GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με "κλεμμένες" φωτογραφίες η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Αλμυρού...

Από  almyrosinfo.gr " Κλεμμένες " φωτογραφίες από ιστοσελίδα που ανήκει στον κολοσσό της Google και στην οποία " ανεβά...


"Κλεμμένες" φωτογραφίες από ιστοσελίδα που ανήκει στον κολοσσό της Google και στην οποία "ανεβάζουν" τη δουλειά τους ερασιτέχνες κι επαγγελματίες φωτογράφοι, χρησιμοποίησαν οι υπεύθυνοι στο επίσημο site του Δήμου Αλμυρού.
Προχειροδουλειά θυμίζει η ιστοσελίδα (www.almyros-city.gr) για την οποία ο Δήμος πρέπει να πλήρωσε μερικές χιλιάδες ευρώ. Σε πολλές κατηγορίες, όπως "Φυσικά Τοπία", "Πολιτισμός", "Εύρεση Εργασίας" και αρκετές άλλες, ο περιηγητής θα...
απογοητευτεί και δεν θα βρει τίποτα άλλο από το μήνυμα "Υπάρχει Πρόβλημα"...
Το έμβλημα του "Φρίξου και της Έλλης" είναι τόσο κακοφτιαγμένο που δεν μπορεί ο επισκέπτης να διακρίνει περί τίνος πρόκειται.
Οι φωτογραφίες που έχουν χρησιμοποιήσει στο κεντρικό "slideshow" της επίσημης ιστοσελίδας έχουν "κλαπεί" από ιστοσελίδα φωτογράφων η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι απαγορεύεται η χρήση του υλικού χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
Θα μπορούσαν να ζητήσουν άδεια χρήσης του υλικού ή να αναθέσουν την δουλειά σε έναν επαγγελματία της περιοχής, αλλά οι υπεύθυνοι προτίμησαν να ακολουθήσουν την εύκολη οδό, αφήνοντας το Δήμο εκτεθειμένο για παραβίαση του νόμου περί κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων. Εκτός της νομιμότητας, τίθεται και το ηθικό θέμα του σεβασμού της δουλειάς κάποιων ανθρώπων από τη Δημοτική Αρχή.
Η κουτοπονηριά του Νεοέλληνα σε όλο της το μεγαλείο...

1 σχόλιο

  1. Παρότι είμαι του χώρου, την εταιρεία (?) που έκανε το site, δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Δεν πρόλαβε ακόμη να τελειώσει το δικό της web(!).

    http://www.doitright.gr/

    Ελπίζω να πήραν κανένα ξεροκόμματο τουλάχιστον.

    Υπάρχουν δουλειές κόστους 15.000-20.000 ευρώ, που κλίνονται στις 170.000 (!) ευρώ.

    Από έργο μηδέν, τίποτα.
    Η ρεμούλα σ' όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση