GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 9ο Διεθνές Διαθρησκειακό Συνέδριο στο Qatar...

Εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Από 24-26 Οκτωβρίου , εις το ξενοδοχείον Sheraton του Εμιράτου του Κάταρ έλαβε χώραν το 9ον Διεθνές Συνέδρι...

Εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων
Από 24-26 Οκτωβρίου, εις το ξενοδοχείον Sheraton του Εμιράτου του Κάταρ έλαβε χώραν το 9ον Διεθνές Συνέδριον Διαθρησκειακού διαλόγου της Ντόχα με θέμα: «Τα κοινωνικά μέσα επικοινωνίας και ο διαθρησκειακός διάλογος, μία νέα θεώρησις», το οποίον διωργάνωσεν το Κέντρον Διαθρησκειακού Διαλόγου Ντόχας εν συνεργασία μετά του Υπουργείου Εξωτερικών και του Πανεπιστημίου του Κάταρ.
Η έναρξις του Συνεδρίου έγινε υπό...
του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χάσαν μπιν Αμπντάλλα Αλγάνεμ. Εις το Συνέδριον αυτό έλαβον μέρος 240 κληρικοί, επιστήμονες, πολιτικοί και έμπειροι χειρισταί της τεχνολογίας, Χριστιανοί, Ιουδαίοι και Μουσουλμάνοι. Εκ των Ορθοδόξων συμμετέσχον ο Πατριαρχικός Επίτροπος του Κάταρ Αρχιμανδρίτης π. Μακάριος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ο διάκονος Δημήτριος Σαφόνοφ του Πατριαρχείου Μόσχας και λαϊκοί εκ της Σερβίας και Ρουμανίας.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στο Qatar
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος επραγματοποίησε διήμερον επίσκεψιν εις το Εμιράτον του Κάταρ, συνοδευόμενος υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Βασιλείου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Διαυλείας κ. Γαβριήλ, του Διευθυντού της ΕΚΥΟ Αρχιμανδρίτου π. Αντωνίου Αβραμιώτη και λαϊκών συνεργατών αυτού. Την Δευτέραν, 24ην Οκτωβρίου 2011, ο Μακαριώτατος μετά της συνοδείας Αυτού έγινε δεκτός εις το παλάτι υπό του Εμίρη του Κάταρ, Σέιχ Χάμαντ μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι και εις την συνέχειαν είχε συνάντησιν μετά του Πρωθυπουργού και Υπουργού των Εξωτερικών, Σέιχ Χάμαντ μπιν Τζάσεμ μπιν Τζάμπερ Αλ Θάνι.
Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μετά της συνοδείας Αυτού, των κληρικών και λαϊκών επεσκέφθη τον ανεγειρόμενον Ι. Ναόν του Οσίου πατρός ημών Ισαάκ του Σύρου και του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου εις την Ντόχα του Κάταρ.

1 σχόλιο

  1. Αυτοί οι 5 στη φωτό,οι οικονομησάριοι και οι αναζητόντες δόξα,φταίνε επι 5000 χρόνια για
    όλους τους πολέμους.
    Τέλος πάντων,το οτι συνευρίσκονται
    είναι ενθαρυντικό.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση