GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε στρατιώτης σε μονάδα στο Αιγάλεω...

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε  ότι, αργά χθές το βράδυ  περίπου στις  22:00), ο  στρατιώτης  Η. Μ., που υπηρετούσε στην 180...

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε  ότι, αργά χθές το βράδυ  περίπου στις  22:00), ο  στρατιώτης  Η. Μ., που υπηρετούσε στην 180 Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΧΩΚ,  αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με το ατομικό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του σκοπού σε διπλή σκοπιά του στρατοπέδου. Ο στρατιώτης ήταν 20 ετών με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία .
Για τα αίτια του περιστατικού, διατάχθηκε προανάκριση από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εξέφρασε τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του θανόντος.

13 σχόλια

  1. Για να σπασουμε και λιγη πλακα..
    Στις 7 Μαιου θα εχουμε δωρεαν σκετς και θεατρικα μονοπρακτα..

    Αλλα πρεπει να βαλουμε και μεις λιγακι το χερακι μας φιλοι μου,ετσι δεν ειναι??

    Λοιπον:
    Δεν ψηφιζει ΚΑΝΕΙΣ αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια.
    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια παιρνει 2,4% επι παραδειγματι.

    Τοτε να δειτε τι σωου θα εχουμε!!
    Θα γελασει ο καθε πικραμενος..
    Πρωτο θα αρχισουν τους σκυλοκαυγαδες αυτα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια.
    Το τουρκογλου (μπενιζελ-τουρκογλου) θα παθει το θανατο της αλεπους..
    Ολοι θα το βριζουν,θα το φτυνουν ..
    Ω!Το χοντρο παχυσαρκο κητος με την γουρουνισια μουρη δεν θα καταλαβαινει!
    Η θα κανει πως δεν καταλαβαινει..
    Θα γαυγιζει/γουρουνιζει οτι καποια "συμφεροντα" φταινε!!
    Ισως και η Αμερικη!!
    Ισως και η Ευρωπη..
    Παντως καποιος αλλος θα φταιει..

    Λοιπον κυριοι εγω ΜΟΝΟΝ για μια τετοια παρασταση δεν θα ψηφισω αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    (οχι μονο για αυτο βεβαια,αλλα ειπαμε να κανουμε και λιγο χαζι σκυλοκαυγα των αλιτηριων της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια)..

    Συνφωνειτε φιλοι μου?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά σιγά το συνηθίζουμε μέχρι να έρθει η σειρά μας. Κρίμα το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε τι υπολογιζουν οι τυραννοι?
    Στην ψυχικη εξουθενωση του θυματος.
    Ο ωφελημενος απο την κριση ειναι γελαστος,αισιοδοξος,παιρνει πρωτοβουλιες,ειναι περηφανος για τον εαυτο του,και σιγουρα θα παει να ψηφισει το καθεστως νδ-πασοκ και αποκομματα..

    Ο ανεργος,ο φτωχος,η μεσαια ταξη που χανεται,εχει την ψυχολογια του ηττημενου.Αποφευγει τις κοινωνικες επαφες,απομονωνεται,ντρεπεται για την καταντια του,παθαινει βαρια καταθλιψη και σκεφτεται οτι ολα χαθηκαν,οτι καθε αντιδραση ειναι ματαιη.
    Ανθρωποι με τετοια ψυχολογια ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.Εκει πονταρουν οι τυραννοι.

    Βοηθηστε να ανυψωσετε το ηθικο
    των γνωστων σας να πανε να ψηφισουν
    Ειναι κριμα αυτοι που περισσοτερο καταστραφηκαν απο την εκδικητικη μανια των τυραννων να χασουν τη μονη ευκαιρια που εχουν να ανταποδωσουν.
    Αλληλεγγυη,αλληλοβοηθεια,σεβασμος σαυτους που χανουν τα παντα
    και ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ.ΠΟΝΟΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ.ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΙΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΠΛΗΓΗ ΑΦΗΝΕΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.ΕΛΑΦΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;
    Υπηρετήσαμε τέλος της δεκαετίας του ΄70, στο πεζικό. Στη Μυτιλήνη έκανα 18 μήνες, σύνολο θητείας (με φυλακές και επιφυλακές)29 μήνες!!!!
    Χειμώνα-καλοκαίρι ασκήσεις, σκηνάκια, πορείες (φορτωμένοι σα ζώα, γιατί απέναντι ήταν ο κακός ο γείτονας και έπρεπε να είμασταν εκπαιδευμένοι!!!), ΚΑΨΟΝΙΑ!!!(γιατί μας έλεγαν ο στρατός είναι για ΑΝΤΡΕΣ!!), όμως τέτοιες σκέψεις δεν έκανε κανένας από τις σειρές μας!!! Ούτε γνωρίζαμε τι μας επιφύλασσε το μέλλον.Οι περισσότεροι απολυθήκαμε ΑΝΕΡΓΟΙ!!!
    Τώρα, τι διάλο συμβαίνει;;;;Γιατί αυτό το κακό στη νεολαία μας;;;;
    Άς κλείσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ τα αφτιά τους στα μηνύματα της εξαφάνισης (γιατί οι κατακτητές και τα τσιράκια τους αυτό θέλουν!!) και ας δείξουν θάρρος και ψυχραιμία!!!
    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ δίνουμε και ΜΙΑ ΜΑΧΗ!!!
    Άς είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεξιοί και κτήνη του πασόκ
    και όσοι προσκυνήσαν,
    το αίμα στα κεφάλια σας
    αυτών που αυτοκτόνησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΝΗΜΑΔΕΣ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΣΑΝ ΧΑΜΑΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ .Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάνος Καμμένος: «Χθες συζητούσαμε 3 ώρες με τον Καζάκη»...
    και τώρα τον βγάζει τοκογλύφο της Goldman-Sachs!!!
    ________________________________
    [Πρώτα απ' όλα να θυμίσουμε πως όταν εμείς
    λέγαμε ότι ο Καζάκης είναι καραγκιόζης κάποιοι παπαγάλοι του Καμμένου που μας απειλούν ότι θα μας κάνουν τα τρία-δυο από Δευτέρα τον είχαν θεό και αναπαρήγαγαν ότι μαλακία έλεγε... αυτά να τα θυμάται πχ. ο blogger που με συνεντεύξεις του τον έκανε φίρμα... όσο για τις απειλές: Είναι τυχεροί που δεν είμαι σαν τα μούτρα τους και δεν είμαι ύπουλος γιατί αν ήθελα μπορούσα να βγάλω και άλλα πράγματα στη φόρα (με αποδείξεις) και ο Πάνος Καμμένος ξέρει τι εννοώ... γι αυτό ηρεμήστε και μην προκαλείτε]

    Στην τρομερή καταγγελία Καζάκη, ότι του πρότεινε όσα λεφτά ήθελε προκειμένου να συνεργαστούν, ο Π. Καμμένος, που έχει τις μηνύσεις ψωμοτύρι και απειλεί με μηνύσεις απλούς πολίτες που του κάνουν κριτική (αύριο θα δούμε ένα παράδειγμα...), προτίμησε να απαντήσει με κουλτούρες, στο Twitter, τόσο ο ίδιος όσο και ο γραφικός Τέρενς.

    Δήλωσε λοιπόν ο Τέρενς για την καταγγελία Καζάκη (την οποία φυσικά και δεν υιοθετώ αλλά προβληματίζομαι όταν βλέπω τον Καμένο να μην ασχολείται τη στιγμή που έχει κάνει μηνύσεις και αγωγές στη μισή Ελλάδα...):

    "Κάποιοι προτιμούν να εξακολουθούν να παίζουν το ρόλο του υπαλλήλου της Goldman Sachs που ήξεραν, αντί να υπηρετούν το Αντιμνημονιακό μέτωπο και αγώνα".

    Ο δε Πάνος Καμμένος απάντησε στο twitter

    Η απορία μου είναι:
    Τώρα έμαθε ο Τέρενς και ο Πάνος ότι ο Καζάκης ήταν υπάλληλος της Goldman-Sachw και έβριζε τον Μίκη;

    Πριν 1,5 μήνα δεν τα ήξερε;
    Γιατί τότε συζητούσε μαζί του και το διαφήμιζε και σε όποιον τον ρωτούσε;

    Αν έλεγε τότε αλήθεια, τι συζητούσε 3 ώρες με τον Καζάκη της Goldman-Sachs;

    Πότε επιτέλους δούλευε τους ΑΕροψεκασμένους ο Πάνος ;
    _____________________
    Στις 17 Μαρτίου ή τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λίγη τσίπα ρε παιδιά.
    Σεβασμός στο παιδί που χάθηκε.
    Μη γράφουμε εδώ τις μαλακίες μας για τις εκλογές.
    Υπάρχουν άλλα posts για να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση