GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύνοδος Κορυφής: Στηρίζουμε την Ελλάδα, αρκεί να...

Την στήριξή τους προς την Ελλάδα εφόσον η χώρα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, επανέλαβαν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρ...

Την στήριξή τους προς την Ελλάδα εφόσον η χώρα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, επανέλαβαν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν μετά την ολοκλήρωση της ατυπης Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες.
«Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη. Εμείς θα είμαστε στο πλάι της Ελλάδας και θα συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε όσο και εκείνη τηρεί τις δεσμεύσεις της», σημείωσε ο Μανουέλ Μπαρόζο. Πρόσθεσε ότι η Ευρώπη περιμένει τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου και τόνισε ότι δεν πρέπει «να ξεφεύγουμε από το στόχο με τα υποθετικά σενάρια».
Για το ελληνικό ζήτημα μίλησε και ο Βαν Ρόμπεϊ εκφράζοντας και αυτός την επιθυμία του να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη ενώ δήλωσε ότι «έχουμε πλήρη επίγνωση της προσπάθειας των Ελλήνων και η ευρωζώνη με το ΔΝΤ έχουν δείξει την αλληλεγγύη τους.
Τόσο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και ο πρόεδρος της ΕΕ τάχτηκαν υπέρ της ανάπτυξης παράλληλα με τη δημοσιονομική εφαρμογή ενώ υπογράμμισαν την ανάγκη για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.
Ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, κατά την παρέμβασή του στην άτυπη Σύνοδο, τόνισε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών εκφράζουν την αβεβαιότητα της κοινωνίας και την αγωνία της για το μέλλον.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις συνέπειες της ύφεσης η οποία σωρευτικά φτάνει το 15% και στην ανεργία η οποία έχει ξεπεράσει το 20% και στους νέους το 50%.
Αυτό το κόστος προσαρμογής, τόνισε, δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας και γι’ αυτό χρειάζεται άμεση ανάκτηση της εμπιστοσύνης και πρόσθετα αναπτυξιακά μέτρα τα οποία θα δώσουν ελπίδα στους πολίτες.
Ο πρωθυπουργός πρότεινε να προωθηθούν ορισμένα μέτρα, όπως να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα ΕπενδύσεωνΕΤΕπ πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας και να ενισχύσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πρόσθεσε ότι τα ευρωομόλογα έργων θα συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια όπως και η εκταμίευση 6,5 δισ. στην αγορά.
Ο Π. Πικραμμένος ζήτησε ακόμη αξιοποίηση με μεγαλύτερη ευελιξία των πόρων από τα διαρθρωτικά ταμεία.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς υπογράμμισε ότι είναι νομικά αδύνατη η εκδίωξη της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Στην ομιλία του στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ σημείωσε ότι ορισμένοι στην Ελλάδα καλλιεργούν την ψευδαίσθηση ότι είναι δυνατό να διακοπεί η αποπληρωμή του χρέους, να σταματήσουν οι διαρθρωτικές αλλαγές και ταυτόχρονα να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη απολαμβάνοντας τη βοήθεια της ΕΕ.
Ο πρόεδρος του ΕΚ αφιέρωσε μεγάλο τμήμα της ομιλίας του στην Ελλάδα με πλήθος αναφορών στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, επισημαίνοντας ότι ο ελληνικός λαός υποφέρει και είναι σε κατάσταση απελπισίας.
Ο Μάρτιν Σουλτς συνέχισε λέγοντας ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν κάνει μεγάλες θυσίες χωρίς παράλληλα να βλέπουν κάποιο φως ελπίδας. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι οι θυσίες τους θα αποδώσουν και τα πράγματα θα καλυτερέψουν καθώς η Ευρώπη ρίχνει σήμερα μεγαλύτερο βάρος στην ανάπτυξη.
Ανέφερε ότι πολλοί στην Ελλάδα δυσφορούν απέναντι στην Τρόικα και κάλεσε την ΕΕ να εφαρμόσει πολιτικές με ανθρώπινο πρόσωπο. Εξέφρασε, επίσης, τη λύπη του για το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της ΕΕ αποφεύγουν συστηματικά να επισκεφθούν την Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια.
Ο πρόεδρος του ΕΚ αναφέρθηκε και σε εκείνους σε Ελλάδα και Ευρώπη οι οποίοι βάζουν τα ατομικά τους συμφέροντα πάνω από το συλλογικό συμφέρον και ανέφερε το παράδειγμα πολλών Ελλήνων οι οποίοι βγάζουν τα χρήματά τους από τη χώρα.
Ο Μ. Σουλτς είπε ότι πρέπει να πούμε την αλήθεια στους Έλληνες ότι δηλαδή «ο δρόμος τον οποίο ακολουθούν είναι επώδυνος αλλά και ότι θα αποδώσει αργότερα. Θα πρέπει επίσης να τους πούμε ότι ο δρόμος της εξόδου από το ευρώ είναι ο πιο επώδυνος».
Ο Μ. Σουλτς επέμεινε, επίσης, ότι η συμφωνία που έχει υπογράψει η Ελλάδα με την Τρόικα πρέπει να τηρηθεί και ότι αν η επόμενη κυβέρνηση καταγγείλει μονομερώς αυτή τη συμφωνία τότε και άλλες χώρες της ευρωζώνης θα αισθανθούν ότι αποδεσμεύονται από αυτήν και θα σταματήσουν τις χρηματοδοτήσεις.
Πάντως, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάριος 'Αγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια χωριστών συναντήσεων που είχαν νωρίτερα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο εξέφρασαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν την Ελλάδα στις προσπάθειές της για έξοδο από την κρίση, υπό τον όρο ότι η χώρα μας θα τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.
«Θα κάνω ό,τι μπορώ από τη θέση μου για να πείσω τους Έλληνες να επιλέξουν την παραμονή τους στην ευρωζώνη, σεβόμενοι τις δεσμεύσεις τους. Θα κάνω επίσης τα πάντα για να πείσω τους Ευρωπαίους που θα μπορούσαν να έχουν αμφιβολίες για την αναγκαιότητα παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φρανσουά Ολάντ.
Η 'Αγκελα Μέρκελ εξέφρασε την ετοιμότητα της Ευρώπης να στηρίξει τη χώρα μας υπό την προϋπόθεση ότι η Αθήνα θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

13 σχόλια

  1. Μπράβο Τσίπρα !

    Δε θα έγραφα ποτέ «μπράβο Αλέξη», γιατί δεν τον νιώθω και δικό μου άνθρωπο. Αλλά το «Μπράβο Τσίπρα», το λέω εντελώς σοβαρά όπως θα το έλεγα για κάποιον ποδοσφαιριστή που έβαλε ωραίο γκολ σ’ ένα αγώνα ποδοσφαίρου που τον παρακολουθώ επειδή δεν έχω να κάνω κάτι καλύτερο.

    Έχω βαρεθεί τα «καλά παιδιά». Τα «υπάκουα παιδιά». Τα «ξενέρωτα παιδιά». Μακάρι χίλιες φορές να αποδειχθεί ότι ο Τσίπρας είναι το τσογλάνι που λένε ότι είναι. Έναν τσόγλανο χρειάζεται αυτή η χώρα.

    Τον χρειαζόμαστε για να αναστατώνει τους μ@λ@κοπίτουρες σαν τον Σκανδαλίδη, τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά. Βγήκαν οι λουλούδες και οι τριπλοσάγονοι να δηλώσουν τον αποτροπιασμό τους για...
    τους χαρακτηρισμούς Τσίπρα στον Ολάντ «και μάλιστα μέσα στο ίδιο του το σπίτι».

    Ξέχασαν όλοι αυτοί οι άθλιοι γυμνοσάλιαγκες που σήμερα μιλούν για «αγενή, αφελή και επικίνδυνο Τσίπρα», ότι επέτρεψαν στον Όλι Ρεν και στον Στρος Καν να μπουν μέσα στο σαλόνι του δικού μας σπιτιού, τη Βουλή, και να μας μιλήσουν με τον πλέον ταπεινωτικό τρόπο.

    Ξέχασαν ότι αυτές οι δουλάρες του πολιτικού υποκόσμου έφεραν το ΔΝΤ στην Ευρώπη να δίνει εντολές και να κουμαντάρει καταστάσεις.

    Ξέχασαν αυτές παρθενοπιπίνες ότι άφησαν τους κλητήρες της Τρόικας να μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία και να δίνουν διαταγές.

    Τότε, ούτε ο Σκανδαλίδης, ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος ένιωθαν θιγμένοι. Θίχτηκαν επειδή ο Τσίπρας είπε ότι ΙΣΩΣ ο Ολάντ να γίνει Ολαντρέου κι επειδή αποκάλεσε μαντάμ τη Μέρκελ.

    Σιγά ρε σκλάβες της Αυλής! Η Μέρκελ, όσο και να τη γλείφετε για να σας στηρίξει με τρομοκρατικές δηλώσεις και απειλές εναντίον μας, όλοι ξέρουμε ότι είναι πιο απωθητική κι από βουβωνοκήλη.

    Όσο για τον Ολάντ, είναι μια μετριότητα που υπό κανονικές συνθήκες και μπροστά στα μεγέθη πραγματικών ηγετών, μοιάζει με δημαρχούκο μικρής πόλης στη γαλλική επαρχία.

    Επειδή τους προσκυνάτε εσείς οι κομπλεξάρες, δε σημαίνει ότι θα τους προσκυνήσουμε όλοι.

    Ναι, μου αρέσει που ο Τσίπρας ανάγκασε μέχρι και την ψηλολαίμα Λαγκάρντ να χάσει την ψυχραιμία της και να προχωρήσει σε κινδυνολογικές «προειδοποιήσεις» προς τους Έλληνες σχετικά με το τι πρέπει να ψηφίσουν εγώ ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

    Μ’ αρέσει που ο Τζήμερος φαίνεται σα λεκές από ξερατό πάνω σε κουστούμι Armani, μπροστά στον Τσίπρα.

    Μ’ αρέσει που ο Κουβέλης μοιάζει σαν ο προπάππους του που λέει ιστορίες για τους Βαλκανικούς πολέμους.

    Μ’ αρέσει που ο Βενιζέλος χάνει την ψυχραιμία του μόλις βλέπει τον Τσίπρα κι ο Σαμαράς επιτέλους ξεβρακώθηκε και ύψωσε όλο το φασιστικό του ανάστημα για να καταλάβουμε όλοι πόσο λίγος είναι σαν αρχηγός και πόσο πουλημένος σαν πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Τσίπρα !

    Μακάρι ο Τσίπρας να μη νιώσει πάλι ενοχές επειδή αρέσει στον κόσμο αυτό το γραψ@ρχίƍικ⓪ στυλάκι του.

    Έτσι την πάτησε και την προηγούμενη φορά που συμμαζεύτηκε ως συνταξιούχος μικροαστός όταν τον «κατηγόρησαν» ότι συμφωνούσε με τις δυναμικές αντιδράσεις των αγανακτισμένων πολιτών.

    Μακάρι να συνεχίσει μέχρι τις εκλογές και μετά τις εκλογές, έτσι άνετος και ακομπλεξάριστος να παίζει το παιχνίδι με τους δικούς του όρους. Να πηγαίνει στην Ευρώπη και να τον κάνουν ήρωα οι κακόμοιροι ηγετίσκοι αρνούμενοι να τον συναντήσουν.

    Διότι αν το έκαναν στο Σαμαρά και στο Βενιζέλο θα έδειχναν ότι τους φτύνουν, τους υποτιμούν. Όταν το κάνουν στον Τσίπρα, δείχνουν απλώς το φόβο τους.

    Βαρέθηκα να δηλώνω ότι δεν ψηφίζω.

    Βαρέθηκα να εξηγώ τους λόγους.

    Δε γουστάρω να μου την πέφτουν οι στρατευμένοι και οι πωρωμένοι.

    Δε γουστάρω να απολογούμαι σε κανέναν για τους λόγους που «κράζω χωρίς να προτείνω».

    Τα έχουν προτείνει άλλοι τα όσα πιστεύω και το έχουν κάνει πολύ καλύτερα.

    Ούτε να χειραγωγήσω θέλω, έστω κι έναν άνθρωπο που με διαβάζει, ούτε να πείσω κάποιον για οτιδήποτε. Μακάρι να μπορούσα να πειστώ εγώ για πολλά πράγματα.

    Κι ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, οι κομματικοί τους στρατοί, οι στόκοι κάθε πολιτικοϊδεολογικού χώρου, υπάρχει περίπτωση να με πείσουν για κάτι.

    Αν συνεχίσουν όλοι μαζί να την πέφτουν στον Τσίπρα, να δείχνουν τόσο έντονα την ενόχλησή τους για την ύπαρξή του, να επιμένουν στις προβοκάτσιες εναντίον του, μπορεί να με πείσουν να πάω να τον ψηφίσω.

    Κι αν το κάνω εγώ, σημαίνει ότι θα έχουν πείσει και άλλους να το κάνουν.

    Όχι επειδή μας αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επειδή μας αρέσουν τα τσογλάνια που ρίχνουν κλωτσιές στα σάπια.

    Δε θέλει και πολύ να γυρίσει το μυαλό του ανθρώπου, ειδικά όταν τον εκνευρίζουν εκείνοι που σιχαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιές δεσμεύσεις και ποιά συμφωνηθέντα πρέπει να τηρήσει η Ελλάς; Τον αφανισμό του λαού της, (χιλιάδες αυτόχειρες,εκατοντάδες χιλιάδες εξαθλιωμένοι έως εξαχρειώσεως,εκατομμύρια χωρίς εργασία),την πλήρη εκχώρηση του πλούτου της,την ανοχή στην αυξανόμενη παράνομη μετανάστευση μ'όσα αυτή επιφέρει,η αυτό πού της απαγορεύει να εξοικονομήση τα απαιτούμενα χρηματικά ποσά για την αποπληρωμή του χρέους Της απ'οπουδήποτε αλλού εκτός από συγκεκριμένα μέρη,δηλ. ούτε λίγο ούτε πολύ,αυτοί απαιτούν να συναινέσουμε στον εξαφανισμό του έθνους Μας,προφανώς,δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι ζητούν κι από ποιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στηριζουν την ελλαδα αρκει να πεθανουν οι ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακολουθησα χτες στο σκαι στη εκμπομπη του καθικιου ευαγγελατος την "τηλε-μαχια" νικολοπουλος της ΝΔ και του Κασιδιαρη της Χρυσης Αυγης.

    Εμεινα εμβροντητος απο το απυθμενο θρασος του "νικολοπουλος".
    Βρε το μαλακα τι ελεγε ρε???
    Οι λαθρομεταναστες του συριζα και των πουστηδων σκοτωσαν ενα 30 χρονο και αυτος ελεγε στους κατοικους να μεινουν ησυχοι δεν τρεχει και τιποτα το κρατος ειναι εδω για να τους προστατευει και δεν χρειαζεται να ανησυχουνε!
    Ρε τον πουστη ρεεε!!!
    Και απο την αλλη τα ΜΑΤ του ,,"κρατους" πεταγανε ληγμενα χημικα στους κατοικους και προστατευαν τους μαυρους "φτωχους μεταναστες" του συριζα ...

    Μερικες τετοιες "αναμετρησεις" και βλεπω την Χρυση Αυγη να πιανει το 40% και την ΝΔ να μας αφηνει χρονους...
    Πιο κατω και απο την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια θα παει..

    Δειτε την:
    http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=228713

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    Αυτό καθιστά ανέφικτο το να πιάσει το πασοκ πάνω από 10% και οδηγείται πλέον σε ξεκάθαρα μονοψήφια νούμερα του 7 και 8% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κύριος αυτός ( Παπαδήμος ) είχε κάνει δηλώσεις και το 1999 και γκρέμισε στα τάρταρα το Ελληνικό Χρηματιστήριο και τις αποταμιεύσεις εκατομμυρίων Ελλήνων. 17 Σεπτεμβρίου 1999.
    Σήμερα συνεχίζει να κάνει τα ίδια, όπως και οι δηλώσεις Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου γκρέμισαν την αξιοπιστία της ελλ. οικονομίας, ανέβασαν στα ύψη τα spreads, και οδήγησαν έτσι τη χώρα στο μνημόνιο και στη ΔΝΤ. Στη συνέχεια, επέβαλλαν επαχθείς φόρους και χαράτσια, προσπαθώντας να ξεπουλήσει ο Έλληνας τζάμπα την περιουσία του ( ακίνητα, αυτοκίνητα, οικόπεδα ) και να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία,επίσης, μισοτιμής. Ο κ. Βενιζέλος έφαγε τα λεφτά των ομολογιούχων, τα ταμεία και άλλα δημόσια ιδρύματα έχασαν τα αποθεματικά τους, και τώρα στόχος είναι οι καταθέσεις, μέσω φορολογικών δηλώσεων, νέων μειώσεων, νέων φόρων. Και στις δύο περιπτώσεις ( τυχαίο ; ) κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ του Άκη, Τσουκάτου, Μαντέλη και λοιπών !!! Καθένας που συνεργάζεται με αυτό το κόμμα εγκληματεί κατά του εαυτού του, της οικογένειάς του, των παιδιών του, όλων των Ελλήνων ! Καθένας που το ψηφίζει είναι συνένοχος στη μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και πτώχευση των Ελλήνων. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το σάπιο πασοκ της μίζας και της πτωχευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΛΕΊΦΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας δουμε τα πραγματα με όση ψυχραιμία μπορούμε να εχουμε ακόμη.
    36 χρονια μεταπολιτευτικης περιόδου και κυβερνήσεων δυο διεφθαρμένων κομμάτων σε συνεργασία με ενα ντόπιο διαπλεκόμενο συστημα έφεραν την χωρα στην σημερινή της κατασταση. Αφου πλουτισαν χυδαία απομιζωντας καθε ικμαδα πλούτου από αυτη την χώρα αρπαζωντας όλα εκεινα τα ευρωπαικα πακετα που προοριζονταν για αναπτυξη και υποδομές. Το έτερο κομματι της ντοπιας διαπλοκης οι τραπεζες χρηματοδότησε απο χρηματα που δεν είχε τον λαό και αισχροκερδωντας μετεφερε αυτούσιο το χρέος στο κρατος με την συμφωνη γνωμη των σαπιων πολιτικών συνεταιρων τους.
    Όλος αυτος ο χορός των δις τρις περασε από τα χερια ολίγων και ορισμενες περιπτωσεις καποιων που είναι γυρω τους. όλοι αυτοι μαζί προσθετικά δεν ξεπερνουν το 30% όπως αποτυπωθηκε και στις εκλογες. Αυτο το 30% σημερα λυσσομανα να διαιωνισθει η σημερινη κατασταση μεσω των μνημονιων και των δανείων γιατι ετσι συνεχιζουν να πλουτίζουν εναντι του 70% που έχει περιελθει σε επιπεδα εξευτελισμου και εξαθλίωσης.
    Χρησιμοποιούν όλα τα μεσα να επηρεασουν και να ξεγελασουν ακομα μια φορα τους εξαθλιωμενους του 70% με ψευτικες προσδοκιες όπως κανανε όλα αυτα τα χρόνια.
    Φερανε την χώρα σε ενα σημειο που να μην μπορει να μιλησει ουτε για τα αυτοδίκαια της και να υποδουλωθεί ανευ όρων τυλιγμενη σε ενα ντοσιε όρων με την επικεφαλίδα μνημονιο.
    Μεσα από αυτο καταλυεται η δημοκρατια η εθνικη ανεξαρτησια και ασφαλώς το βασικότερο η εθνική κυριαρχία. όλα αυτα συνδυαζόμενα με τον εξευτελισμο την καταντια την φτωχεια και την εξαθλίωση έχουν μετατρεψει την χωρα τον λαο της σε σαπιο και σε αποσυνθεση κουφαρι.
    Οι πολιτικοί των δυο διεφθαρμενων κομματων διερυγνυουν τα ιματια τους προσπαθωντας να μας πείσουν ότι πρεπει να συνεχισουμε να πεθαίνουμε γιατι αυτη είναι η λυση να παραμείνουμε ενα σαπιο κουφαρι. Πεφτουν στο τραπεζι έννοιες αναδιαπραγματευση καταγγελία και αμεσως μπαινει απο τα εντεταλμενα τσογλανια δημοσιογραφους μα θα μας διωξουν απο το ευρω!! Δηλαδή όλοι εμεις σημερα που ζουμε με το ευρω χωρις να υπαρχει καν στα χερια μας παρα μονο σαν ιδεατες χαρτινες χρωματιστες εικονιτσες θα πρεπει να συνεχισουμε να οραματιζομαστε ότι κάποια...στιγμή θα το δουμε μεχρι τοτε θα πρεπει να αυτοκτονουμε να μεταναστευουμε να πεφτουμε σε μελαγχολια και απόγνωση και να καταπινουμε αγχολυτικα και ηρεμιστικα χάπια και να βιώνουμε την ανεργία την προσωπικη χροκοπια μας την απωλεια της περιουσίας μας και ασφαλως τον αργό θανατο των παιδιων μας.
    Η δαιμονοποίηση της δραχμής και ο ολεθρος που εχουν σκιαγραφήσει γυρω της λειτουργέι ως το βασικό όπλο των επιχειρηματων τους λες και τωρα δεν ζουμε τον ολεθρο και τον αργο θανατο.
    Όχι δεν ειναι αυτο εκείνο που τρομαζει τα καθαρματα των δυο διεφθαρμενων κομματων είναι το γεγονος ότι αν η Ελλαδα και ο Ελληνικος λαός επιλεξει την δραχμή θα ενεργοποιηθούν οι οροι της δανειακης συμβασης που αφορούν την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Αυτο όπως γίνεται αντιληπτο δεν θα γίνει δεκτο από τον λαό και σε περιπτωση που απο δολο βαλουν τον ασπονδο γειτονα μας να διεκδικήσει εκει σημαίνει πόλεμος και ασφαλως μαζικές εκτελεσεις όλων των προδοτων που μας οδήγησαν εδω.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΙΖΕΙ αλλα δεν λεγεται, περιγράφεται όμως σαφεστατα στους όρους του μνημονίου.
    Όπότε ή πρεπει να συνεχισουμε να ειμαστε ενα σαπιο κουφαρι μεχρι την πλήρη αποστεωση και την σταδιακη αλλοίωση του ή θα πρεπει να στηθουμε στα ποδια μας και αν πρεπει να πεθανουμε να πεθανουμε για καποια ιδανικα και αξίες.
    Στην κατασταση που μας εφεραν και οι δυο δρόμοι όδηγουν στον θανατο με μια διαφορα η πεφτεις ενδοξα ή σαπίζεις στην μιζερια σου.
    Αυτο θα πρέπει να αποφασίσει ο λαός στις 17 Ιουνη.
    Να ευχονται οι δοσιλογοι προδοτες οτι κατι διαφορετικό θα προκυψει μεσα απο μια κυβερνηση που θα ζητησει αξιοπρεπεια υπερηφανεια από ολους αυτους που σημερα κρατουν εγγραφα με τις υπογραφες των προδοτων και δοσίλογων και θα γινει μια συμφωνια στην βαση της ανθρωπινης αλληλεγγύης.
    Διαφορετικά ολα μετα είναι ρευστα όπως ρευστη θα ειναι και η ζωή ολων των προδοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κομουνια προσεχως φαλαγγες ετοιμαστειτε εσεις και τα αλλοδαπα σας για κοινη συμβιωση στη μακρονησο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΛΕΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:

    Α)ΜΝΗΜΟΝΙΟ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Β)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

    Γ)ΣΚΟΠΙΑ-ΑΟΖ

    Δ)ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

    ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
    23 Μαϊ 2012 10:52:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για περισσότερες ...χιχιχ..χαχαχα....χεχεχεχε.. χοχοχοχοχ..... Πληροφορίες :
    _____________ ΕΝΤΟΣ !

    ΣΥΡΙΖΑ & ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ
    .... Η ΣΑΡΑ , Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ...

    Μαοϊκοί, τροτσκιστές, ευρωκομμουνιστές, ανένταχτοι αριστεροί, πρώην στελέχη του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ αποτελούν το παζλ των συνιστωσών που ζητούν από στάση πληρωμών έως έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ. Ο "Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ)-Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο" αποτελεί ένα πολύχρωμο παζλ που τα....
    κομμάτια του συμπληρώνονται από 12 βασικές «συνιστώσες» δυνάμεις. Τα σχήματα που συνθέτουν τη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, απαρτίζονται από μαοϊκούς, τροτσκιστές, διεθνιστές, ευρωκομμουνιστές, πρώην στελέχη του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και ακροαριστερούς που δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα συμμετείχαν σε ένα σχήμα το οποίο θα διεκδικούσε την πρώτη θέση σε βουλευτικές εκλογές και ότι θα μπορούσαν να εκλέξουν βουλευτές στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

    Οι περισσότεροι «κουβαλούν» στις πλάτες τους ιδεολογικές διαφορές με το ΚΚΕ, που διαμορφώθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια μετά την πρώτη διάσπαση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ελλάδα, τη δεκαετία του '60. Με θέσεις που φτάνουν ακόμα και στον αντιευρωπαϊσμό, ζητώντας την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη και την επιστροφή στη δραχμή, οι «συνιστώσες» του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν ισότιμα στο τραπέζι διαμόρφωσης της πολιτικής πρότασης του κόμματος.

    Ομαδα ΡΟΖΑ. Οι κινηματικοί αριστεριστές ~~~~~~~~~~~~~~~
    Ιδρύθηκε από τον Νίκο Γιαννόπουλο και τη Μάνια Μπαρσέφσκι, που ένα φεγγάρι πέρασαν από την τροτσκιστική οργάνωση ΟΚΔΕ. Εχουν τοποθετηθεί στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ διατηρώντας πολιτικούς δεσμούς με στελέχη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και ομάδες ακροαριστερών των Εξαρχείων.

    Δημιούργησαν το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα και πρωτοστάτησαν στην υπόθεση της Υπατίας, αφού συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις με κυβερνητικά στελέχη εκπροσωπώντας τους μετανάστες απεργούς πείνας.
    Εχουν σαφή θέση για έξοδο της χώρας από το ευρώ και επιδιώκουν την κινηματική συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΕΧΕΙ και άλλους πολλούς Άπλυτους...
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΦΙΛΟΙ.
    μπορεί να κολλήσετεκαι τίποτα..Αφροδίσια + Ηπατίτιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση