GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλεί, τώρα, με χρεοκοπία ο Παπαδήμος...

Από το http://www.hassapis-peter.blogspot.com/ Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο κ. Παπαδήμος λέει αυτό που δεν τόλμησε ούτε θα τολμούσε ποτ...

Από το http://www.hassapis-peter.blogspot.com/

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο κ. Παπαδήμος λέει αυτό που δεν τόλμησε ούτε θα τολμούσε ποτέ να το πεί εκλεγμένος Έλληνας πολιτικός. Απείλησε τους πιστωτές με μονομερή διαγραφή χρέους. Αυτό δηλαδή που προτείναμε πολλοί εδώ μέσα στο διαδίκτυο, από τις αρχές του 2010 και μας έλεγαν γραφικούς και ανεύθυνους.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα New York Times,...
ο κ. Παπαδήμος δήλωσε πως αν δεν υπάρξει συμμετοχή των πιστωτών κατά 100%, ώστε ναεπιτευχθεί ο τεθείς στόχος της μείωσης του χρέους, τότε εξετάζει και το ενδεχόμενο να αναγκάσει τους πιστωτές να υποστούν ζημιές, με νομοθετική ρύθμιση. Δηλαδή θα επιβάλει αναγκαστικά με νόμο του ελληνικού Κοινοβουλίου, κούρεμα του χρέους των δανειστών. Αυτές παρεμπιπτόντως τις δυνατότητες, ξεχάστε τις αν πάμε σε αγγλικό δίκαιο.
Βέβαια, αν κάνει αυτό που απειλεί ο κ. Παπαδήμος, αυτό θα σημάνει αυτόματα, επίσημα κήρυξη χρεοκοπίας και ενεργοποίησης των CDS, αλλά εκεί που φτάσαμε πλέον, όλα είναι ανοιχτά.
Απλά όμως μας πιάνει το παράπονο, γιατί δεν το έκανε αυτό ο κ. Παπανδρέου από την αρχή; Αν το έκανε, όλα θα είχαν λυθεί από την αρχή και σε κάθε περίπτωση τώρα θα είχαμε μπει ήδη σε μια άλλη τροχιά. Γιατί δεν το πρότεινε ούτε η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας έναν άλλο δρόμο έξω από τα μνημόνια;
Εννοείται πως δεν πιστεύουμε ότι θα τολμούσε ποτέ ο κ. Παπαδήμος να πει αυτό που είπε, χωρίς να έχει το ΟΚ από την Γερμανία. Αλλά, έστω κι έτσι το είπε. Να δούμε μόνο κατά πόσο το εννοεί ή είναι απλά μια κίνηση για να γεμίσει υπερηφάνεια τους Έλληνες τη ίδια στιγμή που ουσιαστικά θα ξεπουλιούνται.

6 σχόλια

  1. Τρεις είναι οι βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε, που πρέπει όλοι να μην ξεχάσουμε…
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία !!!

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα(;!) εκτός των δανειστών της (πχ Κίνα, Ρωσία) !!!

    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο!!!

    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ. Προβόπουλο. Το (μονο...) καλο είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε.

    Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω!

    Όλα αυτά δεν πρέπει να τα ξεχάσουμε.
    Ουτε και αυτους που υπεγραψαν.... Τους νεους Εφιαλτες. Που μονο την ΠΡΟΒΙΑ του ελληνα φορανε
    ενω απο κατω ειναι ΑΒΥΣΣΟΣ ΜΑΥΡΗ η ψυχη τους, εμπορευσιμη η εθνικοτητα τους, παντοτε ετοιμοι να πωλησουν για 30 αργυρια την Μανα-Ελλαδα.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ στους Αιωνες, Παπακωσταντινου και Προβοπουλε.
    Δεν σας κανω την τιμη να σας ΦΤΥΣΩ - δεν σας αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδημιο δεν πας να γαμηθεις εσυ και οι ομοιοι σου?Ρεβ μαλακα αφου σε λιγες μερες θα ανακοινωσεις επισημα τη χρεωκοπια-γιαυτο σε βαλανε εκει αρχιδα-τι ανακοινωσεις και εκβιασμους του κωλου κανεις?ΟΛΑ εδω πληρωνονται,και οταν θε ερθουν σκηνες Λιβυης ΜΗΝ ζητατε κανενα Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέει ο κ. πρωθυπουργεύων...

    ΘΑ ΤΟΝ ΈΛΕΓΑ μας περνά όλους για ΜΑΛΆΚΕΣ κατά Παγκαλιο λογική (37 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΠΠΟΠΌΤΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ )
    μα έχομε πτωχεύσει δεν βλέπετε ΣΚΑΪ; (ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ) και δείχνουνε τσάντες με τρόφιμα που αφήνουνε όσοι έχουν ακόμη για να φάνε οι άλλοι...

    Αν θα πτωχεύσει ο κάθε ένας σας που έχει δυο και τρία εκατομμύρια ευρώ ΓΙΑ ΏΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΧΈΣΤΗΚΑ ... ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΌΣΙΟ--ΓΡΑΦΕΙΆΣ Αποφασίσανε να απεργήσουν ΠΟΥ ΠΕΡΝΆ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ !!!! πάνε τα φορτηγά ,πάνε οι δικηγόροι, και όσοι νομίζουν ότι θα γλυτώσουν ΚΆΝΟΥΝΕ ΛΑΘΟΣ ...ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ


    Μπούτζουκας Θ.Τ Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μας παρατας ρε μαλακα παπαρχιδο. Να Πτωχευσουμε να ησυχασουμε. Αυτο θελουμε μαλακα. Να γινουμε Λιβυη και να χωσουμε στον κωλο σας τις κολονες της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παπαδήμος γι'αυτό ακριβώς ήρθε.
    Για να τελειώσει τη δουλειά.
    Η χρεοκοπία που λέει ο Παπαδήμος δεν θα σε κάνει καθόλου να χαρείς ούτε να αισθανθείς εθνική υπερηφάνεια φίλε μου.
    Απορώ γιατί τσιμπάς κιόλας.
    Την συμφωνημένη ξεφτιλισμένη χρεοκοπία που μας ετοιμάζουν,πάνε να τη συνοδεύσουνε με θεατρικές παπαριές και φωνή ενάντια στους δανειστές.
    Το ξεπούλημα της χώρας είναι κλειδωμένο απ'τα Μνημόνια,κι αυτά ούτε ο Παπαδήμος ούτε και κανείς άλλος απ'τη συγκυβέρνηση τολμάει να τα ακουμπήσει.
    Απλά πάνε να μας πετάξουν στο γκρεμό ''επιθετικά'' νομίζοντας ότι θα ψαρώσει ο κόσμος και θα γλιτώσουνε τα ελικόπτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ "ΛΙΓΟΙ", ΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ, ΦΙΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ?
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ, ΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ
    ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση