GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον κίνδυνο της φτώχειας σχεδόν μία στις δύο μονογονεϊκές και μία στις τρεις πολύτεκνες οικογένειες...

Από την Όλγα Σαράφη Στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 48,5% των ατόμων που ζούνε σε μονογονεϊκά νοικοκυριά και το 31,3% των ατόμων που ζούνε σ...

Από την Όλγα Σαράφη
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 48,5% των ατόμων που ζούνε σε μονογονεϊκά νοικοκυριά και το 31,3% των ατόμων που ζούνε σε νοικοκυριά αποτελούμενα από δύο ενηλίκους με τρία ή περισσότερα συντηρούμενα τέκνα διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού σημειώνει ο Επίτροπος για θέματα απασχόλησης, κοινωνικών υποθέσεων και κοινωνικής ένταξης κ. Λ. Αντόρ.
Όσον αφορά την Ελλάδα η Επιτροπή σημειώνει ότι σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της το 53,2% των μονογονεϊκών νοικοκυριών και το...
34,1% των πολύτεκνων αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού.

5 σχόλια

  1. Λαμία: Αγανακτισμένοι έχουν εγκλωβίσει βουλευτή και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

    Σοβαρό επεισόδιο με τον βουλευτή Νίκο Τσώνη
    Αγανακτισμένοι πολίτες έχουν εγκλωβίσει σε γραφεία κεντρικού κτιρίου στη Λαμία τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη και άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ>
    Το επεισόδιο:
    Λίγο μετά τις 8.00΄το βράδυ όταν ο....
    βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο.
    Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε:
    "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά ?... και τον έφτυσε...

    Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο βουλευτής τον άρπαξε από το λαιμό και τον έσπρωξε, φωνάζοντας "θα σε γα.... ρε κωλόπαιδο".
    Στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή, ο οποίος την ώρα που έφευγε γρήγορα για να μπει στο κτίριο, δέχτηκε καφέδες, μπουκάλια και αυγά.

    Ο Νίκος Τσώνης είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που είπε στη Βουλή την ιστορία με τον "ψηφοφόρο Δημητράκη".
    Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.
    Μέχρι και αυτή την ώρα ο βουλευτής και τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι εγκλωβισμένα στον 4ο όροφο και απέξω οι αγανακτισμένοι πολίτες φωνάζουν συνθήματα κατά του βουλευτή και του ΠΑΣΟΚ.

    LamiaReport.gr
    στις 10:41 μ.μ.

    - ΣΦΑΞΙΜΟ!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
    ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑSSΟΚ.

    - Ευχομαι ολοψυχα να μπουκαρουν μεσα οι αγανακτισμενοι και να τον στειλουν στο νοσοκομειο τον ΠΟΥΣΤΑΡΟ που εχει και θρασος να επιτιθεται!

    - ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΦΟΒΟΥΝΤΕ..ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..

    - Μπράβο αγόρια μου !!!!!!!!!
    Μπράβο Έλληνες !!!!!!!!!
    Μπουκάλια, αυγά και καφέδες ; - Γιαούρτια δεν έχετε ;
    - ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζετε ότι έχουν χρόνο να νοιαστούν για τέτοια προβλήματα?
    Η δική τους καθημερινότητα αναλώνεται σε διλλήματα του τύπου Armani η prada,σε ποιό παράθυρο θα αποδείξω ότι δεν φυτεύτηκα,αλλά με την αξία μου εκλέχτηκα, ,κομμώσεις,γυμναστήρια,μασαζ ,διακόσμηση,διακοπές και άλλα παρεμφερή.
    Πέρα από την δική τους καλοπέραση,δεν τους νοιάζει τίποτα,δεν τους αφορά το δικό σου πρόβλημα..Εξ'άλλου αυτοί εκλέχτηκαν από σένα,για να πλουτίσουν οι ίδιοι,όχι για να ασχοληθούν με σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Αν θα γινουν εκλογες θα γινουν 11 Σεπτεμβριου ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σε πολυαριθμη συγκεντρωση πρασινοφρουρων!


    Αλλα δεν χρειαζονται αυτη την στιγμη εκλογες

    χρειαζεται να ζητησουν τα 757 δις απο αυτα που χρωσταει η Γερμανια απο τον Β Παγκοσμιο πολεμο στην Ελλαδα, οπως ειπε και ο Ζακ Ντελπλα ο συμβουλος Σαρκοζι!

    Αν ειναι κανεις πολιτικος με @@@ ας τα ζητησει
    και αφου οι πολιτικοι δεν τα ζητουν γιατι δεν τολμανε να τα ζητησει γραπτα η εισαγγελλια το ΣΔΟΕ η αστυνομια αντι να χτυπανε διαδηλωτες!

    Ας τα ζητησει ο καθε πολιτικος αρχηγος χωριστα αφου ο Γιωργος δεν μπορει. Οι δηθεν τσακωμοι οι στημενες δηθεν κοντρες μεταξυ των πολιτικων αρχηγων πλεον δεν πειθουν κανεναν

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ! ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΠΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!!!
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΣΤΑ ......ΕΠΑΓΕΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!! ΣΤΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΜΕ 10 ΑΠ ΕΞΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θα γινουν εκλογες θα γινουν 11 Σεπτεμβριου ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σε πολυαριθμη συγκεντρωση πρασινοφρουρων!
    ¨
    Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση