GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους "εφαρμοστικούς νόμους" (...) λέει τώρα ότι θα αλλάξει ο Αλ. Τσίπρας!

«Η εκλογή της Αριστεράς τον Ιούνιο δεν σημαίνει έξοδο από το ευρώ, αντιθέτως, θα δώσει την ευκαιρία να σώσουμε το ευρώ», τόνισε ο επικεφαλή...

«Η εκλογή της Αριστεράς τον Ιούνιο δεν σημαίνει έξοδο από το ευρώ, αντιθέτως, θα δώσει την ευκαιρία να σώσουμε το ευρώ», τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε   στο Βερολίνο, από κοινού με τον πρόεδρο της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) Κλάους Ερνστ και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας Γκρέγκορ Γκίζι.Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι το ευρώ κινδυνεύει από τη συνέχιση της εφαρμογής του μνημονίου, ενός προγράμματος το οποίο, όπως είπε, λειτουργεί καταστροφικά. «Η δική μας πρόταση, είναι πρόταση σωτηρίας. Η πιθανή εκλογή μας δίνει προοπτική σταθερότητας και όχι μεγαλύτερης αστάθειας από αυτήν που ήδη υπάρχει», δήλωσε και επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δύναμη που επιθυμεί την καταστροφή της Ευρώπης, αντιθέτως, είναι βαθιά φιλοευρωπαϊκή δύναμη, ίσως η μόνη σήμερα που συνειδητοποιεί ότι το μέλλον της Ευρώπης περνάει μέσα από διαφορετική στρατηγική.
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν κερδίσει τις εκλογές, θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του, αλλάζοντας τους εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου και θα διεκδικήσει «να συζητήσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ευρωπαϊκές λύσεις στο πρόβλημα του χρέους και για αλλαγή στρατηγικής». «Θα πάμε με θέσεις και προτάσεις, θα ακούσουμε», υπογράμμισε, τονίζοντας πως «δεν θα προβούμε σε μονομερείς ενέργειες».

28 σχόλια

  1. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1, 5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1, 5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα, τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους "εφαρμοστικούς νόμους" (...) λέει τώρα ότι θα αλλάξει ο Αλ. Τσίπρας!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ..ΨΗΦΩ ΣΤΗΝ Ν.Δ.ΔΥΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΕΜΣΙΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ;KAΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΚΗΣ ΚΕΛΑΗΔΆΕΙ...

    Το όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη μέσα στον κόκκινο κύκλο εμφανίζεται στις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις του πρώην υπουργού που φέρνει στο φως Η δημοσιότητας σήμερα.

    Το όνομα του γνωστού...
    δημοσιογράφου εμφανίζεται μια και μοναδική φορά τo 2011, άρα την περίοδο που ΔΕΝ ήταν υπουργός ο Άκης Τσοχατζόπουλος Πρόκειται για την περίοδο που ο Άκης απασχολούσε τη Βουλή με τις εξεταστικές επιτροπές για την υπόθεση των υποβρυχίων. Εμείς δεν είμαστε κακοπροαίρετοι. Το να συναντηθεί μια φορά ένας δημοσιογράφος με ένα πολιτικό πρόσωπο δεν λέει απολύτως τίποτε. Άλλοι συνάδελφοι του Πρετεντέρη εμφανίζονται περισσότερες από 30 φορές και μέχρι λίγες ημέρες πριν συλληφθεί ο Άκης. Θα επανέλθουμε και με άλλα πρόσωπα των ΜΜΕ...

    ----------------------------------
    Και ο διευθυντής του Έθνους, στενός συνεργάτης του Γ. Μπόμπολα, Θ. Τσεκούρας, συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με τα στοιχεία και τις χειρόγραφες σημειώσεις του πρώην υπουργού Το ονοματεπώνυμο του γνωστού δημοσιογράφου βρίσκεται πάνω από το επώνυμο του Σημίτη, με τον οποίο όλο το σύστημα Μπόμπολα διατηρούσε προνομιακές σχέσεις και επαφές. Tα στοιχεία του Τσεκούρα αφορούν την περίοδο του 2011. Άρα περίοδο που ΔΕΝ πρωθυπουργός ο Κ. Σημίτης. ΕΧΟΜΕ στα χέρια ΜΑΣ όλη τη δικογραφία και τα ονοματεπώνυμα πολιτικών και δημοσιογράφων που είχαν επαφές με τον Άκη.
    -----------------------------------

    ΣΤ. ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ Γ. ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
    Από τις 2.500 σελίδες της δικογραφίας, περιλαμβάνονται δυο πολύ σημαντικά πρόσωπα των ΜΜΕ. Ο Στ. Ψυχάρης και ο Γ. Μπόμπολας. Και οι δυο μίλησαν τουλάχιστον από μια φορά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο μέσα στη διετία 2010-2011. Το...
    περίεργο είναι ότι μίλησαν μαζί του ενώ είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με τις μίζες των υποβρυχίων. Θα επανέλθουμε αργότερα με τις ιδιόχειρες σημειώσεις το....

    ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ..

    ΑΑΑ ΚΑΙ Η ΦΕΡΡΩΝΙΑ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ!!!!!ΑΡΕ ΤΙΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βόμβες μεγατόνων "σκάνε" μέσα από την ανάγνωση των σελίδων του ημερολογίου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος φαίνεται ότι έγραφε καθημερινά τα ραντεβού και τις επαφές που είχε, καθώς και τι ειπώθηκε σε αυτές.



    Μέσα από τις "καυτές" σημειώσεις του, διαφαίνεται η αγωνία του πρώην ισχυρού στελέχους του ΠΑΣΟΚ για την πορεία της υπόθεσής του, καθώς εκείνη την εποχή, συζητώνται ήδη, οι αποκαλύψεις της Real News για την ακίνητη περιουσία του ίδιου και της οικογένειάς του, το κουβάρι των off shore, αλλά και για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. Ενδεικτική είναι και η συνεχής του αναφορά στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, όπως λέει, εκείνη την περίοδο, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα ρευστότητας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε χρέη που έχει.

    Στις σελίδες του ημερολογίου που κρατούσε ο πρώην υπουργός περιλαμβάνονται ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, δικαστικών, ενώ πολλαπλών αναγνώσεων - και υψηλού πολιτικού ενδιαφέροντος - είναι η αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.



    Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι ότι συνεχώς γίνεται αναφορά στον επί χρόνια εξ απορρήτων του Άκη Τσοχατζόπουλου, πρώην γενικό διευθυντή εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο, από τον οποίο ζητά επίμονα να του δώσει 1 εκ. ευρώ που του χρωστάει. Χαρακτηριστική είναι μάλιστα μία συγκεκριμένη αναφορά στο όνομα του Γιώργου Παπανδρέου «Μετά από εβδομάδες και μήνες κοροϊδίας, που έψαχνες για διάφορες λύσεις «μεταφοράς», δεν μου έστειλες τίποτε! Και εγώ όμως έχω μάθει ότι εσύ καθάρισες με τον ίδιο τον Γ.Α.Π!», γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφερόμενος στον πρώην του συνεργάτη Γιάννη Σμπώκο.

    Τα CDS και ο υπουργός


    Σε άλλο σημείο, γίνεται λόγος και για την υπόθεση των CDS «Ο… δηλώνει την αδυναμία του να παρέμβει για το θέμα του Αντρίκου (CDS) στην εισαγγελία Αθηνών, μέσω του Πεπόνη…».


    «Ο Π. δεν έχει την πρόθεση να συγκρουστεί μαζί τους! Παρόλο που θα μείνει υπουργός Δικαιοσύνης όσο υπάρχει Λουκάς Παπαδήμος (φίλος του)», γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε επόμενη σελίδα ο κ. Τσοχατζόπουλος σημειώνει μεταξύ άλλων, αναφερόμενος σε έναν "Μίλτο" :
    «Απολογητικός για το παρελθόν! Έφυγε ο ΓΑΠ….Δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα. Απελευθερώθηκε! Δεν θα κατέβει ξανά για βουλευτής. Θέλει να βοηθήσει να ακυρωθεί η αδικία που σου έγινε!» Στη συνέχεια της ίδιας σελίδας γράφει: «Αλλαγή κλίματος. Σε αυτό μόνο μπορεί να βοηθήσει, έχει αρχίσει ήδη» και προσθέτει : «Ζήτησε από Πεπόνη για τον Αντρίκο (CDS), από του ίδιου πρωθυπουργού επιθυμία και δεν κάνει τίποτα».

    Και σε άλλη σελίδα του ημερολογίου επαναλαμβάνει ότι το «κλίμα είναι διαφορετικό μετά την αποχώρηση του ΓΑΠ»
    Σε άλλο σημείο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μιλάει και για την πορεία της υπόθεσής του με τη «νέα κυβέρνηση», όταν την πρωθυπουργία δηλαδή ανέλαβε ο Λουκάς Παπαδήμος.
    «Το κλίμα κατάλληλο… Υπάρχει σοβαρή προοπτική ακυρότητας και γενικά το κλείσιμο της υπόθεσης». Στη συνέχεια, αναφέρονται τα ονόματα των τριών εισαγγελέων Ράικου, Κυβέλου, Σίσκου, γράφει: «Ρόλος: Μιλτιάδης Παπαϊωάννου?

    Ο «Διαμεσολαβητής»


    Στις σελίδες του ημερολογίου γίνεται αναφορά σε έναν «διαμεσολαβητή»
    Συγκεκριμένα αναφέρει: «Φρόντισα επίσης να υπάρξει σοβαρός και ισχυρός διαμεσολαβητής να μας στηρίξει με παρεμβάσεις του και στη δικαιοσύνη και στις αναγκαίες λειτουργίες υλοποίησης». Και συνεχίζει: «Φέρε μου άμεσα χρήματα. Ξεκίνα άμεσα με την αποστολή επιστροφών σε μένα. Θα δείξεις αν είσαι μαζί μας ή έγινες εχθρός;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεκάδες εκκλήσεις στον Σμπώκο


    Συνεχώς ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζητά από τον Γιάννη Σμπώκο να του δώσει το 1 εκ. ευρώ που του χρωστάει, τονίζοντας ότι έχει εξαθλιωθεί οικονομικά, οφείλοντας στους δανειστές του.

    «Θέλω να γνωρίζεις, να καταλάβεις ότι αν δεν φέρω λεφτά τώρα σε όλους αυτούς, επειδή είμαστε σε τραγική οικονομική κατάσταση όλοι μας, θα ξεσπάσει θύελλα. Εναντίον μου, εναντίον σου».
    «Υπάρχει εδώ και 1,5 χρόνο συμφωνία για επιστροφή 1, εκ. ! Έφτασαν μόνο 50.000 και 20.000. Παρά τις υποσχέσεις, τις προτάσεις, τις αλλαγές ανθρώπων και πολλαπλά σχέδια για τράπεζες σε Ρωσία, Ουκρανία, Λίβανο, Ελβετία κ.α. τίποτα απολύτως δεν έγινε!»
    «Θέλω να σου επιστήσω την προσοχή. Σε πολλούς από τους ανθρώπους μου, αν δεν τους πληρώσω τώρα, στις γιορτές, φοβάμαι ότι θα ξεσπάσει…. ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ»
    Σε κάποιο άλλο σημείο μάλιστα, γράφει, περιγράφοντας την πολιτική του εξόντωση: «ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ»

    Μάλιστα, σε μία από τις σελίδες των σημειώσεών του γράφει το εξής: «Ξέρουμε και οι δύο μας τι χρήματα και από πού στείλαμε με σένα έξω!» και συνεχίζει: «Πριν από δύο χρόνια σου πρότεινα αποδέσμευση και εκκαθάριση της παλιάς μας συνεργασίας 97-98-2000. Αρνήθηκες έμπρακτα να το προχωρήσουμε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Είμαι στο χείλος του γκρεμού. Αν δεν με βοηθήσεις τώρα, θα χαθούν όλα», αναφέρει, «Η άρνησή σου να μου επιστρέψεις τα χρήματα είναι τελεσίδικη βολή για μένα. Αναδεικνύεσαι σε πρώτο εχθρό μου». «Τώρα όμως σε προειδοποιώ. Θα διεκδικήσουν όλοι αυτοί από σένα τα λεφτά τους που χρωστάω».

    Οι στόχοι του Άκη


    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάνει αναφορά και στους «στόχους της πορείας του. Μεταξύ άλλων λοιπόν βάζει ως στόχο την πολιτική και κοινωνική του αποκατάσταση, καθώς και την «αποδέσμευση από όμιλο διεθνή επενδυτικό, χρηματιστηριακό και μεσολαβητικό των πόρων που δέσμευσε παλιός μου συνεργάτης με την εξόφλησή μου». Επίσης, στους στόχους, περιλαμβάνονται τα «μέτρα πίεσης!»


    ΠΟΥΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ...ΤΟ 1.000.000 ΤΙ ΕΓΙΝΕΕΕΕ ΑΘΩΑΑΑΑΑ ...ΠΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ !!! ΕΡΏΤΗΣΗ ΠΟΤΕ;

    Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στη ΝΕΤ. Μεταξύ άλλων είπε ότι η φράση του κ. Τσίπρα περί "Ολαντρέου" ήταν γκάφα, ενώ αφησε να εννοηθεί ότι ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει καβαλήσει το "καλάμι".
    Σε ότι αφορά τη συνεργασία της με τη ΝΔ, είπε ότι έχει υπογράψει πολύ συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ τόνισε ότι είχε μιλήσει και πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου για την ανάγκη συνεργασιών. "Είχα πει ότι χρειάζεται μία κυβέρνηση συνεργασίας. Το ίδιο λέω και τώρα απλά το λέω προεκλογικά, διότι προεκλογικά πρέπει να δοθεί η μάχη για να καταλάβει ο λαός τι πραγματικά να ψηφίσει", ανέφερε η κα. Μπακογιάννη.




    "Δεν έχω κανένα αντιαριστερό σύνδρομο", είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, όμως, "ο κ. Τσίπρας ενδεχομένω λόγω απειρίας, ενδεχομένως γιατί τα καλάμια σε αυτή τη χώρα είναι αυτοφυή, η ουσία είναι ότι έκανε προχθές για την Ελλάδα".

    Σε ερώτηση αν ήταν "γκάφα" η δήλωση του Αλέξης Τσίπρας ότι "ο Πρόεδρος Ολάντ γνωρίζει ότι δεν μπορεί με ευκολία να αθετήσει τις υποσχέσεις του και να γίνει ένας Ολαντ-ρέου", η κυρία Μπακογιάννη απάντησε καταφατικά. "Βεβαίως ήταν γκάφα", είπε, τονίζοντας ότι "αρνούμαι ότι είναι μεγάλος πολιτικός".

    "Ρε φίλε, ολόκληρος ο κόσμος πριν από λίγο ψήφισε τον Ολάντ, τον έχουμε σύμμαχο, δεν χρειάζεται να πας να τον προσβάλλεις μέσα στο σπίτι του. Στοιχειώδης αγωγή να υπάρχει, το ξέρεις", επισήμανε.



    Η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι δεν θα έδινε ψήφο ανοχής για να σχηματίσει κυβέρνηση ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. : "Εγώ δε θα έδινα ψήφο ανοχής. Είμαι πεπεισμένη ότι μία τέτοια κυβέρνηση θα οδηγήσει τη χώρα εκτός ευρώ και τρεις γενεές Ελλήνων δε θα δουν φως". Την ίδια στιγμή, ξεκαθάρισε ότι θα στήριζε μία κυβέρνηση με τη συμμετοχή ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΆ ΕΝΩΜΈΝΗ ΑΠΑΓΓΕΊΛΕΙ ΠΟΙΉΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΑΑΑ..


    http://www.enikos.gr/media/46215,Akoyste_th_shmerinh_ekpomph_toy_Giwrgoy_.html

    ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ...ΑΥΤΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΣΥ ΓΥΡΙΣΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΕΤΣΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ.ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΤΣΙ ΠΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ Ι7 ΙΟΥΝΙΟΥ. Ε.Θ.Ν.Ι.Κ.Η Α.Ν.Ε.Ξ.Α.Ρ.Τ.Η.Σ.Ι.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν υπαρχει καλυτερη αποδειξη της πασοκοβλαχιας,
    απο την υπερηφανη πασοκοκραυγη
    "εμας μας δεχεται ο ολλαντ"

    αυτα ελεγε και ο ανθρωποφαγος μποκασα στην αφρικη..
    "εγκο φιλο ζισκαρ"
    "εγκο συγγενη ζισκαρ"
    "εγκο στη ζωνη του γαλλικου φραγκου"
    "εγκο κανι μεγκαααλη γιορτη στεψης,σαν ολυμπιακους αγκονες"
    διαβαστε και απολαυστε επαρχιωτικη πασοκοκαφριλα
    In the early days of his regime, Bokassa engaged in self-promotion before the local media, showing his countrymen his French army medals.
    After Bokassa threatened to withdraw from the franc monetary zone, President Charles de Gaulle decided to make an official visit to the CAR on 17 November 1966.
    In 1975, the French president Valéry Giscard d'Estaing declared himself a "friend and family member" of Bokassa
    The "friendly and fraternal" cooperation with France—according to Bokassa's own terms—reached its peak with the imperial coronation ceremony of Bokassa I on 4 December 1977.The French Defence Minister sent a battalion to secure the ceremony; he also lent 17 aircraft to the new Central African Empire's government, and even assigned French Navy personnel to support the orchestra.The coronation ceremony lasted for two days and cost 10 million GBP, more than annual budget of the Central African Republic.The ceremony was organized by French artist Jean-Pierre Dupont. Parisian jeweller Claude Bertrand made his crown, which included diamonds. Bokassa sat on a two-ton throne modeled in the shape of a large eagle made from solid gold.
    On 10 October 1979, the Canard Enchaîné satirical newspaper reported that President Bokassa had offered the then Minister of Finance Valéry Giscard d'Estaing two diamonds in 1973. This soon became a major political scandal known as the Diamonds Affair, which contributed significantly to Giscard d'Estaing's losing his reelection bid

    η απελπισμενη φυλη των πασοκοκαφρων θα κανει τα παντα για να μην εξαφανιστει εκλογικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι έγινε Αλεξάκο?
    Σου τράβηξαν το αυτάκι εκεί στην Γερμανία και τώρα κάνεις κωλοτούμπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μονο οι μαλακες ψηφιζουν τους δηλωμενους εχθρους τους.
    μονο οι αμορφωτοι μαυροι επηρεαζονται απο τον πλουτο και το βαρος των φυλαρχων τους.

    ψηφιζω νδ-πασοκ γιατι ειμαι μια αμορφωτη γρια κονομημενη μαλακω
    που βλεπω μεγκα
    και ζω με τα κλεμμενα.

    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλεξη παιδαρε στειλε τους κουκουλοφορους σου να διαλυσουν τους εχθρους μας. Οχι παιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκεί μέσα ακαρτερείτε
    την αφεύγατη φθορά·
    να, σας φθάνει! αποκριθείτε
    πασοκακια ελεεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλεξη μου Αλεξη μου
    μουκαψες το κοτετσι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πες μου, Βαγγο, τι μελετούνε

    οι γενναίοι σου στοχασμοί,

    που πολληώρα αργοπορούνε

    εις του Γιωργου την ταφή;


    Σκιάζεσαι ίσως μη χουμήσουν

    ξάφνου οι Τσιπρες το πρωί,

    και το κινημα νικήσουν,

    μονοψηφιο μη γενει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ
    Ελληνικη ταινια
    Πρωταγωνιστουν
    Τσιπρας Μιχαλολιακος Καμμενος
    Γκεστ Σταρ
    Παπαρηγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σκιάζεσαι τους Βασιλιάδες,

    που έχουν Ένωσιν Ιερή,

    μη φερθούνε ωσάν Πασάδες

    στον Μαχμούτ εμπιστευτοί;


    Ή σου λέει στα σπλάχνα η φύσις

    μ' ένα κίνημα κρυφό:

    "Την Ελλάδα θε ν' αφήσεις,

    για να πας στον Ουρανό;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ω! να μάθαινε ο Μεγάλος

    πόσην έδειξε χαρά

    αγροικώντας ένας Γάλλος:

    εχαθήκαν τα Ψαρά.



    Φωνήν τρόμου η Ελλάδα σύρνει,

    σύρνει, και έπειτα σιωπεί.

    Όμως κρότους μες στη Σμύρνη

    όλη η νύχτα ηχολογεί.



    Να, ανθοστόλιστο τραπέζι.

    Δεν είν' γέννημα Τουρκών,

    οπού τρώοντας περιπαίζει

    την αντρεία των Ψαριανών.



    Μύρια λόγια, γέλια μύρια,

    και χτυπούν τα φωτερά

    στα ολογέμιστα ποτήρια,

    και στα γέλια τα τρελλά.



    Με αρμονίες τους κράζει η λύρα,

    και επετάχτηκαν ομού,

    λυσσιασμένοι από την πύρα

    της χαράς και του κρασιού.



    Και χορεύουνε τριγύρου…

    Γειά σας, Γάλλοι ευγενικοί!

    Είν' τα χώματα του Ομήρου

    που το πόδι σας πατεί!



    Γιατί μες' στ' αχρεία τους σπλάχνη

    το φαγί και το ποτό

    σε φαρμάκι δεν αλλάχνει,

    να τους φάει το σωθικό;



    Και απ' τη μάνητα ν' ανάψει

    αρμοδιώτερος χορός,

    τον οποίον μόνος να πάψει

    σκληρός θάνατος και αργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ .ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΑΚΑΘΑΡΤΟΙ ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ
    ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ.ΚΤΗΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ ,ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν είναι μόνο ο Τσίπρας αμετροεπής, αλαζόνας και υπερόπτης γκαφατζής.
    Όλοι τους έχουν κολλήσει από την "ασθένεια"της αλλαζονίας!
    Απόδειξη ότι η σημερινή "Αυριανη", του αισχρού τύπου Γ.Κουρή,(αυτός που δεν έχει αφήσει, ανάλογα με τα συμφέροντά του, κανένα "αστήρικτο"), που τώρα στηρίζει τον Τσίπρα, γράφει για "προκλητική παρέμβαση του Ολάντ στα εσωτερικά της Ελλάδας".
    Να χαίρονται το νέο σύμμαχο μαζί και με το άλλο μπουμπούκι τους Γ.Τράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΑΣΕ ΩΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΩΜΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όταν η συνιστώσα - Κ.Ο.Ε πανηγύριζε το ολοκαύτωμα του Δεκέμβρη....
    --------------------------------------------------------------
    Την ΚΟΕ όλο και περισσότεροι θα την έχετε ακούσει.
    Είναι η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, η σημαντικότερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Στις τελευταίες εκλογές εξέλεξε ..3 βουλευτές.
    Πρόκειται για Μαοϊκούς Κομμουνιστές καθαρά αντιευρωπαϊστές, ενάντια στην Ε.Ε και τον καπιταλισμό, πράγμα που ακόμη και σήμερα γράφουν στο site τους.
    Πρώτη φορά είχαμε πέσει πάνω τους ψάχνοντας τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008. Τότε, ήταν λιγότερο γνωστοί από σήμερα που διεκδικούν με αξιώσεις την κυβέρνηση της χώρας.

    Μεγάλη εντύπωση μας είχε κάνει η ΚΟΕ Μαθητών, μια μαθητική οργάνωση (!) που δρούσε εντός των σχολείων και είχε μεγάλο μερίδιο (κατά δήλωση τους-φώτο) στην οργάνωση της επανάστασης του Δεκέμβρη εντός των σχολείων, εξέγερσης που όπως λένε χαρακτηριστικά ‘’Αγκάλιασε όλη η χώρα!!’’

    Ήταν τότε που ο νεοσσός Αλέξης Τσίπρας και η ΚΟΕ μοίραζαν τα παρακάτω φυλλάδια σε όλα τα σχολεία υποκινώντας τους μαθητές σε εξέγερση εναντίον των μπάτσων(!), όπως γράφουν και κατόπιν δήλωναν στα μέσα ότι δεν μπορούσαν να εναντιωθούν στην αυθόρμητη εξέγερση των παιδιών.

    Τότε η δημοτικότητα του κόμματος τους είχε καταποντιστεί από το 16%,
    που το έδειχναν κάποιες δημοσκοπήσεις, στο 4%.
    Φυσικά τα χρόνια πέρασαν και ο Αλέξης επέστρεψε για να διεκδικήσει, ως νέο και άφθαρτο πρόσωπο, την διακυβέρνηση της χώρας.

    ___________________
    Νέο φτύσιμο Τσίπρα:
    Ούτε ο Σταινμάγιερ δεν δέχθηκε να τον συναντήσει.

    [Έτσι στέφεται από πλήρη αποτυχία η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να γίνει ο ΠΑΣΟΚος της Ευρώπης καθώς δεν δέχτηκε να συναντηθεί μαζί του κανένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα!
    Οι μόνοι που συναντήθηκαν μαζί του είναι οι επομονωμένοι στις χώρες του αριστεροί των κομμουνιστικών κομμάτων]

    Την τελευταία στιγμή αναβλήθηκε το ραντεβού του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με τον Γερμανό σοσιαλδημοκράτη ηγέτη, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Γερμανοί πολιτικοί, είναi ενοχλημένοι...
    μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος κατά την ομιλία του στο Παρίσι εξαπέλυσε επίθεση τόσο κατά του Φρανσουά Ολάντ, όσο και κατά της Άνγκελα Μέρκελ.
    Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των σοσιαλδημοκρατών,
    κ. Σταϊνμάγερ, ακύρωσε ο ίδιος προσωπικά το ραντεβού με τον Έλληνα πολιτικό, ενώ την ίδια ώρα μετά από αυτήν την εξέλιξη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως τελικά η ευρωπαϊκή περιοδία του κ. Τσίπρα δεν ήταν και τόσο επωφελής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΔΥΣΣΕΑΣ είπε...

    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:

    Α)ΜΝΗΜΟΝΙΟ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Β)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    Γ)ΣΚΟΠΙΑ-ΑΟΖ

    Δ)ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
    23 Μαϊ 2012 10:52:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. To ισλάμ είναι επικύνδινη,
    σκοταδιστική θρησκεία μίσους,
    η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών είναι ισλαμιστές για να τούς χρησιμοποιήσει όταν έρθει η ώρα για εξέγερση εναντίον της Ελλάδας

    ο Ετσεβιτ ειχε πει.
    Να στειλουμε 5-6 εκατομμυρια μουσουλμανους στην Ελλαδα να τελειωνουμε μια και καλη με τους γκιαουριδες.
    Ότι ακριβως γινεται τα τελευταια χρονια με τους λαθρομεταναστες.

    Το θυμαστε μαλακισμενα των Ρουζ Πρσινοκόκκινων Μ.Κ.Ο;


    Βίντεο σοκ!!
    Δείτε για ποιών τα δικαιώματα αγωνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Αυτοί είναι θαυμάστε τους!!!

    Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ 12.03.2012
    Ανακοίνωση Επιτροπής Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την οριστική απόρριψη από τον Άρειο Πάγο αίτησης για νόμιμη αναγνώριση σωματείου της Ξάνθης κατά παράβαση ρητής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
    To Γραφείο Τύπου
    http://elnewsgr.blogspot.com/2012/05/blog-post_6427.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

    _________________________
    Ποια είναι η εθνικιστική
    “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” και ποιοι την εκπροσωπούν ;

    Δείτε το video να φρικάρετε…

    Ο κύριος Ντεντέ και οι γκιαούρηδες
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη komosapiens την 28 Μάρ 2009
    http://antifonitis.gr/online/?p=542

    Προεκλογική συνάντηση τουρκοφρόνων μειονοτικών ταγών στις 03/09/2007 στο χωριό Ζυγός Ξάνθης στο κέντρο "Χρυσή Φωλιά" με πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησης "Ισότητα στο Δήμο Ξάνθης".

    Μίλησαν μεταξύ άλλων ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" και δημοσιογράφος της προξενοφυλλάδας "Γκιουντέμ" Οζάν Αχμέτογλου, ο υποψήφιος -και εκλεγείς- βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ γιατρός βοήθειά μας Τσετίν Μάντατζη και το αγαπημένο παιδί των αθηναϊκών και όχι μόνο μίντια, προνομιακός συνομιλητής της ψευτοεκσυγχρονιστικής πολυπολιτισμικής πομφόλυγας Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ.

    Αφιερωμένο εξαιρετικά, σε όσους εξακολουθούν να θεωρούν ειδυλλιακή την κατάσταση στην περιοχή μας.

    Απολαύστε το....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση