GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς είναι μαζί τους...

Από το http://papaioannou.wordpress.com/ Πήρε εντολές απ έξω και πλέον ακολουθεί την ίδια τακτική με το ΓΑΠ ώστε να γίνει ένας ακόμη πρωθυ...

Από το http://papaioannou.wordpress.com/

Πήρε εντολές απ έξω και πλέον ακολουθεί την ίδια τακτική με το ΓΑΠ ώστε να γίνει ένας ακόμη πρωθυπουργός σε...
βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδας.


12 σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mikropolitikh kai to pasokiko dogma den ginete alliws mhn xasei kai toys teleytaioys pshfoforoys den pernane ayta.
    o alh8inos dhmokratikos kosmos 8elei pragmatikh allagh .
    terma ta psemmata ka8e katergarhs ston pago toy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύει πως ο ήχος από το καζανάκι ήταν μόνο για τον ΓΑΠ. Ο οποίος -ο τελευταίος- ακόμα νομίζει πως την γλύτωσε από το "καταρράχτη", ενώ ήδη διαβαίνει το λούκι.
    Τι να πει κανείς; Τι να τους συμβαίνει; Μήπως πρόκειται για σημάδια ελέγχου του νου;
    http://www.youtube.com/watch?v=Z91bg9BghaE&feature=related
    Οπότε πια ακόμα και τα "σαρδάμ" ίσως τελικά και να εξηγούνται.

    Καπετάν Μακρύς. Στην πολιτική τίποτα δεν είναι τυχαίο και κυρίως το τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    pipes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά τι γίνεται λιμάνι που από το 2001 έγινε ανώνυμη εταιρία κάποια πασοκη - δεξιοί Έπαιρναν το μήνα 3.500 euro καθαρά όταν ο μιστός τους ήταν 1.300 euro χωρίς παιδιά την ίδια στιγμή που στα νοσοκομεία υπάλληλοι Τ.Ε. έπαιρναν 1.150 euro μήνα στο λιμάνι αυτοί έπαιρναν 3.500- 1.300 που ήταν το μηνιάτικο =2.200×14=30.800 euro το μήνα χωρίς το μηνιάτικο τους με πλασματικές υπερορίες × 10 χρόνια= 308 000 euro στα χρόνια αυτά έφτασαν στο σημείο που δεν πατούσαν στη δουλειά της καθημερινές ενώ έρχονταν μετά το ωράριο για να γράφουν υπερορίες . αυτοί λοιπόν πήραν κάποια λεφτά που δεν τα δικαιούνταν αυτούς δεν θα τους πιάσε κανένας νομός ούτε θα επιστρέψουν μέρος τον χρημάτων που έχουν πάρει όταν έξω δουλεύουν 12ωρα με 500 ευρώ το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δουλεύουν 12ωρα με 500 ευρώ το μήνα
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 50 ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.
    ΜΕ 50 € ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 18ΑΡΗΔΕΣ,ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΦΙΚΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΗΔΟΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΝΑΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΜΕΤΑ ΣΥΝΙΘΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 50ΑΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΓΟΡΙΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΥΠΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
    ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΚΑΛΙΓΡΑΜΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΩΔΕΙΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ . ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά θα μας τρελλάνετε;;; Τι είναι όλα αυτά τα εμμετικά που γράφετε;; (Από τον αρθρογράφο μέχρι τους σχολιαστές). Ομαδική παράκρουση έχει πέσει πια σε αυτόν τον τόπο;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ______________________________________________________________
    Πρός : papaioannou.fartpress.boha

    Παρατηρήσεις / comments σχολίου:
    Οποιος σας χειροκροτησει θα πρεπει να ειναι οσο τρομαγμενος οσο κι εσείς

    Article category:
    "άλλο το βήξημο κι άλλο το κλάσιμο"

    keyword : λάσπη
    _____________________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:
    «ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ και…ΛΕΦΤΑ»…!!!

    «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ… ΣΟΒΑΡΑ»…!!!

    Καλεσμένη στο Παρίσι από την εφημερίδα «Liberation», προκειμένου να μιλήσει με θέμα «'H Ελλάδα υπό Ευρωπαϊκή κηδεμονία», μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη, δέχθηκε επίθεση από Έλληνες φοιτητές, για όσα συμβαίνου στην Ελλάδα και κυρίως για την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην Κυβέρνηση Παπαδήμου…

    Η Ντόρα απάντησε ως εξής:
    «Στην Ελλάδα πού ζούμε ‘ολοι γνωριζόμαστε.
    Αυτούς δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά, είναι αστείοι.
    Αυτοί αλλάζουν γνώμη κάθε 48ωρο…
    Αλλάζουν συνέχεια για να κερδίζουν ψήφους.»

    Ε, εκεί ο Συντονιστής του φορουμ --πολύ καλά προφανώς ενημερωμένος-- πρόσθεσε:
    «Και για τα λεφτά»…!!!
    Για να επιβεβαιώσει αμέσως η Ντόρα:
    «Οπωσδήποτε και για τα χρήματα»…!!!

    Πού να απαντήσει μέχρι τώρα ο Καρατζαφέρης.;
    Σε απώτερο χρόνο και για άλλο θέμα ως συνήθως, (γιατί αυτό καίει, τι να πεί), θα βρεί κάποια αφορμή ο να επιτεθεί στην Ντόρα…

    Κατά τα άλλα το MEGA, λόγω βέβαια Μπόμπολα, αλλά και ο Χατζηνικολάου (λόγω;;;) καλούν αυτό τον απίθανο «πρόεδρο» κόμματος και απόφοιτο του «LONDON SCHOOL OF…TRIXES» να πεί την γνώμη του για την σωτηρία της Ελλάδος…!!!

    Δέστε το βίντεο εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=MCQf43nOXj4&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. {Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος ... Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμα τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους!

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης...}

    Λεγόταν και ήταν θέλετε θα πω και εγώ NAI ότι είναι αλήθεια ότι είχαμε ένα δημόσιος τομέας διαλυμένο , όμως ξέρουνε αλήθεια όλοι αυτοί οι Ηλίθιοι ότι όσο περνούνε οι ημέρες διαλύεται όλο και πιο πολύ; Ότι έχει πεθάνει και τουμπανιάζεται το πτώμα.

    Οι άνθρωποι που {εργάζονται} σήμερα στο δημόσιο τομέα , όχι μόνο δεν εργάζονται αλλά ασχολούνται μέχρι στις το μεσημέρι το τι νόμος ισχύει με τις χιλιάδες τροπολογίες που περνούνε κάθε ημέρα οι υπουργοί .. Ποίοι υπουργοί ; κάποιοι που δεν ξέρουν αν σε 3-4 μήνες θα υπάρχουν στον πολιτικό χάρτη αυτοί και τα κόμματα τους , αλλά δεν ξέρουν οι ηλίθιοι ότι έχουν τρελάνει τους δημόσιους υπάλληλους και μαζί με αυτούς και όλο τον ΛΑΟ …
    Έχουν παράλυση τα πάντα ,όπου και να κοιτάξεις διαλύονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αυτοί στην κοσμάρα τους, αν σου τύχη να πας σε δημόσια υπηρεσία ξέρετε τι εργασία κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι;.. Παραμιλάν μεταξύ τους θα φύγω; Θα μηνώ; Θα με μετατάξουν; Θα υπάρχουνε χρήματα να πληρωθούμε αυτό τον μήνα; εσένα ποσά σου έκοψαν ; πως θα μπορέσουμε ρε να φύγουμε για σύνταξη ; ρε θα πάρομε εφάπαξ; θα ανεβάσουν τα όρια ηλικίας; θα καταργήσουμε την μονιμότητα; ρε σου ήλθε καμιά καινούργια εγκύκλιο; Στο σπίτι δεν βγαίνομε λέμε να σταματήσομε το παιδί από της σπουδές ..Αυτό το κλίμα επικρατεί ,ένα αλαλούμ οι άνθρωποι είναι σε πανικό μαζί με αυτά σχολιάζουν και το τι ακούνε από την πιο βρώμικη προπαγάνδα των ΜΜΕ , πήραμε δεν πήραμε την δόση; θα πάρομε δεν θα πάρομε άλλη δόση; Μας κούρεψαν δεν μας κούρεψαν ,θα μας κουρέψουν αλλά όχι πολύ , ρε είπαν ότι δεν θα έχομε λεφτά για μισθούς και συντάξεις τον άλλο μήνα , μετά από μερικές ημέρες ΑΑ ωραία βρήκαμε τα λεφτά τα κατάφερε ο Παπαδήμος , και να λέει ο άλλος από το άλλο γραφείο όχι ρε ακόμα περίμενε το συζητάνε μπορεί και να βγούμε από ευρω, και να ρωτά ο παραδίπλα αν βγούμε οι καταθέσεις μας θα γίνουν δραχμές !!

    ΟΛΑ συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία ΚΑΙ οι ανίκανοι πολιτικάντηδες βγαίνουνε και μας λένε ξεδιάντροπα ότι όλα θα πάνε καλά και σώσουν την χώρα ,και την άλλη μέρα ΑΑΑ δεν πάμε καλά θα βάλομε κι’ άλλους φόρους ..

    Και κανείς ηλίθιος η καμία ηλίθια πολιτικάντης δεν έχει καταλάβει ότι αν δεν σωθεί πρώτα ο άνθρωπος αυτής της χώρας , θα έχουν μείνει μόνο τα αποκαΐδια που κάθε μέρα αφήνουν πίσω τους. ..


    ΈΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΊ;
    ΚΆΝΕΤΈ ΜΩΡΈ ΈΝΑ ΚΊΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ...{ ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ} να σώσουμε αυτά που αυτοί δεν μπορούνε να σώσουν..

    Πίος από όλους αυτούς ΠΑΡΕΤΗΘΙΚΕ; ΠΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΆΘΗΚΕ; ΠΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! ..ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΣΚΑΪ ΤΟ ΜΕΚΑ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΩΝ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΕΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ.ΜΕ ΓΡΑΠΤΑ 2 ΚΑΙ 3 ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση