GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

17 Ιουνίου...

Στις 17 Ιουνίου παρουσιάζεται μιά χρυσή ευκαιρία να αναδείξει η Ελλάδα τον καλύτερό της εαυτό.Οι Ευρωπαίοι έχουν κάθε λόγο να υποστηρίξουν ...

Στις 17 Ιουνίου παρουσιάζεται μιά χρυσή ευκαιρία να αναδείξει η Ελλάδα τον καλύτερό της εαυτό.Οι Ευρωπαίοι έχουν κάθε λόγο να υποστηρίξουν την διάσωση της Χώρας μας!
>> 1· έχουν ήδη επενδύσει σχεδόν 400 δισέκ.€! 130 δις για την ρευστότητα των Ελληνικών τραπεζών, +50 δις για αγορές Ελληνικών ομολόγων από την δευτερογενή αγορά, +73 δις για το Μνημόνιο 1 +130 δις για το Μνημόνιο 2!
>> 2· η καθυστέρηση διάσωσης της Χώρας μας έχει κοστίσει στους Ευρωπαίους πάνω από 1 τρίσεκ.€ από την πτώση των Ευρωπαϊκών Χρηματιστηρίων, των αγορών και της αξίας των Ευρωπαϊκών ομολόγων, της κακής ψυχολογίας των καταναλωτών, των επενδυτών, κ.α.
>>
>> Μπορούμε να επαναδιαπραγματευτούμε τους όρους του Μνημονίου, αλλά έξυπνα. Χωρίς ερασιτεχνισμούς και τυχοδιωκτισμό.
>> 1· να ξεκαθαρίσουμε και να αντιληφθούμε πως "μονομερής καταγγελία του Μνημονίου" σημαίνει πως οι συμφωνίες και διατάξεις του παύουν να ισχύουν άμεσα και πως η νέα Ελληνική Κυβέρνηση "μονομερώς", όχι μόνο αρνείται να προχωρήσει στις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις, αλλά και επίσημα δηλώνει πως παύει να εξυπηρετεί το Δημόσιο χρέος! Κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά επιπόλαιο και επικίνδυνο, γιατί θα οδηγούσε στην άμεση και μαζικώτατη απόσυρση όλων των καταθέσεων, το άμεσο κλείσιμο των τραπεζών, την κατάρρευση κάθε συναλλακτικής πίστης, τη στάση όλων των πληρωμών (ποιός να πληρώσει πως και με τι κρέντιτ- όλοι θα απαιτούσαν οι πληρωμές να γίνονται με μετρητά, αλλά και όλοι θα φύλαγαν τα μετρητά τους για ώρα έκτακτης ανάγκης), την μαζική αποεπένδυση και την έξοδο κεφαλαίων από την Χώρα, κλπ.
>> Δεν χρειάζεται δοκτωρά στα Οικονομικά για να αντιληφθεί κανείς τις συνέπειες στην οικονομική δραστηριότητα, στο τζίρο των μαγαζιών, στο κλείσιμο επιχειρήσεων, στην αύξηση της ανεργίας... στην περαιτέρω κατάρρευση της αξίας των ακινήτων μας, των χωραφιών μας, κλπ
>>
>> Αλλά θα οδηγούσε και στη διεθνή απομόνωση της Χώρας μας! Βούτυρο στο ψωμί των Τούρκων και των Σκοπιανών. Αν σε αυτά προσθέσουμε και την επίσημη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι "θα μας βγάλλει από το ΝΑΤΟ", καταλαβαίνει κανείς πόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν τα πράγματα, αν δεν είμαστε πολύ προσεκτικοί.
>>
>> 2· Δηλώνουμε πως η Υπογραφή των Ελλήνων και της Βουλής τους ισχύει! Ο λόγος του Έλληνα είναι συμβόλαιο! Αλλά χρειάζεται και ζητάμε να επανεξετάσουμε, κατ´αρχήν, καλή τη πίστη και χωρίς εξυπνακισμούς και ψευτονταηλίκια, με τους Ευρωπαίους εταίρους μας τα ακόλουθα:
>> α. Καμία άλλη μείωση των συντάξεων
>> β. Επέκταση της λήξης των δανείων κατά 15 έτη
>> γ. Μείωση του επιτοκίου στο 1,5-2%
>> δ. Μείωση του ΦΠΑ σε συγκεκριμμένους κλάδους
>> ε. Παράταση του χρόνου εφαρμογής συγκεκριμμένων διατάξεων κατά ένα έτος.
>>
>> 3· Η προσπάθεια για μεταρρυθμίσεις, για απαγκίστρωση από τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, για εξάλειψη της αναξιοκρατίας και του φαβοριτισμού υπέρ κάποιων μικρών ομάδων που δυναστεύουν τους πολλούς πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση!
>>
>> 4· τα εισοδήματα και οι μισθοί είναι αποτέλεσμα της παραγωγής. Όταν δεν παράγεις, ζεις με δανεικά, αν βρεθεί κάποιος να σε δανείσει. Τα τελευταία 30 χρόνια, η συνολική διαφορά αυτών που ξόδευε το Δημόσιο και όλων αυτών που εισέπραττε, έφτασε να είναι 400 δισεκ€! Την διαφορά αυτή το Κράτος την κάλυπτε με δανεισμό από τις διεθνείς αγορές. Αυτές όμως τρόμαξαν και εδώ και δυό χρόνια έπαψαν να μας δανείζουν.
>>
>> Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον θετικό για τις επενδύσεις, τις προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα, την έντιμη κερδοφορία, τη δημιουργικότητα. Χωρίς επενδύσεις, καινοτομίες, κόπο και προσπάθεια θα συνεχίσουμε να είμαστε αγανακτισμένοι, αλλά δεν θα πάμε μπροστά ....
>>
>>> Όταν με προσέλαβαν στη Σίτιμπανκ στη Νέα Υόρκη ως Assistant Manager στον τομέα Treasury, Foreign Exchange and Money Markets, μας ρώτησε ο Πρόεδρος της Τραπέζης, "ποιός είναι ο εργοδότης σας;" Άλλοι του απαντήσαμε "εσείς" και άλλοι "η Σίτιμπανκ"!
>> "Όχι", μας απάντησε, "εργοδότης σας είναι οι πελάτες της Τράπεζας. Αυτοί μας δίνουν εργασίες και εισοδήματα που μας επιτέπουν να πληρώνουμε τους μισθούς σας.... Χωρίς αυτούς ούτε η Τράπεζα θα είχε λόγο ύπαρξης, ούτε εσείς στην Τράπεζα!" Αν δεν αρχίσουμε να παράγουμε προϊόντα που να ενδιαφέρουν την παγκόσμια κοινότητα, δεν θα προκόψουμε.
>> Και όμως μπορούμε. Μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω. Δεν μας αξίζει η θέση του ουρανού. Πρέπει όμως να μονιάσουμε. Οι συνεχείς προεκλογικές αντιπαραθέσεις μας απομακρύνουν, αντί να μας φέρουν πιό κοντά. Και όμως, σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν άξιοι και ικανοί Έλληνες. Η παραπάνω ανάλυση και οι προτάσεις ελπίζω να συμβάλλουν σε μια πιο ορθολογική κατανόηση της φύσης του προβλήματος και στην εξεύρεση κάποιων κοινών παρονομαστών.
ΠΔ

8 σχόλια

  1. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    Αυτό καθιστά ανέφικτο το να πιάσει το πασοκ πάνω από 10% και οδηγείται πλέον σε ξεκάθαρα μονοψήφια νούμερα του 7 και 8% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 17 Ιουνιου θα δωσουμε ενα μηνυμα στον Μπενι για το πως γινετε ανεργος με μηδενικο εισοδημα να πληρωνει λογω τεκμηριων (που εβαλε ο Μπενι) 450 € φορο .

    Απο που ρε ονειρο θα τα βρει αυτος να τα πληρωσει;


    ΜΠΕΝΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ .

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όλα αυτα που αναφερεις στο αρθρο σου γιατι δεν τα διαπραγματευονταν επι 2,5 χρονια που μας κοροιδευαν και λοιδωρούσαν σαν διεφθρμενους κοπριτες απατεώνες καλοπερασακηδες; ο κοσμος πηδούσε απο τα μπαλκονια τα μαγαζια κλείνανε το ενα πίσω από το αλλο, οι ανεργοι πεταγονταν στον δρόμο σαν στημενες λεμονοκουπες, οι συνταξιουχοι βιώνανε τον μαρασμο με την περικοπή του εισοδηματος τους και αυτοι στριβανε το μαχαιρι ακόμα πιο μεσα.
    Στις 6 Μαιου ο λαός έδειξε πλέον οτι θα διαπραγματευτεί ο λαός το μελλον του και αυτό τρόμαξε πρωτον γιατι ξεφυγε το παιχνίδι απο τα χερια των αληταραδων κλεφτων και απατεώνων δοσίλογων πολιτικών και ειναι αποφασισμενος να το παει στα άκρα.
    Ολα αυτα ακουγουνται τωρα που εμμεσα μας παροτρύνουν να ψηφίσουμε τα δοσιλογα κτηνη Βενιζέλο Σαμαρα και ολα εκείνα τα κοπρόσκυλα που ψηφιζαν ναι σε ολα ενω ο κοσμος απεξω τους μουντζωνε και τους έβριζε σαν προδοτες και κλέφτες.
    Οσο φοβο και πανικό να σκορπίσετε πλεόν ο βρεγμενος την βροχή δεν την φοβαται και απο εδω και περα ολα τα πουσταρια που μας οδηγησαν εδω θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ όσο για την Ευρώπη θα πρεπει να αντιληφθεί ότι ο μαλακας ξυπνησε και βγηκε από το βαρελι και ειναι έτοιμος για ολα.
    Αν πραγματικά θελουν να σωσουν αυτον το τοπο οικονομικα τοτε θα πρεπει να αντιληφθουν οτι σε αυτη την χωρα ζουνε ανθρωποι με αξιες με ονειρα με ιδανικα και αρχές αυτοί που μας εκπροσωπουσαν ως πολιτικά πρόσωπα σε καμμια περιπτωση δεν αντικατοπτρίζουν τον λαο ειναι πουλημενα και ξεπουλημενα καθαρματα που πολλοι από αυτους θα την πληρωσουν ασχημα την νυφη όσο και αν προσπαθουν να τους καλυψουν και να τα κουκουλώσουν.
    Οι ευρωπαιοι θα πρεπει να καταλαβουν ότι δεν σωζεις μια χωρα σκοτώνοντας καθε μερα τον λαο της εκτός και αν αυτο είναι το σχεδιο τους για να παρουν το οικοπεδο. Εδώ τα πραγματα αλλαζουν και θα το καταλαβουν καλα και αυτοι και ολοι οσοι συμπλεουν σε αυτη την σκεψη.
    Μιλας τωρα για διαπραγματευση και αναθεώρηση καποιων όρων των θανατηφορων και άθλιων συμβασεων μνημονιου και δανείου και σε ρωτω, οταν περνανε αυτα τα μετρα δεν γνωριζανε ποια θα ηταν τα αποτελεσματα αυτης βαρβαρης πολιτικής; το ξερανε και μαλιστα πολυ καλα αλλα ειχαν στο πλαι τους τις πουσταρες του ΠΑΣΟΚ και τις ΝΔ που γαμιουνται απο κουνια που οχι απλα συμφωνουσαν αλλα ζητουσαν να παρουν και πιο σκληρα μέτρα!! ερχεσαι λοιπον σημερα και μας αραδιαζεις μια σειρα μαλακιες λεγοντας μας ξαναμπειτε στο βαρελι να σας γαμανε μεχρι θανατου για σωσεται αυτο που δεν σωζεται αλλα σωζει άλλους.
    όχι φίλε μου θα τους γαμηθει το μουνι της μανας τους της πουτανας που τους πεταγε τα δοσιλογα κοπροσκυλα όσο για τους Ευρωπαίους θα πρεπει να καταλαβουν οτι η θα μας δουνε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι σαν αριθμους η να πανε γαμηθουνε και αυτοι μια και καλή.
    Σαν Ελληνες ειμαστε υπερηφανοι και αξιοπρπείς και σιγουρα κατι αποβλητα τυπου Παγκαλου Παπανδρεου Σαμαρα Ντορας και ολα εκείνα τασκουπιδια που σημερα βρισκονται στην πρωτη γραμμη δεν εχουν καμμια σχεση με τον λαό. Ειμαστε ετοιμοι να πληρώσουμε τις πραγματικες οφειλες μας προς όλους να παραμείνουμε στην Ευρωπαικη οικογενεια αλλα σαν ανθρωποι και οχι σαν αριθμημενα γουρουνια προς σφαγή. Αυτό δεν εγινε σεβαστο από ολους αυτους και βαλθηκαν να μας εξοντωσουν, μεχρι εδω μαγκες απο και περα θα σας γαμησουμε εμεις πλέον η θα μας δειτε σαν ανθρωπουσ η ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΑΚΟΜΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΤΟ 15% ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ ΑΚΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΝ ΣΚΑΤΙΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ LEARJET ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ; ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΟΒΩΝΤΑς ΤΟ ΡΕΥΜΑ;

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ;
    ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΛΑ ΦΙΛΙΤΙΜΟ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΧΟΝΤΡΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ; ΤΙ ΣΟΙ ΦΥΛΗ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ; ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΠΑΛΙΟΛΙΓΔΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αρθρογράφε λες μαλακίες
    Μπορείς να μου απαντήσεις πως θα μου λύσουν τα προβλήματα αυτοί που μου τα δημιούργησαν;
    Πλην ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ο οποιοσδήποτε άλλος θα είναι ο καταλληλότερος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 17 iouniou

    thavoume
    to prasino komma ton lamogion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους η αλήθεια για το plan B του ΣΥΡΙΖΑ:
    ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΦΟΡΟΙ!

    Επιτέλους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται υπεύθυνα για την ύπαρξη σχεδίου Β, στο οποίο προβλέπονται νέοι ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΦΟΡΟΙ!

    Διαβάστε τις απαντήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκη:
    Ρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης αν υπάρχει plan B στο ΜΕΓΚΑ, σε περίπτωση την οποία οι Ευρωπαίοι ενδώσουν στην επαναδιαπραγμάτευση (πρώην ακύρωση) αλλά...κλείσουν τη στρόφιγγα της δανειακής σύμβασης μέχρι να καταλήξουν σε κάποιο ασφαλές πόρισμα (διαπραγμάτευση με Λαφαζάνη μπορεί να διαρκέσει μέχρι κ 4ετία).

    Ο Σταθάκης -προς τιμήν του- είναι ο πρώτος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που απάντησε δίχως να δημαγωγεί και να εκμεταλλεύεται την αγωνία και τα προβλήματα των πολιτών. Ο ίδιος εξήγησε πως υπολογίζει το πρωτογενές έλλειμμα του 2012 στα 4 δις και σε περίπτωση plan B, θα παρθούν έκτακτα μέτρα, τα οποία προσδιόρισε αναλυτικότερα ως έκτακτα έσοδα, δηλαδή φορολόγηση των πολιτών, τουλάχιστον 1 δις (θα είναι σαφώς >1δις), μείωση δαπανών (μισθοί-συντάξεις) βραχυχρόνιο δανεισμό.

    Σε επόμενη -δικαιολογημένη- ερώτηση αν αυτά τα μέτρα αυξάνουν την ήδη υπάρχουσα ύφεση (σαφώς κ την αυξάνουν), ο Σταθάκης εξήγησε πως εφόσον τα έκτακτα έσοδα δεν έχουν οριζόντια διάσταση, δεν θα αυξήσουν την ύφεση.
    Αν και η εκτίμηση αυτή είναι λανθασμένη, τουλάχιστον παίρνουμε επιτέλους μία συγκεκριμένη απάντηση από κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση