GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: Σβάστικες πάνω σε τάφους στο συμμαχικό νεκροταφείο...

Σβάστικες πάνω σε τάφους στο συμμαχικό νεκροταφείο, στο Καρακόνερο, στη Ρόδο ζωγράφισαν άγνωστοι, οι οποίο προκάλεσαν και φθορές. Βανδαλισμ...

Σβάστικες πάνω σε τάφους στο συμμαχικό νεκροταφείο, στο Καρακόνερο, στη Ρόδο ζωγράφισαν άγνωστοι, οι οποίο προκάλεσαν και φθορές. Βανδαλισμοί σημειώθηκαν και στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου.
Σε τουλάχιστον 12 τάφους στο συμμαχικό νεκροταφείο σημειώθηκαν φθορές μεγάλης έκτασης. Άγνωστοι έσπασαν μάρμαρα και...
ζωγράφισαν σβάστικες πάνω σε αυτούς.
Μάλιστα στο χώρο οι δράστες άφησαν και ένα σημείωμα με υβριστικό περιεχόμενο, το οποίο έχει στην κατοχή της η αστυνομία και το εξετάζει στο πλαίσιο των ερευνών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», οι έρευνες της αστυνομία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ υπάρχουν εκτιμήσεις πως μπορεί να πρόκειται για τον ίδιο δράστη που πριν από λίγες ημέρες τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το Τουρκικό προξενείο στην πόλη της Ρόδου.
Φθορές σημειώθηκαν και σε δύο μνήματα στο παλιό νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου στη πόλη της Ρόδου. Και σε αυτή τη περίπτωση άγνωστος ή άγνωστοι δράστης προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σπάζοντας σταυρούς αλλά και μαρμάρινα βάζα από τους δύο τάφους.

2 σχόλια

  1. προβοκατσια μου θυμιζει και στις προβοκατσιες συνηθως κρυβεται η αριστερα.....μανουλα ειναι σε αυτα η αριστερα!!!
    παλια μου τεχνη κοσκινο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν περάσει πολλά χρόνια από το «πέρασμα» των Ναζί από την Ελλάδα και τις καταστροφές που έφερε. Οπότε κάποιοι δηλώνουν θαυμαστές τους.
    Οταν ένας λαός ξεχνά την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση