίνου, που απόλαυσαν τα ύπατα αξιώματα πριν βρεθούν στα υπουργεία Μεταφορών και Περιβάλλοντος αντίστοιχα.
    Και από το επίκεντρο σεναρίων διαδοχής του αρχηγού, βρίσκονται, πλέον,
    στο επίκεντρο κρίσεων που τους απειλούν με πολιτική εξαφάνιση.

    *Ο υπουργός Μεταφορών χρεώνεται τον τρόπο με τον οποίο άνοιξε μέσα στο καλοκαίρι το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί. Στο Μέγαρο Μαξίμου τον κατηγορούν πως άνοιξε ένα μέτωπο που απειλεί τον κύριο στόχο της κυβέρνησης που είναι η οικονομία. Από την άλλη, όμως, ο Γ. Ραγκούσης δεν έκανε τίποτα λιγότερο από το να εκτελέσει την εντολή του πρωθυπουργού: να εφαρμόσει το μνημόνιο.

    * Ο υπουργός Περιβάλλοντος βρίσκεται στη δίνη αποκαλύψεων για τα οικογενειακά εξοχικά του, που έχουν πολεοδομικού χαρακτήρα εκκρεμότητες.

    Oι αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» αλλά και η χθεσινή αποκάλυψη από το EXTRA 3 και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, σχετικά με τη πισίνα της βίλας της Σερίφου, η οποία κατασκευάστηκε με άδεια «υδατοσυλλέκτη» έχουν φέρει τον πρώην «τσάρο» στην πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση.

    Πρόκειται, όμως, για το κερασάκι στην τούρτα, αφού ο Γ. Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί να χρεώνεται την αποτυχία, μέχρι στιγμής, του προϋπολογισμού του 2011. Ο πρωθυπουργός ακούει πολλούς να του λένε ότι τον παραπλάνησε ο υπουργός του.

    Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν οτι ο κ. Παπανδρέου έχει πειστεί για την ζημιά την οποία έχει προκαλέσει ο κ. Παπακωνσταντίνου και αναζητά τρόπους για την απομάκρυνση του αφού θεωρείται πλέον βαρίδι για την Κυβέρνηση.

    Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν οτι σε σύσκεψη η οποία έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Παπανδρέου ζήτησε απο τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο να μην καλύπτει πλέον τις απαντήσεις που για τα προσωπικά του θέματα εκδίδει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ή ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ, ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε τι Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκαρπη η συνάντηση των ιδιοκτητών ταξί με τον Γ.Ραγκούση – Ένταση έξω από το υπουργείο


    Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Υποδομών, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι αυτοκινητιστές ταξί ενώ χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντησή τους με τον Γ.Ραγκούση.

    Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι ιδιοκτήτες ταξί επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια στις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται από το πρωί, στην είσοδο του υπουργείου. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

    Εντός της ημέρας θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου.

    Στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν αποκλείσει ξανά το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

    Στα Χανιά, οι αυτοκινητιστές πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης και κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο Χανίων.

    Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποιούν και οι ιδιοκτήτες ταξί στη Θεσσαλονίκη.

    Επίσης, περίπου 300 αυτοκινητιστές έχουν μεταβεί στα διόδια του Ρίου, επί της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου και στα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, όπου επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε τι Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube παπαδοπουλος γεωργιος το τραγουδι του παρη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε τι Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube παπαδοπουλος γεωργιος το τραγουδι του παρη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΤΑΣΟΝΤΑΙ..........
    ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ. ΜΕΡΕΣ. ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ-ΦΘΙΝΙΠΟΡΟΥ-ΧΕΙΜΩΝΑ-ΑΝΟΙΞΗΣ....

    ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...ΕΚ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ....
    ____________________________________
    Η ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΝΑΖΙ SS. ΠΑssΟΚ.
    ΦΟΝ ΠΑΠΟΥΣΤΗΣ
    & ΦΡΟΥΛΑΙΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΝΤΑΛΑΡΑ.
    ___________________________________
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    ΤΟΝ ΣΕΒ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ.
    ΠΑSSOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποκαλυψη

    Η πλαιτει "φθινει" γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ εφυγε πρωτος μετα απο υποδειξη του Στρατουλη!!

    Αυτο συνεβη την στιγμη που διπλα στον Στρατουη ηταν ο δρ κουτσουκος με τους εντιμους πρασινοφρουρους

    Μαλλον ο Σαμαρας τους εταξε 5 Υπουργεια, ειπε ο Πετρος ο πρασινοφρουρος


    Αυτη ειναι η "αριστερα" σημερα οπως την καταντησε η Μαρια Δαμανακη ή Δραχμανακη = να τα πιανουμε απο παντου!!
    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποκαλυψη

    Η πλαιτει "φθινει" γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ εφυγε πρωτος μετα απο υποδειξη του Στρατουλη!!

    Αυτο συνεβη την στιγμη που διπλα στον Στρατουη ηταν ο δρ κουτσουκος με τους εντιμους πρασινοφρουρους

    Μαλλον ο Σαμαρας τους εταξε 5 Υπουργεια, ειπε ο Πετρος ο πρασινοφρουρος


    Αυτη ειναι η "αριστερα" σημερα οπως την καταντησε η Μαρια Δαμανακη ή Δραχμανακη = να τα πιανουμε απο παντου!!
    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παει καιρος που εχω αναφερθει σε φθινουσες κυβερνησεις μπατσοκ-νδ.πιστευω οτι η κοινωνια θα αλλαξει και θα εμπνευστει απο την ανγακαιοτητα αμεσης δημοκρατιας.
    δεν κυριαρχει κανενα ειδος πολιτικης ιδεολογιας στην πλατεια .τα εχουμεξεπερασει χρονια αυτα .απλα βρεθηκαμε χαρης της τεχνολογιας.εμεις δεν εχουμε χορηγους βλεπεται ουτε ειμαστε υποκινουμενοι.η χωρα μας και ο λαος της πανω απο ολους.
    δεν πεταμε λασπη στους αλλους ,την αληθεια που ποναει λεμε θελοντας να αφυπνισουμε συνειδησεις.
    ειμαστε ακρως πολιτισμενοι και η αγνακτιση ειναι η πιο ηπια μορφη διαμαρτυριας που επιλεγουμε απεναντι σε απανθρωπες κρατικες μεθοδους.την ποιοτητα της δημοκρατιας σημερα την βλεπουμε με μεγαλη μας λυπη .την αδικια την βιωνουμε .ειμαστε ευτυχισμενοι που ο κοσμος ξυπνησε και κυριως εκδηλωθηκε γιατι ξυπνιος ητανε και φοβοτανε το κοινωνικο ψευτικο στατους που μας θελει να κρυβει τα προβληματα του κατω απο το χαλακι της πορτας τους .η χωρα μας αλλαζει και φυσικο ειναι ,ο κοσμος αλλαζει ,μεινετε εσεις με ιδεολογιες του περασμενου αιωνα που περισσοτερα κακα παρα καλα εφεραν στο κοσμο .προχωραμε μπροστα ειμαστε με τους αξιοπρεπεις ανθρωπους ,με τον ΑΝΘΡΩΠΟ.καλο καλοκαιρι σεβομαστε την αναγκη για πνευματικη και σωματικα ξεκουραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποκαλυψη

    Η πλαιτεια "φθινει" γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ εφυγε πρωτος μετα απο υποδειξη του Στρατουλη!!

    Αυτο συνεβη την στιγμη που διπλα στον Στρατουλη - ταρατατουλλη ηταν ο δρ κουτσουκος με τους εντιμους πρασινοφρουρους

    Μαλλον ο Σαμαρας τους εταξε 5 Υπουργεια, ειπε ο Πετρος ο πρασινοφρουρος


    Αυτη ειναι η "αριστερα" σημερα οπως την καταντησε η Μαρια Δαμανακη ή Δραχμανακη = να τα πιανουμε απο παντου!!
    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΡΕ τέλλη Πασοκ
    ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ

    πως θα περνουσε και η μερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και ΠΡΟΣΟΧΗ για οσους διαβαζουν μην πεφτουν στην παγιδα του φανατισμου και της κοινωνικης πολοσης.οχι φταιει αυτος οχι φταιει ο αλλος ετσι μας κοροιδευουν και κυβερνανε σαν βασιλιαδες ετσι τρωνε με χρυσα κουταλια και ουαν κλεινουν οι καμερες γελανε ειρωνικα λεγοντας ρε τι μαλακες ειναι αυτοι που βρηκαμε τετοια κοροιδα.εγω δεν θελω να κυβερνησω απαραιτητα δεν πιστευω στον 20 αιωνα σε τετοια .θελω αυτοι που κυβερνουν να δουλευουν οπως ολοι οι αλλοι για το δημοσιο καλο ,με αξιοπρεπεια και συναιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 20 Ιουλ 2011 2:28:00 μ.μ

    Η μαλακια και η αληθεια δεν κοβονται φιλε συνασπισμου

    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΜΕΣΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΦΙΛΕ....

    ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 20 Ιουλ 2011 2:28:00 μ.μ

    Η μαλακια και η αληθεια δεν κοβονται φιλε συνασπισμου

    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΜΕΣΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΦΙΛΕ....

    ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και τώρα πόλεμος !
    - Δεν τα βρήκαν ταξιτζήδες – Ραγκούσης
    – Δεν θα προαναγγέλονται οι κινητοποιήσεις.

    - Κλειστή η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου!
    - Κομένη στα δυο η Δυτική Ελλάδα!
    - Επεισόδια με χημικά μετά την άκαρπη συνάντηση – Πήγαν να εισβάλλουν στο υπουργείο
    - Αποκλεισμένο επ' αόριστον το αεροδρόμιο των Χανίων
    - 300 ταξί από την Πελοπόννησο ανεβαίνουν στην Αθήνα
    - Εμφραγμα από την πορεία εκατοντάδων ταξί στην Θεσσαλονίκη

    'Εκοψαν στα δυο την Δυτική Ελλάδα, έχουν αποκλείσει αεροδρόμια στην Κρήτη και με αυτό τον τρόπο νομίζουν οτι ασκούν πιέσεις στην κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους!
    Μέρα με την ημέρα οι ιδιοκτήτες ταξί μπήγουν όλο και πιο βαθιά το μαχαίρι στην καρδιά της τουριστικής περιόδου οδηγώντας δεκάδες κλάδους σε απόγνωση!

    Η σύγκρουση με την κυβέρνηση έχει οδηγηθεί πλεον στα άκρα και μάλιστα από εδώ και πέρα τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα αφού κανείς δεν θα γνωρίζει εκ των προτέρων που θα γίνει η επόμενη κινητοποίηση των ταξιτζήδων.

    Η άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Υποδομών αλλά και τα όσα ακολούθησαν δείχνουν οτι πηγαίνουμε σε μια σύγκρουση μέχρις εσχάτων. Κάποιοι πήγαν να εισβάλλουν στο υπουργείο και συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς, κάποιοι άλλοι έκλεισαν τη Μεσογείων και πήγαν να χτυπήσουν έναν οδηγό λεωφορείου που διαμαρτυρήθηκε.

    Στη συνέχεια αποχώρησαν και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που αποφασίστηκε είναι να μαθαίνουν ΜΟΝΟ οι ταξιτζήδες με μηνύματα που θα γίνεται η επόμενη κινητοποίηση.
    Αυτό που γνωρίζουμε είναι οτι το επόμενο "χτύπημα" θα γίνει απόψε....

    Αποκλεισμοί σε όλη την Ελλάδα
    Την απόφαση να αποκλείσουν επ' αόριστον το αεροδρόμιο των Χανίων "Δασκαλογιάννης", πήραν οι αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ στα Χανιά. Οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, έφθασαν στο αεροδρόμιο Χανίων με μηχανοκίνητη πορεία, έχοντας λάβει αρχικά την απόφαση για 2ωρο αποκλεισμό της εισόδου.
    Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου στα Χανιά, Ηλίας Καραπατάκης,"μετά τις εξελίξεις στην Αθήνα αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ, μέχρι νεωτέρας ."
    Οι αυτοκινητιστές έχουν παρατάξει οχήματα στην είσοδο του αεροδρομίου και έτσι οι επιβάτες αναγκάζονται να μπαίνουν πεζοί.

    'Ιδιο σκηνικό νωρίτερα και με τους ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου, που απέκλεισαν το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης".
    Η ταλαιπωρία των τουριστών ήταν μεγάλη, καθώς περπατούσαν με τις βαλίτσες για εκατοντάδες μέτρα μέχρι τα λεωφορεία.

    300 ταξί από νομούς της Πελοποννήσου ανεβαίνουν στην Αθήνα και δηλώνουν αποφασισμένοι για όλα...

    Ταξιτζήδες της Θεσσαλονίκης έκαναν πορεία με τα οχήματά τους στο κέντρο της πόλης, προκαλώντας απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο.

    Στην Αχαϊα, ενώ είχαν σηκώσει τις μπάρες των διοδιων σε πολλά σημεία της εθνικής και στην γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, στο άκουσμα της είδησης οτι ήταν άκαρπη η συνάντηση με τον υπουργό έκλεισαν για αρκετή ώρα την γέφυρα προκαλώντας μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων. Από τις 14.30 το μεσημέρι αποφάσισαν να ανοιγοκλείνουν την γέφυρα κάθε 20 λεπτά.

    Λίγο πριν δει τον υπουργό Υποδομών αντιπροσωπεία του συνδικάτου των ταξί, παιδιά ιδιοκτητών μοίρασαν λουλούδια στους αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φανταζομαι αυτος που γραφει για τον στρατουλη ,λεγεται ρουφιανος μηπως και ξερει .φαντασμενος που βλεπει παντου τον συριζα κλασσικος παγκαλος.δεν υπαρχουν αλλοι εκει μονο αυτο ειδε ουτε να σκεφτει βεβαια οτι μετα τις εκλησεις του δημαρχου να παρεμβει η αστυνομια και με τα προσφατα τετελαισμενα υπαρχει κινδυνος για την ανθρωπινη ζωη .αλλα απο ανθρωπους που βριζουνε απροκλητα στο φανατισμο και στη βια μπορουν να ελπιζουν βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κοψτε το χασισι ρε πασοκοι ,να δουλεψει και το κρασι λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελλης Πασοκ

    20 Ιουλ 2011 2:21:00 μ.μ.

    Μην πίνεις πολύ Τέλη μου, σε χαλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση