GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαι επίσημα... διακοσμητικός o επίλεκτος του κ. Αγοραστού...

(...με τη διαφορά ότι θα κάνει τη...  γλάστρα, έναντι της αδράς αμοιβής των 3000 και πλέον ευρώ) Από το  volospress.blogspot.com Τυπικά αν...

(...με τη διαφορά ότι θα κάνει τη... γλάστρα, έναντι της αδράς αμοιβής των 3000 και πλέον ευρώ)

Από το volospress.blogspot.com
Τυπικά αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας είναι ο κ. Δημήτρης Αλεξόπουλος με τις απλές αρμοδιότητες που του δίνει ο νόμος του «Καλλικράτη» και χωρίς αυτές που του είχε παραχωρήσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός στην αρχή του χρόνου και τις οποίες του αφήρεσε μετά την «κόντρα» που ξέσπασε μεταξύ τους. Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, δημοσιεύτηκε η...
απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας «για την ανάκληση απόφασης ανάθεσης άσκησης τομέων αρμοδιοτήτων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας- Σποράδων στον αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δημήτρη Αλεξόπουλο». 

6 σχόλια

  1. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ "Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο" ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑ$$ΟΚ.
    ------------------------------------
    77χρονος εργάτης, 76 παρκαδόρος, 69χρονη καθαρίστρια... όλοι τους συμβασιούχοι ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ
    Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ!!!

    Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος προαναγγέλλει απολύσεις στο δημόσιο, ο ομόλογός του στο υπουργείο Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος μονιμοποιεί, στον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (Ο.Δ.Ι.Ε.), 77 χρονους εργάτες και 70χρονες καθαρίστριες που ενδεχομένως να είναι πλέον συνταξιούχοι ή και… νεκροί ακόμα!
    _________________________________
    Το newsbomb αποκαλύπτει σήμερα τη λίστα της ντροπής με τα 146 άτομα, οι συμβάσεις των οποίων μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου, αν και περισσότεροι από τους μισούς έχουν αποχωρήσει από τον οργανισμό, είτε επειδή βρήκαν δουλειά αλλού, είτε επειδή βγήκαν σε σύνταξη, είτε επειδή έφυγαν από τη ζωή!

    Η ιστορία ξεκίνησε το 2004, οπότε 700 συμβασιούχοι του Ο.Δ.Ι.Ε. κατέθεσαν αίτηση για να μετατραπεί η σύμβασή τους από μίας ημέρας (ανανεωνόταν καθημερινά) σε αορίστου, εκμεταλλευόμενοι το νόμο Παυλόπουλου. Επί χρόνια οι αιτήσεις παραπέμπονταν στις καλένδες, μέχρι το φετινό καλοκαίρι. Στις 10 Ιουνίου του 2011 το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Δ.Ι.Ε. με την απόφαση 358 ενέκρινε τις αιτήσεις των 146 από τους 700 και έστειλε το φάκελο στο ΑΣΕΠ. Εκείνο με τη σειρά του, εν μέσω θέρους και χωρίς – όπως καταγγέλλεται – να συγκληθεί η Ολομέλεια, αποφάνθηκε, ότι οι 146 καλύπτουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και ουσιαστικά επικύρωσε την απόφαση του Ο.Δ.Ι.Ε. Έτσι, λοιπόν, καλείται να εργαστεί με σύμβαση αορίστου χρόνου ένας 77χρονος στο σελλωτήριο, δηλαδή να τοποθετεί σέλα στα άλογα πριν τις κούρσες προσπαθώντας παράλληλα να αποφύγει τις κλωτσιές τους, μία υπάλληλος που στο μεταξύ έχει μονιμοποιηθεί στον ΟΠΑΠ, συνταξιούχοι άνω των 65 ετών ως εργάτες, αλλά και ένας 76χρονος ως ταμίας, ο οποίος όμως έχει φύγει από τη ζωή. «Ήμουν στην κηδεία του πριν από περίπου τρία χρόνια», δηλώνει στο newsbomb η πρόεδρος των εργαζομένων στον Ο.Δ.Ι.Ε. κα Μάγδα Παναγάκου – Πανούσου και συμπληρώνει: «Από τους 146 μόνο οι 69 εξακολουθούν να εργάζονται στον Ο.Δ.Ι.Ε. Οι υπόλοιποι έχουν αποχωρήσει, έχουν συνταξιοδοτηθεί, ενώ κάποιοι έχουν πεθάνει»

    Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Ο.Δ.Ι.Ε. κ. Αλέξανδρος Ζαχαρής υποστηρίζει, ότι «είχαμε εκφράσεις τις αντιρρήσεις μας στο ΑΣΕΠ για το θέμα αυτό, αλλά μας είπε ότι προχωράμε με βάση τη λίστα. Το θέμα είναι νομικό. Εμείς κρίναμε σύμφωνα με τα δεδομένα που ίσχυαν το 2004, οπότε και κατατέθηκαν οι αιτήσεις, αλλά και με όσα μας είπε το ΑΣΕΠ και ο νομικός μας σύμβουλος».

    Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται η περίοδος υποβολής των ενστάσεων.
    Αν δεν προσβάλλει την απόφαση είτε ο Ο.Δ.Ι.Ε., είτε κάποιοι υποψήφιοι που έμειναν εκτός λίστας, στη συνέχεια θα σταλεί προς υπογραφή στον κ. Παύλο Γερουλάνο, καθώς ο Ο.Δ.Ι.Ε. ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά και στους συναρμόδιους υπουργούς. Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης…

    Απόσπασμα από τα αποδεικτικά έγγραφα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φυσικα οπως εχουμε ξαναπει : Εδω που φτασανε τωρα τα πραγματα η ΜΟΝΗ λυση ειναι η συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Δια απαγχονισμου.. Χωρις οικτο.. Την πρωτη βραδια 100 παλιοσκυλα της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια πρεπει να εκτελεστουν ..

    Την πρωτη βδομαδα 1000 παλιοσκυλα της αλητοσυμμοπριας πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να εκτελεστουν.. Η περιουσια τους να δημευτει..



    Το διανοπητικα αναπηρο βλημα βλακογιοργο κρεμασμα απο το ενα ποδι αναποδα σε ενα δεντρο και αστο εκει να ψοφησει..

    Τα αλλα ειναι "αλλα λογια να αγαπιομαστε"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MAΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ. ΜΑΛΑΚΕΣ .Ε.ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ...ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα 'χει ζαλίσει γιατί ο Αγοραστος τους έχει κόψει τη μάσα και ζορίζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση