GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου προτείνει ο εισαγγελέας...

Από το http://www.newsblog.gr/ Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην υπόθεση της περίφημης «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, γ...

Από το http://www.newsblog.gr/

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην υπόθεση της περίφημης «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την οποία είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε 25 συνολικά άτομα, μεταξύ των οποίων και του πρώην Δημάρχου Β.Παπαγεωργόπουλου, θα σημειωθούν ραγδαίες εξελίξεις. Οι εξελίξεις συνίστανται στο ότι ο Εισαγγελέας στην πρόταση του περιλαμβάνει την επιβολή του μέτρου της προφυλάκισης για τον …
πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, καθώς και για τον τότε αντιδήμαρχο Μ.Ζορπίδη. Από τους υπόλοιπους 25 αρχικά κατηγορούμενους, οι 8 γίνεται πρόταση για να απαλλαγούν από τις κατηγορίες, ενώ οι υπόλοιποι 17 παραπέμπονται σε δίκη.

12 σχόλια

  1. Το δήλωσε ότι παίρνει αρκετές συντάξεις και τα καβατζαρισμένα δικαιολογούνται από εκεί και όχι από τις αρπαχτές
    Καθίκια της ΓΣΕΕ σας το ζήτησα να «μπείτε μπροστάρηδες» όπως συνηθίζετε να λέτε, να σταματήσουν οι δύο και πέντε συντάξεις αλλά δεν τολμάτε γιατί μάλων και εσεις κάπου εκεί αρμενίζετε.
    ΧΑΘΙΤΕ ΣΕΚΟΛΑ. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοικτή επιστολή προς την ΓΣΕΕ.
    Είμαι συνταξιούχος με δύο παιδιά φοιτητές και τον τρίτο στην Γ! Λυκείου. ΜΟΥ έχουν πετσοκόψει την σύνταξη μου και απ΄ότι φαίνετε θα έχει και συνέχεια.
    Ερωτώ κάθε τίμιο μέλος της, βέβαια είναι και κάποιοι που τους τα δίνουν χοντρά. Ακούστηκε ο κ. Παναγόπουλος παίρνει από την τράπεζα που δούλευε κάποτε 110.000 ευρώ.
    Απευθύνομε στους τίμιους ανθρώπου της ΓΣΕΕ. Άκουσα ότι κατήγγελλε ο κ. Γαρουφάκης ότι ο Παπαδήμος κρατούσε την θέση του στο πανεπιστήμιο και τελευταία θεμελίωσε δικαίωμα συνταξιοδοτικό και πήρε και αυτά τα λεφτά, σίγουρα και από την ΕΚΤ συν το πρωθυπουργιλίκη. Και δεν είναι ο μόνος, πιστεύω θα είναι αρκετοί οι πρώην βουλευτές που παίρνουν 2 και 3 συντάξεις και μιλάμε για βολευτές, ναι για βολευτές που σίγουρα λόγω ιδιότητας θα τις παίρνουν όλες στο μέγιστο που δίνει η πρώην υπηρεσία τους. Επιτρέπετε με 4 χρόνια στη βουλή κάποιοι να παίρνουν σύνταξη και να βρίσκονται και αυτή στην διεκδίκηση των αναδρομικών. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.
    Έλεος. Δεν γίνονται ούτε στις τριτοκοσμικές χώρες αυτά. Σ΄εμάς που κρατούσατε εισφορές μια ζωή, 30 και 35 χρόνια να μας κόβουν τα λευτά μας που παρακρατήθηκαν και να τα παίρνουν διπλά και τριπλά οι πούστηδες που λεηλάτησαν το έθνος . Πιστεύω ένας από τους τόσους θα είναι και ο παπούλιας που παίρνει 360.000 τον χρόνο και σίγουρα και την βολευτική.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΧΡΩΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ.
    Παράκληση σε κάθε τίμιο της ΓΣΕΕ να σταματήσει αυτό το πρόστυχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαθείτε ξέκολα εργατοπατέρες αρχιδιγλύφτηδες τομάρια ξεπουλημένα, να βολέψετε το σόι σας καθίκια μόνον νοιάζεστε. Έχετε το ίδιο μερίδιο ευθύνης με αυτούς που υπηρετήσατε.
    ΞΕΚΟΛΑ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να καταθέσω το τι μου συνέβη
    Είμαι συνταξιούχος της ΔΕΗ, εργαζόμουνα 15 χρόνια στον ΑΗΣ Καρδιάς. Γι΄αυτούς που δεν ξέρουν, σε έναν σταθμό παραγωγής ρεύματος που λειτουργούσε με κάρβουνο, λιγνίτη. Για να θερμανθεί το νερό και να παραχθεί ο ατμός που αυτός περιστρέφει την γεννήτρια του ρεύματος, ο λιγνίτης οδηγείτε σε σπαστήρες και κονιορτοποιημένος οδηγείται στο καζάνι. Είναι αδύνατη η μη διαφυγή του στον χώρο πριν καταλήξει στο καζάνι. Έβγαλα ακτινογραφία και μου είπε ο Γιατρός να κόψω το τσιγάρο διότι φαίνονταν μαυρισμένα τα παΐδια μου. Είχα ακούσει από τους συναδέλφους όταν ήμουν στον σταθμό ότι συμβαίνει αυτό να επικάθεται από την εισπνοή στα σωθικά ο λιγνίτης και η τέφρα που στους σταθμούς με την βοήθεια του ήλιου την αντικρίζεις και τρομάζεις. Δεν κάπνισα ποτέ μου, ο θεός να μου χαρίζει ζωή να δώ τα παιδιά μου να προκόβουν. Και έρχονται οι κλέφτες, οι απατεώνες και μου μειώνουν την σύνταξη λεφτά που παρακρατήθηκαν για να αποδοθούν στην σύνταξη, μου αφαιρέθηκαν δώρα και σαν να μην φθάνουν αυτά θα μου αφαιρέσουν και το μειωμένο που δόθηκε κάποτε αντί αύξησης. Είμαι συνταξιούχος αλλά έχω 2 παιδιά σε σπουδές και ο μικρότερος είναι Γ! λυκείου, πως θα τα βγάλω πέρα δεν το ρωτούν. Ρε κλέφτες που λεηλατήσατε τον τόπο, παίρνατε και παίρνατε δάνεια για να πληρώσετε τα υπερκοστολογημένα που προμηθευόσασταν, έτση ώστε να φθάσει η μίζα στην τσέπη σας κλέφτες όπως υποβρύχια, ζήμενς, αμυντικός εξοπλισμός, Ολυμπιακά έργα, 4 πακέτα Ντελόρ 125 δις …. και της πουτάνας σας το μουνί, φάγατε μέχρι σκασμού ρε κλέφτες και δεν σας έφταναν αυτά λεηλατήσατε και τα αποθεματικά των ασφαλιστηκών ταμείων. Το ταμείο μας είχε αποθεματικά 11,5 δις διότι απατεώνες σας πρόλαβε η ΔΕΗ και τα επένδυσε στην επιχείρηση και αξιοποιήθηκαν, ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ που λεηλατήσατε τα πάντα δεν αφήσατε τίποτα και απομυζήσατε ακόμα και αυτή την επιχείρηση που λέγετε ΔΕΗ και την καταχρεώσατε και βρήκατε λύση ρε κλέφτες, απατεώνες να μου αφαιρέσετε το μειωμένο που δόθηκε αντί αύξησης μισθού .
    Ρε πρόστυχοι τα λεφτά που δίνει ο καθένας μας, ο κάθε καταναλωτής για το ρεύμα τα μισά λεφτά τα παίρνει ο κάθε Δήμος και η ΕΡΤ έτσι γαμισάτικα. Αλλά φταίνε οι αρχιδογλύφτηδες, τα καθίκια που πέρασαν από το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ από το 1980 που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να γλύφουν αρχίδια για ιδιοτέλεια. Όπως συνέβη και να τους φτιάχνουν βουλευτές, Νομάρχες, Διοικητές …. και όχι τα φτιάξουν τα καθίκια οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ τα κακώς κείμενα, να μην επιτρέψουν να χρησιμοποιούν αυτή την κερδοφόρα επιχείρηση για κομματικούς σκοπούς.
    Πρώτα απ΄ όλα ρε καθίκια συνδικαλιστές εσείς πρέπει να ντρέπεστε. ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.
    Υ.Γ. Έχετε μεγάλη ευθύνη πρωτοκλασάτη της ΓΕΝΟΠ γι΄αυτό που γίνετε στην επιχείρηση. Πρέπει να σας γιαουρτώσουν οι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι διότι εσείς δεν δουλέψατε πότε. Ο καταστροφέας του Έθνους ο ανδρέας παπά ανδρέας που σας χορήγησε την «συνδικαλιστική άδεια» για όλο τον χρόνο και δεν πάτησε ρε καθίκια το πόδι σας σε χώρο εργασίας για δουλεία ποτέ σας. «Υψηλή διανόηση» ήσαν πάντα και υψηλή ιδιοτέλεια και να που κατάντησε η πιο κερδοφόρα επιχείρηση του τόπου, με χρέη 4,5 δις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τομάρια της ΓΣΕΕ γλυφες μέχρι και πίπες παίρνετε να βολευτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εαν ληστεψε ασυζητητι μεσα.τι θα πει δημαρχος υπουργος ,στελεχος και δεν συμμαζευετε .ολοι μεσα κλεβουν τον ιδρωτα και πινουν το αιμα του λαου.αυτα τα χρηματα ανηκουν στους εργαζομενους και οχι σε καποιον χαρτιγιακα δηθεν μεγαλοσχημονα. εαν αφηναν τους εισαγγελεις χωρις να ανακατευονται τα φροκαλα θα ειχε ξεκαθαρισει ο βοθρος που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παντα αφελεις..
    οι φραγκατοι θυσιαζουν το υπηρετικο προσωπικο..
    οι χαχολοι μπραβο και ζητω..
    ξεχνωντας οτι ταυτοχρονα
    οι φραγκατοι τους παιρνουν τα παντα
    ακομα και την ελπιδα..
    αντε παλληκαρια μου
    μονο την ψηφο
    σας απεμεινε να δωσετε..
    και πολλεεεεεεεεεεεεεεεεες πιπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παπαμαλακα θα σου βαλουνε και σως για να γλυστραει εκει που θα πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΤΗΣ ΝΔ
    ΚΑΙ ΛΕ..ΛΕ..ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΣ
    ΜΑΦΙΑΣ ΛΑγΟΣ-ΠΑΣΟΚ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΛΕ-ΛΕ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ...Η ΜΑΦΙΑ ΠΑΣΟΚ
    ΚΥΒΕΡΝΑ _________________________

    Θεσσαλονίκη: Ένα τάνκερ χειροπέδες και ..δεν φτάνουν
    Τετάρτη, Ιανουάριος 18, 2012 Υψηλάντης

    Χαμός από "βραχιολάκια" στη Θεσσαλονίκη. Εξπέρ του είδους έχουν γίνει οι αστυνομικοί της πόλης στο πέρασμα της χειροπέδας. Το 2013 μάλιστα σκέφτονται να διοργανώσουν παγκόσμιο πρωτάθλημα περάσματος χειροπέδας, στο οποίο σίγουρα θα κατακτήσουν την πρώτη θέση. Αυτές δεν είναι συλλήψεις είναι γενοκτονία!
    Δείτε όλο το ρεπορτάζ, ποιοί οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και γιατί. Ποιός ήταν ο δικηγόρος, ποιοί ήταν οι μπράβοι:

    Από το zougla.gr
    Αργά το απόγευμα της Τετάρτης και συγκεκριμένα γύρω στις 18:00 οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να παρουσιαστούν στον ανακριτή 53 τελικά συλληφθέντες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε με συνδυασμένες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ την Τρίτη 17 Ιανουαρίου.
    Προηγουμένως το Δικαστικό Μέγαρο είχε αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, τρία τουλάχιστον λευκά βαν μία κλούβα και πολλά περιπολικά αλλά και ένστολους που περιπολούσαν πεζή στα γύρω στενά.

    Πέντε πρόσωπα από τους 53 συλληφθέντες θεωρούνται ως ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Πολλές από τις κατηγορίες που θα απαγγελθούν αφορούν αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις οι κατηγορίες αφορούν πλημμελήματα.

    Φωτογραφικά ντοκουμέντα από την μεταγωγή των συλληφθέντων στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης

    Ο δημοσιογράφος Γιώργος Φερέτης

    Ο φερόμενος αρχηγός της οργάνωσης, Μάρκος Καραμπέρης

    Τα αδέλφια Μελέτη από την Περαία

    Μπράβοι από την Περαία με λογαριασμούς στην ΕλβετίαΣτο μεταξύ εντύπωση προκαλούν τα μέχρι στιγμής στοιχεία τόσο για τα περιουσιακά στοιχεία των εμπλεκομένων όσο και η δράση ορισμένων εξ αυτών, που ανήκαν στην «αφρόκρεμα» της συμπρωτεύουσας.

    Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μέλη του πολυπλόκαμου κυκλώματος φέρονται να διατηρούσαν στην Ελβετία καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Οι αδερφοί Μελέτη, προστάτες νυκτερινών κέντρων στο επάγγελμα, από την Περαία, εμφανίζονται να έχουν καταθέσεις 5 εκατομμυρίων ευρώ σε ελβετική τράπεζα, ενώ την ίδια στιγμή, ο αρχηγός της σπείρας Μάρκος Καραμπέρης είχε «κέρδη» που ανέρχονται στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η φορολογική του δήλωση ήταν σαφώς πολύ μικρότερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην ομάδα του Καραμπέρη φέρονται να ανήκαν και ο πρώην διευθυντής ειδήσεων και σύμβουλος διεύθυνσης της ΕΤ3, Γιώργος Φερέτης, καθώς και ο δικηγόρος Ζήνδρος, η δουλειά του οποίου ήταν να συντάσσει τα ιδιωτικά συμφωνητικά των δανείων. Ο εφοριακός Χρήστος Παπαχατζής, που επίσης συμμετείχε στο πολυπλόκαμο κύκλωμα και συνελήφθη, έκανε τα «στραβά μάτια» σε καταγγελίες που είχε δεχτεί εις βάρος του Καραμπέρη, ενώ φέρεται να μην προχώρησε ποτέ στη διερεύνηση των καταγγελιών αυτών. Όσον αφορά στον Φερέτη, ο ίδιος ενεργούσε ως διαμεσολαβητής μεταξύ των τοκογλύφων και των θυμάτων τους, φυσικά με το αζημίωτο.

    Η δράση του κυκλώματος συνδέεται και με διάφορες άλλες υποθέσεις, οι οποίες αποσύρθηκαν από το αρχείο και έχουν να κάνουν με αυτοκτονίες επιχειρηματιών, στους οποίους φέρεται να ασκούνταν ασφυκτικές πιέσεις και εκβιασμοί από τους τοκογλύφους.

    Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν 19 πολυτελή αυτοκίνητα, 4 δίκυκλα, εκατοντάδες συναλλαγματικές και επιταγές, 100.000 ευρώ σε μετρητά, εκατοντάδες… ιδιωτικά συμφωνητικά δανείων και διάφορα έγγραφα.

    Στα χέρια της αστυνομίας, εκτός από τις εκατοντάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων βρίσκονται και επώνυμες καταγγελίες θυμάτων του κυκλώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το χρονικό της διαπλοκής και των κυκλωμάτωνΛίγες μόνον εβδομάδες μετά τον ανασχηματισμό του Ιουνίου του 2011 και την ανάληψη καθηκόντων υπουργού Οικονομικών από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Χρήστος Παπαχατζής, μέχρι τότε διευθυντής της Β` Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, τοποθετείται στη νευραλγική θέση της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε.. Η τοποθέτηση αυτή έγινε επίσημα και με τον νόμο και με τα απαραίτητα έγγραφα να έχουν υπογραφεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

    Ο Χρήστος Παπαχατζής δεν ήταν βεβαίως ο οποιοσδήποτε Διευθυντής Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης. Από το 1995 έως το 2005 κινήθηκε δραστήρια και με επιτυχία στον συνδικαλιστικό χώρο των εφοριακών ως στέλεχος και αργότερα επικεφαλής της κλαδικής οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Η συνδικαλιστική του πορεία κάλυψε τις περιόδους Ανδρέα Παπανδρέου και Σημίτη, για να καταλήξει επί περιόδου Γιώργου Παπανδρέου και Βενιζέλου να φθάσει στην κορύφωση της καριέρας του ως ανώτερο στέλεχος του Σ.Δ.Ο.Ε..

    Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες από ανώτερους δικαστικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης, η «τυπολογία» του Χρήστου Παπαχατζή ήταν γνωστή από τα μέσα της δεκαετίας του `90. Πιο συγκεκριμένα, ο συνδικαλιστής των εφοριακών που αναρριχήθηκε στο αξίωμα του προέδρου στο αρμόδιο Σωματείο έδωσε από νωρίς δείγματα γραφής, στηρίζοντας συναδέλφους του εφοριακούς που συνελήφθησαν για δωροδοκία, εκβίαση και απιστία και μάλιστα επ’ αυτοφώρω.

    Προφανώς, η συνδικαλιστική του ηθική αποτέλεσε και την «προίκα» πάνω στην οποία βασίστηκε η ανέλιξή του.

    «Της νύχτας τα καμώματα…!»Το γεγονός και μόνον ότι στην εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη με τη βοήθεια της Ε.Υ.Π. συμμετείχαν ένας γνωστός επιχειρηματίας νυκτερινών και όχι μόνον κέντρων διασκέδασης, ο Μάρκος Καραμπέρης, της γνωστής οικογενείας, και το διευθυντικό στέλεχος του Σ.Δ.Ο.Ε. αλλά και ανώτερα τραπεζικά στελέχη (Τράπεζα Πειραιώς και Πανελλήνια Τράπεζα) καταδεικνύει πως η σπείρα είχε «βαθιές» ρίζες στην τοπική κοινωνία και απολάμβανε «πολλαπλή» προστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι λόγοι που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα είναι οι εξής:

    Α) Ο Χρήστος Παπαχατζής χαίρει της προσωπικής εκτίμησης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών αλλά και απολαμβάνει τα ευεργετήματα που συνεπάγεται η υπαγωγή του στον κομματικό μηχανισμό του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

    Β) Ο Μάρκος Καραμπέρης, γιος επιχειρηματία νυκτερινών κέντρων, συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. ως προσωπική επιλογή του Γιώργου Καρατζαφέρη, για να διεκδικήσει τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη με τον συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.
    Πέραν τούτου και της πολιτικής προστασίας που απολαμβάνει από το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, ο Μάρκος Καραμπέρης συνδέεται με τον επιχειρηματία Πάπιστα, ιδιοκτήτη της «ΑΝΘΕΜΙΑΣ Α.Ε.», διά της οποίας ο ηγούμενος Εφραίμ «διοχετεύει» μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Μονής Βατοπεδίου. Είναι ο Μάρκος Καραμπέρης ο οποίος πρωταγωνιστεί σε περίφημο video όπου συνομιλεί για τις περίεργες βατοπεδινές υποθέσεις μετά του δικηγόρου του Εφραίμ, κ. Κουκοβίνου. Ο Μάρκος Καραμπέρης είναι κουμπάρος του Πάπιστα και του βάπτισε το μικρότερο παιδί του, δίνοντάς του το όνομα... Εφραίμ βεβαίως!

    Με λίγα λόγια, ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής αυτής οργάνωσης διαθέτει στελέχη του κρατικού μηχανισμού (Χρήστος Παπαχατζής), συνεργάζεται με τραπεζικά στελέχη μεγάλου βεληνεκούς, προστατεύεται από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και απολαμβάνει την προστασία ισχυρού εκκλησιαστικού, παρεκκλησιαστικού και επιχειρηματικού κυκλώματος που υπόσχεται ο πανίσχυρος τότε (αλλά και τώρα) ηγούμενος Εφραίμ.

    Παράλληλα εκμεταλλεύεται την προστασία που του παρέχουν τρία ενεργά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης, ένας απότακτος της αστυνομίας και άτομα που κινούνται από τον χώρο των ιδιωτικών σεκιούριτι έως τις παρυφές του περιβάλλοντος του προέδρου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και που ακουμπά και το πρώην (;) δυναμικό της ομάδας ποδοσφαίρου.

    Σε ημερίδα για το νέο φορολογικό ο υπουργός και ο συνδικαλιστής…Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 2011 στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Το νέο εθνικό φορολογικό σύστημα κεντρικός πυλώνας για τη διαχείριση της οικονομίας και της ανάπτυξης», αναζητώντας τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες, παρατηρήσαμε το όνομα του κ. Παπαχατζή, δ/ντη της επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης. Λίγες ώρες αργότερα θα ανέβαινε στο βήμα και ο αντιπρόεδρος, υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, φίλος του κυρίου Παπαχατζή.


    http://taxalia.blogspot.com/2012/01/blog-post_1020.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση