GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ειδικό…καθεστώς»

Του Θανάση Νικολαΐδη ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ αυτοί , το ίδιο κι εμείς κι ας μη γίνει τίποτα. Κυβέρνηση, κοινοβούλιο και πολιτικοί να μην καταλαβαίν...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ αυτοί, το ίδιο κι εμείς κι ας μη γίνει τίποτα. Κυβέρνηση, κοινοβούλιο και πολιτικοί να μην καταλαβαίνουν, να επιμένουν στην ίδια ρότα κι ας τους πλευροκοπούν τα κύματα. Μπόρα είναι-θα περάσει και το «επάγγελμα» περνάει κρίση, προσωρινή και επιπόλαιοι. Έτσι νομίζουν, έτσι σκέφτονται και συνεχίζουν μετρώντας γιούχα και γιαούρτια, αλλά με το κεφάλι ψηλά να ατενίζει την επανεκλογή, το χέρι χαμηλά να...
 ψηλαφίζει τα σίγουρα (προνόμια) και την ψυχή να αγαλλιάζει στην ηδονή της εξουσίας. Χωροφύλακες να σε φυλάνε, γραμματείς να σε βοηθάνε, θυρωροί να χαιρετούν (κι αν είσαι υπουργός)…κλαρίνο και ο λογαριασμός στο ταμείο. Με την κα Γκερέκου να δίνει (στο «γυαλί») τη μάχη. Για τις πολλές υποχρεώσεις του βουλευτή. Για τα δίκια του πολιτικού και τα δικαιώματα του υπουργού. Κι ούτε να τη ρωτάει κανένας «με πόσα καθάρισε ο κ. Βοσκόπουλας στην εφορία, πόσα του κόστισε η…αμαρτία».
ΒΓΗΚΑΝ για…τσιγάρο οι γλεντζέδες και ξαναγύρισαν στο πάρτι. Έριξαν τη ματιά στους ατιμώρητους, πήραν τον αέρα τους και συνεχίζουν. Με τα πιράνχας στην Υγεία, τους μαθητέμπορους στη Μ. Εκπαίδευση, την «οικογενειοκρατία» των βολεμένων στην Ανώτατη κι ένα βλέμμα αδιάφορο βλέμμα στη γραφειοκρατία (για τη μίζα). Κι ύστερα; Στο «κυρίως έργο». Στην ψηφοθηρία που ηλεκτρίζει, για την εξουσία που ηδονίζει.
ΤΟΥΣ το’ παμε χίλιες φορές, το ξαναλέμε και περιμένουμε. Τους πολιτικούς μας-νομοθέτες συνολικά, τους κυβερνώντες(;) ειδικά και τον Πρόεδρο της βουλής ειδικότερα. Θα «βάλετε χέρι» στους «εργαζόμενους» της βουλής ή σας κούρασε η «δουλειά» με τους άλλους, τους καθημερινούς, συνήθεις και αδύναμους (χαμηλόμισθους, συνταξιούχους…) που βιαστικά και «βίαια», ίσως και ασμένως τους κουτσουρέψατε μισθούς και τους κόψατε τον…βήχα;
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τονωτική ένεση με πειστικό «δείγμα γραφής» κι αυτοί/αυτές σφυρίζουν αδιάφορα. Μιλούν για «ειδικό καθεστώς» και καθαρίζουν. Πήρε απάνω του τη «δουλειά» ο κ. Πετσάλνικος, μας δουλεύει και μόνο οι «εργαζόμενοι» της βουλής δεν δουλεύουν. Γιατί; Γιατί σπεύδουν 20 για δουλίτσα 2 (δυο) ατόμων, για να φανεί πόσο δουλεύουν και μας δουλεύουν και μόνο οι τοίχοι του κοινοβουλίου μας δεν πέφτουν. Οι τέως και οι πρώην που διόρισαν γυναίκες, γαμπρούς, φίλους και παιδιά δεν βγαίνουν να μας εξηγήσουν και να εξηγηθούν, τη λίστα την κρατούν κλειστή, τα κόμματα σιωπούν και οι ευνοημένοι (φυσικά) κάνουν την πάπια. Με το «ειδικό καθεστώς» για προστασία και τους πολιτικούς (χωρίς ντροπή και τσίπα) να διώκονται πυξ-λαξ, όταν δεν μετρούν απορημένοι(;!) αυγά, γιαούρτια και συνθήματα.

13 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!
    ΌΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ!!!

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαζομάρες του Νικολαίδη!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ
    ΣΑΠΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.



    ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι εφιαλτικό να βλέπεις ανθρώπους να παρακαλάνε να πάει φούντο η χώρα τους μόνο και μόνο για μικροκομματικούς λόγους. Και είναι οι ίδιοι εκείνοι άνθρωποι που έχουν κάνει χωράφι τους τον γιαλαντζί πατριωτισμό και αποκαλούν όλους όσοι διαφωνούν μαζί τους δοτούς και προδότες.
    Είναι γελοίο επιπλέον να βλέπεις ανθρώπους που αντί να νιώθουν ανακούφιση για τις εξελίξεις θρηνούν αναζητώντας αστεία επιχειρήματα - αντί να στείλουν στον αγύριστο το ζωντόβολο που μετέτρεψε τη ναυαρχίδα της ελληνικής κεντροδεξιάς σε ένα φασίζον, λαϊκίστικο και ανεύθυνο ρετάλι τύπου ΠΟΛΑΝ.
    Προσωπικά δεν ξέρω τι θα έκανε η Ντόρα ως αρχηγός της ΝΔ, ωστόσο η τωρινή της στάση και δήλωση αν μη τι άλλο δείχνει ρεαλισμό, σοβαρότητα και μια διάθεση για νηφάλια αποτίμηση της κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O... Καμμένος που είναι βρε παιδιά;

    Μήπως θρηνεί κι αυτός που έχασαν οι Παπανδρέου τα λεφτά τους στα cds;;;;;;;;;;;;;;;;;

    χαχαχαχαχαχαχαχαχ

    Βρε ουστ, κακομοιρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 20% Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΙΠΡΑ Θ Ε Ε ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και δεν φτάνει η εξασφαλισμένη ατιμωρησία των διοικούντων της χώρας,το απυρόβλητο των κεκτημένων τους,αλλά και η κάθε τόσο διεκδίκηση αναδρομικών της τάξεως των 280.000 ευρώ,κουκουλώνεται εν ριπή οφθαλμού.
    Οπως ακριβώς συμβαίνει με την Μαφία.Ορκος σιωπής και θάνατος σε όποιον τον παραβαίνει.
    Γι αυτό και το άντρο αυτό της διαφθοράς παραμένει αλώβητο και απόρθητο και αυστηρά περιορισμένο μόνο για γόνους ,και κάθε λογής προσώπων που κάποια στιγμή ήρθαν απλώς σε επαφή με την ρημάδα την δημοσιότητα.
    Και όσο για τον συνέλληνα που κραυγάζει σταθερά για το μικρόψυχο των αντιτιθεμένων,του υπενθυμίζω τα χειροκροτήματα των ανακουφισμένων βουλευτών κατά την ψήφιση του Μνημονίου,που λίγο πολύ τα νοιώσαμε σαν την πρώτη ψυχρολουσία στον εργασιακό μας βίο,τα επίσης θερμά και γεμάτα ανακούφιση χαμόγελα και χειροκροτήματα κατά την ψήφιση του μεσοπροθέσμου που τα νοιώσαμε ομοίως στο πετσί μας με τα νέα μέτρα και με πλήθος χημικών.
    Εχουμε κάθ λόγο να πεταγόμαστε τρομαγμένοι για τρίτη και χειρότερη φορά όταν εκ νέου τους βλέπουμε να χειροκροτούν με άφατο ενθουσιασμό και μαγεμένοι από την ηγετική φυσιογνωμία του οικοδεσπότη που τους εγγυήθηκε και πάλι το εξασφαλισμένο χαβιάρι τους,αλλά που για εμάς δεν αποτελεί άλλο παρά έναν εν δυνάμει προδότη και στυγνό δυνάστη των δικαιωμάτων μας για μιά αξιοπρεπή διαβίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τί φριχτό θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις αυτόν τον γελοίο, τον Τρελαντώνη Σαχλαμαρά (κατέντησε ο Βασίλης Λεβέντης του ΕΛΚ), περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί να κάνει κάποια δήλωση!!!

    Αντωνάκηηηη...ΠΟΛΑΝ την κατέντησες τη Νουδούλα- ΠΟΛΑΝ...με τις γελοιότητες, τη δημαγωγία και τον ψηφοθηρικό και μικροκομματικό λαϊκισμό σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    SOS..
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
    ΖΩΑΑΑΑΑΑ & ΕΡΠΕΤΑ ..ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ..ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥΣ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    H Ελλάδα πρέπει να δώσει 78 δισ. ευρώ για να «σωθεί» !!!!
    Πανηγυρίζουν οι κυβερνώντες για το σχέδιο «σωτηρίας» όπως αποκαλούν το νέο τοκογλυφικό δάνειο, ύψους 110 δισ.ευρώ.
    Οι αριθμοί όμως, όπως κι αν τους «βαφτίσουν», Παπανδρέου και Βενιζέλος, είναι αμείλικτοι… 50 δισ. ευρώ θα δώσουμε από τις αποκρατικοποιήσεις, δηλαδή από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Άλλα 28 δισ. ευρώ από την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου....

    Για ποια «σωτηρία» λοιπόν μας μιλούν ; Και για....πρόγραμμα «Μάρσαλ» ;

    Οι μόνοι που έχουν λόγους να πανηγυρίζουν είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι!
    Νέο δάνειο, νέα κέρδη για την παρέα της τρόικας. Και φυσικά η Μέρκελ, η χώρα της οποίας έχει βγάλει, λόγω της κρίσης, πάνω από 15 δισ. ευρώ.

    Λόγω των… πανηγυριών, πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών… ξέχασαν να μας πουν ότι η νέα δανειακή σύμβαση που θα περιλαμβάνει ακόμη ένα επώδυνο πρόγραμμα (βλ. νέο μνημόνιο), για τα γνωστά υποζύγια, τους φορολογούμενους, πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφήστε τα νούμερα...ρε νουμερα !!!

    Καλύτερα είναι έτσι ...μια οικονομία προστατευμένη για 30 χρόνια χωρίς περιθώρια για ..λαμογιές !!!

    Κλάψτε τώρα με μαύρο δάκρυ...το πάρτυ τελείωσε !!!

    Ο Γιώργος απέδειξε την μεγάλη του κλάση ως πολιτικός.

    Εγινε τελικά αυτό που έλεγε από την αρχή!

    Σα(χλα)μαράς...ΤΕΛΟΣ !!!
    Νουδούλα... η νέα ΠΟΛ.ΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα μάθατε ;;
    Θα γιορτάσουν και φέτος την Επετειο της Αποκατάστασης της
    Δημοκρατίας !!!!
    __________________________________
    Καλά αυτό και αν είναι το ανέκδοτο της χρονιάς ...

    Ο κ. Παπούλιας μαζί με όλο το γνωστό "συρφετό" θα γιορτάσουν
    λέει σε δεξίωση που θα παραθέσει ο εν λόγω Πρόεδρος της "Δημοκρατίας ;
    " την επέτειο αποκατάστασης της κακομοίρας Δημοκρατίας .
    Πάνε καλά ;
    Ποιά Δημοκρατία ;
    Μήπως την Δημοκρατία των Χημικών που έριξαν στο....
    Σύνταγμα ;
    Μήπως την Δημοκρατία του Gap (λέγε με jeffry ) ή με ψηφίζετε ή σας βουλιάζω ;;Μήπως την Δημοκρατία που επιβάλει το αγαπητό Δ.Ν.Τ ;

    Ή μήπως την Δημοκρατία του να μπορώ να διαλέξω ΕΓΩ το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου ;;;

    Μπράβο σας Κύριοι!!
    Όσο εσείς θα περιδρομιάζετε και θα γελάτε εις βάρος το δικό μας και στο όνομα της Δύστυχης, όπως την καταντήσατε "Δημοκρατίας"..
    Οι πολίτες έξω από τον "μικροκοσμό σας " θα συνεχίσουν να αγωνιούν για το αύριο ...........το μαύρο και άραχνο αύριο που έσεις οι Δημοκράτες και Πατριώτες τους ρίξατε ........

    Μπράβο βρε !!
    Πιείτε και κανά ποτηράκι εις υγείας των κορόιδων Ελλήνων.

    ΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑ με μέτρο την Σαμπάνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ . ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ . ΣΚΕΤΟ ΣΠΙΡΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ .
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ,ΑΝΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση