GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η επιστολή Βενιζέλου στην Λαγκάρντ...

Αγαπητή Διευθύνουσα Σύμβουλε , Σε συνέχεια της επιστολής του πρωθυπουργού, θα ήθελα να επιβεβαιώσω τη σταθερή επιλογή και στρατηγική απόφασ...

Αγαπητή Διευθύνουσα Σύμβουλε,

Σε συνέχεια της επιστολής του πρωθυπουργού, θα ήθελα να επιβεβαιώσω τη σταθερή επιλογή και στρατηγική απόφαση της κυβέρνησης να εφαρμόσει αυστηρά το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής και να εκπληρώσει στους δημοσιονομικούς στόχους. Είναι επίσης σταθερή επιλογή μας να προωθήσουμε ταχέως τις δοκιμές αλλαγές και το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, ώστε να διαψεύσουμε κάθε παρανόηση σχετικά με την προθυμία και τη δυνατότητα της χώρας να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους. Όπως θα αποδειχθεί στην πράξη, η Ελλάδα δεν είναι μόνο συνεπής με τις υποχρεώσεις της προς τους θεσμικούς της εταίρους αλλά, πρωτίστως, συνεπής με τις υποχρεώσεις προς τον εαυτό της.
Κατά συνέπεια, επιθυμώ να σας πληροφορήσω πως τις τελευταίες μέρες, σε συνέχεια μίας σειράς συναντήσεων, η κυβέρνηση...
 αποφάσισε, υποστηριζόμενη επίσης από τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, μία σειρά από παρεμβάσεις στην κατεύθυνση της επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων του 2011 και του 2012. Τα παρακάτω μέτρα έχουν αποφασιστεί:
Να μειωθεί το όριο αφορολογήτου στα 5000 ευρώ, από το τωρινό επίπεδο των 8000 ευρώ και να προσαρμοστούν προς τα κάτω οι τρέχουσες απαλλαγές. Και συγκεκριμένα, η απαλλαγή για τα άτομα άνω των 65, τα επιδόματα τέκνου, και η ειδική απαλλαγή για άτομα κάτω των 30 χρόνων, έχουν μειωθεί ανάλογα.
Να μειωθεί η κατηγορία των συντάξεων που υπερβαίνουν τα 1200 ευρώ/μήνα κατά 20% και στην περίπτωση των συνταξιούχων κάτω των 55 χρόνων, κατά 40% για τις συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1000 ευρώ/μήνα. Επιπλέον, προεφοδιάζουμε και επιταχύνουμε την μεταρρύθμιση των επικουρικών συντάξεων, και μειώνουμε σημαντικά το εφάπαξ που καταβάλλεται στους δημοσίους υπαλλήλους κατά τη συνταξιοδότηση.
Να μειωθούν οι μισθοί του δημόσιου τομέα (γενική κυβέρνηση και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, ωστόσο εξαιρώντας τα καθεστώτα ειδικής μισθοδοσίας) κατά μέσο όρο της τάξεως του 20% μέσω της αλλαγής του μισθολογικού καθεστώτος του δημόσιου τομέα.
Να τοποθετηθούν 30 χιλιάδες εργαζόμενοι στην γενική κυβέρνηση, μέχρι το τέλος του έτους, σε εργασιακή εφεδρεία, η οποία θα λειτουργήσει όπως έχει συμφωνηθεί στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής. Το μέτρο θα επεκταθεί κατόπιν αμοιβαίας συναίνεσης για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητά του. Η εργασιακή εφεδρεία θα οργανωθεί ώστε να έχει ουσιώδη επίπτωση στο μισθολογικό προϋπολογισμό και στις δημόσιες δαπάνες. Η συνολική αποζημίωση κατά την εργασιακή εφεδρεία και κατά την λήξη της θα διευθετηθεί έτσι ώστε να επιτύχει τον παραπάνω δημοσιονομικό στόχο.
Θα ορισθεί πλαφόν ώστε να μην δαπανηθούν τα έσοδα από τις ρυθμίσεις για τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων και των αυθαιρέτων.
Όλα τα παραπάνω, θα νομοθετηθούν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Σχετικά με την ιδιωτικοποίηση, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη, με βάση τεχνοκρατικά κριτήρια, να επιταχύνει τις πωλήσεις ποσοστών από τις κρατικές εταιρείες, ακίνητα και γη, καθώς και τις συμβάσεις παραχώρησης.
Σε συνέχεια αυτών των αποφάσεων -που απαιτούν τεράστιες θυσίες από τον Ελληνικό λαό, αλλά είναι αναγκαίες για να διορθώσουν παραλείψεις πάρα πολλών ετών – υπάρχει η ελπίδα ότι σύντομα θα αποδοθούν καρποί και θα βελτιωθούν οι συνθήκες για ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία. Η κυβέρνηση σκοπεύει να θεσπίσει αυτά τα μέτρα εν όψει της αναθεώρησης, ώστε να ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της 5ης αναθεώρησης και της 6ης εκταμίευσης. Η κυβέρνηση επίσης σκοπεύει να εκσυγχρονίσει άλλες πλευρές του προγράμματος εφαρμογής και να κλείσει κάθε εναπομείναν δημοσιονομικό κενό του 2013/14. Αυτές οι πράξεις θα αποτελέσουν το πρώτο βήμα προς την εφαρμογή των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Συνόδου της 21ης Ιουλίου και είναι ζωτικές για την προστασία και το μέλλον της ευρωζώνης, της οποίας η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέρος.
Καθηγητής Ευάγγελος Βενιζέλος

16 σχόλια

  1. Μπράβο σου Κυρία Κατσέλη. Με αυτούς τους πρόστυχους δεν πάει μπροστά ο τόπος. Θέλουμε αξιοπρεπείς ανθρώπους στην βουλή, εκεί που καθορίζετε η τύχη του τόπου μας. Τον βενιζέλο τον ξέρουμε από τον νόμο του να προστατεύονται οι απατεώνες στην διαχείριση των οικονομικών του κράτους. Από μασκαράδες τι να περιμένεις , έχουμε τις επιφυλάξεις μας για τους νόμους που θέλουνε να περάσουν τα καθίκια. Μπράβο σου κ. Κατσέλη .ΜΠΡΑΒO ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσα την Βάσω Παπανδρέου στην ομιλία της στην βουλή που αναφέρθηκε σε κάποιες εκτιμήσεις της που της επεσήμανε προνοητικά παλιότερα και δεν τις είδαν οι σπουδαίοι κυβερνώντες, ο Θεός να σε προστατεύει από την αρρωστημένη τους αρπαχτεί των κυβερνώντων . Ρε τομάρια ατιμώρητα, σας είπε η γυναίκα να εξετασθούν όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί στα τελευταία δέκα χρόνια τους που βρέθηκαν στην Πολιτική, τι είχαν όταν ξεκίνησαν και τι έχουν τώρα και δεν το πράξατε ξεκολιάρηδες , κλέφτες , ΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΝΡΟΠΗΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΗΣΑΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΩΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΟΛΥ. ΝΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ. ΝΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΨΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ ΜΙΣΟΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΨΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ . Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράκληση να αναρτηθεί
    Ρε αφιλότιμοι πολιτικάντηδες που υπερχρεώσατε κλέφτες τον τόπο και κάνετε το κουνέλι . Ρε σηφουνάκη, διάβασε ρε καραγκιόζη τι σου λέει η κ. Παναγιωταρέα ρε μασκαρά στο PRESS.GR. Χρωστάει ο πεθερός σου και η γυναίκα σου 600 εκατομμύρια και κάνετε το κουνέλι ρε κατακάθια . Μα πως θα βρεθούν λεφτά να πάρεις την βουλευτική σου αποζημίωση που δεν είναι λίγη και τα εξτρά, που πηγαίνεις στην βουλή , που τρως όλο το φαγητό σου, που συμμετέχεις σε επιτροπές που στην συνέχεια τα πορίσματα τα πετάτε και δεν τα κρατάτε να σφουγγίσετε το κόλο σας μετά το χέσιμο, ρε μασκαράδες. Μου ήρθε σήμερα ρε καραγκιόζη η ειδική εισφορά να πληρώσω για να γεμίσουν τα συρτάρια του κράτους για να πληρωθούν οι 300 μασκαράδες , μια πλειάδα συμβούλους που έχει ο κάθε υπουργός και της πουτάνας το μουνί. Ο πετσάλνικος έδωσε λεφτά από τις κρατήσεις των συντάξεων των 350 ευρώ να φτιαχτεί το καταφύγιο, ο άλλος ένα σωρό λεφτά να φτιάξει το γραφείο του. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ. Θέλετε να διπλασιάσω την έκτακτη εισφορά μήπως και δεν φθάνουν για να πληρώσετε τις συντάξεις των βουλευτών που κάθισαν στην βουλή για 4 χρόνια και χρυσοπληρώνονται . ΝΡΟΠΗΣΑΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΦΥΓΕΤΕ. ΦΥΓΕΤΕ. ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή τι λέει αυτό? "..η Ελλάδα δεν είναι μόνο συνεπής με τις υποχρεώσεις της προς τους θεσμικούς της εταίρους αλλά, πρωτίστως, συνεπής με τις υποχρεώσεις προς τον εαυτό της...", με λίγα λόγια ότι τους "σαλονικιούς ιδιώτες τραπεζίτες της τράπεζας τις Ελλάδας που είναι και οι ΘΕΣΜΙΚΟΙ επενδυτές του απελευθερωτικού αγώνα του 21, θα τους υπερασπίσουν μέχρι που οι Έλληνες θα αρχίσουν να χορεύουν το χορό του Ζάλογγου.

    Αυτό έλειπε ο κ. Βενιζέλος να καταναλώσει φαιά ουσία για τα πλασματικά ΤΑΠΙΑ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ ή συμαθητές να παρενοχλήσουν το δεκανίκι τις διαφθοράς στη Σκύρο με το μονόλκ στο μάτι του κοινού τους δήμαρχου τώρα που "..γενική εἶναι η ἐξαχρείωσις ἀρχόντων καί ἀρχομένων.." ΕΙΝΑΙ ευκαιρία για ότι φάνε ότι πιούνε κι ότι αρπάξει η μασέλα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ?

    Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΡΕΛΩΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ? ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ, Ο ΛΑΟΣ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟΥ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΗ...
    ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙΟ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "καθηγητής"ευάγγελος βενιζέλος... τι καθηγητής βρε βλάκα, του θαέτρου? Αυτοί γίνανε κυβέρνηση με το 'λεφτά υπάρχουν' και τώρα έχουν βαλθεί να μας πήξουν στη φτώχεια. 'Ετσι θέλουν να νιώθουμε, φτωχοί και ανήμποροι. Ξυπνάτε αδέρφια, η ψωροκώσταινα έχει να τους τα γυρίσει (όσα αποφανθεί η ΕΛΕ ότι τους χρωστάμε, όχι όσα λέει το τσιράκι τους ο ΓΑΠ) και να τους κεράσουμε και καφέ τους ξεφτιλισμένους φραγκοφονιάδες. ¨Αιντε να τους ξηλώνουμε να τελειώνουμε με δαύτους. Αρκετά...Μπράβο Λούκα, άντε να δούμε ποιοί είστε παλληκάρια. Οι υπόλοιποι στον Καιάδα, μουρόχαυλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός είναι Ω!!! Συνταγματολόγος, και μάλιστα πολύ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ, μεθοδικός και αποτελεσματικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν με STAGE;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα
    Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για τηνΔΕΞΙΑ!
    Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στους Αριστεροδεξιούληδες και στις Παραφυάδες της κάντε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ .."βιωσιμη" λυση, ειμη ΜΟΝΟΝ ενας "τρελλος" Παπαδοπουλος που θα βαλει μεν το κεφαλι του στον ντορβα ,αλλα αν επικρατησει θα συλλαβει και θα εκτελεσει ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    ΑΜΕΣΩΣ! 100-300 σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ σκυλια ,νυν και πρωην,εκτελεση δια απαγχονισμου..

    Δια τα υπολοιπα πασοκοσκυλα εχουμε καιρον..

    Διοτι κυριοι ευθυνη δεν εχουν ΜΟΝΟΝ οι
    αρχι-πασοκοσκυλαιοι ,ουτως ειπειν..
    Και ο μικρος φτωχομπινες πασοκοσκυλας,που του ειπανε και το πιστεψε!, οτι ψηφιζοντας αλητοσυμμορια πασοκ σκυλια ειναι .."δημοκρατικος" και .."προοδευτικος" εχει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΝΗ..

    Φανταζεστε??
    Υπαρχουν δυστυχισμενοι ανθρωποι που τους γαμησαν τον (λιγοστο ουτως η αλλως) εγκεφαλο με την ανηλεητη πλυση εγκεφαλου και πιστευουν οτι ψηφιζοντας ηλιθιο βλακογιοργο ,γουρουνοειδες παγκαλο-τουρκογλου και αλλα τετοια ειδη της συνομοταξιας "αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια" ειναι .."δημοκρατικοι" και .."προοδευτικοι"!!
    Για να μην ερθει η .."δεξια"!!!!

    Κριμα απο την μια για αυτους τους δυστυχισμενους (ειναι αρρωστοι ως ενα σημειο) αλλα απο την αλλη..
    Α! για κατσε ρε κοθωνι που θα υποφερω εγω εξ αιτιας σου καθικι..

    Θα σε σφαξω γαμημενο σκυλι..
    Που θα μου κατσεις "πορδηπουργο" το ηλιθιο βλακογιοργο που δεν ξερει να μοιρασει ουτε δυο γαιδουριων αχυρο ..ελεεινο ζαγαρι τομαρι ..ανθρωποειδες..

    τζων


    Υ.Γ
    Τα αλλα ειναι "αλλα λογια να αγαπιομαστε"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ


    ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΩΓΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΡΑΦΗΝΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την δημόσια επιστολή που καμμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα,τι να την κάνουμε?

    Την άλλη,την μυστική θα την διαβάσουμε ποτέ?

    Γιατί πάντα η αλήθεια,
    "πίσω από τον μύλο" βρίσκεται.

    ΚΠ

    Υ.Γ. 1 Ο Giorgos μιλάει γιά
    ......ειλικρίνεια.
    Να είναι καλά το παιδί,φροντίζει γιά την ψυχαγωγία μας.

    Υ.Γ. 2 ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ

    21 Οκτ 2011 5:50:00 π.μ."

    =======================================

    ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ ΑΓΑΠΗΤΕ:

    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ,ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΟ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ.

    21 Οκτ 2011 9:12:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με 35 δις έλλειμμα (ήτοι 15,4 του ΑΕΠ), 54 δις πρωτογενείς δαπάνες και δημόσιο χρέος 300 δις, το 2009, όχι θα καταρρεύσει η χώρα, όχι θα βγει από τη ζώνη του ευρώ, όχι θα γυρίσει στη δραχμή, αλλά στα τάλαντα (τάρταρα) θα γυρίσει…

    Γα... το μπουχέσα της Ραφήνας σας, γ..ώ, και το Σαχλαμαρά μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ21 Οκτ 2011, 2:21:00 μ.μ.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο/Η Kourdistiri είπε...


    ΧΑΣΙΣΙ - GΑ ΜΗ ΣΙ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ....χώμα +
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΕΙΝΑΙ και ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ...μαϊμου ΠΑΣΟΚ


    Η καλύτερη Τ Ε Λ Ι Κ Η καντάφια
    ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση