GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΦΑΒΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ…

…ΚΑΙ Η «ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥ κ. Α. ΣΑΜΑΡΑ  Γράφει: ο Απαυδισμένος Πολίτης ​ Ενόψει εκλογών το καταρρέον « Εκδοτικό Κατεστημένο » -ορθότερα «...

…ΚΑΙ Η «ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥ κ. Α. ΣΑΜΑΡΑ 

Γράφει: ο Απαυδισμένος Πολίτης

Ενόψει εκλογών το καταρρέον «Εκδοτικό Κατεστημένο» -ορθότερα «Ακατάστατο Ανέκδοτο» πια- δείχνει τις πραγματικές διαθέσεις και τα δόντια του προβάλλοντας προκλητικά τους εκλεκτούς του.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το δελτίο ειδήσεων των 8 του «έγκυρου και έγκριτου» MEGA. Μ’ ένα...
σμπάρο δύο –πολιτικά- τρυγόνια, πουλέν του κ. Α. Σαμαρά. Και τι τρυγόνια!
​Το πρώτο «τρυγόνι», η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ανιψιά επ’ αδελφή του κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη. Το MEGA μετέδωσε τις «βαρύγδουπες» δηλώσεις της για την Εθνική Επέτειο. Και μάλιστα αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο από αυτόν που παραχώρησε στον αρμόδιο Υπουργό κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη! Και μην ξεχνάμε και το άλλο. Κάθε δήλωση της κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη αποτελεί πάντα «είδηση». MEGA-είδηση!! Και κάθε
εκδήλωσή της αποτελεί «γεγονός»!!! Πέραν του ότι είναι πάντα η «εκλεκτή» φιλοξενούμενη των ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού, φυσικά κατ’ αποκλεισμό κάθε άλλου Βουλευτή της ΝΔ στην πρώτη Αθηνών.
Το αν οι συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό και η άδεια του MEGA προσωρινή ελάχιστη σημασία έχει για τους «ισχυρούς» της ενημέρωσης και τους ευνοούμενούς τους.
​Το δεύτερο «τρυγόνι», ο υιός του γνωστού και μη εξαιρετέου ΔΟΛάρχη κ. Σταύρου Ψυχάρη, υποψήφιος της ΝΔ επίσης στην πρώτη Αθηνών. Μια ασήμαντη δήλωσή του σε γραπτή συνέντευξη –στον «Ελεύθερο Τύπο»- για τις παρελάσεις «φιλοξενήθηκε προνομιακά» στο MEGAλο δελτίο ειδήσεων, με την απαραίτητη φυσικά διευκρίνιση ότι θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στη πρώτη Αθηνών. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε!
Βεβαίως όλοι οι άλλοι Βουλευτές και υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ «στο πυρ το εξώτερον». Τώρα τι προσέφεραν Ψυχάρης πατήρ και υιός στην έρμη τη ΝΔ, άστα να πάνε… Δείτε μόνο το σημερινό «ΒΗΜΑ» και τη δημοσκόπηση που φιλοξενεί. Ε, εσείς στη Συγγρού. Ακούτε, διαβάζετε;
​Τώρα θα μου πείτε –και θα έχετε δίκιο- το MEGA φταίει; Όχι. αυτό και τα αφεντικά του τη δουλειά τους κάνουν και τα συμφέροντά τους υπερασπίζονται, με την πλήρη ανοχή του πολιτικού συστήματος. Και πρώτα-πρώτα με την ανοχή του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, που φαίνεται πως έτσι αντιλαμβάνεται την ισότητα προβολής των υποψηφίων.
​Εκεί που τίθεται το MEGAλο ζήτημα είναι στη ΝΔ και στο κ. Α. Σαμαρά. Δικές του είναι οι επιλογές των υποψηφίων. Και δική του ευθύνη είναι να εξηγήσει στους Νεοδημοκράτες –που σκορπίζουν προς πάσα κατεύθυνση αντί να συσπειρώνονται μπροστά στις εκλογές- γιατί αυτή η τόσο ευνοϊκή μεταχείριση στους γόνους των «ισχυρών».
​Καημένη –μήπως «ΚΑΜΕΝΗ» μετά την “αποκοτιά” του Πάνου Καμμένου – Νέα Δημοκρατία!
Τι σου έμελε και τι πρόκειται να δεις υπό την ηγεσία του κ. Α. Σαμαρά, που τον εξέλεξε ο κόσμος με τη «σημαία» της αξιοκρατίας; Και κατά την κα Φωτεινή Πιπιλή για να φύγουν «οι βαρόνοι και τα τζάκια»!! Κυρία Πιπιλή δεν βγαίνετε να μας εξηγήσετε αν και τώρα πιστεύετε τα ίδια για τον Αρχηγό σας; Εκτός αν θεωρείτε ότι όσοι διαγράφτηκαν πρόσφατα εκείνοι ήταν «οι βαρόνοι και τα τζάκια».

3 σχόλια

  1. ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΑΓΙΟΓΔΥΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΟΛΑ ΤΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ.

    Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ.

    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΨΕΥΤΕΣ.

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

    ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ.

    Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ τερατώδους..ΦΩΦΩΣ
    ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ...;;;
    _____________________________________
    ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ...(3,1 Δις Ευρώ). ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ... ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ και ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ...!!!

    Ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα πού δεν είδε καν τα φώτα της δημοσιότητος από τις "Ναυλωμένες Ουκρανέζες" των ΜΜΕ, και ο σύζυγος της Φώφης, με τον Κ.Λαλιώτη και άλλους 13 κατηγορούμενους την γλίτωσαν λόγω...παραγραφής...!!!

    Σέ πρώτο βαθμό το Δικαστήριο τους αθώωσε, όμως ο τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, έκανε αναίρεση της απόφασης και ξαναδικάσθηκαν.

    Οκτώ χρόνια μετά την παραπομπή τους οι Εφέτες εκριναν ότι χρησιμοποιήθει λάθος άρθρο για την παραπομπή, και αντί του 256, έπρεπε να παραπεμθούν με βάση το άρθρο 390.
    Βάση του άρθρου 390, το αδίκημα των κατηγορουμένων ήταν... πλημμέλημα και όχι κακούργημα.

    Έτσι η κατάχρηση των ΠΑΣΟΚ ΚΛΕΜΕΝΩΝ δισεκατομμυρίων....παραγράφηκε...!!!

    Τα ακούτε ;;

    Πλημμέλημα η κατάχρηση των ..(3,1 Δις Ευρώ)..!!

    Και ύστερα γιά να σωθούμε κόβουνε μισθούς-συντάξεις και αυξάνουν την φορολογια και θέλουν οι "εγκληματίες" του Πασοκ και την ψήφο μας...!!!

    Όταν βλέπω αυτή την "γυναίκα"-σίχαμα θυμάμαι...
    AΠΕΙΡΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    απο το Κτηματολόγιο

    ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ
    ...ΕΣΕΙΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.axortagos.gr/olga-kefalogianni-prepei-provalloume-tin-ellada-mesa-apo-tin-dimiourgia.html

    to mega giati den to vgale?? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση