GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντονες πιέσεις και προειδοποιήσεις στον Μ. Βορίδη, στη σελίδα του στο facebook...

Διαβάστε στη συνέχεια ...

Διαβάστε στη συνέχεια...

Δια την e-μεταφορά: 
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

4 σχόλια

  1. ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε οχι κα αλητης ο Βοριδης;

    Ο καλύτερος υπουργος του ΠΑΣΟΚ;
    Σεβασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.ΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε φηφισα αλητηριε βοριδη ως εθνικιστη και σε αποροφησε το συστημα σε χρονο μηδεν, εισαι η απολυτη καρικατουρα της βουλης τσαμπα τα ανδριλικι που μας πουλαγες...!!!
    να το πληρωθεις το κακο που κανεις στους ελληνες, να το πληρωσεις οπως το εχουν πληρωσει ολοι οι προδοτες παγκοσμιως ιστορια αποδεδειγμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση