GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Γ. Αλαφούζος για τον Γ. Αυτιά...

Από το www. petraskandalou.blogspot.com . Άκρως αποκαλυπτικό ς ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος στο twitter του, αφού απαντώντας σε έναν δυσαρεστημ...

.
Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος στο twitter του, αφού απαντώντας σε έναν δυσαρεστημένο τηλεθεατή του ΣΚΑΙ, ομολόγησε πως ο Γιώργος Αυτιάς είναι χαμηλού επιπέδου, αλλά αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, επιβεβαιώνοντας λίγο-πολύ την κριτική του τηλεθεατή ότι...
 «το επίπεδο των τηλεθεατών του ΣΚΑΙ δεν είναι τόσο χαμηλό».
Φυσικά, όλα τα «λεφτά», το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη στο twitter:

από koutipandoras.gr

10 σχόλια

  1. δεν θα σας σωσει το γιοργακι
    δεν θα σας σωσει ο λοβερδος
    δεν θα σας σωσει ο βενιζελος
    δεν θα σας σωσει η διαμαντοπουλου
    δεν θα σας σωσει o σαμαρας
    δεν θα σας σωσει το εκλογικο συστημα
    δεν θα σας σωσει η ψηφος
    δεν θα σας σωσει η αποχη
    δεν θα σας σωσει η διαμαρτυρια
    δεν θα σας σωσει η απεργια
    δεν θα σας σωσει η λουφα
    δεν θα σας σωσει η υποταγη
    δεν θα σας σωσει το καρφωμα
    δεν θα σας σωσει η ευρωπη
    δεν θα σας σωσει η αμερικη
    δεν θα σας σωσει η ρωσια
    IN FACT,NOTHING WILL SAVE YOU..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά αυτοί δε ντρέπονται για το βατοπαίδι ο αυτιάς μας πείραξε. τάχα μου δήθεν σοβαροί και στο βάθος υπηρεσίες στη δεξιά και τους παπάδες. φασίστες μέχρο το μεδούλι. όπως και ο αυτιάς δηλαδή. υπάρχει άνθρωπος που εξακολουθεί να τους θεωρεί σοβαρούς αυτούς τους ανεκδιήγητους του σκαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΣΟΚΟ-ΑΡΧΗΓΕ !

    Αυτό θα πει, νόμος περί προστασίας, των πολιτικών.

    Κάθε σκουπίδι, ή διαφορετικά, πολιτικό τοξικό απόβλητο, του Ελληνικού κοινοβουλίου, (δηλαδή όλου του σκουπιδοτενεκέ), μπορεί να κάνει και φόνο, αλλά με μία συγνώμη, ξεχνιούνται όλα.

    Για να συνέβαινε σε κανέναν από εμάς και θα σας έλεγα εγώ, για πότε θα μας έτρωγε η μαύρη τρύπα.

    Ου να χαθείτε κοπρίτες, σκουπίδια, άχρηστοι δήθεν πολιτικοί.

    ΠΑΣΟΚΟ-Ρεμάλια της κοινωνίας.

    Κάτω τα χέρια απ'τον Κίμωνα ρε!!!

    ( Τελικά πόσο τύφλα ήταν ; Λίγο ή πολύ;)
    [Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι κάποιοι παραξενεύονται που αφέθηκε ελεύθερος ενώ θα έπρεπε να είναι φυλακή!!
    Που ζείτε ρεεε!!
    Στην Ελλάδα είμαστε... και οι Αστυνομικοί κόλλωσαν να κάνουν μήνυση, γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερος... παρότι ήταν τύφλα στο μεθύσι]..

    Σε ένα απίστευτο επεισόδιο ενεπλάκησαν χθες την νύχτα οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο.

    Ελεύθερος αφέθηκε ο Κίμωνας *******ύρης μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης.
    Ο πρώην βουλευτής και υπουργός αφού παραβίασε αλλεπάλληλες φορές φωτεινούς σηματοδότες αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και μάλιστα στην προσπάθεια του να φύγει τραυμάτισε στα πόδια με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό.

    Σύμφωνα με την αστυνομία άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βλέποντας μία μαύρη Μερσεντες να παραβιάζει το ένα κόκκινο φανάρι μετά το άλλο έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όπως και έγινε.

    Εκείνος, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκτός ελέγχου και άρχισε να υβρίζει και να ειρωνεύεται τους αστυνομικούς λέγοντάς τους οτι είναι αδύνατο να εργάζονται με το ευτελές ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως.
    Τότε ένας απο τους αστυνομικούς του ζήτησε τα στοιχεία του «όπως οφείλει ο κάθε πολίτης», όπως του είπε χαρακτηριστικά.

    Εκείνος έκανε προσπάθεια να φύγει και ο αστυνομικός μπήκε μπροστά απο το αυτοκίνητο και του είπε οτι αν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει απο πάνω του.
    Ο Κίμωνας σε έξαλλη κατάσταση σύμφωνα με τους αστυνομικούς έβαλε πρώτη παρασέρνοντας τον αστυνομικό που τον τραυμάτισε στα πόδια.

    Η Ομάδα ΔΙΑΣ αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού κάλεσε περιπολικό της Τροχαίας και ο κ. Κολούρης μεταφέρθηκε στην Τροχαία Κασαριανής.

    Πάντως ο πρώην υπουργός αργότερα αφέθηκε ελεύθερος καθώς μέχρι στιγμής δεν εχει υποβληθεί εναντίον του μήνυση.
    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο δεν έδειξε υπερβολική κατάνάλωση αλκοόλ αλλά μέτρια.

    ζητω τα ΖΏΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    που θα υπερασπιστούν και τον εν δυνάμη σουρωμένο ΔΟΛΟΦΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με σκότωσες με την πληροφορία σου! Πώς θα κοιμηθώ απόψε που έμαθα να αμφισβητούν τον Αυτιά! Αυτός έχει ακροατή τον κύριο καθηγητή συγκάτοικό του. 'ομοιος ομοίω αεί πελάζει. Κατά το νεότερον όμοιος τον όμοιο κι η κο.. στα λάχανα!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αυτιας διοριστηκε απο το χαμαιτυπειο της Ιπποκρατους στο ΣΚΑΙ.
    Ο Αλαφουζος ειχε αντιρρησεις στην αρχη και γιαυτο ο αυτιας δεχτηκε την δουλεια εστω και με 2000 ευρω
    θελοντας να αποδειξει την ..αξια του.
    Ισως εχει και μια αοριστη υποσχεση για "μπονους" τηλεθεασης..
    Και ειμαι σιγουρος κατι θα τσιμπαει και απο τετοια μπονους..
    Πασοκοσκυλα εχει το ΣΚΑΙ γιατι επιπεδο μιλαει ρε ο μαλακας??
    Τα ιδια πασοκοσκυλα αγραμματα και μετριας η μηδενικης ευφυιας που τον βλεπανε στο ΑΛΦΑ μετα στο ΑΛΤΕΡ θα πανε να το δουνε και στο ΣΚΑΙ..
    Παμε στοιχημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αυτιάς έκανε τον δυσαρεστημένο απο τον Γιωργάκη, όταν ξεσκιζόταν να τον κάνει πρωθυπουργό έκανε οτι δέν ήξερε τί κουμάσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο ΑΥΤΙΑΣ .ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΙΨΕΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ 2010 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΥΠΟΝΟΝΤΑΙ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΙΟΙΩ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΡΕΧΜΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρτε και την Πάνια με τον Κατέλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

    Toυ Βιβλίο ρε μπετό; Ποιού βιβλίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση