GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεπορτάζ από τον παράδεισο: Τα ερπετά του ιμπεριαλισμού...

Του Τάκη Μίχα Καθώς η Ελλάδα βυθίζεται ολοένα περισσότερο στην δίνη του ανάλγητου καπιταλισμού, η σκέψη όλων μας προσπαθεί να βρει ένα διέ...


Καθώς η Ελλάδα βυθίζεται ολοένα περισσότερο στην δίνη του ανάλγητου καπιταλισμού, η σκέψη όλων μας προσπαθεί να βρει ένα διέξοδο από την νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα. Στρέφεται λοιπόν προς Εκείνον, τον Ένα που θα μας δώσει χαρά και ελπίδα. Το protagon.gr θα μεταφέρει σε τακτά διαστήματα ειδήσεις Του ελπίζοντας, όπως όλοι μας, ότι έτσι θα φέρει ταχύτερα στην χώρα μας το Χαρούμενο Αύριο που...
όλοι ονειρευόμαστε.
Τα ερπετά του ιμπεριαλισμού
Δεν έχουν καμία τσίπα τα φερέφωνα του ιμπεριαλισμού. Δεν διστάζουν προκειμένου να αμαυρώσουν το όνομα του σοσιαλισμού να εξευτελίζουν και τις πιο μεγαλειώδεις στιγμές ενός έθνους. Όπως έγινε και με τον θάνατο του ηγέτη Κιμ Γιόγκ Ιλ. Έσπευσαν να διακωμωδήσουν τον θρήνο του λαού διαδίδοντας κάθε είδους ψέματα.
Μια εφημερίδα της Νότιας Κορέας η Chosun Ilbo ισχυρίσθηκε ότι οι θρήνοι των Βορειοκορεατών για τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ δεν ήταν πραγματικοί αλλά αποτέλεσμα καταναγκασμού. Ακολουθεί το σχόλιο-απαντηση του Κεντρικού Ειδησεογραφικού Πρακτορείου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας πού κατακεραυνώνει τους άθλιους δυσφημιστές:
«Όπως λέει και η παροιμία το γεράκι όσο και να πλυθεί δεν πρόκειται να ασπρίσει. Έτσι και η νοτιοκορεατική εφημερίδα Chosun Ilbo πήρε την πρωτοβουλία να σαμποτάρει την ενότητα των συμπατριωτών τους. Ετσι την 1η Φεβρουαρίου διέδωσε κακοήθη ψέματα για τους συμπατριώτες.
Έτσι παρουσίασε ψέματα τα οποία εφεύραν ανθρώπινα σκουπίδια προκειμένου να διαστρεβλώσει την ατμόσφαιρα του πένθους για τον μεγάλο χαμό που συγκλόνισε την χώρα μας
Οι εχθροί του έθνους ήσαν τόσο αναστατωμένοι από την απόλυτη ενότητα που επέδειξε η Λαϊκή Δημοκρατίας της Κορέας κατά την περίοδο του πένθους ώστε τσιρίζουν από απόγνωση.
Ο λαός είναι τόσο εξαγριωμένος με αυτό που έκανε αυτή η εφημερίδα ερπετό στην οποία δεν πρόκειται να βρει κανείς ούτε ένα ίχνος του έθνους ούτε της δεοντολογίας των ΜΜΕ.
Το καθεστώς της Νότιας Κορέας, όργανο του οποίου είναι η εφημερίδα, κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να στρέψει την προσοχή του λαού της Νότιας Κορέας και της παγκόσμιας κοινότητας αλλού, καθώς πνέει τα λοίσθια λόγω της ολοκληρωτικής χρεοκοπίας της εσωτερικής και εξωτερικής του πολιτικής. Επιδίδεται σε ψεύτικη προπαγάνδα εναντίον της ΛΔΚ ενεργοποιώντας κάθε είδους απατεώνα. Οι ορκισμένοι εχθροί τους έθνους δεν μπορούν να κατανοήσουν την μεγαλειώδη ενότητα του λαού της ΛΔΚ. Είναι τόσο αξιοθρήνητοι που δεν μπορούν καν να πηδήξουν από το ναυάγιο λόγω των αλησμόνητων εγκλημάτων που διέπραξαν εναντίον της χώρας.
Ο κόσμος θα δει καθαρά μια μέρα το θλιβερό τέλος που αναμένει αυτή την ομάδα των προδοτών.»

4 σχόλια

  1. Τί λέει ρε ο μαλάκας;
    Δηλαδή αυτός ο... "οδυρμός" ήταν αληθινός; Και ο "ανυπόκριτος" ενθουσιασμός για το γιο-διάδοχο ήταν και αυτός αληθινός;
    Ρε συ βάλθηκες να μας τρελάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο μπαγλαμάς ούτε ο σκύλος μου δεν είναι. Άρα μπετόβλακας αρθρογραφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δημοσιογραφοι-ψευτες..
    σχολιαστες-τσατσοι των φραγκατων..
    να κλεισουν οι φυλλαδες που σας πληρωνουν,να ψαξετε να βρειτε καμμια δουλεια..
    δημοσιες σχεσεις σε μπουρδελα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να γράφεις ειρωνικά,αλλοιώς
    χρειάζεσαι ζουρλομανδύα μαζί με 50
    ετήσιες συνδρομές του "Ρίζου".
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση