GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη του αρχιεπισκόπου στον "Άγιο Σάββα"...

Από το amen.gr Μήνυμα ελπίδας και αγάπης στους ασθενείς του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» έδωσε τη Τρίτη το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπο...

Από το amen.gr

Μήνυμα ελπίδας και αγάπης στους ασθενείς του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» έδωσε τη Τρίτη το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Κατά την επίσκεψή του, με την ευκαιρία της εορτής του Αγ. Σάββα, ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στους πάσχοντες αδελφούς μας κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσουν με τη βοήθεια του Θεού και την προσευχή τις δυσκολίες τους προσέφερε μάλιστα δώρα αγάπης που είχε προετοιμάσει η Μ.Κ.Ο. της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».
Εξερχόμενος του Νοσοκομείου, ο Μακαριώτατος σημείωσε...
μεταξύ άλλων ότι: "Μία τέτοια επίσκεψη πρέπει να κάνουμε όλοι, γιατί μας δίνει την αληθινή διάσταση και το νόημα των πραγμάτων, καθώς πρόκειται για μία ασθένεια που στις ημέρες μας ταλαιπωρεί πολλούς συνανθρώπους μας και μας φοβίζει ιδιαίτερα".
Ευχήθηκε δε σε όλους όσοι εργάζονται στο Νοσοκομείο να έχουν πολλή υπομονή και κουράγιο.

2 σχόλια

  1. Μηπως μπορει να μας πει ο πρασινος Τερονυμο τι γυρευε στο Καταρ παρεα με τον μεγαλοαπατεωνα Λαυρεντιαδη;....
    Τελικα ολοι οι πασοκοι το ιδιοι ειναι.
    Αρχιμαλακες κατ' εικονα και ομοιωση του αρχηγου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αληθεια ειναι οτι ο Ολυμπιακος κερδισε αλλα δεν προκρινεται.
    Η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαστε ενα Παπαδοπουλο που θα συλλαβει και θα εκτελεσει αμεσως ολοκληρη την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Η αληθεια ειναι οτι ο τουρκογλου (μπενιζελο) μιλωντας στην ΤιΒι μου την εδωσε στα νευρα το κητος γαμω τη φυλη του..Απογονος του ..Ερμη του Πραξιτελους ειναι ρε αυτο το γουρουνοειδες κητος ρεεε..

    Και πρεπει να ειναι και πολυ γουρουνι στην ψυχη ..
    Ασχετα αν οι μακιγιερ τον "καλλωπιζουν" (φτου! τι να καλλωπισουν απο αυτο το απεχθες κητος) ομως η πραγματικη εικονα ηταν αυτη που εδειξε αυτο το απιθανο κητος οταν του πεταξε το καφε ενα βλαμμενο πασοκοσκυλο!!
    Τη θυμαστε την σκηνη??

    Ε! ΟΣΑ βιντεο Ναζι να δειτε ,σε κανενα ,επαναλαμβανω σε ΚΑΝΕΝΑ, δεν θα δειτε τετοιο φονικο,μισερο,δολοφονικο βλεμμα οπως αυτουνου του κητους τουρκογλου (μπενιζελο).
    Αγριο βλεμμα τρελλου παραφρονα ..
    γουρουνισιο βλεμμα γουρουνας που τρωει τα παιδια της φιλοι μου..
    Πω πω πω..
    Αυτο δεν το θελω κρεμασμενο .
    Το θελω σουβλιστο το γουρουνι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση