GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λένε (αναλυτικά) οι τρεις νέες δημοσκοπήσεις...

Προβάδισμα από 0,6 έως 5,1 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνουν στη Νέα Δημοκρατία οι τρεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κ...

Προβάδισμα από 0,6 έως 5,1 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνουν στη Νέα Δημοκρατία οι τρεις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.
Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής, το ΠΑΣΟΚ...
 συγκεντρώνει 21,2%, η ΝΔ 21,8%, το ΚΚΕ 7,3% , το ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,1%, ενώ ακολουθούν οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,1%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2,3%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,2% και το Αρμα Πολιτών 2,1%. Αλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 1,6% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 30,8%.
Σχεδόν έξι στους δέκα πολίτες (56,2%) επιθυμούν να να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία ενώ το 41,9% πιστεύει ότι η χώρα έχει ανάγκη σήμερα μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων.
Στη δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύεται στο «Πρώτο Θέμα», η ΝΔ προηγείται με ΝΔ 22,2%, ενώ το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 17,4%. Επονται το ΚΚΕ με 7,1%, ο ΛΑΟΣ με 5,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 4%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,2%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2,4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,4% και το Αρμα Πολιτών 1,4%. Αλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,4% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 30,9%. Κατά των πρόωρων εκλογών τάσσεται το 67% ενώ το 55% διαφωνεί με το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας πριν από τις εκλογές.
Η «ψαλίδα» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ανοίγει περισσότερο στη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της Real news.
Συγκεκριμένα, σμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, η ΝΔ συγκεντρώνει 23,7%, το ΠΑΣΟΚ 18,6%, το ΚΚΕ 8,1%, ο ΛΑΟΣ 5,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,1% , η Δημοκρατική Αριστερά 2,7%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,3%, το Αρμα Πολιτών 1,3%, άλλο κόμμα 4,7% και η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 25,9%. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 11,9%.
Ενδεικτικό είναι επίσης ότι απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, οι ερωτηθέντες συμφωνούν με συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ -ΝΔ είτε πριν από τις εκλογές (52,1%) είτε μετά από εκλογές αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία (56,4%).

18 σχόλια

  1. Η δικαίωση Καραμανλή, απογειώνει την Νέα Δημοκρατία.

    Ήταν αναμενόμενο μετά το σφυροκόπημα των τελευταίων απκαλύψεων να εκτιναχθεί η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    Γι’ αυτό οι βουβουζέλες του ΔΝΤ προσπαθούσαν απεγνωσμένα να αποκρύψουν τις αποκαλύψεις που αφορούν τον Κώστα Καραμανλή για να μην αποκαλυφθεί η χυδαία πολιτική απάτη που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού.

    Άλλωστε τα χαλκεία της Ιπποκράτους το κατάλαβαν νωρίς και άρχισαν να διαδίδουν φήμες ότι δήθεν αυτές οι αποκαλύψεις είναι …τρικλοποδιά στον Σαμαρά !!
    Ξέχασαν βέβαια να το τεκμηριώσουν αντίστοιχα, “αποκαλύπτοντας” τις προχωρημένες συζητήσεις Καραμανλή
    – Παπαρήγα για προσχώρηση στον Περισσό.

    Άλλωστε το νοητικό επίπεδο των αναγνωστών πράσινων ΜΜ¨Ε¨και Blogs (όσα έμειναν) είναι γνωστό........

    Αυτό που προξενεί εντύπωση, είναι το ότι βρέθηκαν και “νεοδημοκράτες” με IQ …αρνητικό, που να αναπαράγουν αυτές τις ηλιθιότητες. Μήπως δεν άκουσαν ότι ο ΚΚ είναι υποψήφιος με τη Νου Δου και όχι με την ΟΑΚΚΕ;

    Μήπως είναι κατά βάθος θαυμαστές του ΓΑΠ εγκλωβισμένοι σε γαλάζιο κορμί ; Μήπως είναι απλώς λαμόγια και ψηφοφόροι επ’ αμοιβή ;

    Όπως και να ‘χει, οι περισσότεροι από αυτούς κατάλαβαν την κοτσάνα τους και άρχισαν τους διθύραμβους.

    Οι υπόλοιποι, τον χαβά τους.
    Σαν τα καλά ..τζουκμποξ .newsbomb.gr/..1$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε αρχινούμερο που έβγαλες λάδι τον μπουχέσα. Τον πιο απόντα πρωθυπουργό που πέρασε από την Ελλάδα. Αει σιχτήρ αμετανόητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις αποκαλύψεις για το βρώμικο παιχνίδι εναντίον του Καραμανλή τις
    θάβουν πρώτοι απ'όλους οι Σαμαρικοί.
    Γιατί το κάνουν;Άγνωστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ....ΦΑΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ..ΠΑΣΟΚΟΓΛΥΦΤΗ.

    ΓΑΠ: Απευθύνεται σε ηλίθιους (εθνική συνδιάσκεψη ΠΑΣΟΚ) οπότε λογικό να λέει παπαριές..

    Τη ΝΔ κατηγόρησε ο ΓΑΠ ότι φταίει για το αδιέξοδο που δημιούργησε με τά από δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας. Ενώ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, μαζί με το Κρόγια, μας λέγανε ότι η ΝΔ σε 5,5 χρόνια αύξησε 100 δις το δημόσιο χρέος... σήμερα μας είπε ότι το διπλασίασε δηλ. από δήθεν 150 το πήγε στα 300 που το παρέλαβε αυτός...

    Φυσικά αυξάνει σαν ακορντεόν το χρέος της ΝΔ (που έχουμε πει πολλές φορές ότι τα 80 δις ήταν για τόκους ΠΑΣΟΚ και όπλα που αγόρασαν) για να κρύψει τη δικιά του γύμνια και ότι ο ίδιος

    αύξησε το δημόσιο χρέος κατά 65 δις μόνο μέσα σε 21 μήνες...
    φανταστείτε να κυβερνάει και άλλα δύο χρόνια...
    ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ το ορνεα..ΟΡΝΕΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το λογικό θα ήταν η ΝΔ να εκμεταλλευτεί όσο δεν πάει αυτές τις αποκαλύψεις για το βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του Καραμανλή όλη την 5ετία διακυβέρνησής του...
    Βλέπουμε όμως να τις θάβει εντελώς
    στη δημόσια συζήτηση...
    Κι όχι μόνο αυτό...αλλά σε διάφορα blogs Σαμαρικού προσανατολισμού το χώσιμο στον Καραμανλή πάει σύννεφο...
    Καλά δε μιλάω για το τι λένε για
    τους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού...εκεί φτάνουμε στις ανοιχτές ύβρεις και στις απειλές ότι δεν θα ξαναβγούν βουλευτές...
    Γιατί συμβαίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ.....Αδέξιος Δεξιός

    http://www.antinews.gr/2011/09/03/120232


    ΚΡΕΤΙΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 2,29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όψιμοι “Καραμανλικοί”

    Εσχάτως μας προέκυψαν πολλοί όψιμοι Καραμανλικοί. Οι περισσότεροι μάλιστα, κατά μία περίεργη σύμπτωση (ή μήπως δεν είναι;), είχαν πρωταγωνιστήσει στην πτώση του. Τον είχαν πολεμήσει αλύπητα. Τον είχαν λοιδορήσει, τον είχαν συκοφαντήσει. Του φόρτωσαν όλες τις ευθύνες για όσα στραβά βρήκαν τη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Τον ειρωνεύονταν, έως πρόσφατα, για την παρατεταμένη σιωπή του, μετά τις εκλογές του 2009.

    Αίφνης είδαν το ….φώς της αληθείας και αρχίζουν να ανακαλύπτουν και θετικά, τόσο στον ίδιο τον Καραμανλή, όσο και στα πεπραγμένα της κυβέρνησής του.

    Προφανώς και δεν το κάνουν από ανιδιοτέλεια!

    Να αρχίσουμε πρώτα με τον κ. Καρατζαφέρη.

    Περιττεύει να υπενθυμίσουμε τι έλεγε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ για τον Καραμανλή. Είναι πρόσφατα και τα θυμόμαστε όλοι.

    Ο κ. Καρατζαφέρης, λοιπόν, αφού ψήφισε το Μνημόνιο, στήριξε για περισσότερο από ένα χρόνο τον κ. Παπανδρέου, αλλά δεν κατάφερε να μπεί στην Κυβέρνηση, τώρα που βλέπει την Ν.Δ. να έρχεται αυτοδύναμη (οπότε πάλι μένει εκτός εξουσίας) άρχισε να ρίχνει γέφυρες προς την πλευρά Καραμανλή. Ο στόχος προφανής. Θέλει να ψαρέψει σε θολά νερά, και παριστάνοντας τον Καραμανλικό, να «τσιμπήσει» μερικά ψηφαλάκια, ελπίζοντας ότι έτσι θα ανακόψει την πορεία του Αντώνη Σαμαρά. Ματαιοπονεί. Θα του υπενθυμίζουμε κάθε μέρα τις ύβρεις του.

    Δεύτερον, κάποιοι διαδικτυακοί τόποι, που είχαν σθεναρά υποστηρίξει την κα Μπακογιάννη για την ανάδειξη αρχηγού, καταβάλλουν και αυτοί με τη σειρά τους προσπάθειες επαναφοράς του πρώην πρωθυπουργού. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια!

    Τρίτον, τα λεγόμενα μεγάλα ΜΜΕ, προσφέρουν απλόχερα βήμα σε κάποια από τα «ορφανά του Καραμανλή» τα οποία αυτόκλητα εμφανίζονται ως «εκφραστές των απόψεων του πρώην Πρωθυπουργού». Κατ’ αρχήν προσφέρουν κακές υπηρεσίες. Όχι μόνον δεν υπερασπίζονται τον Καραμανλή, αλλά μας υπενθυμίζουν τα λάθη που έκανε όταν τους επέλεξε ως συνεργάτες του. Γιατί εφόσον τον εξέθεσαν τότε με την ανεπάρκειά τους, είναι δυνατόν να τον υπερασπίζονται σήμερα αποτελεσματικά; Γνωστό σε ποιούς αναφέρομαι. Κατανοώ την επιθυμία τους να εκλεγούν βουλευτές, αλλά είναι εντιμότερο να ζητήσουν την ψήφο του εκλογικού σώματος (αν το κάνουν τελικά) ως αυτόφωτες προσωπικότητες, παρά επιχειρώντας να κλέψουν από την «καραμανλική προίκα» της Ν.Δ.

    Προσωπικά πιστεύω ότι ο Καραμανλής δεν έχει ανάγκη ούτε τους πρώην υβριστές τους (που ανακάμπτουν ως νέοι κόλακες), ούτε τους αποτυχημένους πρώην υπουργούς του. Αρκετή ζημιά του προκάλεσαν. Μπορεί καλύτερα από τον καθένα να υπερασπιστεί και το εαυτό του και το έργο του και την υστεροφημία του. Δεν χρειάζεται εξαπτέρυγα.

    Θεωρώ, όμως, ύποπτη τη συγκυρία που αναμοχλεύονται όλα αυτά τα θέματα. Προφανώς, κάποιοι θέλουν να τροφοδοτήσουν και πάλι την εσωστρέφεια. Να χωρίσουν και πάλι τη Ν.Δ. στα δύο. Ο στόχος είναι ένας: να ανακοπεί η πορεία του Αντώνη Σαμαρά προς την εξουσία. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτά τα σενάρια να ενισχύονται και από την κυβερνητική προπαγάνδα η οποία είναι όλως ιδιαιτέρως ικανή στον τομέα αυτό και πάντα βρίσκει πρόθυμους παπαγάλους για να φέρουν σε πέρας την αποστολή.

    Έχουν καμιά τύχη; Κατηγορηματικά όχι! Για τους εξής λόγους:

    Πρώτον, γιατί το θεωρώ απίθανο να επιτρέψει ο ίδιος ο Καραμανλής να χρησιμοποιηθεί το όνομα του σε εσωκομματικές σκοπιμότητες.

    Δεύτερον, γιατί η βάση της Ν.Δ. μετά από πολύ καιρό έχει κοινό σημείο αναφοράς και αυτό είναι ο Πρόεδρος, εκλεγμένος μάλιστα από την ίδια τη βάση. Αποτελεί τον καλύτερο εγγυητή της ενότητας.

    Τρίτον, γιατί ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να ανεχθεί υπονομευτικές συμπεριφορές.

    Τέταρτον, γιατί τα προβλήματα της χώρας είναι τόσο σοβαρά, ώστε η εσωστρέφεια να θεωρείται …επικίνδυνη ενασχόληση! Όποιος, δεν το καταλαβαίνει, μάλλον έχει απωλέσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    Πέμπτον, γιατί, μέχρι στιγμής, η προσπάθεια είναι τόσο χοντροκομμένη που μόνο γέλωτα προκαλεί.

    Τα πράγματα μπορεί να γίνουν σοβαρά, μόνο σε μια περίπτωση: αν η Ν.Δ. πέσει στην παγίδα και αντί να ασχολείται με την ανατροπή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αρχίσει να ομφαλοσκοπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2.21 σκατά από Πρασινογάλαζους δεν θα ξαναφάει ο λαός.
    Όσο κι αν λυσσάς εσύ κι οι όμοιοί σου να τον φορτώσεις με γαλάζια σκατά αντί για τα πράσινα που τρώει τώρα,θα σας σαρώσει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
    Και σύντομα μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2.37 συμφωνώ με αρκετά από ΄σοα γράφεις αλλά το ερώτημα παραμένει:
    γιατί η ΝΔ θάβει,όπως φυσικά και τα γνωστά ΜΜΕ των εκδοτών και των εργολάβων,τις αποκαλύψεις για το βρώμικο παιχνίδι εις βάρος του Καραμανλή,ενώ θα έπρεπε να τις κάνει ΣΗΜΑΙΑ της ;
    Άσε τα εξαπτέρυγα,παλαιά ή όψιμα...
    Αυτά πάντα τη δουλειά τους κάνουν.
    Κι αν βρήκαν χώρο να παίξουν τα
    καθεστωτικά ΜΜΕ και διάφοροι άλλοι πάνω στο θέμα 'Σαμαράς-Καραμανλής' είναι γιατί σε φιλο-Σαμαρικά blogs το χώσιμο στον Καραμανλή και στους συνεργάτες του πάει σύννεφο,και
    γιατί η επίσημη ΝΔ έχει επιλέξει να μην υπερασπίζεται το έργο του πρώην πρωθυπουργού...
    Θα μου επιτρέψεις να πω ότι και με τη δική σου τοποθέτηση διαφαίνεται
    μια αποστασιοποίηση από τον ίδιο
    τον Καραμανλή,σε μια περίοδο όπου
    θα έπρεπε (κατά τη γνώμη μου) να
    προβάλλεται από τη ΝΔ η ΔΙΚΑΙΩΣΗ του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακόμα και η απάντηση του ίδιου του
    Σαμαρά στον Ελεύθερο Τύπο για το θέμα
    είναι εξαιρετικά τυπική...
    Αποφεύγει να πει ότι ναι,ο Καραμανλής
    πλήρωσε τη στάση του στους αγωγούς και μπήκε στο μάτι των Αμερικανών ...
    Και λέει γενικά ότι αυτές οι επιλογές του πρώην πρωθυπουργού ήταν
    καλές...
    Αυτό από μόνο του,λέει πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...και κυρίως λέει ότι μάλλον ο
    Σαμαράς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''επικίνδυνος'' και ''ανεξέλεγκτος'' σαν και τον Καραμανλή...
    Γιατί έτσι χαρακτηρίζουν τον Καραμανλή οι Αμερικανοί όπως αποκαλύπτει το wikileaks...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα ψηφισω σαμαρα
    γιατι οι πασοκοι ειναι ιδεολογοι δεξιοι(με διδακτορικα και εδρες) και δεν ξερουν ποτε να σταματησουν

    ενω

    οι γνησιοι δεξιοι,μολις το θυμα λιποθυμησει απο το ξυλο,το ληστευουν και φευγουν.

    ζητωσαν αι παραγωγικαι ταξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του Καραμανλή!Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι το τι άκουγαν οι ταλαίπωροι οι Αμερικάνοι. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους! Το 90% των τηλεφωνημάτων ήταν παραγγελίες σε delivery και προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν τι σημαίνει"σπληνάντερο", "παϊδάκια", "γαρδούμπα" κλπ Επίσης τους εξέπληξε η συχνότητα των παραγγελιών και ο χρόνος που τα μετέτρεπε σε "κοπριά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !

    ΑΘΛΙΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
    ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ
    "ΨΑΛΙΔΙΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 3,1% !!!

    H αθλιότητα με τη δημοσκόπηση της Kapa Research στο Βήμα της Κυριακής δεν είχε θύμα μόνο την πραγματική διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την οποία "ψαλίδισαν" στο 0,6%, αλλά και τα μικρότερα κόμματα της κεντροαριστεράς.

    Παρά τα ανεβασμένα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ λόγω...
    της σκληρής αντιπολίτευσης που ασκεί, στο γκάλοπ του Βήματος τον εμφανίζουν να μπαίνει οριακά στη Βουλή με 3,1% !
    Το ίδιο και με τους Οικολόγους, τους οποίους έχουν εκτός Βουλής όπως και τα κόμματα του Δημαρά και του Κουβέλη που εμφανίζονται να βολοδέρνουν στο 1%-2% !
    Καλοστημένο και ύπουλο πολιτικό παιχνίδι...

    και Bέβαια η ΕΡΤ της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ...χε-χεσμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ !
    ΣΤΟ MEGA ΠΙΕΖΕΙ - ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ...
    To Mega δεν είναι δικό του μαγαζί για να παίξει μπάλα διαφορετικά.

    Στο Βήμα ακολουθεί άλλη πολιτική. Δικό του είναι το μαγαζί,
    ότι θέλει κάνει.

    Καλή η εκδούλευση που πούλησε σήμερα...ο Ψυχάρης στο Μαξίμου.
    Το μόνο που μένει είναι στην επόμενη δημοσκόπηση να βγάλει το ΠΑΣΟΚ μπροστά !...

    Στο πρωκτό να σου σταθούν $$$$$$$ επίγονε του Λαμπράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σήμερα της Αγίας(?) Ερμιόνης,
    έχει γενέθλια και ο 25ίντσες
    ΠΑΣΟΚος.
    Να τα κατοστήσεις.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ????!!!!!! ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 4% ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ 14%!!!! ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΝ'ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 1% ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.... ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΑΣ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ,ΟΤΙ 2 ΣΤΟΥΣ 5 ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΟΛΗ 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΒΕΤΕ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,(ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ),ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ..!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...,ΟΡΙΑΚΑ.. ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ!!!! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ???? ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΑΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!! ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση