GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Καμμένος τα λέει χύμα στους ... προσκυνημένους!"

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Ακούγοντας την ομιλία του βουλευτή κ. Πάνου Καμμένου ένιωσα ότι υπάρχει ελπίδα να...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ακούγοντας την ομιλία του βουλευτή κ. Πάνου Καμμένου ένιωσα ότι υπάρχει ελπίδα να ξεφορτωθούμε αυτά τα πολιτικά “τσογλάνια” που απαρτίζουν την κυβέρνηση “κατοχής” του σύγχρονου “Τσολάκογλου” του κ. Παπαδήμου!
Ο κ. Καμμένος εδώ και καιρό με ερωτήσεις και επερωτήσεις στην Βουλή καταγγέλλει "τρομακτικά" πράγματα ζητώντας εξηγήσεις αλλά η φωνή του μοιάζει ως “φωνή βοώντος εν τη ερήμω” μια και η χουντοδημοκρατία που βιώνουμε έχει φροντίσει για...
το φίμωμα (από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ) κάθε φωνής που δεν υποκύπτει στις προσταγές των Μερκο-Σαρκοζί!
Το γελοίο της υπόθεσης έχει να κάνει με την ηγεσία του κόμματος του τον έτερο εθνοπροδότη τον κ. Σαμαρά ο οποίος πριν λίγο καιρό διέγραφε αυτούς που ήταν υπέρ του μνημονίου και τώρα απειλεί με διαγραφή αυτούς που είναι κατά!!!
Ο άλλος μεγάλος κωλοτούμπας ο κ. Καρατζαφέρης θυμίζοντας μας παλιές ψυχροπολεμικές καταστάσεις μας δηλώνει ότι δεν θα αφήσει την χώρα να περάσει στους “κομμουνιστές”!
Η παράνοια που πλανάτε στην Ελληνική πολιτική σκηνή μας τρομάζει, μας αποπροσανατολίζει και δεν μας αφήνει να δούμε καθαρά το μέγεθος των επερχόμενων δεινών και του ξεπουλήματος της χώρας μας αλλά ίσως ήρθε η ώρα να ξεπηδήσουν και άλλοι “θαρραλέοι” να στοιχηθούν δίπλα από τον κ. Καμμένο μπας και σωθούμε έστω και την ύστατη στιγμή!
Όμως αν τελικά αυτοί οι προδότες καταφέρουν να μας αλυσοδέσουν να ξέρουν ότι αυτό θα είναι για "λίγο" και ότι από τον Ελληνικό λαό θα ξεπηδήσουν χιλιάδες νέοι "Γλέζοι" οι οποίοι με φωτιά και μαχαίρι θα κόψουν το χέρι όποιου Γερμαναρά έρθει να αρπάξει την γη, τον αέρα και την θάλασσα μας αλλά και θα τιμωρήσει πολύ “σκληρά” όλους τους πολιτικοπροδότες αλλά και τους ξεπουλημένους αβανταδόρους και λαοπλάνους δημοσιοκάφρους!!!
Υποσημείωση
Ακολουθεί το βίντεο με την ομιλία του κ. Καμμένου μπροστά στους υπόδουλους ξεπουλημένους παλαμοκρουστές του "Ναι σε όλα"
βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=4uSc3SdX-vk&feature=player_embedded

9 σχόλια

  1. ο Καμμενος θα μείνει εκτος Κοινοβουλευτικής Ομάδας αν καταψηφίσει. Μαγκιά του Σαμ αν τον κρατήσει στο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΚΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΜΕΝΟ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και είσαι φωνη βοώντος εν τη ερήμω σου αξίζουν συγχαρητήρια για το θάρρος της γνώμης σου και την αποφασιστικότητα των πράξεων σου σε σχέση με τον λόγο σου.
    Ιδεολογικά δεν ανήκουμε στον ίδιο χώρο αυτό όμως δεν με εμποδίζει να χαίρομαι όταν βλέπω πολιτικούς με λόγο και οχι κλασομπανιέρες κοιλάραδες προικοθήρες ψευτές και μπαρούφες ξιπασμένα πουλημένοι σαλλιάρηδες που κόπτονται για την σωτηρία της χώρας όταν οι ιδιοι ειναι υπαίτιοι για αυτή την καταντια και ξεφτίλα.
    Επρεπε ήδη να εχουν συλληφθεί και να είναι υπόδικοι με επαναφορά της θανατικής ποινης με παλούκωμα.
    Η δικαίωση σου δεν θά έρθει τώρα αλλα την ώρα που πρέπει όταν στις εκλογές όσο και αν τις τραβήξουν πιο πίσω, ο λαός θα ξεβρωμίσει τον τόπο από τις κοπριές τους λιγδιάρηδες τους απατεώνες τους κοπρίτες τις πατσαβούρες με τα ταγιέρ τους ψεύτες και τα λαμογια που βρήκαν την κότα με το χρυσό αυγό επαγγελομενοι τους πολιτικούς.
    Αχρηστα κοπρόσκυλα κρατικοδίαιτοι τενεκεδες με κουστούμια που το μονο που ξερουν είναι να διασφαλίζουν για τον κωλο τους ενα μισθό και μια συνταξη γιατι είναι ανικανοι να διεκδικήσουν την ζωή τους στην κοινωνία.
    Συνδικαλιστές γυμνοσαλιαγκες που πήραν εδρα στην βουλή και σπίτι στα πολυτελή προάστεια ψηφίζουν με "συνείδηση" την αρπαγή της συνταξης του απόμαχου και τον μισθό του εργαζόμενου κατηγορώντας τους ως διεφθαρμένους και κλέφτες ποιοι;; οι αρχιαπατεώνες με πρωτο και καλύτερο το αναισθητο και σε διαρκές κώμα κάθαρμα τον αμερικανοπουστο.
    Θα ξεκαθαρίσει η βρώμα να είσαι σίγουρος.
    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΚΟΡΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΧΑΜΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οποιος εχει παρακολουθησει τι λεει και τι γραφει αυτο το καμμενο ατομο, και ποσα απο αυτα επαληθευονται, ξερει καλα περ τινος προκειται.
    ενα απο τα προβληματα της Ελλαδας ειναι οτι πολυς κοσμος πιστευει κατι τετοιους σαχλαμαρες.
    δυστυχως η χωρα εχει πολυ μεγαλα προβληματα, για να ασχολουμαστε με τον καμμενο και τους καμμενους οπαδους του, που στο κατω-κατω ειναι και διασκεδαστικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε καμμενε που ειναι ο βασιλιας του πιτογυρου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξυπνηστε ρεεεεε το παιχνιδι ειναι στημενο ψευτικη η αντιπαλοτητα του προσκυνημενου Ιουδαιοχριστιανου Καμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΓΕΝΗ Κ. ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ,

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Μωρή γριά δεξιά λούγκρα, κ. Τζων μας!!!

    Εσύ, γαμημένο γνήσιο τέκνο, της πιο καθυστερημένης κοινωνικά, πολιτισμικά, μορφωτικά και ηθικά, μερίδας του ελληνικού πληθυσμού- ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…

    Εσείς, γαμημένοι «νοικοκυραίοι της πούτσας» (σας είδαμε, που οδηγήσατε την Ελλάδα με την «νοικοκυροσύνη σας»), που το πρωί «εκκλησιάζεστε ευλαβικά»… και το βράδυ, όταν η «χριστιανή» γυναίκα σας, σας αρνείται το «κοκό», πάτε στη δουλειά σας στη «Βασιλική Χωροφυλακή» και σαπίζετε στο ξύλο τον οποιονδήποτε άνθρωπο, που δεν μοιράζεται τα γαμημένα σας «πιστεύω»…

    Γαμώ τον Μάλλιο, τον Μπάμπαλη, Σπανό, τον Κραββαρίτη και τον Καραπαναγιώτη σας!!!

    Γαμώ τη Χούντα και το Βασιλιά σας, Καθυστερημένοι Υπάνθρωποι…

    Ο τόπος, πρέπει να απαλλαχτεί από την επιζήμια και ανούσια παρουσία και ύπαρξη σας…

    Εσείς, είστε σαν τα μικρόβια… πρέπει να εξολοθρεύονται εν τη γεννέσει τους!!!

    Κατάλαβες, κ. Τζων μας,
    Ακροδεξιά, φασίστρια πουστόγρια αδερφή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση