GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

(Νέα) Εμφύλια νεοδημοκρατική σύρραξη στη Μαγνησία...

Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Όπως πρώτο σας κοινοποίησε το PRESS-GR , δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής προκάλεσε ...


Όπως πρώτο σας κοινοποίησε το PRESS-GR, δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής προκάλεσε εμφύλια σύρραξη στους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στο Νομό Μαγνησίας και έτσι φθάσαμε στην (πρώτη;) οικειοθελή αποχώρηση υποψήφιου βουλευτή, του δημοσιογράφου Χρήστου Μπουκώρου.
To σχετικό δημοσίευμα ανέφερε -μεταξύ άλλων- για το ψηφοδέλτιο του συγκεκριμένου νομού: «Ανακατατάξεις θα υπάρξουν και στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν αναμένεται να είναι και πάλι υποψήφιος στο Nομό, ενώ ο Γιώργος Σούρλας ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Πρώτος αναμένεται στη γαλάζια λίστα να είναι ο βουλευτής Θανάσης Νάκος, να ακολουθεί η Ζέττα Μακρή και τρίτος να είναι ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Παύλος Μαρκάκης. Ερωτηματικό υπάρχει σχετικά με την παρουσία δύο κυριών, οι οποίες ήταν υποψήφιες με τη Δημοκρατική Συμμαχία στο Νομό Μαγνησίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου».
Αμέσως, τόσο ο κ. Μπουκώρος, όσο και ο έτερος υποψήφιος του κόμματος κ. Μποτός (που τυγχάνει αμφότεροι να κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, δεύτερο Δήμο σε πληθυσμό στο Νομό Μαγνησίας, όπου η ΝΔ διαχρονικά καταγράφει ιδιαίτερα υψηλά ποστοστά) άρχισαν να τηλεφωνούν σε στενούς συνεργάτες του κ. Σαμαρά για να εξακριβώσουν όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του Ε.Τ. Οι πειστικές απαντήσεις από τη Συγγρού δεν ήρθαν κι έτσι ο εκνευρισμός των υποψηφίων μεγάλωνε. Όπως πάντα, καθυστερημένα ενημερωμένος για το θέμα ήταν ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟ.ΔΕ. και υπάλληλος του τοπικού ΚΤΕΛ, κ. Δ. Κολυνδρίνης, παρά τα συχνά δρομολόγιά του στη γραμμή Αθήνα-Βόλος και τις πολυάριθμες επισκέψεις του στα γραφεία της Συντηρητικής Παράταξης κι έτσι οι διαβεβαιώσεις του ότι δεν θα αλλάξει η σειρά των υποψηφίων δεν έπεισαν τους 2 άμεσα ενδιαφερόμενους. Tελικώς, επήλθε η επιβεβαίωση των φόβων τους από τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση της λίστας των υποψηφίων, η οποία επέφερε και τις αναμενόμενες αντιδράσεις.
Σύμφωνα με ανοιχτή επιστολή του δημοσιογράφου, που στις προηγούμενες εκλογές είχε συγκεντρώσει 5.370 ψήφους, δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος, αφού στην 3η θέση της λίστας που ανακοινώθηκε υπάρχει το όνομα της πρώην υποψήφιας της ΔΗΣΥ κ. Έλενας Αντωνοπούλου, η οποία κατά τις προηγούμενες εκλογές είχε συγκεντρώσει 680 ψήφους.
Αναμένεται η αντίδραση του κ. Α. Μποτού, που πληροφορίες τον φέρουν ιδιαίτερα πικραμένο, αλλά όχι αποφασισμένο να παραιτηθεί και είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει πιστός στρατιώτης της διευρυνόμενης ΠΟΛ.ΑΝ., χωρίς όμως να προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση.
Η γεμάτη αιχμές επιστολή του προ ολίγου παραιτηθέντος κ. Μπουκώρου ακολουθεί:
«Εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου είχα ενημερώσει τους κομματικά αρμόδιους της Νέας Δημοκρατίας, τόσο σε τοπικό, όσο και σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης, ότι αναγνωρίζω το απόλυτο δικαίωμα της ηγεσίας να καθορίζει τη σειρά κατάταξης στη λίστα του κόμματος με τα δικά της κριτήρια. Είχα ενημερώσει επίσης ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η σειρά σταυροδοσίας και παρεισφρήσουν νεοεισερχόμενα στελέχη από άλλους κομματικούς χώρους στη Νέα Δημοκρατία, αλλοιώνοντας τη βούληση των πολιτών, όπως αυτή πρόσφατα εκφράστηκε, δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος. Όλοι οι αρμόδιοι κομματικοί παράγοντες με διαβεβαίωσαν προκειμένου να καταθέσω την υποψηφιότητα ότι θα καταταγώ στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου. Οι προχθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας στα Μέσα Ενημέρωσης αποδεικνύουν περίτρανα τους ισχυρισμούς μου.
Εντελώς ξαφνικά με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, χθες το βράδυ, πληροφορήθηκα ότι την τρίτη θέση καταλαμβάνει η προερχόμενη από τη Δημοκρατική Συμμαχία Έλενα Αντωνοπούλου.
Επειδή αυτή η επιλογή δεν δικαιολογείται ούτε από την κοινή, ούτε από την πολιτική, ούτε από την κομματική λογική, διότι η απλή αριθμητική αποδεικνύει ότι οι 680 σταυροί προτίμησης της κ. Αντωνοπούλου στις πρόσφατες εκλογές σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τους 5.370 πολίτες της Μαγνησίας που με τίμησαν με την προτίμησή τους, είμαι υποχρεωμένος να μην αποδεχτώ την υποψηφιότητα της τέταρτης θέσης. Θεωρώ ότι ο τρόπος που χειρίστηκαν οι αρμόδιοι κομματικοί παράγοντες την υποψηφιότητά μου αγγίζει τα όρια της υφαρπαγής. Είτε εσκεμμένα είτε από λανθασμένους χειρισμούς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Για τις προθέσεις μου ενημέρωσα χθες το βράδυ τόσο τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, όσο και τον Γραμματέα του Κόμματος.
Κατέληξα στην απόφαση αυτή λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν το αξιακό σύστημα που υπηρετώ. Είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω την προσωπική μου και την πολιτική μου αξιοπρέπεια καθώς και την αξιοπρέπεια των χιλιάδων συμπολιτών που με τίμησαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Δεν έχω συνηθίσει τα παιχνίδια του παρασκηνίου, δεν ανήκω σε πολιτικές ομάδες πίεσης, ούτε διαθέτω πολιτικούς πάτρωνες και, ως γνωστό, δεν κατάγομαι από πολιτικό τζάκι. Τέλος ενημερώνω τους συμπολίτες ότι παραμένω στην παράταξη και θα αγωνιστώ για την επικράτησή της και τη σωτηρία της χώρας με τις ασήμαντες -όπως κάποιοι τις ζύγισαν- πολιτικές μου δυνάμεις."

6 σχόλια

  1. Πάλι σε ένα ακροατήριο 100 γερόντων μίλησε απόψε ο Μπένυ στη Καλλιθέα. 50 έως 100 άτομα είχε στο Ίλιον, στη Κόρινθο, στο Ναύπλιο. Ένα κόμμα που παραπαίει, και στηρίζετε μόνο στη τρίτη ηλικία ! Πλήρης η κατάρρευση του, πλήρης ο εξευτελισμός του !

    Και κάθε μέρα, παρά το όργιο διαφήμισης από τα ΜΜΕ, όλο και πέφτει, γιατί έρχονται οι νέες φορολογικές δηλώσεις και τα εκκαθαριστικά τους. Αυτά ήταν τα περσινά μέτρα. Σκεφτείτε ότι είχε μελετήσει για τον Ιούνιο, άλλα μέτρα ύψους 11 δισ. ευρώ. Αλίμονο αν αυτός ο άνθρωπος μπει σε κυβέρνηση με πάνω από 30 βουλευτές ! Καταψηφίστε τους. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο εκτός από πασοκ και Βενιζέλο. Μην αφήσετε να συνεχιστεί η γενοκτονία των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επτακομματική Βουλή και πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 23,4% στην πρόθεση ψήφου, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της GPO, την οποία παρουσίασε η εκπομπή «Ανατροπή» στο Mega.

    Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνοντας ποσοστό 22,1% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,4%, το ΚΚΕ με 5,9%, η ΔΗΜΑΡ με 5,1%, η Χρυσή Αυγή με 4,2%.

    Εκτός Βουλής εμφανίζεται η Δραση-Δημιουργία Ξανά με 2,6%, ο ΛΑΟΣ με 2% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 0,5%.

    Αυτή η οριακή πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας θα στρέψει και άλλους ψηφοφόρους από τα κεντροδεξιά και δεξιά κόμματα προς τη ΝΔ ( ειδικά αυτά που μένουν εκτός Βουλής ), ακόμα και πολλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, όσους φοβούνται μια ενδεχόμεμη πρωτιά του Σύριζα, με ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση την επαύριο των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φυσικα Χρυση Αυγη δαγκωτο.

    Και φυσικα αμεση προτεραιοτητα η συλληψη και ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ του ηλιθιου βλακογιοργο της τσαντ και το μαμουνι παπακωνσταντινου..

    Δια απαγχονισμου.
    Αστους να γυαγιζουν οτι τα εγκληματα τους παραγραφτηκαν..

    Να σκουζουν οτι τα εγκληματα μας παραγραφτηκαν μεχρι να παψουν τα γαμημενα κουφαρια τους να κουνιουνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και φυσικα Χρυση Αυγη δαγκωτο.

    Και φυσικα αμεση προτεραιοτητα η συλληψη και ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ του ηλιθιου βλακογιοργο της τσαντ και το μαμουνι παπακωνσταντινου..

    Δια απαγχονισμου.
    Αστους να γυαγιζουν οτι τα εγκληματα τους παραγραφτηκαν..

    Να σκουζουν οτι τα εγκληματα μας παραγραφτηκαν μεχρι να παψουν τα γαμημενα κουφαρια τους να κουνιουνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΑ,

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ!

    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ;;;

    ΕΧΕΙΣ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ;;;

    ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΡΚΕΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ;;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ,

    ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ,

    ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΡΟΪΚΑΝΟ ΖΥΓΟ!!!

    ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «ΣΥΡΙΖΑ-ΜΥΡΙΖΑ-ΞΥΡΙΖΑ-ΣΦΥΡΙΖΑ-ΠΙΣΩΓΥΡΙΖΑ-ΤΑ...ΓΥΡΙΖΑ»...!!!

    Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και ΤΟΥ «ΑΤΖΕΝΤΗ» ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ... ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...!!!

    Καυστική περιγραφή, μέχρι γελοιοποιήσεως δέχεται ο Συριζα με τα ετερόκλητα στοιχεία που τον συναπαρτίζουν και τις συνιστώσες» του, από την εφημερίδα Νεα Κρήτη.

    Αυτά είναι γιά καλοκαιρινή επιθεώρηση, πού είναι πανεύκολο να μοιρασθούν και με φεϊγ-βολάν.
    Δεστε, σε τι αντιστοιχεί κάθε «συνιστώσα», από τούς «κατσαπλιάδες» του ΣΥΡΙΖΑ...

    1. ΤΣΙΡΙΖΑ:= Στρατούλης.
    2. ΣΦΥΡΙΖΑ: (αδιάφορα),= Αλαβάνος
    3. ΤΑΓΥΡΙΖΑ: = Παπαδημούλης
    4. ΤΡΙΓΥΡΙΖΑ: (είδα φως και μπήκα!),= Σακοράφα
    5. ΜΥΡΙΖΑ (την εξουσία): Τσίπρας
    6. ΡΙΣΚΑΡΙΖΑ: (με τους Τούρκους!)= Μπαλάφας
    7. ΠΙΣΩΓΥΡΙΖΑ: = Λαφαζάνης
    8. ΞΥΡΙΖΑ: =Τατσόπουλος
    9. ΤΡΙΛΙΖΑ: (με τα οικονομικά!)= Σταθάκης
    10. ΑΣΠΡΙΖΑ: (παράνομοι μετανάστες)= Κουράκης
    11. ΧΑΡΙΖΑ: (καταθέσεις)= Γλέζος
    12. ΔΙΟΡΙΖΑ: (κατά χιλιάδες, στο Δημόσιο...)= Βούτσης


    ΟΛΟΙ ΟΙ «ΤΕΜΠΕΛΟΔΙΑΙΤΟΙ» ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ...!!!

    ΤΑ «ΤΡΩΚΤΙΚΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ... ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ...!!!

    Αυτούς τούς τεμπέληδες και κομματικούς κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές πού εξέθρεψε το Πασοκ με την αμέριστη συνδρομή της Αριστεράς καί οι οποίοι με τα αποκλειστικά προνομιά τους καταδυναστεύουν τούς υπόλοιπους Έλληνες, παίρνει στις κομματικές
    του τάξεις ο Τσίπρας.

    Άκουσαν ότι ο... «ηγέτης» Τσίπρας
    θα αυξήσει τα κοπρόσκυλα του Δημοσίου και ήδη βρίσκονται σε επαφές με τον καιροσκόπο πολιτικό....

    Οι «διαβόητοι» Νίκος Φωτόπουλος, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ο Γιώργος Ραυτόπουλος, της ΓΣΕΕ,
    ο Αντώνης Κοτσακάς π. γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, ο Ιωάννης Γκόβας, συνδικαλιστής της Πειραϊκής-Πατραϊκής, ο Θέμης Μπαλασόπουλος της ΠΟΕ-ΟΤΕ και Σπύρος Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ, είναι ένα βήμα πριν την Κουμουνδούρου.

    Αυτό θα πεί Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ...!!!

    Τό απομεινάρι του παρελθόντος,
    πού νομίζει ότι φέρνει την πρόταση του... μέλλοντος.

    Ο επικεφαλής του «λομπι της δραχμής»..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση