GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προπηλακισμός πολίτη ως πιθανού ασφαλίτη...

Γιά πρώτη φορά στο διαδίκτυο ερασιτεχνική κάμερα απαθανάτισε τον προπηλακισμό ενός πολίτη στη πλατεία Συντάγματος, επειδή κάποιος φώναξε ...


Γιά πρώτη φορά στο διαδίκτυο ερασιτεχνική κάμερα απαθανάτισε τον προπηλακισμό ενός πολίτη στη πλατεία Συντάγματος, επειδή κάποιος φώναξε "αυτός είναι ασφαλίτης"... Τελικά ο άνθρωπος δεν ήταν, αλλά αν και δαρμένος και σαστισμένος δεν έλεγε να ξεκολλήσει από τη κάμερα, λέγοντας ασυναρτησίες, κατεχόμενος ίσως από το σύνδρομο Γουόρχολ που πρεσβεύει ότι ο καθένας μπορεί να γίνει διάσημος για λίγο... Τη βιντεοσκπόπηση έκανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος.
κλικ εδω: www.liberopoulos.gr

13 σχόλια

  1. Τι να πει κανεις, επρεπε να υπαρχουν πιο πολλα φρενοκομεια. Αυτοι δεν ειναι στα καλα τους, τα σχολια περιτευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Το τελευταίο πράγμα που άκουσα…
    Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία..».
    Για πρώτη φορά μετά το τραγικό γεγονός που του κόστισε την ακοή,
    ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος...
    __________________________________________
    περιγράφει σε επιστολή που έστειλε στον «Εξάντα» τη μαρτυρία του για τα όσα έζησε στις 15 Ιουνίου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

    «Ήταν κάπου 9 το πρωί στις 15 Ιουνίου, όταν έφτασα με το μετρό στο Σύνταγμα. Αποφάσισα να μη βγω στον κεντρικό χώρο της πλατείας αλλά στην έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας. Βγαίνοντας στο πεζοδρόμιο, είδα στη Βασιλίσσης Σοφίας κάτι που με «πάγωσε».
    Ένα σιδερένιο τείχος. Ένα τείχος που όμοιό του είχα δει να στήνουν οι πάνοπλοι ισραηλινοί στρατιώτες απέναντι από τους άοπλους Παλαιστινίους αμάχους...


    Αμέσως ένα προαίσθημα ανησυχία και ενδόμυχα ένας φόβος αν θέλεις με κυρίεψε. Αυτοί τη φορά ήταν αποφασισμένοι για όλα είπα μέσα μου.

    Αυτό με έκανε να είμαι πιο προσεκτικός και πιο επιφυλακτικός. Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να ξεσπάσει η «φωτιά».

    Οι απλοί έλληνες πολίτες που βρίσκονταν εκεί, ήταν και αυτοί προβληματισμένοι με τους αστυνομικούς «ρόμποκοπ» όπως τους ονόμαζαν κοροϊδευτικά, λόγω των ειδικά ενισχυμένων στολών που φορούσαν.

    Η ώρα περνούσε όταν ξαφνικά βρισκόμενος στο τέλος της πλατείας Συντάγματος, άρχισε ομοβροντία χημικών, δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Μαζική και χωρίς στόχευση. Ο κόσμος πανικόβλητος έτρεχε να κρυφτεί. Και εγώ μαζί τους σε μια γωνιά Μητροπόλεως και Φιλελλήνων. Με το ένα το κινητό για να μεταδίδω με την άλλη η φωτογραφική μηχανή. Τα λεπτά ατελείωτα και μαζί το κλάμα και η δυσφορία στην αναπνοή. «Θα αντέξεις» έλεγα στον εαυτό μου δίνοντας κουράγιο. Βλέπω μέσα από την στοά του υπουργείου Οικονομικών πίσω από τα ΜΑΤ να βγαίνουν κουκουλοφόροι με καδρόνια στα χέρια. «Πάγωσα».

    Αυτό δεν πρέπει να το χάσω είπα.

    Μα ξαφνικά μπροστά μου σωριάζεται ένας ηλικιωμένος. Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Μαζί με κάποιους άλλους συμπολίτες μας, τον σηκώσαμε και τον πήγαμε στο πρόχειρο ιατρείο στην πλατεία.

    Βλέποντας, θυμήθηκα τα πρόχειρα νοσοκομεία εκστρατείας που είχα δει στο Κόσοβο. Πραγματικά πεδίο μάχης μέσα στην πρωτεύουσα της χώρας μου. Της Ελληνικής Δημοκρατίας.

    Συνέχισα. Αυτή τη φορά τα επεισόδια γίνονταν Φιλελλήνων και Ξενοφώντος. Με μεγαλύτερη ένταση. Χωρίς κουκουλοφόρους. Τα ΜΑΤ έριχναν αδιάκριτα και αναίτια χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά. Το ίδιο σκηνικό. Κανένα έλεος σε κανέναν. Τα ΜΑΤ χτυπούσαν με τα κλομπ ό,τι κινιόταν. Μια φρενίτιδα οργής και βίας. Σαν κοπάδι καρχαριών.

    Αυτό με έκανε να μπω στις αρχές μιας στοάς επί της Φιλελλήνων, να μεταδίδω και να τραβώ φωτογραφίες από εκεί.

    Αυτό ήταν το μοιραίο λάθος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπισθοχωρώντας μια ομάδα των ΜΑΤ, ο διμοιρίτης με ρωτάει γιατί τραβάω φωτογραφίες.

    Και ξέροντας τη διαδικασία του λέω είμαι δημοσιογράφος και του δείχνω την ταυτότητα της Ενώσεως Συντακτών. Μάταια. Αυτό τον εξόργισε.

    Αφού με στόλισε σε «άψογα γαλλικά», με δείχνει με το δάκτυλο σε έναν από την ομάδα του. Κατάλαβα πως κάτι θα γινόταν. Αλλά πίστευα πως το πολύ-πολύ να εισέπραττα καμία «βουρδουλιά».

    Όχι. Ο ευτραφής άνδρας των ΜΑΤ σε κλάσματα δευτερολέπτων πετάει μπροστά μου μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης.

    Όταν η προβλεπόμενη απόσταση έκρηξης είναι 50 μέτρα, καταλαβαίνετε τι έπαθα όταν η έκρηξη έγινε στους 50 πόντους.

    Ένιωσα όλο το σώμα μου να τινάζεται, πέφτω μέσα στην στοά και για δευτερόλεπτα νόμιζα πως ήμουν νεκρός.

    Λίγο μετά ένιωσα χέρια να με σηκώνουν και θολά να προσπαθώ να τους δω. Δεν μπορούσα όμως να τους ακούσω.

    Ήταν ο Γιώργος, ο Τάκης, η Μαρία, η Κωνσταντίνα, ο Νίκος και ο Πρόδρομος, όπως έμαθα μετά. Ζαλισμένος και λουσμένος με λίτρα νερού, προσπαθούσα να συνέλθω.

    «Πρέπει να φύγεις να πας στο νοσοκομείο» μου έλεγαν με νοήματα.

    Κατάλαβα πως έπρεπε να το κάνω αμέσως.

    Με δυσκολία άρχισα να ανεβαίνω την Φιλελλήνων. Για να κατευθυνθώ προς το Ζάππειο και μετά στον Ευαγγελισμό, πεζός.

    Μαζί και δεκάδες άλλοι απλοί πολίτες, κάποιοι από αυτούς με τα παιδιά τους που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

    Εκεί όμως μας περίμενε μια δεύτερη μεγάλη έκπληξη.

    Μια ομάδα δειλών (ας μου επιτραπεί η έκφραση) της «Ομάδας Δέλτα» με μηχανές μας περικυκλώνει, όπως οι Ινδιάνοι τη μονάδα του στρατηγού Κάστερ.

    Άρχισαν να μας βρίζουν και να μας χτυπούν. Προσπαθώντας να καλύψω έναν άγουρο έφηβο, ήταν δεν ήταν 15 ετών, δέχθηκα απανωτά χτυπήματα στη μέση και τα πόδια, με τις μηχανές να έρχονται επάνω μας με φόρα και μερικά μέτρα πριν από εμάς οι οδηγοί τους να φρενάρουν απότομα.

    Κανονικός τραμπουκισμός και «νόμιμη» βία.

    Χωρίς ακοή, χτυπημένος και να σφαδάζω από τους πόνους έφτασα στον «Ευαγγελισμό». Όμως δεν εφημέρευε και έπρεπε να πάω στον «Ερυθρό». Στην κατάσταση που ήμουν, ούτε ένα ασθενοφόρο δεν υπήρχε να με μεταφέρει…

    Έφτασα με μεγάλη δυσκολία στον Ερυθρό. Οι γιατροί και το προσωπικό της κλινικής ΩΡΛ και οι παθολόγοι ήταν το λιγότερο άψογοι.

    Πέρασα δέκα εφιαλτικές ημέρες προσπαθώντας να σώσουν οι γιατροί την ακοή στο δεξί αυτί, πρωτοστατούντος του καθηγητή κ. Βαθυλάκη. Δυστυχώς όμως η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη.

    Είχε επέλθει πλήρης κώφωση και στα δύο αυτιά. Είχε καταστραφεί πλήρως το βασικό όργανο ακοής ο κοχλίας και στις δύο πλευρές του κεφαλιού.

    Ήμουν κωφός…

    Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ είχαν κάνει καλά τη δουλειά τους. Άφησαν ανάπηρο έναν πολίτη. Και αυτός ήμουν εγώ.

    Ο ευαίσθητος και δημοκράτης υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χ. Παπουτσής δεν καταδέχθηκε ούτε μια συγνώμη να ζητήσει. Ούτε φυσικά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Λ. Οικονόμου.

    Θα σκέφτηκαν πως ανήκω στις «παράπλευρες απώλειες». Και στα ολιγαρχικά καθεστώτα δεν υπάρχει «συγνώμη» αλλά το: «καλά να πάθεις».

    Νομίζω όμως πως ακόμα το πολίτευμά μας ονομάζεται Δημοκρατία.

    Τώρα καλούμαι να ζήσω διαφορετικά. Μια διαφορετική ζωή, χωρίς ακοή, με κατεστραμμένα το μέλλον και τα όνειρά μου από τη μανιακή βία των ΜΑΤ, που ένας Θεός ξέρει τι εντολές είχαν.

    Τουλάχιστον πρόλαβα να ακούσω πριν πέσω, το: "Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία"…Κ.Μ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΧΑΜΑ...ΑΛΗΤΗ.."ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕ"
    ΤΗΣ ΜΟΥΑΜΑΡΑΣ ΣΟΥ....
    ΤΟ ΠΙΟ ΛΙΓΟ
    ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ

    ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΚΑΙ Ο ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΣΟΥ.

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ
    ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΛΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑΧΡΙΡ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΟ-ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΩΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΣ/ΓΥΦΤΟΜΠΑΣΚΙΝΑΣ/ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ 'Η ΒΡΩΜΟΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΡΑΜΕ. ΔΕΝ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ CLOWN ΣΑΠΙΖΟΥΜΕ... ΣΤΟ ΞΥΛΟ...

    ΟΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ... ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ/ΑΝΙΚΑΝΟ/ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΚΙ ΓΥΦΤΟΙ/ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΦΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ: ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
    Αναρτήθηκε: 29 Jun 2011, 20:51 | Πηγή: ksipnistere | Κατηγορία: Blogs

    ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ;

    ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ.....

    ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 71η
    ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά μιλάμε για πολύ ηλίθιο κόσμο στην πλατεία. Οι αγανακτισμένοι έχουν γίνει περίγελος. Ένα μάτσο φανατικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3.40, Δεν ειναι καθολου φανατικοι φιλε, καθε καρυδυας καρυδι ειναι εκει μαζεμενο με τεραστια συμφεροντα και με σχεδιο δρασης. Κατα καιρους πηγε και κοσμος σωστος αλλα τους πηρε χαμπαρι και λακισε και εμειναν μονο τα βολεμενα λαμογια που βλεπουν να ερχετε το τελος της βουτας της μασας απο τα κρατικα ταμεια που προερχονται απο τους φορους των τιμιων φορολογουμενων και απο τα δανεια που παλι καλειται ο Ελληνικος τιμιος λαος να πληρωσει αυτα που εφαγαν αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ
    ΑΝ ,ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΟΠΟΥ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ
    ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΑ ΤΗ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ
    ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ?
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
    ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ?
    ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;;;
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ 25ΧΡΟΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ -ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΗ- ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αποκλειστικα για τα ΖΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑ
    μΠΑτΣΟΚ... ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑSSOK................

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
    ------------------------------------------------
    Τι χάνουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι από το μεσοπρόθεσμο

    Μειώσεις που θεσμοθετήθηκαν με το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής και ειδικεύθηκαν με τον εφαρμοστικό νόμο.
    Σας αποστέλλουμε συνημμένα αναλυτικούς πίνακες, στους οποίους εμφαίνονται οι ποσοστιαίες μειώσεις - περικοπές που επιβάλλονται στα ατομικά μας ..
    εισοδήματα, είτε μέσω των ειδικών εισφορών (εφάπαξ εισφορά αλληλεγγύης - μηνιαία εισφορά υπέρ ανέργων - ειδική εισφορά υπέρ Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων κ.ο.κ.), είτε από την αύξηση της φορολογίας λόγω της μείωσης του ποσού του αφορολόγητου ατομικού εισοδήματος. Μειώσεις που θεσμοθετήθηκαν με το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής και ειδικεύθηκαν με τον εφαρμοστικό νόμο, και αφορούν όλους τους εργαζόμενους - συνταξιούχους στον δημόσιο τομέα και συνεπώς και εμάς.

    Δείτε τους πραγματικά κατατοπιστικούς πίνακες, που αφορούν σχεδόν όλους τους φορολογούμενους, εδώ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ...2011.
    ------------------------------------------
    ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΟ
    ΖΩΑ.

    Ο ΤΡΥΠΙΟΣΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΑΣ.
    ΔΙΑΤΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση