GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρός προϋπολογισμός και πατριωτισμός των Ελλήνων στον κυριακάτικο Τύπο‏...

Από το http://www.greekmme.gr/ @Ο σκληρός Προυπολογισμός λιτότητας αλλά και ο άδηλος πατριωτισμός των Ελλήνων- όχι των πολιτικών μας- κατ...

Από το http://www.greekmme.gr/

@Ο σκληρός Προυπολογισμός λιτότητας αλλά και ο άδηλος πατριωτισμός των Ελλήνων- όχι των πολιτικών μας- καταγράφεται μαζί με οικονομικές ειδήσεις στον Κυριακάτικο Τύπο σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ με αρκετά καυτά ζητήματα. Αρχικά το 'Πρώτο Θέμα' αναλύει στο κεντρικό του θέμα ότι "Οι χειροπέδες έφεραν διακανονισμό 1 δις Ευρώ-Νέες συλλήψεις 'Ελβετών" και 1.500 οφειλετών- Βενιζέλος: Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι είναι, πάμε ανάλογα με την οφειλή τους (ας δει όμως ποιοι πολιτικοί έχουν μεγάλες θυρίδες λέμε εμείς)-Δεν κοιμούνται πια στα σπίτια τους η φεύγουν νύχτα από την χώρα γνωστά ονόματα- Έφοδος Ράμπο σε όλες τις off shore ανά την Ελλάδα". Απο κάτω όμως γράφει ότι "Η αποτυχία του PSI προμήνυμα χρεωκοπίας και πιθανής εξόδου της χώρας από το Ευρώ". Οπότε...
βγάλτε συμπεράσματα....
@H 'Real News' ισχυρίζεται ότι "Ο Γιώργος Παπανδρέου άνοιξε μόνος του την κούρσα διαδοχής-3 μνηστήρες για την θέση του Γιώργου-Εγώ Καραμανλής δεν γίνομαι, θα παρεμβαίνω και θα μιλάω αναφέρει ο Γιώργάκης-Βενιζέλος, Λοβέρδος, Παπουτσής παίρνουν θέση στην αφετηρία για να διεκδικήσουν την Προεδρία του κόμματος". To 'Eθνος της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι 'Τελεσίγραφο- νέο- στην Κυβέρνηση για αποτελέσματα εδώ και τώρα-Τρείς βόμβες Ράιχενμπαχ για την φοροδιαφυγή- Ετοιμο από το Μάιο το σχέδιο δράσης που έχει συμφωνηθεί με τις Ελληνικές αρχές-Τώρα είναι απαραίτητη η Ελληνική βούληση-Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής δεν είναι αρεστή σε όλους"....
@To 'Παρόν της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Στο 14,35 βούλιαξε το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος με το 73,5% να ζητάει αλλαγή ηγεσίας και το 82% να δηλώνει ικανοποίηση που παραιτήθηκε η Κυβέρνηση Παπανδρέου- Ομως ο Γιώργος φεύγει τον Δεκέμβρη- Δεν πάμε σε εκλογές με τον Γιώργο απειλούν οι δελφίνοι ενώ οι 4 τώρα μετατράπηκαν σε 7 για το κίνημα..." Το 'Βήμα' προσθέτει ότι "Εν μέσω πιέσεων και συγκρούσεων η Ευρώπη κινείται προς την ενοποίηση-Η Μεγάλη λύση- Το σχέδιο Μέρκελ και η ελπίδα Παπαδήμου- Ευρωομόλογο, κοινό ταμείο δαπανών και φόρων αλλά και κοινή άμυνα- Πόκερ Κυβέρνησης και τραπεζών για κούρεμα".
@Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει ότι 'Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ειδικοί σκιαγραφούν το μέλλον της Ευρωζώνης- Στο χείλος της αβύσσου-Η κρίση χρέουςπ ου σαρώνει όλη την Ευρώπη αποτελεί το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας". Η 'Καθημερινή' προσυπογράφει ότι "Η Αθήνα αναζητεί σωσίβιο την ώρα που το Ευρώ κλυδωνίζεται-Ο κ. Παπαδήμος γνωρίζει ότι όλα πρέπει να κλείσουν γρήγορα καθώς η κρίση πλέον χτυπά τον πυρήνα της Ευρωζώνης..."
@Το 'Αρθρο' προτρέχει αναφέροντας ότι "Διεθνείς επαφές Παπαδήμου αλλά και καθυστερήσεις στην υλοποίηση των μέτρων-Εργο, έργο, έργο- Αποτελέσματα εδώ και τώρα απαιτεί από τους υπουργούς ο νέος πρωθυπουργός". Τέλος η 'Βραδυνή' καταλήγει ότι "Γιατί συμφέρει η συνταξιοδότηση τώρα-Δημόσιο με νέους μισθούς και σε ποιους πέφτει το τσεκούρι- Τι θα γίνει με τις ΔΕΚΟ και αναλυτικά παραδείγματα..."

3 σχόλια

  1. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και ΡΥΠΟΙ ...

    Αυτή την "πληροφόρηση" επιμένει να πουλά το ΈΘΝΟΣ του Εθνικού μας εργολάβου...

    Στο σημερινό πρωτοσέλιδο ΠΡΟΚΛΗΣΗ στον μέσο Έλληνα ανακάλυψε την έκφραση ΑΝΑΛΗΨΗ !!!

    Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου
    (με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο)
    θα ακολουθήσει την πεπατημενη των κυβερνήσεων Παπανδρέου και θα κάνει ΑΝΑΛΗΨΗ για μία ακόμα φορά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων όσα τους είχαν απομείνει...

    ΟΧΙ -ΟΧΙ ...

    Ο Προϋπολογισμός του 2012 δεν είναι "ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ , ΑΝΕΦΑΕΜΟΣΤΟΣ η ΕΠΙΔΡΟΜΗ σε ΑΔΕΙΕΣ τσέπες" ...

    Αυτά είχαν ισχύ μόνο για τον προϋπολογισμό του 2009
    (τότε που ο Γ.Α.Π μιλώντας στην Έκθεση Θεσσαλονίκης έλεγε
    "Λεφτά Υπάρχουν") όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο πρωτοσέλιδο της εποχής

    αφού η "κακή" κυβέρνηση Καραμανλή έδινε αυξήσεις (Αριθμητική του Καραγκιόζη τις λέει ...) ΜΟΝΟ 3,4% ενώ η καλή εφημερίδα υπολόγισε τους φόρους στο 13,6% ...

    Δυστυχώς για την χώρα μας , όσο υπάρχουν άνθρωποι που πάνε στο περίπτερο και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα ωραία τους Ευρώ για να αγοράσουν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ δεν υπάρχει πιθανότητα ανάκαμψης...


    Υ.Γ: Πάω να ανοίξω τα παράθυρα να αεριστεί ο χώρος αφού το Μπομπολαϊικο εθνος ΒΡΩΜΙΣΕ την ατμόσφαιρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το να μας διαλύσει ο αχαρακτήριστος Μπένι προκειμένου να ικανοποιήσει την αχόρταγη φιλοδοξία του, είναι καλύτερα να σταματήσουμε να πληρώνουμε εμείς μήπως και καταρρεύσει το σύστημα και τσακιστούν να φύγουν νύχτα.

    Η λύση είναι κυβέρνηση τεχνοκρατών (όχι σαν τα σκουπίδια που μας έβαλε στο σβέρκο ο μικρός Γιωργάκης και ο μικρός Αντωνάκης - κρίμα βέβαια για τον Παπαδήμου που κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν η ιδανική λύση)

    Θυμηθείτε, η Ιταλία με 15 τεχνοκράτες! Εμείς με 49 σκουπίδια - οι οποίοι επίσης είναι και υπεύθυνοι για το που φτάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ____
    Στην Ιπποκρατους δινουν υλικα
    κατεδάφισης δωρεάν.
    Το μπουρδέλο κατεδαφίζεται ο Καραβάγγος
    έρχεται με την βαριοπούλα.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τα ποντικια βγαίνουν απο τις τρύπες τους και τρέχουν μερικά απο αυτά ειναι λαδωμενα απο το πολυγερμανικο λάδι του στρατηγου που τα ταιζε.

    Αλλα φορανε ακόμα παμπερς απο τις κουτες που ξεμειναν κατι χρόνια εκεί.
    Μερικά έγιναν σαν βουβαλια και κλανουν οπου βρεθουν σε καναλια στον δρόμο και χέζονται επανω τους.

    - Υπάρχουν σοσιαλιστικά κειμήλια έγγραφα σε ρολλα χαρτιού υγείας όπως η διακυρηξη της 3ης του Σεπτεμβρη του Νοεμβρη του Οκτωβρη και γενικά όλου του χρόνου οσοι πιστοί τρέξτε να προλαβετε έχουν ιστορική συλλεκτική αξία όπως τα τεύχη του Αστερίξ.

    - Υπάρχουν όλοι οι βαθυστόχαστοι λόγοι του πιο μεγάλου στοχαστη οραματιστή και λογιου ΓΑΠ στην άπταιστο σουαχίλι και αραμαική.
    Ο πολιτικός λόγος των κειμένων του ΓΑΠ είναι κατι αντιστοιχο του Πλατωνος πολιτεια σε αξία. - Χωριζεται σε 4 ενότητες.
    Η πρωτη ειναι η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ,
    η δευτερη είναι ΓΑΠ ΠΕΛΑΤΕΙΑ,
    η τρίτη είναι ΓΑΠ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    και η τέταρτη ΓΑΠο ..ΤΙΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Προλαβετε γιατι πλησιάζει ο Καραβαγγος κατα τον Φλεβάρη και κρατάει βαριοπουλα και στουπί θα χαθούν ιστορικά εγγραφα μεγάλης πολιτικής σημασίας και διαφώτισης.

    - Υπάρχει και αρχειο εικόνων και βιντεο όπου μπορειτε να θαυμάσετε το μεγα εργο των πράσινων τρωκτικών Πράσινες καρτες καρτες κλαδικων λίστες διορισμών βιντεο με ρεψιματα και κλασιματα από σπουδαίους πολιτικούς.

    - Λογιστικα βιβλία όπου αναγράφονται όλες
    οι τιμιες κλεψιές χορηγιες και δωρεές.
    Δανεια !!!!
    Δανεια μέχρι με λήξη το τέλος του αιώνα
    και εγγυητή τον μόνιμο μαλακα λαό.

    - Συλλεκτικά κουπιά κανό ποδήλατα όργανα γυμναστικής στολές, κολάν, σήματα, ηλιοι, πενταλφες, σημαντικής αξίας.

    - Όλη η σειρά 10 τομοι περίπου ο δεκαλογος
    του καλού απατεώνα ψεύτη και κλέφτη.
    Όλη η σειρά πως να γίνεται πρωθυπουργός σε μια χωρα ηλιθίων ακόμα και αν είσαι πανηλίθιος.

    Αυτα τα καπάρωσε ο Αδωνις και θα τα πουλήσει με δώρο το δοκιμιο " η ακρατη δημοκρατία του Χιτλερ", όπου θα περιέχει και εισαγωγική σημείωση από τον μακαρίτη Παπαδόπουλο με θέμα Ελευθερία και δημοκρατία.

    - Υπάρχει πλούτος τρέξτε να προλαβεται έχει
    και πολλες φωτογραφιες σεξουαλικού περιεχομένου από ολα τα τσόκαρα που παρέλασαν από εκεί.
    Ιστορικό αρχείο κατι σαν το top model.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    91 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ.

    Ο ΚΑΡΑΒΑΓΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ
    ΚΑΙ ΟΡΓΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση