GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μαζεύουμε υπογραφές για τον Γιώργο Παπανδρέου, εγγυητή της ενότητας!"...

Ολόκληρο το κείμενο που διακινείται στο διαδίκτυο Μαζεύουμε υπογραφές γιατί στηρίζουμε τον Γιώργο Παπανδρέου! Διαδώστε το σε όσους περισσό...

Ολόκληρο το κείμενο που διακινείται στο διαδίκτυο

Μαζεύουμε υπογραφές γιατί στηρίζουμε τον Γιώργο Παπανδρέου! Διαδώστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε, ας δείξουμε την δύναμη μας, ας δείξουμε την στήριξή μας στον Γιώργο Παπανδρέου!
Υπογράψτε στο: http://www.ipetitions.com/petition/kinisigap/
Συμμετέχετε στη καμπάνια στο Facebook: http://www.facebook.com/kinisi.gap
Το μπλογκ της κίνησης: http://kinisigap.wordpress.com/
Για την ενότητα της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης - Κίνημα μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ
Για να ακουστεί η γνώμη των μελών και φίλων ενός ΠΑΣΟΚ που...
πριν λίγα χρόνια έκανε το μεγάλο βήμα να ανοίξει τις πόρτες του. Για να ακουστεί η φωνή της κοινής λογικής ανεπηρέαστη από την δηλητηριώδη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Με αντίθεση στους μηχανισμούς που αδιαφορούν για την κοινωνία και παρασύρουν σε αυτοκαταστροφική εσωστρέφεια. Με αντίσταση στα κυκλώματα οργανωμένης διαφθοράς που θέλουν να μονοπωλούν την ενημέρωση, να υπαγορεύουν χρονοδιαγράμματα και να προεξοφλούν ηγεσίες. Πιστεύοντας ότι οφείλουμε να αντισταθούμε στα χρονοδιαγράμματα των αγορών που σπρώχνουν στο περιθώριο τις δημοκρατικές διαδικασίες. Εκτιμώντας ότι μελλοντική προοπτική θα έχουμε μόνο αν καταφέρουμε να ενώσουμε συντονισμένα τις δυνάμεις μας με τα προοδευτικά κινήματα της Ευρώπης. Για να παλέψουμε υπέρ των χρήσιμων μεταρρυθμίσεων, ενάντια στις προτεραιότητες της ευρωπαϊκής συντηρητικής πλειοψηφίας.
Για να έχουν οι πολίτες φωνή. Ενάντια στο λαϊκισμό, την ακροδεξιά, τον εφαρμοσμένο κυνισμό. Για τα δικαιώματα που δεν πρέπει να ξεχαστούν. Για να παραμείνει ισχυρή η δημοκρατική παράταξη. Δεν αισθανόμαστε βολικά με μια αποστασιοποιημένη αδιαφορία. Δεν αποτελεί λύση για μας η επιλογή μιας εύκολης διαμαρτυρίας χωρίς κόστος κι αντίκρισμα.
Σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκύρια για την Ελλάδα και τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο εμείς επιλέγουμε αυτόν που απέδειξε ότι βάζει το κοινό όφελος πάνω από το ατομικό συμφέρον. Για μας, υπάρχει μόνο ένας εγγυητής. Αυτός που τόλμησε να πει στην Μέρκελ και τον Σαρκοζύ ότι ο ελληνικός λαός δικαιούται να έχει γνώμη. Που τη στιγμή των δύσκολων επίλογων δεν έλαβε υπόψη το πολιτικό κόστος. Που λοιδορήθηκε όσο κανείς επειδή δεν υπάκουσε στους εκφραστές των συμφερόντων. Που έδωσε στο ΠΑΣΟΚ το πιο δημοκρατικό καταστατικό από όλα τα ευρωπαϊκά σοσιαλδημοκρατικά κόμματα. Που θεσμοθέτησε την εκλογή Προέδρου από τη βάση. Που τόλμησε να πει πως πρέπει συνέχεια να μαθαίνουμε, πως δεν τα ξέρουμε όλα. Που μπορεί να εκπροσωπήσει όσο κανείς την Ελλάδα στους προοδευτικούς του κόσμου. Που σέβεται τη διαφορετικότητα.
Για να έχουμε μια μεγάλη πολυσυλλεκτική δημοκρατική παράταξη, ένας είναι εγγυητής. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Για να προχωρήσουμε σε ένα ριζοσπαστικό καταστατικό Συνέδριο για τη δεύτερη μεγάλη ανασυγκρότηση, ένας είναι εγγυητής. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Για να πορευτούμε σε ένα ουσιαστικό θεσμοθετημένο διάλογο των διαφορετικών μας τάσεων ένας είναι ο εγγυητής. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Για να προωθήσουμε τη μεγάλη αλλαγή του πολιτικού συστήματος ένας είναι ο εγγυητής. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Αυτός που επέλεξαν δυο φορές εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και φίλοι. Που έδωσε στο ΠΑΣΟΚ μια πρωτόγνωρη νίκη, που έδωσε για την χώρα την πιο σκληρή μάχη. Που επί δύο χρόνια έβαλε τα θεμέλια για μεταρρυθμίσεις που κανείς άλλος δεν τόλμησε να ξεκινήσει. Ο ηγέτης που κάθε μέρα που περνά δικαιώνεται όλο και περισσότερο.
Για να δείξουμε την δύναμή μας, υπογράψτε για να στηρίξουμε τον Γιώργο Παπανδρέου, εγγυητή της ενότητας.

28 σχόλια

  1. Η μ@λ@κία δεν πάει στα βουνά ....

    μαστρο-Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

    Ο ΓΑΠ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ

    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΡΟΕΔΡΕ
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά η μαλακία στην Ελλαδα εσπασε όλα τα κοντέρ.

    Δεν υπάρχει ρε αντιπαλος σε αυτη την χώρα κανενας στην γη. Απλά δεν παιζόμαστε σε κανενα γήπεδο.

    Τι στο διαολο εχουν παρει όλοι αυτοί;

    Φθανει ρε ο μπαφος δεν βλέπεται οτι σας χαλαει; αντι να συγκεντρώνετε υπογραφές να συρθεί το γουρούνι στο ειδικο δικαστηριο τον θέλετε και πρόεδρο ου να μου χαθείτε παλιοκοπριές πρασινολαμόγια του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν δεν ντρεπεσται.
    Υποστηρηζεται εναν χαμηλης νοημοσυνης ανθρωπο που δεν μπορει να μοιραση δυο γαιδαρων αχυρο και που χρεοκωπησε την πατριδα μας με την πληρη ανικανοτητα του
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ - σας λυπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκδόθηκε η Εγκύκλιος για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ !

    Εκδόθηκε πριν από λίγο η Εγκύκλιος για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας για νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
    Βάσει της Εγκυκλίου θα στηθούν κάλπες σε όλες τις νομαρχίες της χώρας, κατά τα πρότυπα των προηγουμένων αναμετρήσεων, αλλά σε αυτή την αναμέτρηση δικαίωμα ψήφου θα έχουν πρωτίστως οι....:

    - Πακιστανοί μετανάστες,
    - Ευρωπαίοι πολίτες των ανατολικών χωρών (κατά το πρότυπο των "Ελληνοποιήσεων" του 2000!)
    και
    - οι Αμερικανοί πολίτες που διαμένουν στη χώρα ή θέλουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
    είτε με "επιστολική ψήφο", είτε μέσω email, είτε μέσω iPad.

    Οι Έλληνες πολίτες ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, το 8% δηλαδή του Ελληνικού Λαού (αν είναι και τόσοι...),
    θα ψηφίσουν μόνον αν έχουν τακτοποιημένες τις υποχρεώσεις τους:

    -στην Εφορία,
    -στη ΔΕΗ για το χαράτσι,
    -δεν οφείλουν στις τράπεζες,
    -αφού υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχονται το PSI, το Μνημόνιο και τον ισόβιο πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο.
    και φυσικά ότι αποδέχονται, αδιαμαρτύρητα και αβίαστα,
    την παραχώρηση των πετρελαίων νοτίως της Κρήτης στην αμερικανο-ισραηλινο-ρωσική κοινοπραξία με το τεράστιο όφελος για την Ελλάδα και τους Έλληνες του 1% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!
    @7:21 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν Κοκκινιζετε που θελετε να στηριξετε αυτο το προσωπο το αμφιλεγομενο, αυτο που ειπε οτι λεφτα υπαρχουν & πετραιλεα δεν υπαρχουν, στεκεσθε καλα, φαινετε οτι ειστε του κοματοσκυλικου κομματος, & δεν σκεφτεσθε, τι θα πη ενας απλος πολιτης που εχει τοσο δοκιμασθη;;;
    Ελεος σταματηστε πια να προβαλετε την καταστροφη της πατριδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.
    ΣΤΟΝ ΚΑΤΗ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπογραφές δεν ξέρω αν θα μαζέψετε.Αλλά κλωτσιές αν συνεχίσετε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας είμαι σίγουρος ότι θα μαζέψετε πολλές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΄Εχουν θράσσος τα γαλάζια παληκάρια, που παριστάνουν τώρα τους τιμητές! Για όσους δεν έχουν πάθει αλτχάϊμερ, ο εκτροχιασμός της οικονομίας ήταν το μέγα έργο που άφησε η γαλάζια διακυβέρννση με πρωθουπουργό τον Κ. Καραμανλή! Τι άφησε? Μια αυλκή γεμάτη... σκατά! Και ο μόνος που ανασκουμπώθηκε και βάλθηκε να καθαρίζει, ήταν -λέμε πάλι για όσους δεν έχουν πάθει αλτσχάϊμερ- ο Γιώργος Παπανδρέου! ΄Ολοι οι άλλοι, ακόμα και εκείνοι που... "ρύπαναν την αυλή" κάθονταν από μακριά και έκαναν κριτική!
    Αυτά που εκβιαστικά οι Ευρωπαίοι ομοιδεάτες των δικών μας γαλάζιων, σχεδίασαν για την Ελλαδα, ως μέτρα σωτηρίας, γνωρίζουν όλοι με πόσο χυδαίο τρόπο επιβλήθηκαν, φτάνοντας στο σημείο να καταργούν μέχρι και τον εκλεγμένο πρωθυπουργό!
    Ο ΓΑΠ όταν έδινε τη μάχη με τα Κέντρα εξουσίας της Ευρώπης, κόντρα στους κερδοσκόπους, όλοι οι άλλοι έδιναν τη μάχη εναντίον του! Τέτοια τραγωδία! Και σήμερα έρχονται οι γαλάζιοι και πουλάνε τρέλλα! Θέλουν λέει να ξανακυβερνήσουν! Να κάνουν τι? Να ολοκληρώσουν το "έργο" που άφησαν στη μέση? Οι εξελίξεις στην Ευρώπη, σύντομα θα δικαιώσουν τον ΓΑΠ! Ο Σαρκοζί όπου νάναι πάει στο διάολο! Σε κανένα χρόνο θ΄ακολουθήσει και η Μέρκελ με την παρέα της. Το τοπίο αλλάζει στην Ευρώπη και ήδη υιοθετούνται οι προτάσεις του ΓΑΠ για το Ευροομόλογο, την ευρώπη που θα εγγυάται μισθούς συντάξεις, εργασία! Οι γαλάζιοι και οι ομοιδεάτες τους στην ΕΕ ήταν πάντα εχθροί, ήταν το συνώνυμο της καταστροφής γι αυτή τη χώρα! Δεν μπορεί, δεν είναι δυνατό να ξανα - εξαπατήσουν αυτό το λαό! Απο τόσα που έχουμε πάθει, δεν μπορεί κάτι, θα έχουμε εμπεδώσει, τουλάχιστο ότι αυτά που ζούμε ζήμερα είναι έργο (κυρίως) του (θυμόσαστε?)... καταλληλότερου, του Κώστα Καραμανλή και της ολέθριας κυβέρνησή του! Αυτά για όσους διαθέτουν έστω στοιχειώδη λογική και θυμούνται έστω και λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ!
    ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΠΕΤΥΧΕ ΤΟ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ" ΚΑΙ ΟΣΑ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοι που τον στηριζουν,ποσο βολεμενοι και ανεγκεφαλοι πρεπει να ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Κώστας Καραμανλής παρέδωσε μήπως, μια... ανθούσα, δυνατή και πλεονασματική οικονομία; Ποιος μωρέ μπορεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα του Καραμανλή, σε δύο χρόνια; Θα τον πληρώνουμε, για πολλές δεκαετίες...
    Και οι δικοί του θα μας δουλεύουν και από πάνω ότι το χάλι που ζούμε και όλα αυτά που παθαίνουμε, τα δημιούργησε ο Γιώργος! Κουζουλαθήκατε μωρέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΛΕΤΕ?
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ανεργος απο αγανακτηση6 Μαρ 2012, 1:24:00 π.μ.

    Ωραοι ρε μαγκες σας βρηκαμε. Πρεπει να ειστε απο τους δυο τρεις εναπομειναντες ηλιθιους που πιστευουν στον πανηλιθιο. Πραγματικα που ζειτε εσεις;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ 10.05!
    ΗΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠ'ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΤΟ 2010 ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ 180 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.ΚΑΚΩΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ,ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΗ.
    ΦΑΝΗΚΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ,ΜΟΛΙΣ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10.05
    Διαβασα με προσοχή το σχολιο σου το οποίο δεν κρύβει την θεση υποστηριξης προς τον ΓΑΠ και την άμεση επιθεση σου προς την ΝΔ και τον Καραμανλη.
    Κατα αρχήν δεν ανήκω σε κανενα από τα δυο κομματα που κυβερνησαν την Ελλαδα και μην παει ο νους σου ότι ειμαι κομμουνιστης ή φασίστας, είμαι ενας δημοκρατικός πολίτης που έχει αηδιασει με το πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του και τις ληστοσυμμοριες κόμματα.
    Καλα τα λες αλλα μηπως σου διαφεύγουν μερικά καθοριστικά γεγονότα μια και εσυ δεν πάσχεις απο αλτσχαιμερ; ας πάρουμε λοιπον τα πραγματα με την σειρά.
    Τα swaps επί ποιας κυβερνησης έγιναν με την συμμετοχή του ΓΑΠ;
    Τα παραποιημένα στοιχεία Greek statistics επί ποιας κυβερνησης έγιναν με την συμμετοχη του ΓΑΠ;
    Η δημιουργική λογιστική των ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΆΚΗ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ επί ποιας κυβερνησης έγιναν με την συμμετοχή του ΓΑΠ;
    Ο δανεισμός των ολυμπιακων αγώνων που άγγιξε τα 21 δις!!!! με βραχυπρόθεσμο και μεσο μακροπρόθεσμο δανεισμό επί ποιας κυβερνησης έγιναν με την συμμετοχή του ΓΑΠ;
    Τα πακετα Ντελορ 1 2 και τα πακετα στηριξης που ηταν επιδοτήσεις και όχι δανεισμός ποια κυβερνηση τα διαχειριστικε με την συμμετοχή του ΓΑΠ;
    Γνωριζεις οτι ο δανεισμός από τις αγορες έχει τόκους και ειδικοτερα υπερογκους στον μεσομακροπρόθεσμο;
    Παμε τωρα στον ΓΑΠ που επί 20 χρόνια υπουργευει χαριν κληρονομικοτητας και οχι ικανότητας ας δουμε το προγραμμα 100 ημερων 100000 θεσεων εργασίας όταν από το 2009 συζητουσε με τον Στρος Καν για το ΔΝΤ.
    Τα Τ-10 του Ιανουαρίου του 2010 σου θυμιζουν τίποτε; ρωτα την Παπανδρεου που σας ξεμπροστιασε.
    Τους πρωτους 6 μηνες που ο ΓΑΠ αμολουσε χαρταετο ταξιδευωντας στην ΕΕ και ανα τον κοσμο λέγοντας ότι ηταν πρωθυπουργος μιας χωρας διεφθαρμενων και απατεώνων και τα υπουργεία δεν ειχαν Γ.Γ. που τους έψαχνε μέσω του ιντερνετ και η οικονομια διαλυοταν σου θυμίζει τίποτε;
    Τον Σαχινιδη τον θυμασαι όταν στις 6-10-09 κυβερνηση ων η ληστοσυμμορια του"ξεφυγε" σε συνεντευξη ότι ήταν προαποφασισμενη η επιλογη του ΔΝΤ;
    Τον Απρίλιο με την μωβ γραβατα από το Καστελόριζο όταν μας έβαζε στο ΔΝΤ ρωτησε κανενα; έκανε κανενα δημοψηφισμα; το δημοψηφισμα το θυμηθηκε οταν του ήρθε το αυγο στον κώλο και καταλαβαν οι ευρωπαίοι ηγετες με τι μαλακα είχαν να κανουν;
    Το χρέος ήταν σε χερια ιδιωτων και το μετεφερε στην ΕΕ ζητώντας στηριξη εκμεταλλευομενος την συνθηκη της ΕΕ και της ευρωζωνης περι μη αποπομπης.
    Το λεφτα υπαρχουν το θυμασαι;
    Το δεν πωλειται κρατική περιουσία το θυμασαι; Τα δακρυα στο λιμανι τα θυμασαι; τις πορειες με μπροσταρη αυτον για τις ιδιωτικοποιήσεις τις θυμάσαι;
    Δυστυχως ο χωρος ειναι μικρος και δεν μπορω να αναφερω μερικά ακομα επιτευγματα του ηλίθιου που μας προτρέπεις να στηρίξουμε.
    Με τετοιου ειδους άρθρα το μονο που κερδίζετε είναι να εξοργίζετε περισσότερο τον κοσμο και να μας θεωρείται ζώα, ένα ρόλο που μάλλον εσείς έχετε αποδεχθεί παίρνωντας μια τετοια θέση.
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΙΓΕ ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΘΡΑΣΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 3ΜΗΝΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ.

    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΠΟΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟ.
    ΜΟ ΝΟ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ.
    ΖΗΤΩ Ο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΡΤΙΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    Γιατι οι δικηγοροι σταματησαν την αποχη για Τεταρτη 7 - 3 -2012 και Πεμπτη 8-3-2012?

    Τι συμφερονται εξυπηρετουνται?

    Να γινει διαρκής η αποχη - απεργια των Δικηγόρων

    Κυριε Αδαμοπουλε τι κολπα παιζονται στον ΔΣΑ?

    Νεοι Δικηγοροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    Γιατι οι δικηγοροι σταματησαν την αποχη για Τεταρτη 7 - 3 -2012 και Πεμπτη 8-3-2012?

    Τι συμφερονται εξυπηρετουνται?

    Να γινει διαρκής η αποχη - απεργια των Δικηγόρων

    Κυριε Αδαμοπουλε τι κολπα παιζονται στον ΔΣΑ?

    Νεοι Δικηγοροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σωστός ο 9.52

    Ασφαλώς και η ιστορία θα γραψει με μεγαλα γραμματα το ονομα του αρχιμαλακα.

    όλους τους ηλίθιους με μεγαλα και μελανα γράμματα τους εχει γραμμένους αυτός γιατί να βγεί από έξω.
    Πιστευω μαλιστα οτι θα τον έχει σε περιοπτη θεση ως πρότυπο μαλακισμενου και πανηλιθιου δοσίλογου τους παλιούς της κατοχής τους ξεπερασε. Αρχηγόπουλο το καμαρι σας.
    Όπως όλοι οι μεγαλοι στην ιστορια κρατουσαν αλλος το σπαθι του αλλος τα κειμενα του ο ΓΑΠΑΣ θα κραταει το κουπί από το κανό.
    Αι σιχτιρ ρε μαλακισμενα αντε πια που θα γραψει η ιστορια τον βλαμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όποιος νομίζει ότι θα φορτώσει όλα τα ανομήματα και όλα τα Μνημόνια μόνο στον Τζέφρι ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΔΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ το ΝΕΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ,να ξέρει ότι ο Σαμαρούλης έχει ΗΔΗ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.
    10% ΣΤΗ ΝΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    10% ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ,
    ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ.
    ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΄Οταν λέμε εκτροχιασμός της οικονομίας, εννοούμε πάντα τα γαλάζια σκατά! Για όποιον έχει έστω λίγο μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση