GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Νινιός: «Είμαι χωμένος στο σύστημα μέχρι τα μπούνια»...

Από το  celebnews.gr Δείχνει απόμακρος και αντισυμβατικός. Ο Γιώργος Νινιός όμως αναιρεί την εικόνα που έχουμε για εκείνον με μια συνέντευξ...

Από το celebnews.gr

Δείχνει απόμακρος και αντισυμβατικός. Ο Γιώργος Νινιός όμως αναιρεί την εικόνα που έχουμε για εκείνον με μια συνέντευξη.
«Είμαι χωμένος στο σύστημα… για τα καλά, μέχρι τα μπούνια! Δουλεύω στην τηλεόραση, δουλεύω στο θέατρο. Αν αναλύσουμε τον όρο show business, η δουλειά μας είναι show, άρα εκτίθεμαι παντού», λέει.
Πάντως παραδέχεται ότι δεν είναι το καλύτερό του να προβάλλει περισσότερο τη ζωή του από τη δουλειά του.
«Κάποιοι συνάδελφοί μου ίσως αισθάνονται καλά που προβάλλουν την εικόνα τους περισσότερο από τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτό. Εγώ απλώς νιώθω άβολα να το κάνω. Δεν την παλεύω», είπε χαρακτηριστικά και...
πρόσθεσε ότι σ’ αυτή τη δουλειά είναι πολύ δύσκολο να είναι κανείς ο εαυτός του.
«Αυτό που έχω διαπιστώσει, γιατί έχω ξεκινήσει από το 1979 και πηγαίνω βήμα, βήμα, είναι πως είναι πολύ δύσκολο να είσαι ο εαυτός σου. Και γι’ αυτό θα πληρώσω κι εγώ το ανάλογο τίμημα», τόνισε.
Ο Γιώργος Νίνιος υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν πιστεύει καθόλου στην τύχη.
«Δεν πιστεύω καθόλου στην τύχη, ούτε στην ατυχία, ούτε στο ατύχημα! Πίστευα από πολύ νωρίς στη ζωή μου ότι όποιος δουλεύει πολύ αμείβεται και ανταμείβεται»!
Πάντως για το μέλλον δεν είναι αισιόδοξος.
«Ζούμε μια παγκόσμια κρίση που λέγεται και πόλεμος. Είμαστε νούμερα σ’ ένα χαρτί. Η γενιά η δική μας – είμαι 50 κάτι – νιώθει πως είμαστε τελειωμένοι. Οι μεγαλύτεροι από εμάς είναι άναυδοι, γιατί δεν μπορούν να πάνε ούτε μπροστά, ούτε πίσω. Εμείς είμαστε στο χείλος του γκρεμού. Οι 30αρηδες δεν βλέπουν τίποτα να υπάρχει μπροστά τους. Άρα μόνο τα παιδιά που είναι τώρα στο δημοτικό έχουν μια ελπίδα να δουν ένα καλύτερο μέλλον», λέει.
Όσο για τις στιγμές της ζωή του κι αν αυτές ήταν δυσάρεστες ή ευχάριστες λέει:
«Τη ζωή μου δεν την μετράω μόνο με τις στιγμές, αλλά ακόμη και με τα κλάσματα του δευτερολέπτου. Στη ζυγαριά, οι άσχημες στιγμές μου είναι περισσότερες. Γι’ αυτό και έχει τέτοια γοητεία η ζωή μας. Επειδή είναι πιο πολλά τα άσχημα! Μπαίνουν 50 τόνοι από άσχημες στιγμές στη ζυγαριά και σκάει ξαφνικά ένα πούπουλο καλής στιγμής και τις τσακίζει».

2 σχόλια

  1. Πασοκ

    την ωρα που ολoi ζητουν την παραιτηση Γιωργου

    ο δρ Κουτσουκος
    αποκαλυπτει με επιστολη ποιοι υπεσκαπταν τοι εργο του Παπανδρεου


    Η επιστολη θα δημοσιευτει και στο πρεσσ
    ανανμενατε στους δεκτες σας

    παυλος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιον νοιάζει βρε κουδούνια της celebnews τι λέει ο κάθε Νινιός? Δηλαδή αυτά είναι τα προβλήματα μας σήμερα? Αν αισθάνεται εντός ή εκτός συστήματος ο κάθε μέτριος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση