GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηχηρές προσχωρήσεις στον Καμμένο από τον Βόλο. Δυσαρέσκεια στη ΝΔ για την Ζ. Μακρή...

Από το http://e-volos.gr/ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατεβάζει την πρώην Σταρ Ελλάς Ξένια Πανταζή - Κουντουρά - ΠΛΗΡΗΣ επιβεβαίωση του e-Volos.gr για τ...

Από το http://e-volos.gr/
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατεβάζει την πρώην Σταρ Ελλάς Ξένια Πανταζή - Κουντουρά - ΠΛΗΡΗΣ επιβεβαίωση του e-Volos.gr για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δυσαρεστημένη η Συγγρού με την Ζ. Μακρή, για την διαρροή Μωυσίδη

Με την στρατολόγηση δυνατών στελεχών μέχρι πρότινος της Ν.Δ, όπως η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία, όπως από τις αρχές της εβδομάδας είχε γράψει το e-Volos.gr, παραιτήθηκε τελικώς από πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ή ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Βόλου, Κώστας Μωυσίδης, η προσχώρηση του οποίου στους "Ανεξάρτητους Έλληνες", έχει θορυβήσει την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ζέττα Μακρή, αφού η Συγγρού εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη, προχωράει...
 ο Πάνος Κάμμενος, του οποίου το ψηφοδέλτιο δεν είναι λίγοι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν ως ψηφοδέλτιο νίκης, που προκαλεί τρικυμία στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας.
Αυτή την άποψη έρχεται να ενισχύσει και η υποψηφιότητα της Βολιώτισσας πρώην Σταρ Ελλάς Ξένιας Πανταζή - Κουντουρά, όπως αποκαλύπτει σήμερα το e-Volos.gr, η οποία τυγχάνει να είναι και συγγενής με την Βουλευτή Έλενα Κουντουρά, ως σύζυγος του αδερφούς της Νίκου, η οποία έχει επίσης προσχωρήσει στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και θα πολιτευτεί ξανά στην εκλογική περιφέρεια της Β' Αθήνας.
Κι αν είναι πολλοί εκείνοι που προσπάθησαν και συνεχίζουν, να κόψουν την υποψηφιότητα του πρώην Αντινομάρχη Κώστα Γκαβόπουλου με το κόμμα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", είναι πολλοί περισσότεροι εκείνοι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στην Μαγνησία, οι οποίοι κάνουν προσωπικό αγώνα πλέον στις γειτονιές, τόσο για την υποψηφιότητα Χρυσοβελώνη όσο και γι' αυτή του γιατρού Μωυσίδη, παρά το γεγονός ότι δεν τις έχουν ακόμη επίσημα ανακοινώσει.
Τέλος και για του λόγου το αληθές, διαβάστε το κείμενο της παραίτησης της κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη, από την θέση της προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, όπως ακριβώς την υπέβαλλε ενώπιον του προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δημήτρη Κολυνδρίνη:
Κύριε Πρόεδρε,
Την ώρα που γύρω μας άνθρωποι και αξίες καταρρέουν θεωρώ ότι έχει έρθει η στιγμή της ευθύνης για όλους μας.
Σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο, έχοντας απόλυτη επίγνωση των αποφάσεων που σήμερα λαμβάνω, μιας και για εμένα προέχει το συμφέρον της Ελλάδας και του λαού της, με ήσυχη την συνείδησή μου σας δηλώνω τα εξής:
- Αδυνατώ πλέον να παραμείνω Πρόεδρος σε μία κομματική οργάνωση που αποδεδειγμένα δεν έχει σαφή ρόλο και η γνώμη των μελών της οποίας για οποιοδήποτε θέμα δεν ερωτάται ποτέ από κανένα.
- Αδυνατώ να συνεχίσω να υπηρετώ ένα κόμμα που δυστυχώς απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τις πάγιες θέσεις που είχε, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις του τόπου, γυρίζοντας την πλάτη σε όλους εκείνους που είχαν εναποθέσει επάνω του ελπίδες και όνειρα.
Γι’ αυτούς τους λόγους υποβάλλω σήμερα ενώπιόν σας την παραίτησή μου από το αξίωμα της Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου.
Παραμένω όμως πιστή, στις αρχές και στις αξίες της Ν.Δ., όπως τις γνώρισα, πριν τη σημερινή θλιβερή μετάλλαξή της και για τις οποίες με πάθος και ανιδιοτέλεια αγωνίστηκα για πολλά χρόνια.
Με τιμή
Μαρίνα Γ. Χρυσοβελώνη

4 σχόλια

  1. Κινἠσεις με πολιτικἀντηκες σκοπιμὀτητες. Μνημονιακοἰ και αντιμνημονιακοἰ μαζἰ μας χρἐωσαν μαζἰ θα τους στον δἰαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ______________________________
    Θα μας τρελάνουν οι μπινέδες!!!

    Προεκλογικό σποτάκι ΠΑΣΟΚ που ξεκινάει από τον Ιούνιο του 2011!!! (βίντεο)

    Και πριν ποιος κυβερνούσες ρε μαλάκ@@;
    Ο Καραμανλής;

    Δείτε την αρχή για να τους σιχαθείτε... στη συνέχεια ούτως ή άλλως μαλακίες λένε:



    Θα μας τρελάνουν όταν αρχίσουν να συσπειρώνονται.
    __________________________________
    Ας το καταλάβουν όλοι ότι η μεγάλη
    μάχη είναι εναντίον του ΠΑΣΟΚ.

    Γρήγορα ξεχάσαμε τα 20 χρόνια διακυβέρνησης τους που διέλυσαν τη χώρα.
    Οι "αδελφοί" των ΔΙΕΘΝΩN ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    Μπάαθ-Ασαντ Συρίας.
    Οι Καθεστωτικοί Κανταϊφιδες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,,ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ..ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟ. Η ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση