GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στρος Καν υπήρξε θύμα της λιχουδιάς ... φουά γκρά

(Την ημέρα Τζέκιλ τη νύχτα Χάιντ) Επιστημονική έρευνα στη χώρα του φουά γκρά , στη Γαλλία, απέδειξε ότι αυτή η πανάκριβη λιχουδιά προκαλε...

(Την ημέρα Τζέκιλ
τη νύχτα Χάιντ)

Επιστημονική έρευνα στη χώρα του φουά γκρά, στη Γαλλία, απέδειξε ότι αυτή η πανάκριβη λιχουδιά προκαλεί συνεχή σεξουαλική υπερδιέγερση και ένα από τα θύματά της είναι και ο Στρος Καν... Και επειδή ο μεζές αυτός από συκώτι υπερταιζμένης χήνας σερβίρεται στα γεύματα και δείπνα εργασίας των μελών της τρόικα με πολιτικούς  ευρωπαικών χωρών, οι εκπρόσωποί τους  κατέχονται πλέον από το «σύνδρομο του φουά γκρα», που σημαίνει  την ημέρα αξιοσέβαστος και ενάρετος δρ Τζέκιλ και τη νύχτα μίστερ Χάιντ με ακατονόμαστες πράξεις... Ρε λες γι΄αυτό κάποιοι δικοί μας που συμμετέχουν σε τέτοια δείπνα εργασίας, λένε άλλα την ημέρα και άλλα  αποφασίζουν τη νύχτα;  

11 σχόλια

  1. Απίστευτος συνειρμός που για να τον αντιληφθείς πρέπει να έχεις σκέψη και χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >>Απίστευτος συνειρμός που για να τον αντιληφθείς πρέπει να έχεις σκέψη και χιούμορ.

    Το γήρας εκτός από αέρια φέρνει μαλάκυνση και κρίσεις μεγαλείου, έτσι δεν είναι ρε Λιμπερόπουλε;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οργισμένη διάψευση από το Μαξίμου για τις φήμες περί βαριάς κατάθλιψης –
    Aπώλειας επαφής του πρωθυπουργού για 30 ώρες.
    --------------------------------------------

    Οι άθλιες φήμες που κυκλοφόρησαν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά όπως ενημερωθήκαμε και στην Ευρώπη από αυτούς που θέλουν πτώχευση της Ελλάδας, διαψεύσθηκαν με δυναμικό τρόπο από το Μαξίμου: “Είναι για τα σκουπίδια”, ήταν η έκφραση.

    Σύμφωνα λοιπόν με τις αθλιότητες, ο πρωθυπουργός εμφανιζόταν να είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη για πάνω από ένα εικοσιτετράωρο, έχοντας μάλιστα παντελή απώλεια επαφής με το περιβάλλον για μεγάλα διαστήματα!

    Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, χρειάστηκαν οι απελπισμένες προσπάθειες του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος για να συνέλθει.

    Σε e-mail τύπου “τορναδόρου” που κυκλοφόρησε μάλιστα, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν του τύπου “Σύνελθε, θα μας καταστρέψεις αν καταρρεύσεις τώρα”.

    Στο εξωτερικό, τα ίδια χαλκεία τον εμφάνιζαν ως “βαρύτατα κουρασμένο”, χαρακτηρισμός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι εκπορεύετο από καραμανλικά κέντρα, ως αντεκδίκηση.

    Στο “Ολυμπία” πάντως, η πληροφορία ήλθε από Παπανδρεϊκό παραδοσιακό Πασόκο με την προφανή σκοπιμότητα να “τσιμπήσουμε” και να το δημοσιεύσουμε ως είδηση την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος !
    Θα μας είχαν δέσει δηλαδή σε δευτερόλεπτα !

    Ευτυχώς καταλάβαμε την παγίδα και δεν αναμεταδώσαμε ως είδηση αυτό το εξόφθαλμο ψέμμα. Αν είναι δυνατόν, ο πρωθυπουργός της χώρας να μην έχει επαφή με το περιβάλλον !

    Μπορεί να διαφωνούμε με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, να αντιπολιτευόμαστε σκληρά τον πρωθυπουργό, αλλά ουδέποτε θα ισχυριζόμασταν ότι ο δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης πασχει από έλλειψη επαφής με το περιβάλλον.

    Άλλωστε είναι ο μόνος ηγέτης των τελευταίων ετών που ασχολείται με περιβαλλοντικά σπορ, όπως η κωπηλασία, η ποδηλασία και η πράσινη ανάπτυξη. Συνεχής επαφή με το περιβάλλον δηλαδή.

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 5, 2011
    Γράφει η Τρολυμπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή βουρ στο πατσάπου λένε στο χωριό μου χα χα χουχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναταν η ζήλεια ψώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to geriko alogo klotsaei dinata prin psofisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το άσχημο με τα μπογκ είναι ότι σε αυτό το χώρο της ελεύθερης διακίνησης ιδεών σχολίων και κριτικής κάποιοι κλάνουν κατουράνε και χέζουν ανωνύμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ηλίθιοι ανάνυμοι σχολιαστές είναι ακατανίκητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βέβαια όταν γράφει προπαντώς τίποτα ο Ανδρέας (τον Ανδριανόπουλο εννοώ) οι ανώνυμοι δίνουν όλα τα ρέστα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5 Οκτ 2011 4:13:00 μ.μ.
    ανταποδιδουμε αυτα που τρωμε καθε μερα στη δουλεια για να καλυψουμε τα ανικανα αφεντικα-λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση