GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζονται οι φήμες για το iPad 3...

Από το  telecomnews.gr Δύο ενδιαφέρουσες φήμες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο από χθες και οι δύο έχουν να κάνουν με το iPad 3,...

Από το telecomnews.gr
Δύο ενδιαφέρουσες φήμες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο από χθες και οι δύο έχουν να κάνουν με το iPad 3, το οποίο αναμένεται να λανσάρει η Apple στις αρχές του επόμενου έτους.
Η πρώτη φήμη θέλει την Apple να σχεδιάζει να...
κυκλοφορήσει το iPad 3 στις 24 Φεβρουαρίου, ημέρα γενεθλίων του Steve Jobs. Μία φήμη που ίσως δικαιολογεί και τις πιέσεις που ασκεί η εταιρεία στους προμηθευτές της στην Κίνα, προκειμένου να ακολουθηθούν τα χρονοδιαγράμματα. Το κατά πόσο αληθινή είναι αυτή φήμη θα το διαπιστώσουμε μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, όπου η Apple θα ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα το νέο iPad 3.
Η δεύτερη, έρχεται απλά να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο σχετικά με το είδος της επόμενη ταμπλέτας, έτσι σύμφωνα με αυτή, παρά τις θεωρίες πολλών, ότι η Apple μπορεί να εργάζετε πάνω σε ένα 7 ιντσών Mini iPad, αυτό είναι πιθανό να μην ισχύει και να μην επιλέξει να προχωρήσει προς μία τέτοια κατεύθυνση. Παρά την αυξανόμενη δημοτικότητα των φθηνών ταμπλετών Android, η Apple έχει καταφέρει να συνεχίσει να κυριαρχεί στην αγορά τους το 2011 και να επιτύχει ένα σημαντικό ποσοστό κέρδους.
Επομένως περιμένουμε από την Apple να λανσάρει ένα 9,7 ιντσών iPad 3, και στη συνέχεια να μειώσει τις τιμές του iPad 2, αντί να λανσάρει και ένα φθηνότερο, μικρότερο iPad. Αυτή τουλάχιστον ήταν η στρατηγική της στο παρελθόν και δείχνει να έχει λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά.

2 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΟΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΙΔΕΟΙ.ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΕΦΑΛΟΚΟΦΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ 2007 ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΜΑΤΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΛΑΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ.ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΗ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζονται οι φήμες για το iPad 3...
    Που λεφτά για τέτοια λούσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση