GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση Καμίνη κατά Ιγνατίου για υπεξαίρεση μισού εκατομμυρίου ευρώ...

Από το  aftodioikisi.gr Κατά του τ. προέδρου της « Τεχνόπολις » Φώτη Ιγνατίου επί δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη στρέφεται πλέον ο δήμαρχος Α...

Από το aftodioikisi.gr
Κατά του τ. προέδρου της «Τεχνόπολις» Φώτη Ιγνατίου επί δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη στρέφεται πλέον ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με 90σελιδη μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών για υπεξαίρεση ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας από τη νυν διοίκηση της «Τεχνόπολις» κατά του τέως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου (Ιγνατίου), όπως και κατά του πρώην διευθυντή του Τομέα Αξιοποίησης Κυλικείων.
Σε έκθεση των ορκωτών λογιστών, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, διαπιστώθηκε σημαντική στέρηση εσόδων της...
εταιρείας την περίοδο 2007-2010, αν και η μήνυση αφορά σε έναν μόνον χρόνο. Η περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης για απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, κατέληξε σε σημαντικά ευρήματα, βάσει των οποίων το διοικητικό συμβούλιο της «Τεχνόπολις» αποφάσισε ομόφωνα σε συνεδρίασή του, χθες, την υποβολή μήνυσης για υπεξαίρεση ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ορκωτοί λογιστές έκαναν οκτώ μήνες για να μπορέσουν να συλλέξουν τα στοιχεία από τους κατεστραμμένους δίσκους που άφησε η προηγούμενη διοίκηση και να ανακαλύψουν το «κόλπο» των πειραγμένων ταμειακών μηχανών, με το οποίο καταγράφονταν ελάχιστα από τα συνολικά έσοδα των κυλικείων.
Το θέμα, λόγω της σοβαρότητάς του, αναμένεται να συζητηθεί και στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων. Πόσο μάλλον που όταν είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί το θέμα της αντικατάστασης του Ηλία Ψινάκη από το Φώτη Ιγνατίου στο δ.σ. της «Τεχνόπολις».

8 σχόλια

  1. ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΝΤΟΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΕΙ Ο Κ ΚΑΜΙΝΗΣ ;;;

    ΤΟΝ ΣΕΡΙΑΤΟ (" LE SPOT ") ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΥΒΑΡΤΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sth fylakh na mpoyne oi politikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΒΑΘΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΤΟ 2007 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΗΓΥΡΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ,ΣΑΥΡΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΚΟΦΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΙΧ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμίνης: Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας έχει επιδεινωθεί... κι εγώ τα ξύνω ασυστόλως...

    Χειρότερη είναι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας σε ορισμένους τομείς παραδέχεται ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τονίζοντας ότι παρά τις εξαγγελίες, τις δεσμεύσεις και τις προσπάθειες υπουργείων και υπηρεσιών δεν έχει παρατηρηθεί καμία βελτίωση.
    «Η δημοτική αρχή με κάθε ευκαιρία και σε κάθε δημόσια παρέμβασή της τονίζει ότι το πρόβλημα του κέντρου της Αθήνας δεν σχετίζεται μόνο με την αστυνόμευση» σημειώνει ο κ.Καμίνης, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την αστυνόμευση στο κέντρο της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ [ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ] Η [ ΚΕΠ ] ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΑΙ .ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΑΖΙ.ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΥΓΜΗ . ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ , ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ,ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ.ΓΙΑΤΙ,,,,ΩΣ ΑΣΤΕΓΟΙ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ.ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ Η ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ Η Ο ΣΥΡΙΖΑΣ. ΟΠΕΡΙΣΣΟΣ ΤΟ 1992 ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 1 ΔΙΣ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΝΔ .ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν εκπλησσόμεθα, πρόκειται περί γνωστού ΚΩλοσφουγγάριου και σκατοσπρώχτη της κακλαμανοκωλοτρυπίδας....
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΪ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2χ1=2μ2 γής θα πάρεις.
    Το στήγμα θα μείνει.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση