GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από καμπίνα αεροσκάφους σε χώρο φιλοξενίας τουριστών...

  Τα πιο διάσημα και ακριβά ξενοδοχεία είναι αυτά που προσφέρουν πολυτέλεια και χλιδή, με τζακούζι, σπα και άλλες τέτοιου τύπου ανέσεις. Ω...

 Τα πιο διάσημα και ακριβά ξενοδοχεία είναι αυτά που προσφέρουν πολυτέλεια και χλιδή, με τζακούζι, σπα και άλλες τέτοιου τύπου ανέσεις.
Ωστόσο, ένα ξενοδοχείο μπορεί να ξεχωρίζει με το χώρο στον οποίο φιλοξενεί τους επισκέπτες του. Γιατί άλλο είναι να μένεις σε ένα προσφάτως ανεγερθέν οικοδόμημα αποτελούμενο από «τετράγωνα» κουτιά και άλλο σε ένα χώρο που φιλοξενούσε μονάχους, μαθητές ή ακόμη και φυλακισμένους!
Ακολουθούν ορισμένα από τα πιο ξεχωριστά κτίσματα που έχουν μετατραπεί σε ξενοδοχεία%26#8230-Hotel Costa Verde 727 Fuselage, Κόστα Ρίκα

Είναι σίγουρα η πιο ξεχωριστή σουίτα της Κόστα Ρίκα και πιθανότατα μια από τις πιο ιδιαίτερες σε ολόκληρο τον κόσμο. Και πώς να μην είναι όταν πρόκειται για το ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό ενός Boeing 727 του 1965. Το κουφάρι του αεροπλάνου έχει μάλιστα τοποθετηθεί μέσα στο δάσος ώστε να μοιάζει πως έχει καταπέσει πάνω σε δέντρα, σκηνή που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές σε κινηματογραφικές ταινίες.
Η σουίτα χρησιμοποιεί και χώρους που έχουν φτιαχτεί πάνω στο δέντρο, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, τραπεζαρία και μπαλκόνι!


A Quinta da Auga, Ισπανία
Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα και οι επισκέπτες του μένουν στα αναπαλαιωμένα δωμάτια ενός πρώην εργοστάσιου χαρτιού, ενώ οι χώροι του φέρνουν την αύρα του 18ου αιώνα.


Ahilya Fort, Ινδία

Χτίστηκε στα μέσα του 18ου αιώνα για τη βασίλισσα Ahilya Bai Holkar και βρίσκεται κοντά στις όχθες του ιερού ποταμού Narmada. Το 2000 ξεκίνησε η ανακαίνισή του προκειμένου να δεχτεί επισκέπτες.


Augustine Hotel, Τσεχία

Ο χώρος που στεγάζει το ξενοδοχείο Augustine στην Τσεχία, ήταν στην πραγματικότητα ένα μοναστήρι του τάγματος των Αυγουστίνων ενώ ακόμη και σήμερα μοναχοί φιλοξενούνται σε διαφορετικούς χώρους από αυτούς όπου διαμένουν οι τουρίστες. Αξιοσημείωτο είναι το St Thomas's Brewery, μπαρ που βρίσκεται στο χώρο του ξενοδοχείου και στο οποίο δεσπόζουν… σταλακτίτες και σταλαγμίτες!


The Henry Jones Art Hotel, Αυστραλία

Η επιγραφή στην πρόσοψη του ξενοδοχείου είναι «H. Jones %26 Co%26#8230- Jams» («Jones %26 Co… μαρμελάδες»! Αυτό εξηγείται απλούστατα από το γεγονός ότι το 1861 ο George Peacock άνοιξε εκεί το εργοστάσιο μαρμελάδας του. Σταδιακά ο χώρος του εργοστασίου επεκτάθηκε και σήμερα έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο, στα δωμάτια του οποίου φιλοξενούνται εκτός από τους επισκέπτες και περισσότερα από 300 έργα τέχνης καθώς αυτό είναι το «προφίλ» που επέλεξε ο ιδιοκτήτης να δώσει.


Hotel Re!, Σιγκαπούρη

Αν κρίνει κανείς μόνο από το εσωτερικό του Hotel Re!, δεν πρόκειται να μαντέψει ποιοι χρησιμοποιούσαν το χώρο αυτό πριν μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Όχι μόνο υποδέχτηκε μαθητές το 1972 όταν και άνοιξε σα δημοτικό σχολείο αλλά κατείχε και ένα ρεκόρ: Ήταν το ψηλότερο σχολείο της χώρας!


Långholmen, Σουηδία

Αν Hotel Re! θεωρείται ιδιαίτερος χώρος επειδή ήταν σχολείο, το Långholmen της Σουηδίας είναι ακόμη πιο ξεχωριστός μιας και πριν γίνει ξενοδοχείο ήταν… φυλακή! Υποδέχονταν κρατούμενους από το 1840 έως και το 1975. Ορισμένα στοιχεία από τη φυλακή διατηρήθηκαν όταν αυτή μετατράπηκε σε ξενοδοχείο.


Locanda RosaRosae, Ιταλία

Το 1570 ο χώρος αυτός ήταν ένας μύλος. Σήμερα έχει μεταμορφωθεί σε ξενοδοχείο αν και ο μύλος παραμένει λειτουργικός! Το εσωτερικό του ξενοδοχείου δεν έχει εκμοντερνιστεί σημαντικά και μάλιστα το ζευγάρι που διευθύνει την επιχείρηση όταν προχώρησαν στην ανακατασκευή κράτησαν πολλά τμήματα του παλαιού οικοδομήματος προκειμένου να διατηρεί την αύρα μιας άλλης εποχής.


Molja Lighthouse, Νορβηγία

Ένας φάρος μεταμορφώθηκε σε ξενοδοχείο ωστόσο οι επισκέπτες δεν μπορούν να έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τα δωμάτια είναι σε σχήμα κυκλικό με διάμετρο μικρότερη του ενός μέτρου! Ωστόσο η θέα της θάλασσας στο φιόρδ αποζημιώνει.


The Old Railway Station, Βρετανία

Τα τραίνα ξεκίνησαν να μεταφέρουν επιβάτες από το σταθμό Petworth το 1895. Σήμερα αν κάποιος βρεθεί στο σημείο αυτό, δεν θα μπορέσει μεν να ταξιδέψει, θα μπορέσει ωστόσο να%26#8230- διανυκτερεύσει! Ο σιδηροδρομικός σταθμός έχει ανακαινιστεί προκειμένου να κατασκευαστούν δύο δωμάτια αλλά τα πιο εντυπωσιακά «διαμερίσματα» είναι αυτά που βρίσκονται στο εσωτερικό 4 βαγονιών…


6 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ Η REAL NEWS,που έχουν υπογράψει Βενιζέλος, Σαχινίδης, Κουτρουμάνης ( λιγότερα δέχεται και η νδ )

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
    Σκέψου. Έχεις μόνο μια μέρα καιρό, για να σκεφτείς αν θα εγκρίνεις τον ααργό "θανάτο" σου, μαζί με τα παιδιά σου και εκατομμύρια μη βολεμένους Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΞΕΝΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ:

    CNN

    ''ΝΔ:ΜΕΤΑΞΥ 18% ΚΑΙ 22%

    ΠΑΣΟΚ:ΜΕΤΑΞΥ 13% ΚΑΙ 18%''

    ΑΥΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ FINANCIAL TIMES

    ''ΝΔ+ΠΑΣΟΚ: ΜΕΤΑΞΥ 30 ΚΑΙ 35%''

    ΚΑΙ ΤΟ REUTERS ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ

    ''ΝΔ+ΠΑΣΟΚ:ΤΑΒΑΝΙ 38,ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ''.ΑΡΑ ΤΑΒΑΝΙ 35%,ΚΑΙ
    ΜΕΤΑΞΥ 30 ΚΑΙ 35 ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΜΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑΠΟ 1,65 ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 1,40.

    Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠ'ΤΟ 1,55
    ΣΤΟ 1,80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ SITE ΑΝΤΙΝΕWS
    ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟΝ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ
    ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ...

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΤΙ ΕΙΝ'ΤΟΥΤΟΙ;

    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 4

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΑΝ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ (ΕΛΕΟΣ!!!),

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ MANIA ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟΝ
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ!!!

    ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ

    ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

    ΗΔΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

    ΚΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΛΩΣΗ
    ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ 2007 ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.

    ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ 4 Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΛΟΓΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΖΟ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟ.

    ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΖ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *