GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ 'Η ΞΕΒΟΛΕΜΕΝΟΙ;...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου. Αυτό που διαφεύγει από τους περισσότερους παρατηρητές των εξελίξεων είναι πως εκείνοι που αγανακτισμένοι "τ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.
Αυτό που διαφεύγει από τους περισσότερους παρατηρητές των εξελίξεων είναι πως εκείνοι που αγανακτισμένοι "τιμώρησαν" με την ψήφο τους τα δύο παλιά πολιτικά κόμματα, λόγω κακοδιαχείρισης και ρουσφετολογίας, στράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ που υπόσχεται συνέχεια των ίδιων συμπεριφορών.
 Οι υποτιθέμενοι λοιπόν οργισμένοι ή αγανακτισμένοι εκλογείς δεν είναι κατά βάση παρά ξεβολεμένοι ρουσφετολόγοι που αναπολούν το σύστημα κομματικής προστασίας που τους εξέθρεψε και το οποίο θεωρητικά καταδικάζουν... Θα δούμε.

28 σχόλια

  1. θα σε φορολογησει παρασιτο ο αλεξης,
    και θα σε δω στο συνταγμα με κουκουλα
    να πετας νεραντζια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Για σας κύριες και κύριοι με Φρέσκα νέα.. Έχει πιάσει τρέμουλο τους Ευρωπαϊστές του ΕΥΡΩ ...

    Η Δραχμή η το δολάριο θα ίσως να Φαινετε το απόλυτο νόμισμα σε λίγο καιρό ... Έτσι εξηγείται ο πανικός στην ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ .. μήπως το ευρώ μην γίνει ένα κατοχικό νόμισμα που η μόνη αξία που θα έχει, θα είναι μόνο να σκουπίζουν τον κώλο τους ....

    Καμία χώρα η τράπεζα δεν δέχεται να τους δώσει εθνικό νόμισμα τους έτσι οι κλεφτές ναρκοεμποροι κ.τ.λ που τα έχουν έξω , θα κάθονται να τα καίνε για να ζεσταθούν κλαίγοντας τον χειμώνα που μας έρχεται..

    Ήδη Βάζουν όρους στους καταθέτες τους, ευρώ έδωσες; ευρώ θα λάβεις, ευρώ γράφει το ομόλογο σου; ευρώ θα λάβεις;.. ήδη στο πειραματόζωο Ελλάδα το ετοιμάζουν να δούνε πως λειτουργεί ώστε να γίνει ομαλά το πείραμα .. κινητικότητα δείχνουν οι κάτοχοι ευρώ, ώστε να προσπαθούν αλλάζουν τα μαύρα ευρώ τους, σε ντολαρς η λίρα Αγγλίας κ.τ.λ, αλλά δυσκολεύονται ..

    Τι κάνουν οι σοβαρές χώρες σε αυτές της περιπτώσεις; Διασφαλίζουν ον ΛΑΟ τους σε ΟΤΙ κατέχει νόμιμα μέσα στην επικράτεια τους, με πόθεν έσχες κ.τ.λ κ.τ.λ ώστε θα τους δώσει εθνικό νόμισμα..

    ΑΥΤΆ δεν τα κάνουν πολιτικοί αυτοί καήκανε ,οι Τραπεζίτες είναι πείσω από όλα αυτά , ώστε να καταργηθούν λένε ΟΦ ΣΩΡ , ΜΑΎΡΟ ΧΡΉΜΑ, Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ ..

    Τώρα αν είναι καλό η κακό αυτό το κόλπο γκρόσο για τους ΕΛΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΈΞΩ ,ας ερωτηθεί ο Αρης Σπυλιοτοπουλος που θέλει να μπει να κλειδωθεί στο κλουβί με της τρελές ,αγκαλιά με το ΕΥΡΩ!!!!

    Η δική μου γνώμη πια είναι Ετοιμάζουν το ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΝΌΜΙΣΜΑ.... ΑΡΑ μην μασάτε όσοι σας λένε ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΉ... ΑΥΤΆ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΡΑΓΔΑΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μονο που εχει σημασια ειναι να καταστραφουν οικονομικα οι αριστεροι,
    και να ψηφιζουν μονο οσοι εχουν περιουσια..
    αρκετα πια με την καθε αριστεραντζα πτωχαλαζονα..
    πολιτης οχι πελατης.

    απο 7 μαιου αρχισε το ξηλωμα..
    η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
    δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
    ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
    θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
    που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
    αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
    τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
    θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
    και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
    TΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
    μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
    σε 10 το πολυ χρονια ολα θα εχουν ξεχαστει,
    οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
    η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,
    θα επιστρεψουν οι αξιοι,
    θα εχουν ολοι δουλειες,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
    να καταλαβαινουν τη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφου μαζι τα φαγαμε,
    οι πλουσιοτεροι φαγανε περισσοτερα,
    και θα πληρωσουν περισσοτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο 21 βουλευτες θα παει 50 η χρυση αυγη ετσι οπως το πατε με τις κολοτουμπες σας δεξιοαριστεροκεντρωοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3.20

    Κόψε την βραδυνή μαλακία και παψε να βαρας σφαλιαρες στο κεφαλι σου οταν χύνεις γιατι χυνεις μυαλα και δεν εμεινε τίποτε μεσα στον τενεκε μαλακομπουκωμα.


    Δεν το βλέπεις που σε εχει καταντησει ρε σαλλιάρη;
    Εισαι για λυπηση ρε παλιομαλακα ξεφτίλα σκουπιδι κοπρόσκυλο φασιστομουτρο γαμημενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...18 Μαϊ 2012 3:20:00 μ.μ.

    Συμφωνώ μαζί σου να κάψουμε και το χέρι σε όσους γράφουν με το αριστερό, να μπαρκάρουμε πάντα δεξιά την ψωλή μας μέσα από το εσώρουχο μας, όσοι παίζουν ποδόσφαιρο με το αριστερό πόδι να το ακρωτηριάζουμε...

    Αν έχει ένας ένα μάτι και βλέπει αλλά είναι το αριστερό να του το βγάζουμε και αυτό ..

    Οι μαύροι θα πρέπει να είναι στα χωράφια, εμείς οι εκλεκτή ράτσα μονό σε συγκέντρωσης για τσάι ..

    Για γράψε τι άλλο να τους κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα χρειαστουν δυο ακομα εκλογικες αναμετρησεις,
    αλυγιστος και επιμονος λαος,
    και αντοχη στη φτωχεια για δυο χρονια.
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. IΚΑ:

    ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ-ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ,ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ και 3 χρόνια αυτα τα καθαρματα του ΠΑΣΟΚ αρχικά και με τον ξεφτιλισμενο πουστη ΓΑΠ και αργοτερα σε συνεργασία με τα άλλα μουνοπανα της ΝΔ και τον Καρατζαβλακα που ο λαος τον πεταξε στη χωματερη εκβίαζαν και απειλούσαν τον λαό σε καθε δόση με καταστροφή όλεθρο χρεοκοπία λες και δεν ειμασταν χρεοκοπημένοι. Μας επέβαλλαν και τα πουστόπαιδα εκτελουσαν και στην πραγματικότητα εκτελούσαν τον λαό μεχρι την εξαθλίωση του και την αυτοκτονια του.
    Ο Χοντροκουράδας βγαίνει και μας λέει οτι διαπραγματευόταν με την τρόικα...το μονο που διαπραγματευοταν ήταν αν θα συνεχισουν να μας γαμανε παραφυση η θα μας βουλωνουν ολες τις τρυπες όλοι μαζί παρτούζα και τοτε εβαζε σε εφαρμογη το προγραμμα για το γαμησι.
    Κουβαλησε στην Ελλαδα ολη την γερμανική ανεραστη γκεσταπο να λαβει μερος στο ομαδικο γαμησι του πειραματοζωου και αυτος ο παλιομαλακας διαπραγματευοταν με τα αρχιδια μου.
    Με τις εκλογες της 6ης Μαιου και με το γαμησι που επιφύλαξε ο λαος για ολα αυτα τα πουστόπαιδα και τους ψιθυρους ότι το πειραματοζωο βαρεθηκε να το γαμανε παρτούζα άρχισαν ολοι τους να καλοπιάνουν το πειραματόζωο να μην σηκωθει από κατω και φύγει. Του ταζουν καραμελιτσες του ταζουν σοκολατιτσες σε συνδυασμό με κλωτσηδια και μπουνιδια και ασφαλώς άγριο γαμησι για να συνεχισει να ειναι το χυσαμολοι της Ευρώπης.
    Με το τοσο γαμησι που μας εχουν ρίξει παρατηρηθηκε οτι περιπου σε ενα 31% τους αρεσε το κωλοξεσκισμα και θελουν να συνεχιστεί αμείωτο τρωγοντας την καραμελιτσα του γαμια τους. Ελα όμως που το 60% σηκωθηκε απο κατω και πλέον θελει να γαμησει και το 31% που εγιναν πουσταρια ξεφτιλισμενα και όποια αλλη κουφαλα θελήσει να πλησιάσει;
    Για να εξευμενιστεί το πειραματοζωο βαλανε ενα μαλακα γυαλακια να φωνάζει και να λέει ότι αδερφια εγω θα το τροποποιησω το γαμησι που θα τρωμε και θα προσπαθησω να μην μας γαμανε ολοι μαζι αλλα με σειρά. Ο γυαλακιας στην αρχή πηγε να αντισταθεί στον γαμια του και του εκατσε δυο πατητες και απο τοτε που του κανανε τον κωλο φινιστρινι διαλαλει σε ολους τι ευεργετικό ειναι το γαμησι και το τι χαναμε τοσα χρονια που δεν μας ειχαν μπροστα να μας γαμανε.
    Λοιπον κωλοχαναδες επειδη ακομα τρέχει στις φλεβες πολλων στην Ελλαδα τεστοστερονη από εδω και περα θα την νοιωσετε καλα να ειστε σιγουροι. Πολλα από εσας τα πουστοπαιδα θα βρεθείτε παρεα με βαρυποινιτες όπου θα συνεχίσετε αυτό που σας αρέσει τόσο πολύ και να ειστε σιγουροι σαν αρχοντισες και κυρες θα σας προσέχουν.
    Κουφάλες η 17 Ιουνη είναι ημερα που η Ελλαδα θα αναπνεύσει και θα ξεβρωμισει από τα σαπια κωλαντερα σας που βρωμισαν την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΤΣΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ.

    ΠΗΔΗΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΙΔΗΡΕΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ 2.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΙΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ; ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΠΡΩΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 3000 ΚΑΙ 5000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕ 400 -500

    ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΩΝ Α.Ε. ΠΟΥ ΦΟΡΟΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ OFFSHORE ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΣΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΔΥΑΡΙ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

    ΑΜΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΩ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΠΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΕ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΙ ΑΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.ΑΠΑΝΤΑ ΑΝ ΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΕΞΩ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 4.16.00

    Ο Ανδριανόπουλος απελευθέρωσε την αγορά αλλά δεν έβαζε φόρους. Γι' αυτό τον έβγαλε ο Μητσοτάκς και τον έβαλε στο Επικρατείας. Ο φόρος των 50 δρχ στην βενζίνη μπήκε ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Η βενζίνη λοιπόν δεν αυξήθηκε λόγω απελευθέρωσης, αλλά λόγω ΦΟΡΟΥ. Το κράτος δηλ κι όχι η αγορά!!Και ο Ανδρ. δεν ήταν πιά Υπουργός. Τσέκαρε πάλι τα στοιχεία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μαλλον σωστα τα λεγανε οι αριστεροι.
    σημερα οι financial times,γνωστο οργανο των συριζαιων,γραφουν οτι αν η ελλαδα βγει απο το ευρω,η εμπιστοσυνη στην ευρωζωνη θα τσακιστει για παντα.
    Αυτο ηταν το μονο χαρτι που ειχαμε,αλλα οι πασοκοι δεν το χρησιμοποιησαν και κατεστρεψαν την ελλαδα για 100 χρονια.Αμοιφθηκαν βεβαια απο τα αφεντικα τους τους τραπεζιτες οι βασικοι προδοτες,οπως θα διαπιστωσετε βλεποντας ποιοι πηραν τα οικονομικα υπουργεια στην υπηρεσιακη κυβερνηση,και ποιοι πασοκοι θα πανε στη νεα δημοκρατια..

    A permanent precedent
    by Martin Wolf

    If Greece goes: An exit is likely to shatter faith in the eurozone’s
    integrity for ever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειδες ποσοι απο αυτους που περιγραφει ο Ανδριανοπουλος αντεδρασαν χυδαια?? αρα εχει δικιο. Σε αυτο το μορφωμα που λεγεται Συνασπισμος εχει προσχωρισει οτι πιο σαπιο εχει αυτη η χωρα. Ευτυχως το μνημονιο και ξεβρωμισε το Πασοκ εστω και με αυτο το τιμημα. Τι να το κανει να εχει 40% που απο αυτους το 25% θα ζει σε βαρος των υπολοιπων 75%???
    Αρκετα βασανισατε τον κοσμακη 20 χρονια αχρηστοι, κρατικοδιαιτες βδελλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @4.41
    ο συριζα ηταν πρωτο κομμα σε
    ανεργους
    δημοσιους υπαλληλους
    ιδιωτικους υπαλληλους
    αυτοαπασχολουμενους
    νεους
    γυναικες..

    ηλικιωμενοι,επαρχια και πλουσιοτεροι ψηφισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ. ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ" ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αν εφαρμοστει το μνημονιο,εκατομμυρια ελληνες θα μεινουν χωρις τιποτα..
    οσοι χρωστανε,θα χασουν το σπιτι τους.
    η μονη ελπιδα ειναι αριστερη κυβερνηση.
    το επιβεβαιωνουν και οι παπαγαλοι του καθεστωτος με οσα γραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΛΠ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ.ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΦΟΡΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΝΕΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ -ΑΣΕ ΠΟΙΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΡΜΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ Τ ΑΛΛΑ.ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΕΝΟ ...Μ.Α.Ζ.Ι.Κ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O k.ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ!ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΕΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΧΥΔΑΙΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ιδού τα κατορθώματα του επιτελείου Βενιζέλου- Σαχινίδη. Μετά το χαράτσι, στέλνουν νέους φόρους για τα ακίνητα. Και το καλοκαίρι ακόμα χειρότερα.

    Αίρεται το «απαγορευτικό» εκκαθαριστικών με φόρους

    Στο «στόχαστρο» του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν και πάλι από την επόμενη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς αρχίζει η αποστολή από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων (ΕΤΑΚ) για το 2009.!

    Τα έσοδα σε σχέση με τον Μάιο του 2011 (πρώτο 15ημερο) είναι “πεσμένα” περίπου 15% και ουσιαστικά το κράτος οριακά μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, καθώς εαν δεν τονωθούν αναμένεται η μείωση να φτάσει και το 50% ως τα τέλη του μήνα.

    Από 23/05 τέρμα και τα φάρμακα, από 20 Μαίου πετσοκομμένες οι συντάξεις, και όλες σχεδόν οι φορολογικές δηλώσεις έχουν να πληρώσεις φόρο, ενώ πέρσι είχες επιστροφή !!! Με μειωμένους μισθούθς, άνεργος, με μειωμένες συντάξεις, και πρέπει να πληρώνεις τις ανοησίες του Βενιζέλου !!!

    Ολα τα διέλυσαν μέσα σε 2 χρόνια οι Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλος. Και αντί να κρύβονται, να έχουν παραιτηθεί, να πάνε σπίτια τους, ζητάνε τη ψήφο μας. Θα πάρουν κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επειδή πάντα για εσένα ο λαός ητανε εχθρός και οταν λεμε λαός δεν εννοούμε τον ΣΕΒ την ένωση εφοπλιστών, τους καναρχοεκδότες, τους καρακρατικοδίαιτους μεγαλοεργολάβους και τους τραπεζίτες, αλλα όλο εκείνο τον λαό που μαχεται να επιβιώσει να δημιουργήσει και να προσφέρει ενα καλύτερο αύριο στα παιδιά του. Αυτούς εννοείς ξεβολεμένους; αυτούς εννοείς ότι είναι η αιτία της καταστροφής στην χώρα; αν ΝΑΙ τότε εισαι ο μεγαλύτερος μαλακας που γέννησε αυτη η χώρα.
    Είσαι ενας διαρκής αναλγητος τεμπέλης που έχεις άποψη επι παντός επιστητού.
    Πόσο βολεμενος μπορει να είναι καποιος που πολεμάει από τα παιδικα και μαθητικα του χρόνια να κερδίσει την ζωή τους, έχοντας 29 χρόνια πραγματικής εργασίας αποδεδειγμενη μεσα από ένσημα εργασίας όχι οκταωρων αλλα 12ωρων για να φτιαξει την ζωή του να δώσει προοπτική και μέλλον στα παιδια του να εχει πληρωσει το κρατος των πολιτικών απατεώνων με 36 εκατομμυρια εφορία στα 29 χρονια εργασίας του, να εχει πληρωσει σχεδον αλλα τόσα για την υποχρεωτική του ασφαλιση λαμβάνωντας εως σήμερα απο το κρατος των φίλων σου απατεώνων πολιτικών 300000 δραχμές ως επιδομα τοκετου για τα δύο παιδια μου! Αυτη ήταν για μενα η συνεισφορά του κρατους για ολα οσα προσεφερα εώς σήμερα.
    Τόλμησα να παρω ένα στεγαστικό δάνειο για βαλω την οικογενεια μου κατω από ενα κεραμύδι και να το ξεπληρώσω δουλεύωντας και όχι κλέβωντας και κοροιδεύοντας όπως κατι τυποι σαν σενα πράγμα που εκανα ανελλιπώς και με συνέπεια. Παραλληλα σπουδαζα τα παιδιά μου για να έχουν μια ελπίδα και μια προοπτική στον βρωμιαρικο κόσμο σου. Δεν ημουν είμαι ούτε και θα είμαι ποτε κομμουνιστής είμαι ενας ανθρωπος ελευθερος που πιστευει στην δημιουργία και την ελπίδα για το αυριο που κατι τυποι σαν και σενα μας κανατε την ζωή εφιαλτη με ενα μονο δρόμο, τον δρόμο της εξαθλίωσης και του ταπεινωτικού θανάτου.
    Σημερα στα 55 μου βιώνω τον 5 χρόνο ανεργίας μου που εξαντλησε οτιδηποτε ειχαμε σαν υστερημα απο την ΤΙΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ! με οτι σημαίνει αυτό για την σημερινη μας κατασταση.
    Ειμαι κάτοχος τριων πτυχίων και εκλιπαρω να βρω μια εργασία οτιδηποτε που θα μπορούσε να μου προσφέρει το μινιμουμ της επιβίωσης μας. Το ενα από τα παιδια μου διεκοψε τις σπουδες αν και ήθελε μολις δυο χρόνια για να παρει το πτυχιο του και τρεχει από γκαρσονι σε ντελίβερι και οτι αλλο προκύψει για να συνεισφερει στην φτωχεια που έπληξε με τον χειροτερο τρόπο την ζωή μας που καθημερινά επιδεινώνεται. Το αναλγητο κρατος σου το φιλελευθερο δεν μου θεωρεί πλεον το βιβλιαριο ασθενείας μια και αυτες άρχισαν να κανουν την εμφανιση τους ελλειψει των ενσήμων που δεν θα δουμε ποτε πια ξανα αν βρουμε δουλειά μεχρι το τελος της ζωής μας. Επί 5 χρονια βλεπω γυρω μου την σταδιακή καταστροφή μεχρι την σημερινή καταντια παραλληλα με την αναλγησια των απατεωνων που μας οδήγησαν εδω. Πλέον δεν μπορούμε ουτε το δανειο να πληρώσουμε ουτε στις βασικές αναγκες μας να ανταποκριθούμε. Το σπιτι μας καποια στιγμή θα κατασχεθεί και θα εχω πεταξει περίπου 14,5 εκατομυρια τόσα μπόρεσα να πληρώσω ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ! και οχι απο μιζες και λαδώματα όπως οι αληταραδες κολλητοι σου. Στα 55 δεν μπορω να βλεπω το μελλον μας μεσα από 300 ευρω σύνταξη και αν ποτε την παρουμε και αυτή αφου σας εχω προκαταβαλει 36 εκατομμυρια δραχμές μια και φροντισατε εσυ και οι ομοιοι σου να καταστρέψετε τα ταμεία.
    Ε λοιπόν αν εννοείς εμένα ξεβολεμενο ναι είμαι και ειμαι έτοιμος να σας γαμησω την μανα που σας πεταγε όλους σας. Όταν τα εχεις χάσει όλα και καθε μερα ξεφτίζεται η ζωή σου δεν εχεις να φοβηθείς και πολλά πράγματα.
    Οπότε παγκοσμιε τσόγλανε είμαι ενας ξεβολεμενος που οταν βρισκω τυπους σαν και σενα πλέον μπροστα μου αντιδρώ αναλογα και με τον τρόπο που πρέπει.
    Βγαλε επιτελους τον σκασμο αμπελοφιλοσοφε της πενταρας και τουλάχιστον μην προκαλεις γιατι πλεον εχεις καταντήσει ο γραφικοτερος μαλακας αυτης της χώρας. Εχεις αυτοαναγορεύσει την μαλακία σου σαν καθ΄εδρας επιστήμη τενεκε ξεγανωτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ερείπια πολιτικά, Ανδριανοπουλος και Μίχας, με τις ακραίες νεοφιλελεύθερες παπαραλογίες τους. Μαϊντανοί ήταν, μαϊντανοί θα παραμείνουν. Μόνο γράφουν, κι ο λαός γραμμένους τους έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εσυ και οι όμοιοι σου ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΙΣ φαγατε την πιπα γιατι δενεισατε τη λεεμαν μπραδερς και την Ελλάδα χωρις να καταλάβετε οτι δε θα παρετε πισω τα λεφτά σας. Αλλα ειστε ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ και δεν εχετε το θαρρος να παραδεχτειτε το λαθος σας και τις αστοχιες του συστηματος που εχετε δημιουργήσει. Και τωρα για να μη φανει ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ριχνετε την ευθυνη της μαλακίας σας στους ψηφοφορους του ενός και του άλλου κομματος. Αλλά θα πληρωσετε κουφάλες, welcome to the free market, ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μανώλη ζούμε, εσένα να ακούμε!
    ____________________
    Ο Γλέζος ξαναχτύπησε.
    Το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή!

    Η φράση του λειτούργησε σαν μαγνήτης γύρω από την υπαίθρια τηλεόραση.
    Τα κλάσματα του δευτερολέπτου μέχρι την επόμενη φράση του, έγιναν χρόνος ακίνητος.

    Ένα νεαρός πήρε το σπρέι και άρχισε να γράφει. «Το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή – το πολύ χρήμα είναι».

    Ένας γέροντας άρχισε να απαγγέλει Χιώτη.

    «Το χρήμα δεν το λογαριάζω
    τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω
    δυο μαύρα μάτια σαν κι αυτά
    αχ δεν τα βρίσκω με λεφτά»

    Σε χροιά Παγιουμτζή (Τεμπέλη στο παρατσούκλι) βεβαίως, όχι Νταλάρα.

    Μια δεσποινίς τραβούσε τον αρραβωνιάρη της στα έγκατα ενός πολυκαταστήματος.

    Ένας γιάπης έκανε λοταρία τις πιστωτικές του κάρτες. Λουλούδια φύτρωναν τον οδόστρωμα, ένα νέο Γούντσκοκ γεννιόταν στην καρδιά της Αθήνας.
    Και αυτά που έβλεπα γύρω μου δεν ήταν βιτρίνες αλλά σπηλιές στα Μάταλα.

    Χίπηδες τραγουδούσαν Τζόαν Μπαέζ «I shall be released».
    ___________________________________
    Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν.
    Και το τέλος ήρθε μαζί με την συνέχεια από το στόμα του Γλέζου.
    «Το χρήμα δεν μπορεί να κανονίζει τις τύχες ενός λαού.
    Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ».

    Ο νεαρός παραδόθηκε οικειοθελώς στην διμοιρία που παραφύλαγε στην γωνία. Ο γέροντας ζήτησε μια καρέκλα και ένα ποτήρι νερό. Η αρραβωνιάρα έτρεξε να προλάβει τις τράπεζες ανοιχτές. Ο γιάπης έψαχνε τους Φαινάλσιαλ Τάιμς στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης. Οι χίπηδες ξανακύλησαν στα σκληρά.

    Τελικά νομίζω ότι ήταν λάθος μας που δεν δεχτήκαμε την προηγούμενη πρόταση του Μανώλη Γλέζου (αυτήν που είχε κάνει το περασμένο Σάββατο
    στο MEGA). Θα δίναμε εθελοντικά 100ε κεφαλικό φόρο ο καθένας το μήνα,
    θα φορολογούσαμε 75% τους πλούσιους που παίρνουν 20.000 ετησίως (δηλαδή όσους παίρνουν 1.666 μηνιαίως– νά' τος ο εωσφόρος κρυμμένος) !!!
    και θα τελείωνε εκεί το πράγμα.

    Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
    Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί έστω και τώρα «το ευρώ δεν είναι απαραίτητο».

    Αλλιώς ακολουθούν ακόμη πιο ριζικές λύσεις.
    Ας πούμε: το φαϊ είναι απαραίτητο ;
    Το νερό ;
    Το φως ;

    Άντε γιατί πολύ μέσα στην πολυτέλεια σάς βλέπω
    (κροίσοι ελληναράδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Α ΧΑΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση