GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κρύβει η (δίωρη) συνάντηση του Καραμανλή με τον Δούκα...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Δεν πρέπει να θεωρηθεί άνευ ειδικής σημασίας η συνάντηση που είχαν προ ημερών ο Κ. Καραμανλής κ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Δεν πρέπει να θεωρηθεί άνευ ειδικής σημασίας η συνάντηση που είχαν προ ημερών ο Κ. Καραμανλής και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας. Ο πρώην πρωθυπουργός βλέπει πολλούς βουλευτές της ΝΔ και στελέχη αλλά με τον Π. Δούκα οι σχέσεις είχαν διαραταχθεί λόγω του Βατοπεδίου και του αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Στη συνάντηση, που κράτησε δύο ώρες, ξεπεράστηκαν οι σκιές του παρελθόντος και σύμφωνα με πληροφορίες μίλησαν για τις σημερινές και τις μελλοντικές εξελίξεις. Συμφώνησαν να...
 κρατήσουν ανοικτή γραμμή μεταξύ τους και -το κυριότερο- ο Π. Δούκας να κρατά διαρκώς ενήμερο τον Κ. Καραμανλή για την πορεία των οικονομικών θεμάτων.
Ο πρώην πρωθυπουργός στις συζητήσεις του δείχνει να προετοιμάζεται να αναλάβει πάλι ρόλο, αν όχι άμεσα σε λίγο καιρό. Και γι' αυτό θέλει να έχει συνεχή ενημέρωση για το πού πάνε τα πράγματα, ιδιαίτερα στην οικονομία.

10 σχόλια

  1. Γιάννη Δαίδαλο
    ==
    Και εσυ που το εμαθες ρε χτυκιαρη??
    Φαναρι κραταγες ρε πουστη?

    Συμφωνα με πληροφοριες εισαι πουστης ασχημος και ..φτωχος ασχημος και πουστης ..συμφωνα με πληροφοριες (το ιδιο αξιοπιστες οπως και οι δικες σου ξεφτιλισμενο καθικι)..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχισες πρωι-πρωι τζων τις βλακιες σου ασχολισου με κατι σοβαρο μη διχνεις τον χαρακτηρα σου με το να βριζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε την πουστρα την Τζων-ουλα μας βγηκε παλι στο κλαρι. Μην φοβασαι κανενας δεν σου παιρνει τον τιτλο της πιο μεγαλης πουσταρας που διαθετει το μεγαλο μπουρδελο της οδου Συγγρου. Αλλα την πατησες με το ταξιδι σου στο Λονδινο τωρα τελευταια να συναντησεις τον Big Ben γιατι νομιζες οτι θα ηταν κανενας με μεγαλη ψωλαρα να σε ικανοποιηση, αλλα..
    Αντε τωρα ειναι ωρα να βγεις εξω να μαζεψεις κανενα ευρω γιατι το μπουρδελο σας κλονιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ?ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΕΓΩ! ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ , ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΝΕΛΟ? ΓΚΡΡ, ΓΚΡΡΡΡ,ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!

    ΥΓ. ΓΚΡΡΡ = ΗΧΟΣ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=64sCqnLkBE0

    apolayste kolotoumpa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΚΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΖΩΝ-ΤΖΩΝ

    ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΙΔΟΛΟ ΤΠΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θυμάστε τον Κουρασμένο και τις στομφώδεις του εκφράσεις γιά επανίδρυση του κράτους και πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής???

    Θυμηθείτε τί ρεμούλα έγινε στην εξαετία του και πώς έφυγε νύχτα αφήνοντας την έρημη Ελλαδίτσα να θυμίζει τις καταρρακωμένες και πολλαπλώς κακοποιημένες κορασίδες που άφηναν πίσω τους οι Βάρβαροι κατακτητές στις πολιτείες που λεηλατούσαν.

    Είναι μοναδικό φαινόμενο ανά την υφήλιο, όπου ο πρώην ολετήρας πρωθυπουργός δεν έχει απολογηθεί για τα λάθη του ενώπιον του λαού που τον τίμησε και όσων δικαίως των κατακρίνουν και δεν έχει μέχρι σήμερα εκφράσει τη θέση του για τα επικίνδυνα Εθνικά τεκταινόμενα.

    Οφείλει ο σιωπών , να διατυπώσει την άποψη του για τα δρώμενα ,τώρα που φθάσαμε στον πάτο ,όχι για να διασώσει την τσαλακωμένη υστεροφημία του , άλλα ίσως τελικά το τομάρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ. Καραμανλής ο επίγονος ,ως άπειρος και αχρείος , υποσχέθηκε επανίδρυση του κράτους και άφησε πίσω του μια χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας…και όχι μόνον…

    Στους ενόχους λοιπόν θα θελα να αφιερώσω ένα λόγο που ακούσθηκε στην Αθήνα αιώνες πρίν…

    «Τολμάς να ζεις, ν’ αντικρίζεις το φως του ήλιου και να έρχεσαι στην Αγορά ζωντανό μνημείο ντροπής και όνειδος της πατρίδας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαμαράς προς όλους: Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα θα διαγραφεί.

    Αυστηρή προειδοποίηση προς τα στελέχη του κόμματος απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, επιχειρώντας να βάλει τέλος στις κόντρες που έχουν ξεσπάσει εντός του κόμματος.

    «Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία που, προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη
    -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα.

    Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!», διεμήνυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση