GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καθαριότητα στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού στον Ευαγγελισμό...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων Για τον κ. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θέμα: Δωρεά για Μο...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο
Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων
Για τον κ. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Θέμα: Δωρεά για Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού
στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός Αθηνών
Mε την απόφασή του αρ. 20 της Συνεδρίας αρ 35 της 24-10-2010 το ΔΣ του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", ανέθεσε στην Τεχνική του Υπηρεσία να εκπονήσει μελέτη δημιουργίας χώρων υψηλής καθαρότητας στο Εργαστήριο Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού Οστών το κόστος των οποίων θα...
 καλυφθεί από δωρεά της εταιρείας NOVARTIS ύψους 150.000 ευρώ (συν ΦΠΑ). Από τότε έχει μεσολαβήσει ικανό διάστημα μέσα στο οποίο η υλοποίηση έπρεπε να έχει σε κάποιο σημείο προοδεύσει ώστε να αρχίσει κάποτε η υλοποίηση, δεδομένων και των αναγκών του νοσοκομείου.
Επίσης για να υλοποιηθεί η όλη κατασκευή είναι αυτονόητη η σύμπραξη του εποπτεύοντος υπουργείου το οποίο έχει και την τελική ευθύνη αναπτύξεως του Νοσοκομείου και των υπηρεσιών του.
Κατόπιν των ανωτέρω ΕΡΩΤΑΣΘΕ και ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ να ενημερώσετε το Σώμα:
1.Σε ποίο σημείο υλοποιήσεως ευρίσκεται η κατασκευή σήμερα
2.Ποία η σχετική μελέτη η οποία ζητείται να κατατεθεί στην Βουλή
3.Ποίες πράξεις έχει εκδώσει σχετικώς η Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας σχετικές με την δωρούμενη κατασκευή
4.Να ενημερωθεί το Σώμα εάν το χρηματικό ποσόν της δωρεάς έχει ήδη κατατεθεί
και έχει η εταιρεία λάβει όπως είναι επιβεβλημένο ευχαριστήρια επιστολή.
Ο Ερωτών Βουλευτής

7 σχόλια

  1. Άσμα Νησιώτικον
    ( τραγουδιέται όπως, τη βράκα μου την κουρελού τη χιλιομπαλωμένη)

    Ζορίζετε η Δεξιά, κι έβγαλε τα τσιράκια
    τα STAGE της, τα κουκουέ, κι όλα τα Συριζάκια,
    βρε σεις μπακούρια κάντε τους, φάτε τους το τσερβέλο
    των πασοκσίδων όπου δει, ρίχτε τους και μπουγέλο
    ρίχτε τους και καμιά χωστή στα αχαμνά να δούνε
    με ποιον τα βάζουν το γιατρό να τρέχουνε να βρούνε,
    δεν ντρέπουνται δεν ντρέπουντε να λένε πως μειώσαν
    κάμποσα δις το χρέος μας και έτσι ξελασπώσαν
    Βρε κάντε με κυβέρνηση φωνάζει με τους άλλους
    τσ’ αριστερούς τσι Δεξιούς και με τσι παπαγάλους,
    θα σας σε δώσω και δουλειές, και θα σας διορίσω
    και χρέη και ματσακωνιές όλα θα σας τα σβήσω,
    κάντε τα όλα μπάχαλο, κι όπου σταθείτε λόγο
    να βγάνετε και του Πασόκ να κρίνετε το ρόλο,
    φωνάζετε πως εκλογές, θέλετε για να βρούμε
    διέξοδο στην κρίση μας, να ξαναγεννηθούμε,
    να ‘ρθω ‘γω στα πράματα να κυβερνήσω, Χάλι
    Μαντάρα, Σκόνη, Κουρνιαχτό για να τα κάμω πάλι.
    Με τις Υγείες μας!
    Με έντονο ύφος ο Πάγκαλος καυτηρίαζε μια απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Αλογοσκούφη, στην Ελληνική Βουλή επί Κυβερνήσεως Καραμανλή, καθώς ο Αλογοσκούφης με την απόφαση του αυτή, δηλαδή απόφαση της καλύτερης κυβέρνησης που είχαμε ποτέ σύμφωνα με ΔΕΞΙΟΥΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, χάριζε στα στελέχη των Ελληνικών τραπεζών που έλαβαν συνολικά 800.000.000 ευρώ, BONUS εκείνη τη χρονιά, ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, τον αναλογούντα φόρο περίπου 300.000.000 ευρώ, ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ που έπρεπε να πληρωθεί στην εφορία, έτσι τον έκανε ΜΗΔΕΝ, τον ΔΙΕΓΡΑΨΕ!
    Αυτήν την απόφαση του ανέμιζε στα μούτρα ο Πάγκαλος, νομίζω την εφημερίδα της Κυβερνήσεως που την περιείχε, πλην ο Κύριος Αλογοσκούφης κύταζε αλλού, όπως και ολόκληρη η ΔΕΞΙΑ.
    Τι έκαναν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ; Άλλοι κοιτούσαν το ταβάνι, άλλοι ψάχνανε στον χαρτοφύλακα τους, άλλοι φέρνανε το χέρι τους στο στόμα για να χασμουρηθούν, ένας έξυνε τη μύτη του, φοβερά πράγματα δηλαδή, τρόμαξε ο Αλογοσκούφης μέχρι που φοβήθηκε μην σηκωθούνε έτσι αγριεμένοι που ήταν και τον δείρουνε και έφυγε, έτσι ηρεμήσανε τα πράγματα αλλιώς Θε μου φύλαε, θα χυνότανε αίμα…..
    Υπόθεση.
    Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ή Ελληνίδα που να πιστεύει ότι αν, λέω αν, στην υποθετική περίπτωση που βρισκότανε ένας μάγος από την σημερινή Κυβέρνηση του Πασόκ και διέγραφε όλο το Ελληνικό χρέος, με την ρήτρα όμως ότι από εδώ και πέρα σαν χώρα δεν θα ξοδεύαμε ούτε δεκάρα τσακιστή παραπάνω από όσα κερδίζουμε, αλλά και κάθε χρόνο θα βάζαμε και κάτι στην άκρη σαν καλοί νοικοκύρηδες, η ΔΕΞΙΑ, η σημερινή ΔΕΞΙΑ για να μην φαίνετε αυτή, δεν θα έβγαζε και πάλι στους δρόμους τα τσιράκια της για να τα κάνουν μπάχαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΛΛΟ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ..OTΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Μέσα στην χλίδα οι .."κουρεμένοι" στις Βρυξέλλες"

    Από την αρχή του χρόνου ο Γιώργος Παπανδρέου έχει επισκεφτεί τις Βρυξέλλες πολλές φορές. Τρεις ήταν ως τώρα οι τακτικές σύνοδοι, μια την 21 Ιουλίου, άλλη μια - παρατεταμένη - η τελευταία, Αθήνα- Βρυξέλλες είναι για τον Πρωθυπουργό και το πολιτικό ρεπορτάζ που τον ακολουθεί δρομολόγιο ρουτίνας.

    Ο Πρωθυπουργός δεν ταξιδεύει μόνος.
    Ουκ ολίγοι παρατρεχάμενοι τον ακολουθούν. Ο Παπανδρέου παίρνει και διάφορους συμβούλους – διαβάζοντας προσεκτικά τα ρεπορτάζ μάθαμε ότι στις Βρυξέλλες ήταν και ο Τζόφρι Ζακς, το νέο αστέρι ανάμεσα στους οικονομικούς συμβούλους του Γιώργου. Ως εδώ καλά, Το πρόβλημα είναι ότι η αποστολή καταλύει κάθε φορά στο Conrad.

    Για όσους ξέρουν από Βρυξέλλες πρόκειται για το πιο λουσάτο ξενοδοχείο των Βρυξελλών, το πιο φημισμένο - και ακριβό - από τα πεντάστερα.
    Όχι δεν.........λέμε να πάει ο Πρωθυπουργός σε ξενοδοχείο τρίτης κατηγορίας. Αλλά ότι πιο ακριβό και πιο πολυτελές διαθέτουν οι Βρυξέλλες για τον ηγέτη μιας χρεοκοπημένης χώρας και τους παρατρεχάμενους του όπως και να το κάνουμε είναι πρόκληση.

    Υπάρχει κανένας λόγος ο τελευταίος παρατρεχάμενος της αποστολής να διανυκτερεύσει σε δωμάτιο 45 τετραγωνικών-τόσο είναι τα μικρότερα δωμάτια στο Conrad, μια ματιά στην ιστοσελίδα του θα πείσει και τους πιο δύσπιστους, ενώ υπάρχουν τόσα ξενοδοχεία εκεί κοντά στην Avenue Louise; Άσε που ούτε το γυμναστήριο ούτε το ιντερνέτ είναι δωρεάν, στοιχίζουν έκαστο, 25 ευρώ την ημέρα επιπλέον.

    Βεβαίως μιας και είμαστε καλοί πελάτες, μπορεί να μας κάνουν και καλές τιμές. Όσο καλές τιμές όμως και αν κάνει ένα ξενοδοχείο με τιμή πόρτας άνω των 300 ευρώ το φθηνότερο δωμάτιο, τα ποσά που μαζεύονται είναι γιγαντιαία, αν λάβει μάλιστα κανείς υπ’ όψη του και το μέγεθος της αποστολής. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι τον περασμένο Μάρτιο, οι Έλληνες είχαν κλείσει δύο ορόφους. Και αν μαζέψει κανείς τα ποσά από τον Δεκέμβρη του 2009 ως σήμερα, ισοφαρίζουν και με το παραπάνω τις περικοπές στους μισθούς των διπλωματικών υπαλλήλων τα τελευταία δύο χρόνια.

    Μια χώρα που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και υποτίθεται καίγεται για οικονομία δεν στέλνει τον Πρωθυπουργό της στο Conrad. Όχι τουλάχιστον στις Βρυξέλλες, όπου είναι σε θέση να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι χωρίς διόλου έκτακτα, είναι εκεί 4 φορές το χρόνο. Οργανώνει λοιπόν κάτι οικονομικό. Προφανώς όμως συνηθίσαμε στο Conrad, έτσι μάθαμε. Και η μόνη μας ελπίδα να κλείσει αυτή η πληγή στα δημόσια οικονομικά είναι να πάρει το ίδιο το ξενοδοχείο σοβαρά τη χρεοκοπία και να μην δίνει δωμάτια στην ελληνική κυβέρνηση ή να ζητάει εξόφληση με το κλείσιμο της κράτησης…


    ΥΓ. Ανάλογης πολυτέλειας είναι και το ξενοδοχείο όπου έγινε η Σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Κρήτη.
    Αλλά εκεί, πλήρωνε η Διεθνής…ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.. ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΠΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ.
    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΛΙΚΙ ΣΟΥ.
    ΥΠΟΚΙΡΙΤΗ
    ΦΑΡΙΣΑΙΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η λύση...........

    Λοιπον στην επομενη επετειο μπορειτε να γιορτάσετε με ενα Πασοκο χωρις να προσβάλετε τα ηθη.

    Πρωτα απ ολα καλειτε ενα Πασοκο στο σπιτι.
    Τον στήνετε στα τεσσερα.
    Πασαλειβετε την πουτ.α σας με αμμοχαλικο και γαλαζόπετρα και του τον χώνετε βαθεια!

    Στις σπαρακτικες κραυγές του που φωνάζει κλαίγοντας γιατι?
    Του απαντάτε, ξέρεις εσυ γιατι.....

    Αφου του κανετε την τρυπα σα βουλγαρικο θυμιατο του πετάτε και ενα γιαουρτι στη μαπα για να ειναι ασορτι με την κ.λοροδέλα του!!

    Τελος του ευχεστε χρονια πολλα
    του δινετε ενα χερι ξυλο
    και εξω που.στ.η απο την παραγκα!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση