GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα δύο νέα γκάλοπ...

Πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει από δημοσκόπηση της VPRC, η οποία δημοσιεύεται στον δικτυακό τόπο του περιοδικού «Επίκαιρα», ενώ ισοπαλία ΝΔ...

Πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει από δημοσκόπηση της VPRC, η οποία δημοσιεύεται στον δικτυακό τόπο του περιοδικού «Επίκαιρα», ενώ ισοπαλία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι».
Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής στη δημοσκόπηση της VPRC τα ποσοστά έχουν ως εξής:
* ΣΥΡΙΖΑ 30%
* Ν∆ 26,5%
* ΠΑΣΟΚ 12,5%
* Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,5%
* ΔΗΜΑΡ 7,5%
* ΚΚΕ 5,5%
* Χρυσή Αυγή 4,5%
Κάτω από το όριο του 3% που εξασφαλίζει την είσοδο στη Βουλή βρίσκονται τα υπόλοιπα κόμματα:
* Δράση-ΦΣ-Δημιουργία Ξανά 2%
* Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%
* ΛΑΟΣ 1%
* ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,5%
* Αλλο κόμμα 1%
Στην παράσταση νίκης προηγείται η ΝΔ με ποσοστό 39%, έναντι 29% του ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος ισοπαλία προκύπτει στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό, αφού Αντ.Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνουν από 15% έκαστος.
Ισοπαλία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι». Τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν ποσοστό 24,5% στην πρόθεση ψήφου, ενώ το ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτο με 13,5%. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, ενώ ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και Δημοκρατική Αριστερά λαμβάνουν από 5%.
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, που εξαιρεί την αποχή, το λευκό και τους αναποφάσιστους, τα δύο κόμματα (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) συγκεντρώνουν ποσοστό 27% και το ΠΑΣΟΚ 14,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 7,5% και από 5,5% λαμβάνουν το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και η Δημοκρατική Αριστερά.

37 σχόλια

  1. Εκλογες 6 μαιου 2012

    1.Κοινοτης εκαλης
    ΝΔ+μανος+τζημερος+πασοκ=68%
    ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ=5%
    2.κοινοτης φιλοθεης
    ΝΔ+μανος+τζημερος+πασοκ=63%
    ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ=10%
    3.κοινοτης ψυχικου
    ΝΔ+μανος+τζημερος+πασοκ=61%
    ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ=11%

    οι πλουσιοι εχουν αποδειξει οτι ξερουν το συμφερον τους.
    οι υπολοιποι ποτε θα ξυπνησουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11.26

    ΠΟΤΕ!!!

    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΙΟΥΝΕ ΓΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.

    ΨΩΜΙ ΤΥΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ REGISTER ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ.

    Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ...

    ΜΗΝ ΣΟΥΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΑΣΙΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ.

    ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΙΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΟΥ.

    ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
    Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ .ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ .ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΟΘΟΥΝ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης..

    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα, μα τώρα που ξύπνησαν τα φίδια, εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια, και δεν δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου ΕΛΛΑΣ που τα παιδιά σου ΣΚΛΑΒΟΥΣ ξεπουλάς.

    Ήρθε η ώρα να πείτε στο κόσμο αλήθειες κύριες και κύριοι …
    Πιο είναι το σχέδιο Β!, Γ! του εκάστοτε κόμματος για την πατρίδα , γατί δεν μας λέει ΣΗΜΕΡΑ κανένας αρχηγός κανένα κόμμα..

    Η Ερωτήσεις μου είναι απλές ,εσείς όλοι γιατί μου της κάνετε δύσκολες;

    Αν πάνε στης Βρυξέλες και φανέ ξύλο όλοι που μας λένε σήμερα αναδιαπραγμάτευση, απαγκίστρωση, επαναδιαπραγμάτευση , ήπια μέτρα, κ.τ.λ και πει η Ε.Ε { μετά της εκλογές αυτά} ωραία μας λέτε ,αλλά αυτά είναι για τον ΛΑΟ σας ώστε μαζέψετε ψυφαλάκια όταν κάνετε εκλογές μεταξύ σας ..Εμείς όμως σαν Ε.Ε δεν δεχόμαστε τίποτα από όλα αυτά, προχωράμε σε ότι έχετε υπογράψει τελεία και παύλα, τότε τι γίνετε παλικάρια ΜΟΥ ,θα μας λέτε το γνωστό παραμύθι που μας λέγατε, εμείς δεν θέλουμε αλλά μέτρα, αλλά μας τα επιβάλει η Τρόικα, τα παίρνομαι με πόνο καρδιάς σας , και όλες αυτές της μπαρούφες ..ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας έχει απαντήσει πειστικά μέχρι σήμερα, απλά ότι όλοι θέλετε να μείνετε στην Ε.Ε και στο ευρω με όποιο κόστος .. ΕΡΩΤΗΣΗ ποιο είναι κόστος , ακόμα και θάνατο Ελλήνων ; Ίδη κλείνουν νοσοκομεία, δεν υπάρχουν φάρμακα δεν υπάρχουν γιατροί, άνθρωποι να αυτοκτονούν, παιδιά να λιποθυμούν από την πείνα η να πεθαίνουν από την πείνα; Δεν νομίζω ότι θα περάσει καλά όποιος και να είναι κυβερνήτης δεν είμαστε πια σε ύφεση ,αλλά σε αποσύνδεση αν δεν το έχετε καταλάβει κακό του κεφαλιού σας κυρίες και κύριοι κομματάρχες και πολιτικοί…

    Γιατί ακόμα και σήμερα υπάρχουν σκύβαλα της πολιτικής και δημοσιογραφικής ζωής βάζουν μόνο εκβιαστικά ερωτήματα στον κόσμο ΕΥΡΩ με χάος , Μα σε χάος είμαστε ρε βλάκες, ξεχάσατε το 1.500.000 ανθρώπους άνεργους επίσημα, ανεπίσημα είναι πάνω 2.300.000 στην πλειοψηφία τους είναι άνθρωποι νέοι , μορφωμένοι, ότι καλλίτερο δηλαδή διαθέτει τούτη εδώ η χώρα για να προχώρηση στο μέλλων, ξεχνούν εύκολα όλοι τους 600.000 χιλιάδες ανθρώπους που στήνονται σε ουρές για να φανέ να μη πεθάνουν από πείνα, τους ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες που πεθαίνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην ισχυρή Ελλάδα του ευρώ εν έτη 2012;..

    Αναρωτήθηκε κανείς σας γιατί δεν γίνονται επένδυσης σήμερα σε όλη την ΕΥΡΩΠΗ; Αν πιστέψουμε ότι εμείς στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε ένας ΛΑΟΣ που απαρτίζετε μόνο από τεμπέληδες, απατεώνες , γραφειοκράτες, κλέφτες , μιζαδόρους κ.ο.κ όπως μας διαφήμιζαν και συνεχίζουν ακάθεκτα ακόμα και σήμερα να μας διαφημίζουν πολιτικοί και πράκτορες- δημοσιογράφοι με τηλεοπτικά κανάλια ΜΕΚΑ- ΣΚΑΪ σε εργολαβία , να θυμηθούμε τι έλεγε ο Γ.Α.Παπαντέρου , ο Παπακωσταντίνου, ο Σαμαράς , ο Βενιζέλος, ο Πάγκαλος, ο Τσίμερος, ο Μάνος, η Ντόρα , ο Λοβέρδος , η Διαμαντόπουλου, ο Αργύρης Ντινόπουλος , Γεωργιάδης , ο Βορίδης , ο Πρετεντέρης, ο Κάψης , η Τρέμη , ο Τσίμας, ο Προτοψάλτε, ο Οικονόμου ,ο Λυρίτζης ,ο Καμπουράκης , ο Οικονομέας , ο κυρ ΜΠΑΜΠΗΣ όλοι αυτοί οι σαλίγκαροι μαζί με ιδικούς καθηγητές αναλυτές της πλάκας ..
    Γιατί σήμερα υπάρχει το εξής παράξενο φαινόμενο , Ιταλία χωρίς επενδύσεις , Ισπανία χωρίς επενδύσεις, Πορτογαλία χωρίς επενδύσεις, Ελλάδα χωρίς επενδύσεις και αυτό το φαινόμενο εξαπλώνεται παντού σε Ευρώπη σαν πανούκλα, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ιδικοί; των ΜΜΕ θα μας πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ....Α.
    ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΩΣ
    ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΑΘΡΗΣΚΟΙ.ΝΟΙΩΘΑΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟΙ .Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ
    ΜΕΔΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ.ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ .ΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ . ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΦΩΝΑΞΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ . ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης.. {2 ΜΕΡΟΣ}

    Εγώ ξέρω όπου υπάρχουν επενδύσεις δεν απαραίτητο να υπάρχει και ανάπτυξη για τον ΛΑΟ.. Η Αγκόλα έχει τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης 13% με 15%, πετρέλαια είναι και στον ΟΠΕΚ κ.τ.λ αλλά η πείνα θερίζει τα ¾ ζούνε με 2 ευρω την ημέρα ΓΙΑΤΙ ;..τι συμπεράσματα βγάζετε ; πείτε μας το να το μάθουμε και εμείς οι βλάκες.. Εδώ έχουν όλοι αυτή την πιπίλα στο στόμα και μας την λένε κάθε ημέρα, αποκρατικοποιήσεις , ώστε να έλθουν επένδυσης μείωση μισθών κ.τ.λ όλα στο πόδια του ΘΕΟΥ ευρώ και στο ευαγγέλιο μνημόνιο... ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ; ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ;
    Ένα ξέρω ότι οι κεφαλαιοκράτες ξέρουν ότι αν επενδύσου στην Ε.Ε κινδυνεύουν σοβαρά ανά πάσα στιγμή από μια Πανευρωπαϊκή εξέγερση έτσι φεύγουν με ελαφρά πηδηματάκια αφήνουν βέβαια το αγγούρι ένα αγγούρι που ψάχνει να βρει ποπό να χωθεί .. Θα ξανά έλθουν όταν θα έχουν ισοπεδωθεί τα ΠΑΝΤΑ ακόμα και το ευρω , έχοντας άλλη μορφή της Λαόφίλιας είναι ιδικοί σε αυτά ..

    Σήμερα ούτε η ίδια η Γερμανία δεν επενδύει εντός στην Ευρωπαϊκή Ένωσης, πάει σε αγορές παραγωγής που έχουν όρους δουλείας ,Ασία, Σιγκαπούρη, Κίνα, Πακιστάν, κ.τ.λ γιατί όλα αυτά; για την ανταγωνιστικότητα; ,είναι μόνο αυτό… Σήμερα είναι κοινό πια μυστικό σε όλους τους οικονομικούς κύκλους ότι είναι θέμα χρόνου το ευρω { όχι η Ελλάδα εμείς έχομε καταρρεύσει για 150 χρόνια αν παραμείνουμε στο ευρω} σε δυο σε τρεις μήνες άντε σε ένα χρόνο θα το καταλάβουνε όλοι αυτοί που θέλουν τον ΘΕΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε ..

    Αυτοί είναι λόγοι που κανένας κεφαλαιοκράτης δεν επενδύει πια σε χώρες της Ε.Ε αυτοί το ξέρουν πιο καλά ότι το ευρώ έκανε τον κύκλο του …

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΈΤΩΠΌ της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ μας λένε να τους ξαναψηφίσομε ώστε να αντιμετωπίσουνε το ΚΑΚΟ..
    Πιο είναι αλήθεια ΤΟ ΚΑΚΟ για αυτούς και το φοβούνται και θέλουν την βουλευτική ασυλία; Ο άνεργος, ο πεινασμένος ,ο εξαθλιωμένος νέος, ο ασθενής, ένα κατεστραμμένος ΛΑΟΣ από δικές τους πολιτικές, αυτό είναι το ΚΑΚΟ για όλους αυτούς ; Αυτό φοβούνται; και ενώνονται με τόσο εξευτελιστικούς τρόπους ώστε να έχουν μια βουλευτική έδρα τάχα στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδος;

    Εγώ λέω ευθέως ότι το κάνουν ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ , για την δικιά τους ΣΩΤΉΡΙΑ ώστε να προλάβουν να φύγουν..


    Εμείς όμως τι κάνομε; Πως οργανωνόμαστε; οι μήνες που έρχονται θα εξελίσσονται γρήγορα και σοβαρά γεγονότα που δεν ξέρω πως να σας τα περιγράψω ,θα υπάρξουνε ελλείψεις σε βασικά είδη; θα χαθούνε ζωές; θα βγούνε παλιά μίση εκδίκησης; θα υπάρξουνε λεηλασίες; Τι από όλα αυτά θα συμβούν .. Μήπως όλα !!!!....ΕΥΡΩ Η ΘΑΝΑΤΟΣ;

    Δεν θέλω την βοήθεια σας να πεθάνω μπορώ να πεθαίνω και μόνος μου..

    Μου κάνατε ένα καλό όμως με το να με ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ κάθε ημέρα, καταφέρατε να με κάνετε να μην φοβάμαι τον φόβο μου .. σάλτα να γ@@@@@τε τώρα όλοι σας ...δεν φοβάμαι τον φόβο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EEEE KAI NA ANOIΓΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ
    ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝΕ.ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΑΤΗΣ ΛΗΣΤΕΥΕΤΕ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ
    ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΤΑΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τραγικό...
    Μετά τα 100 άτομα στη Καλλιθέα και στο Ίλιον ( μαζί με τους δημοσιογράφους, φωτογράφους,τεχνικούς ), 50 άτομα στη Ν. Ιωνία ( μετά τα 50 άτομα σε Κόρινθο και σε Ναύπλιο )ακούνε το Βενιζέλο σε αίθουσα 30 ατόμων !!!

    Ούτε 5ο κόμμα !!!

    Ο κόσμος στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία και στο Σύριζα, ανάλογα με τις φοβίες ή τις ελπίδες του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΚΟΡΌΙΔΑ ΔΕΝ ΚΛΈΨΑΤΕ ;;; ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ ...ΟΜΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΚΌΜΑ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝ ΨΗΦΊΣΤΕ ΠΑΣΟΚ Η Ν.Δ ..ΜΕ 14.000.000 ΕΥΡΩ ΜΑΥΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΈΞΩ ΜΕ 50.000 ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΑΚΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΨΥΦΟ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΝΑ ΦΑΜΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..

    Ελεύθερος με 50.000 ευρώ..

    Τον περιοριστικό όρο της εγγυοδοσίας 50.000 ευρώ αντιμετωπίζει μετά την απολογία του ο επιχειρηματίας Γ. Καλδής, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο διακίνησε μέσα σε 10 χρόνια σχεδόν 15 εκατομμύρια που προέρχονταν από τα μαύρα ταμεία της Siemens.

    Η απόφαση ελήφθη από τους εφέτες ανακριτές της υπόθεσης, καθώς ο επιχειρηματίας κατηγορείτο σε βαθμό κακουργήματος καθώς φέρεται να εμπλέκεται στη διαδρομή του μαύρου χρήματος.

    Ο επιχειρηματίας φέρεται ως δικαιούχος της εξωχώριας εταιρeίας PLACID BLUE, η οποία μέσω λογαριασμού που διατηρούσε στο Μονακό εμφανίζει πληρωμές σε χρηματιστές και άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας τόσο η εν λόγω εταιρία , όσο και άλλες ,όπως η FAIRWAYS με διαχειριστή τον Αλ. Λέτσα, φέρονται ουσιαστικά να δημιουργήθηκαν με παραινέσεις του Μιχάλη Χριστοφοράκου για να εξυπηρετήσουν στην καταβολή των λεγόμενων «ωφέλιμων πληρωμών» με τρόπο ώστε να χάνονται τα ίχνη του χρήματος.

    Σύμφωνα μάλιστα με την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος όσον αφορά την κίνηση λογαριασμών προσώπων που ελέγχονται ποινικά στην υπόθεση της Siemens, έκθεση που παραδόθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής το 2010, ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας φέρεται να έχει διακινήσει σε διάστημα μικρότερο των δέκα ετών ποσό που φθάνει τα 14,8 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος, συγγενής εξ αγχιστείας του επιχειρηματία Αλ. Λέτσα, φέρεται να υποστηρίζει ότι θέλησε να εξυπηρετήσει τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι συμμετέχει σε παράνομες διαδικασίες καταβολής «μιζών».

    Πηγή:capital.gr ....ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό που επιτέλους πρέπει να καταλαβει ο Ελληνικός λαός είναι ότι η αντιπαράθεση μεταξύ των υποστηρικτων των κομμάτων μέσω άρθρων και σχολίων εξυπηρετεί απόλυτα τον σχεδιασμό αυτων που επινόησαν την καταστροφή και εξαθλίωση της χώρας.
    Πίστεύει κανείς σήμερα σε λάβαρα ιδεολογιών που εκ των πραγματων έχουν καταριφθεί όλες οι πολιτικές ιδεολογίες τα τελευταια 20 χρόνια;
    Ποιός καπιταλισμός; ποιός φιλελευθερισμός; ποιός κομμουνισμός; ποιός σοσιαλισμός; δείξτε μου ενα κρατος στον πλανήτη που σημερα λειτουργεί κατω από το απολυτο καθεστώς των ανωτερω ιδεολογιών. Σας πληροφορώ ΚΑΝΕΝΑ εκτός από την β. Κορέα που ο στυγνος κομμουνισμός ισχύει για τον λαό και για καποιες χιλιαδες κυβερνητικων δεν ισχύει!!!

    Η σημερινή μαχη των λαων με τις σκιές των νεοταξιτων είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ!!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ και σε αυτό ο καθενας πρέπει να ενταξει τον εαυτό του.
    Οι ιδεολογίες σήμερα είναι προπέτασμα αποπροσανατολισμού και χειραγώγησης των μαζών σε μια μοναδική κατεύθυνση την ΥΠΟΤΑΓΗ!!!
    Οι αχυρανθρωποι που ηγούνται κομματων προσπαθούν μεσω του αποπροσανατολισμού και της πολωσης παλαιων και ξεπερασμενων πλεον διαφορών να αναστησουν ενα πεθαμενο καρκινωμα του τόπου μας για να συσπειρωσουν και να χειραγωγησουν τον λαό.
    Δηλαδή ο ανεργος δεξιός εργάτης ειναι σε πλεονεκτική θεση απο τον ανεργο κομμουνιστή εργάτη η σοσιαλιστη; Το σπίτι του δεξιού που κατασχεται από την τραπεζα εχει διαφορά απο του αριστερού; το χρεος που φορτωθηκε ο δεξιος πολιτης εχει διαφορα απο το χρέος που φορτώθηκε ο αριστερός;

    Οχι φίλοι μου οι σημερινοι πολιτικοί στην Ελλαδα ειναι ανδρείκελα σκιαχτρα αχυρανθρωποι ξεπουλημενοι και "φτιαγμένοι" για την σημερινή εποχή.
    Σπέρνουν το χαος και μεσα από αυτο επιθυμουν να περασουν με "τάξη" όλα εκείνα τα απανθρωπα σχεδια των αφεντικών τους για την οριστικη υποταγη και υποδούλωση μας.
    Όσο εσείς αλληλοσπαρασεστε το νομοσχεδιο με τους 30 νέους φόρους είναι νομος και αφορα όλους μας με τις υπογραφες και την συμφωνη γνωμη αυτων που θα το αλλάξουν!!!
    Βασική παραμετρος της χαλιναγώγησης των μαζών είναι ο έλεγχος και η επιτήρηση στην εφαρμογή των σχεδίων.
    Θα σας θυμίσω ότι με νόμο ο Παπακωνσταντινου νομιμοποιούσε την καταδοση και την ωφέλεια μέσα από αυτό!!!δηλαδη η κοινωνια να αλληλοελεγχεται γιατι όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι πολύ λίγοι αυτοί για να την ελέγξουν.
    Το δογμα του σοκ περα απο την ψυχολογική επίδραση που εχει στον λαό η βασικότερη παραμετρος του είναι η διαίρεση η αντιπαραθεση και ο κατακερματισμός σε όσο το δυνατον μικροτερες πληθυσμιακές ομάδες αντίδρασης άρα αντιμετωπίσμες από τις δυναμεις του συστηματος που οι ανθρωποι κατω απο τις στολές δεν γνωρίζουν τι καταστέλλουν!!!. Η ενότητα η μαζικότητα των λαών τρομάζει την ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
    ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!!! παλιά συνταγή με μεγάλη επιτυχία.
    Μην παρασύρεστε στο παιχνίδι των ΜΜΕ και στο δίλλημα ο ταδε ή ο ταδε είναι παιχνίδι αποπροσανατολισμού και χαλιναγώγησης.
    Το διακυβευμα είναι ένα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΣΚΛΑΒΙΑ!!!
    Αυτα που μέλλονται να γίνουν στην χώρα μας δεν μπορούν να περιγραφούν. Ο λαός έχει την δυναμη να ανατρέψει όλο αυτό το παιχνίδι των σκιών με την μαζικοτητα την αλληλεγγύη και την ενότητα. Κανείς σας δεν μπορεί να φανταστεί τι φοβο και ανατροπες φέρνει αυτο στα σχέδια των σκιών.
    Ας αποφασίσει ο καθενας για τα παιδια του τα εγγόνια του την οικογενεια του που θελει να την δει.
    ΚΑΙΡΌΣ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    Οι υποψηφιοι των κομματων είναι απλοί διαχειριστές του χάους που επικρατεί στην χώρα.
    Τα σχέδια των σκιών δεν εχουν κόμμα είναι παντού προβαλλουν τον "επιλεκτο" τους πολωνοντας με πραξεις την αντιπαλη πλευρά την οποία κρατανε στο χερι δινοντας επιχειρηματα και πλεονεκτήματα στον επίλεκτο τους. ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!! με μαζικοτητα και ενοτητα δυο λέξεις που μισουν και απεχθανονται.
    ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ:

    ΥΠΟΤΑΓΗ-ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ-ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΚΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβαστε το βιβλιο του ΑΛΝΤΟΥΣ ΧΑΞΛΕΥ "ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" που γραφτηκε στην δεκαετια του 1920 μαζί με το με το βιβλίο του ΟΡΓΟΥΕΛ "1984" όσοι ακόμη δεν το εχετε διαβασει.
    Από τότε εκπονήθηκαν τα σχεδια για την κατασταση που βιώνει σημερα ο πλανητης εν μεσω "παγκοσμιου" κραχ χρεωκοπίας και αναληψης του ελεγχου του νομισματικου συστηματος από την fed στην Αμερική.
    Μην βλεπετε τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ καθημερινά σαν εικονική πραγματικότητα και περιμενετε να συμβεί κατι που τα αλλαξει αλλα μεχρι τοτε θα πεθαίνουν σωρηδόν άνθρωποι.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!

    Παρτε τοις μετρητοις αυτο που συμβαίνει και ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.
    Η χωρα μας έχει επιλεγει προ πολλου σε σταδιακή μείωση του πληθυσμου της αλλοίωση και αφανισμό.
    Κοιταξτε την φορολογηση των οικογενειων με το νεο φορολογικο νομοσχεδιο που περασαν οσο μεγαλυτερη οικογενεια εχεις τόσο περισσότερους φόρους πληρωνεις!!!σε μια χωρα που αντιμετωπιζει δημογραφικό πρόβλημα!!!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ μας οδηγουν σαν πρόβατα στην σφαγή ταιζοντας μας τόσο χόρτο μεχρι να μας σφαξουν.
    Οι φοροι ισοπεδωνουν και διαλύουν την χώρα χωρίς να αποφερουν κανενα αποτελεσμα περα απο την φτωχεια την εξαθλιωση την απογνωση και τον θανατο. ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΦΟΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ και σημερα ζουμε την απολυτη ξεφτιλα.
    Το χρεος μας δεν ειναι ελεγξιμο κουρεψαν τους Ελληνες ομολογιουχους ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ μας απειλουν με δικαστηρια κρατωντας το 100% των ομολογιων τους πλέον των τοκων!!!!

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ!! ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    Τελειώνουν την χωρα μας και τον λαό της μεσω εκβιασμών απειλών διασπορας ψευδων ειδησεων ψεμματων που σκορπίζουν πανικό ανασφάλεια μα πάνω από όλα ΦΟΒΟ. Ενα συναισθημα που αδρανοποιεί την αντίσταση.
    θα έρθει η μερα που όλοι αυτοι που συμμετεχουν σε αυτο το ολεθριο παιχνιδι θα αντιμετωπισουν όχι την δικαιοσυνη αλλα το μισος και την οργή του λαού λυντζαρωντας και ξεσκιζωντας τους σαν κουρελια. Τότε να ξερετε ότι θα ειμαστε προ των πυλων ενος μεγαλου πολέμου.
    Θα εχουν χασει το παιχνιδι οι σκιές και θα παιξουν το τελευταιο χαρτι του αφανισμού στον πλανήτη κρυμμενοι μεσα στα τσιμεντενια σπηλαια που χτισανε σε απομακρες και χωρις πρόσβαση περιοχές.
    Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εχει δεν εχει σχεδιαστει αυτο που λες συμβαινει.και γω μαζισου.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!!

    ΑΛΝΤΟΥΣ ΧΑΞΛΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ

    ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ


    ΧΟΝΤΡΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ

    ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοιταξτε τι γινετε γυρω σας στην χωρα μας στην ευρωπη στον κόσμο και θα καταλαβετε οτι εξελίσσεται ενα σχεδιο παγκόσμιας σκλαβιας.

    Στην β Αφρική ξεπαστρεψαν όλους τους "παλιούς" συνεργατες τοποθετωντας δικα τους πλέον ανδρείκελα εκπαιδευμενα στον ΟΗΕ τυπου ΕΛ ΜΠΑΡΑΝΤΕΥ όπου πλεον θα αναλαβουν να υλοποιήσουν το σχεδιο υποταγής των χωρων αυτων.
    Στην μ ανατολή τα ίδια στο Αφγανισταν στο Πακισταν. Παντού αναταραχή και οικονομική κρίση.
    Το λαβωμενο λιονταρι της οικονομιας η Ιαπωνία ΓΛΈΙΦΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΈΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΝΊΣΧΥΡΟ.
    Στην Αμερική περνανε νόμους σκλαβιας και αελεγχου ακομα και της αναπνοής.(ανθρακας).
    Οι παγκοσμιοποιητες αποφασισαν να επιβαλλουν 100 τρις δολλαρια φορους επιπλεον από χρήματα που δεν υπάρχουν!! Η κρίση αγγίζει όλους τους λαούς.
    Στην Αφρική παίρνουν τον πλούτο των χωρων με εγκαθετους αχυρανθρωπους τους και οδηγουν όλοκληρους λαούς στην λιμοκτονία.
    Η "ευαίσθητη" κ Λαγκαρτ σχετικα με τις δηλώσεις της περι των παιδιών του Νιγηρα ξεχασε ότι βρωμερο ταμειο των παγκοσμιοποιητων που ηγείται έχει ισοπεδωσει χωρες στην Αφρική οδηγώντας αυτες σε οικονομικο μαρασμό.
    Τρανταχτο παραδειγμα το Καμερουν όπου επι των ημερων της ελευθερίας του εξηγαγε 15-20 χιλ τόννους καφε ετησίως διασφαλίζωντας ενα εισοδημα αξιοπρπεειας στους κατοικους του. Μς την εισοδο του ΔΝΤ ισοπεδωθηκε όλη η αγροτικη οικονομια της χωρας διαλύθηκε το κρατος και εκλαπη ο εθνικος πλούτος του καφε απο 2-3 εταιρειες των παγκοσμιοποιητων μειωνοντας την παραγωγη σε 2500 τοννους ετησίως !!! κρατώντας υψηλα την τιμή του καφε και κερδίζωντας δις δολλαρια απο ενα λαό που τον εξαθλίωσαν.
    Οι παγκοσμιοποιητες σκοτωνουν την παιδεία την ιστορια την θρησκεία και την μορφωση στους λαους για να μπορουν ευκολοτερα να τους χειραγωγουν.
    Θυμηθείτε την Ρεπουση την Δραγωνα ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΕς ΧΩΡΕς ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΈΡΓΟ.

    Στην χωρα μας όπου η ιστορια της ειναι πολυ μεγαλη η επίθεση είναι μεγαλύτερη.

    Η μείωση της υλης των βιβλιων σε παχος εβδομαδιαιων τευχων ποικιλιης υλης είναι ηδη κατι που ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. Εχουν αφαιρεθεί μεγαλα κεφαλαια της ιστοριας που δεν εξυπηρετουν την παγκοσμιοποιηση.

    ΕΝΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΣ.
    Η ΠΡΕΖΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΩΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΡΕΙΠΙΑ.
    Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΟΡΠΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ! ΑΙΝΤΕ, ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Από την τσέπη τους υποχρεώνονται να πληρώσουν από φέτος οι γονείς τις ιατρικές εξετάσεις των παιδιών τους, οι οποίες είναι απαραίτητες για την εγγραφή τους στο δημοτικό σχολείο.

    Καθημερινά, οι δάσκαλοι δέχονται καταγγελίες από γονείς, οι οποίοι μετά τις αλλαγές στον κλάδο της υγείας εξαναγκάζονται να καταβάλλουν από 60 έως και 100 ευρώ αναλόγως με το νοσοκομείο και το ασφαλιστικό τους ταμείο, για να κάνουν τα παιδιά τους καρδιολογικές, οδοντιατρικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις, τις οποίες πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΙΟΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΣΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.ΜΑΥΡΙ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ.ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ [ΔΗΜΑΡ ]ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΡΕΤΑΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σχεδιο ΦΑΙΔΩΡΑ σε εξελιξη!!!


    εδω:

    http://nataliakalou.blogspot.com/2012/05/blog-post_29.html



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑΙ...
    ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΒΡΗΚΑΝ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    _______________________________________________
    ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΣΥ ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ;

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του πιο αντιδραστικού ΠΑΣΟΚ.
    Για αυτό έχει μαζέψει όλα τα καλόπαιδα του.
    Έχει μαζέψει:
    1)Αντώνης Κοτσακας. Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως και το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Παραιτήθηκε από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν από ένα χρόνο.
    2)Ευάγγελος Χωραφάς. Πρώην στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου.
    3)Γιώργος Ραφτόπουλος.Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ.
    4)Αγραφιώτης Γιώργος. Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου.
    5)Σταθάς Ιωάννης. Πρώην στέλεχος ΠΑΣΚΕ, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.
    6)Βαμβακάς. Πρώην στέλεχος ΠΑΣΚΕ, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Θυρωρών
    7)Τσουκαλάς Δημήτρης. Πρώην Πρόεδρος της ΟΤΟΕ με την ΠΑΣΚΕ
    8)Κουρουπλής Παναγιώτης. Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Υπερψήφισε το Μνημόνιο I και όλους τους νόμους που το ακολούθησαν μέχρι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής.
    Και αυτοί είναι μόνο ένα μικρό μέρος της κατάταστασης.
    Μην τσιμπας λαέ. Αυτούς τους ΑΛΗΤΕΣ πληρώνεις με την ΖΩΗ σου +

    Με τον Τσίπρα ο Φωτόπουλος.
    Όλα τα μπάζα του ΠΑΣΟΚ μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ
    Ήταν επόμενο!
    Που θα πήγαινε δηλαδή ο Φωτόπουλος;
    Ο κύριος εκφραστής του βαθέως ΠΑΣΟΚ, ο μαχητής των κεκτημένων και βολεμένων. Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να βρει καταφύγιο και ένα απάνεμο κομματικό χώρο που εγγυάται την διατήρηση του αμαρτωλού και κρατικοδίαιτου παρελθόντος. Μαζί με τους παχυλούς φυσικά μισθούς που πληρώνει τώρα πολύ ακριβά ολόκληρος ο ελληνικός λαός!

    Aπό τη στιγμή που μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για εξουσία και κυβέρνηση, γέμισε από Πασόκους. Αποτελεσματική πολιτική 100%.
    Όλα τα διαχρονικά λαμόγια πα$$οκ ΕΚΕΙ.

    Οι νεολαίοι του Άκη στο ΠΑΣΟΚ πήγαν ΣΥΡΙΖΑ!!!
    αφού εκεί είναι ΤΩΡΑ..το μέλι $$$$$$$$$$$$
    127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, με διαδρομή στο εθνικό συμβούλιο της νεολαίας του Κινήματος, αλλά και στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο μεταξύ δύο συνεδρίων. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι...Ελευθεριάδης Αντώνιος πολιτικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ (δείτε στο τέλος), Ζερβάκη Μαρία μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Θέμης Τζήμας μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Ρέντζου Πετρούλα εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Σκουλάς Μανώλης στέλεχος της ΠΑΣΠ, Στεφάνου Νίκος εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Τσουκαλάς Κώστας εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ και άλλοι.
    Σύριζαπασοκ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ..ΕΧΕΤΕ.
    ΣσοσιαΛΗΣΤΕΣ.


    _______________________________
    Aϊντε να ..σπρώξουμε λίγο ακόμα
    σύντροφοι πρώην πρασινοΣυριζοΦΡΟΥΡΟΙ
    και νύν πρασινοΣυριζοΡΟΥΦΙΑΝΟΙ..μια θέση
    και ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ !!!

    Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που αποσιωπούν τα κόμματα και τα ΜΜΕ..

    Προτελευταία είναι η Ελλάδα στην Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας για το 2012 του Διεθνούς Ινστιτούτου Ανάπτυξης του Μάνατζμεντ (IMD).
    Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 58η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης Ανταγωνιστικότητας μεταξύ των 59 χωρών οι οποίες μελετώνται από το διεθνές ινστιτούτο, σημειώνοντας πτώση κατά δυο θέσεις σε σχέση με την περσινή κατάταξη.
    Η χώρα μας ξεπερνά μόνο τη Βενεζουέλα...

    (ναι αυτή που θέλει να μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ)

    η οποία βρίσκεται σταθερά στην 59η θέση της διεθνούς κατάταξης από το 2004.

    ____________________________
    Ομπρός αδέλφια του Δημοσίου..
    Ομπρός τώρα που έδυσε ο Πράσινος ήλιος..
    Να ανατείλει ο Ήλιος της Μουσούλμ Ανατολής.

    Υπογραφή
    Η 14η Συνιστώσα Σύριζα-Λαμογιων-ΠΑ$$ΟΚ Δημοσίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκοβολεμένα λαμόγια της γαλαζοπράσινης πολιτικής Μαφίας, μπορεί να αργήσαμε λίγο, αλλά τελικά καταλάβαμε, ότι ο δικομματισμός της μίζας και της αρπαχτής τελείωσε και οι πολιτικές συμμορίες που μας πέταξαν στα σκατά σβήνουν από τον πολιτικό χάρτη. Κρίμα που δεν θα μπορείτε πλέον κομματοκοπρίτες - βδέλλες του δημόσιου κορβανά-να βολεύεστε εσείς και το σόι σας σε δημόσιες θεσούλες
    Για όλους όσους σας έπεσε βαρύ το αποτέλεσμα των εκλογών άντε να φάτε ένα κουβά φασόλια, για να μας κλάσετε τα αρχίδια και περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαχρονικο σχολιο:


    ΠΈΜΠΤΗ, 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012

    ΝΕΑ Επανασταση . . .

    Η οργη ΠΡΕΠΕΙ να παραμερισει τον φοβο
    για να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα πραγματα!
    Αλλα:
    ΟΛΟΙ ειναι βολεμενοι !
    καναπεδατοι
    φραπεδατοι
    φοβουμενοι μη χασουν κι αλλο
    και δεν ενεργουν . . .
    οπως με το χαρατσι
    που καθησαν σαν κοττες
    ΛΙΓΟΙ αρνηθηκαν
    ειπαν ΟΧΙ
    γιατι οι ΕΛΛΗΝΕΣ λιγοι ειναι
    οι πολλοι ειναι απο "αλλου"
    σκατα στα μουτρα τους που καθονται και δεν μιλανε
    οταν ομως θα καταργηθει το χαρατσι, θα εχουν απαιτηση να επιστραφουν και τα δικα τους!
    Ομως ΟΧΙ
    οποιος δεν μιλησε, να τα χασει
    καποτε θα πρεπει να μαθουμε να ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ
    οχι να καθομαστε
    Ολοι ΕΞΩ
    στους δρομους
    μπροστα στη Βουλη, μερα - νυχτα
    να παρουμε την κατασταση στα χερια μας
    να γινει ΝΕΑ επανασταση
    οχι εναντιον των Τουρκων αυτη τη φορα
    αλλα εναντιον των ΠΡΟΔΟΤΩΝ δηθεν ελληνων
    εμπρος λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ως ποτε θα κανω το μαλακα31 Μαΐ 2012, 11:34:00 π.μ.

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████ 100% Complete.


    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete

    Venizelos ████████▒▒▒▒ Loading...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παπανδρέου: Οι Έλληνες θυσιάστηκαν – Υπεύθυνος για όλα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ (video)

    Ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αφού υπεραμύνθηκε των προσπαθειών του για την σωτηρία της χώρας έριξε όλες τις ευθύνες για τον μή σχηματισμό κυβέρνησης και την προσφυγή σε επαναληπτικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

    «Κάποιοι ψάχνουν αποδιοπομπαίους τράγους αλλά δεν είναι οι Έλληνες το πρόβλημα. Θα ήταν πολύ «βολικό» αν ήμασταν» είπε στο CNN ο πρώην πρωθυπουργός, στρέφοντας τα πυρά του και κατά του ΣΥΡΙΖΑ…

    Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στην εκπομπή της Κριστιάν Αμανπούρ στο CNN Intenational και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνο για το μη σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

    Όταν ρωτήθηκε αν θα ήταν καλό να επιτύχει ο επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α μια κυβέρνηση συνασπισμού ή αυτοδυναμία, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα ευχόταν ήδη να είχε προκύψει κυβέρνηση από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και υποστήριξε ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα είναι υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν σχηματίστηκε κυβέρνηση.

    Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στις πρόσφατες δηλώσεις της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ πως οι Έλληνες δε θέλουν να πληρώνουν φόρους και αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας. «Πολλοί κάνουν υποδείξεις, ηθικολογούν και αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους, λέγοντας: «Εσείς οι Έλληνες είστε το πρόβλημα». Θα έλεγα ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα πρόβλημα, δεν είμαστε το πρόβλημα.

    Θα ήταν πολύ «βολικό» αν ήμασταν εμείς το πρόβλημα: Διώχνεις την Ελλάδα, όλα είναι εντάξει. Αλλά τι συνέβη στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, στην Ιταλία, σε ολόκληρη την Ευρωζώνη;», είπε ο κ Παπανδρέου. «Χρειαζόμαστε περισσότερη συνεργασία και λιγότερες απλουστεύσεις και προκαταλήψεις για το τι πρέπει να γίνει», πρόσθεσε.

    «Οι Έλληνες δεν θέλουν να βγουν από το ευρώ και ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει ήδη ότι έκανε τεράστιες θυσίες για να παραμείνει στην Ευρωζώνη», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός και ζήτησε κι από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν με το ευρώ, συμπληρώνοντας ότι χρειάζεται βαθύτερη ολοκλήρωση, είτε πρόκειται για ευρωομόλογο είτε για κάτι άλλο, καθώς επίσης και ανάπτυξη, καθώς βρισκόμαστε σε ύφεση.


    http://edition.cnn.com/video/#/video/international/2012/05/30/exp-amanpour-greece-papandreou.cnn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τί συμβαίνει και δεν έχετε νέες αναρτήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μια συνιστώσα παρακαλώ!
    Πονηρός ο άπειρος νάρκισσος, με τη χαμηλή νοημοσύνη Τσίπρας!

    Δεν έχει συνισταμένη στις συνιστώσες του, για να διαλέγεις ότι θέλεις.
    Πάρτε μια τώρα που γυρίζει!!

    Κάποια θα πηγαίνει ασορτί με το κουστούμι σας. Ενώ αν είχε συνθέσει συνισταμένη θα ήταν πιο καθαρά και δε θάπαιρνε ούτε 5%.
    Η μία είναι υπέρ της αθεΐας.
    Η άλλη υπέρ της 17 Νοέμβρη.
    Άλλη υπέρ των φόρων.
    Άλλη υπέρ των λάθρο.
    Και άλλη χωρίς σχέδιο υπέρ της κατάργησης το λένε, καταγγελίας, επαναπαδιαπραγμάτευσης το λένε;
    Ούτε οι ίδιοι ξέρουν πώς το λένε!

    Αλλά ο απελπισμένος κόσμος λέει ας είναι και αυτό!
    Δε μας νοιάζει!
    Φτάνει να έχουμε την καραμέλα στο στόμα και την τσίχλα στο μυαλό. Δε μας νοιάζει να πάμε χειρότερα. Εμείς έχουμε μόνο δικαιώματα όχι υποχρεώσεις.

    Θα κόψουμε πληθωριστικό νόμισμα
    και θα διορίσουμε όλη την Ελλάδα δημοσίους υπαλλήλους. Αυτό θέλουμε. Ναι θα χτυπήσει το χέρι του ο Τσίπρας στο τραπέζι.

    Τόσο απελπισία να πιστεύετε ένα νάρκισσο άπειρο κουτοπόνηρο γιάπη που εξυπηρετεί συμφέροντα ;; Τόση έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας;

    Είστε εσείς που μας φέρατε τον ΓΑΠ.
    Είδατε τι έγινε!
    Τωρα θέλετε τον πρωθυπουργό του εμφύλιου, της δραχμής και του τρίμηνου;
    Εκτός αν είστε του παλιού ΠΑΣΟΚ και θέλετε να φάτε και βολευτείτε πάλι.
    Έχετε αρχίσει να πηγαίνετε παλιοί πασοκοι.

    Δε θα σας αφήσουμε όμως σήμερα.
    Θα κάνουμε ότι πρέπει για να σώσουμε την Ελλάδα.
    Δε θα τα φάτε πάλι πασοκοι με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ.
    Δε θα γλιτώσετε τις φυλακές φωτοπουλαίοι και λοιποί συγγενείς.
    Αργόμισθοι πασοκοι τεμπέληδες που σας πληρώνουμε !

    Ξυπνήσαμε ρεεεεε!!!
    Δε σώζεστε με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10%, 5ο ή 6ο ΚΟΜΜΑ. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ !

    Με κατασχέσεις ακινήτων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και τυχόν ενοικίων που εισπράττουν απειλούνται πλέον χιλιάδες... «έχοντες και κατέχοντες» οφειλέτες του Δημοσίου.

    Οι εφορίες όλης της χώρας έχουν ήδη στη διάθεσή τους τα στοιχεία για την ταυτότητα τους, την αξία των περιουσιακών στοιχείων τους και το ύψος των εισοδημάτων που τυχόν εισπράττουν κάθε χρόνο από εκμισθώσεις ακινήτων, προκειμένου να προχωρήσουν στη λήψη των προβλεπόμενων από το νόμο μέτρων αναγκαστικής είσπραξης και με τον τρόπο αυτό να διασφαλίσουν την άμεση εξόφληση των οφειλομένων ποσών.

    Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων απέστειλε πρόσφατα στις εφορίες όλης της χώρας λίστες με ονόματα οφειλετών του Δημοσίου οι οποίοι:

    -κατέχουν μεγάλης αξίας ακίνητα περιουσιακά στοιχεία

    -κατέχουν Ι.Χ. αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού

    -εισπράττουν κάθε μήνα ενοίκια από ακίνητα που έχουν εκμισθώσει

    -έχουν αμελήσει να εξοφλήσουν εμπρόθεσμα φόρους και άλλες οφειλές προς το Δημόσιο κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαεπτά μηνών, δηλαδή πέρυσι και φέτος

    -μετέχουν σε δικηγορικές εταιρίες ή ασκούν ατομικά το επάγγελμα του δικηγόρου!

    Οι δύο... δρόμοι

    Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στις συγκεκριμένες λίστες συνελέγησαν από τη ΓΓΠΣ κατόπιν διασταυρώσεων. Σύμφωνα δε με εντολή του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Ζανιά, τα Τμήματα Δικαστικού και Είσπραξης Εσόδων των Εφοριών, που ήδη έχουν στη διάθεσή του στις συγκεκριμένες λίστες, θα πρέπει να ασκήσουν αφόρητες πιέσεις στους συγκεκριμένους οφειλέτες ώστε να υποχρεώσουν να προσέλθουν άμεσα για την εξόφληση των χρεών τους, είτε εφάπαξ είτε σε δόσεις.

    Στο πλαίσιο αυτό, οι συγκεκριμένες υπηρεσίες των ΔΟΥ θα αποστέλλουν στους οφειλέτες ειδοποιητήρια με τα οποία θα τους καλούν να διευθετήσουν τα χρέη τους εντός ολιγοήμερων προθεσμιών και θα τους προειδοποιούν ότι, σε αντίθετη περίπτωση, οφείλουν να λάβουν εναντίον τους τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης που προβλέπει ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.

    Αυτό σημαίνει ότι στις περιπτώσεις που οι οφειλέτες δεν θα ανταποκριθούν στις προσκλήσεις για τακτοποίηση των χρεών τους, θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωποι με διαδικασίες κατασχέσεων επί ακινήτων ή κινητών περιουσιακών στοιχείων τους, όπως σπίτια και Ι.Χ. αυτοκίνητα.

    Επιπλέον, όσοι οφειλέτες εκμισθώνουν ακίνητά τους και εισπράττουν κάθε μήνα ενοίκια, εφόσον επιμείνουν να είναι ασυνεπείς, θα χάσουν και τα εισοδήματα αυτά, τα οποία θα κατάσχονται, στα χέρια των ενοικιαστών, από τις αρμόδιες εφορίες, μέχρις ότου εξοφληθούν οι απλήρωτες οφειλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. _______________________________
    Aϊντε να ..σπρώξουμε λίγο ακόμα
    σύντροφοι πρώην πρασινοΣυριζοΦΡΟΥΡΟΙ
    και νύν πρασινοΣυριζοΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ..μια θέση

    και ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΜΕ !!!

    Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που αποσιωπούν τα κόμματα και τα ΜΜΕ..

    Προτελευταία είναι η Ελλάδα στην Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας για το 2012 του Διεθνούς Ινστιτούτου Ανάπτυξης του Μάνατζμεντ (IMD).
    Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατατάσσεται στην 58η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης Ανταγωνιστικότητας μεταξύ των 59 χωρών οι οποίες μελετώνται από το διεθνές ινστιτούτο, σημειώνοντας πτώση κατά δυο θέσεις σε σχέση με την περσινή κατάταξη.
    Η χώρα μας ξεπερνά μόνο τη Βενεζουέλα...

    (ναι αυτή που θέλει να μας κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ)

    η οποία βρίσκεται σταθερά στην 59η θέση της διεθνούς κατάταξης από το 2004.

    ____________________________
    Ομπρός αδέλφια του Δημοσίου..
    Ομπρός τώρα που έδυσε ο Πράσινος ήλιος..
    Να ανατείλει ο Ήλιος της Μουσούλμ Ανατολής.

    Υπογραφή
    Η 14η Συνιστώσα Σύριζα-Λαμογιων-ΠΑ$$ΟΚ Δημοσίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και η 15η η ΒυζακΛούκα, φίλε 31 Μαϊ 2012 1:13:00 μ.μ. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΘΗΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΙΛΩΤΕΣ . ΘΑ ΒΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΜΑΦΙΑ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΟΘΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ , ΔΕΙΤΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ,ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΩ ΠΗΡΑΝ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΡΩΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ..ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κατσέλη, η υπεύθυνη της εξαπάτησης του λαού στις εκλογές του 2009 με τον Τσίπρα!
    Το… sequel του “λεφτά υπάρχουν”.

    Η συστράτευση της κας Κατσέλη με τον κ. Τσίπρα, αναμενόμενη εξέλιξη.
    Όχι επειδή ο τελευταίος είχε προτείνει τον κ. Αρσένη για πρωθυπουργό (tragic), αλλά γιατί η πολιτική πορεία και των δύο στηρίχτηκε στο εμπόριο του ανθρώπινου πόνου και των αποτελεσμάτων της κρίσης, πολιτικής και οικονομικής σε μία κοινωνία βαθιά εξαθλιωμένη.

    Ο κ. Τσίπρας, λίγο προτού φτιάξει εκ νέου (στο πόδι), το κυβερνητικό του πρόγραμμα, αυτό που θα σφραγίσει την πολιτική και οικονομική απομόνωση της χώρας, πλαισιώνεται από στελέχη που παραπλάνησαν το εκλογικό σώμα και στη συνέχεια βύθισαν τη χώρα, όπως η κα Κατσέλη και ευελπιστεί να...δυναμώσει σε λαϊκισμό, πολιτικό τυχοδιωκτισμό και αστείρευτο κρατισμό.

    Όταν ο Καραμανλής έλεγε πως πρέπει να παγώσουν οι αυξήσεις, η κα Κατσέλη, ως υπεύθυνη του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και ενώ η χώρα ήταν ήδη σε ύφεση, κατέληξε στο ασύλληπτο, μοιραίο «λεφτά υπάρχουν».
    Επάνω της κρεμάστηκε ο Παπανδρέου, το πράσινο κίνημα και στη συνέχεια όλη η Ελλάδα.

    Η κα Κατσέλη είναι η βασική επικοινωνιακή υπεύθυνη της εξαπάτησης του Ελληνικού λαού στις εκλογές του 2009. Είναι η ίδια που στη συνέχεια δεν είχε χρόνο να διαβάσει το μνημόνιο, ως υπουργός υπ-ανάπτυξης της κυβέρνησης Παπανδρέου.
    Σήμερα, αυτή η οδυνηρή πολιτική persona έρχεται να αγκαλιάσει τον Mr. Lefta Υparxoyn No2, και να εμπορευτεί για μία ακόμη φορά την τραγωδία των Ελλήνων, μία τραγωδία για την οποία φέρει τεράστια ευθύνη.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει από αυτή τη μεταγραφή.

    Χάνει και μαζί του χάνει και η Ελλάδα. Γιατί αναπαράγεται πολιτικά χωρίς ντροπή, ό,τι ευθύνεται για την κατάντια της πατρίδας μας.
    Η νέα κυβίστηση του κ. Τσίπρα, για την άλλοτε υπηρέτη του κεφαλαίου, των κερδοσκόπων και του μνημονίου κα Κατσέλη, όπως την αποκαλούσε στη Βουλή, όταν υπέγραφε το πρώτο μνημόνιο… εκείνο το αδιάβαστο… εκείνο το καταστροφικό για την Ελλάδα, είναι ενδεικτική της πολιτικής διολίσθησης στο βωμό της εξουσίας.

    Από την κα Κατσέλη, θα ζητηθεί άραγε επιστολή μετάνοιας προς τους εταίρους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Νομίζουν κάτι ηλίθιοι,ότι ψηφίζοντας Τσίπρα θα γλυτώσουν από το πασόκ.
    Τα πασόκια θα κυβερνούν ρε ζώρα.
    Δεν το καταλάβατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγω το ειπα αλλα φοβαμαι ειμαι ο μονος που το υποστηριζω και επομενως ας το ξαναπω μηπως βρεθει καποιος με την ιδια αποψη γιατι απο τους αλλους που θα αρχισουν να βριζουν εχουμε πολλους. Λοιπον, η μεγαλυτερη τιμωρια του Τσιπρα και της Τσιπροπαρεας του Συριζα με αρκετο Παλαιοπασοκικο λεφουσι για ντεκορ, ειναι να τους βοηθησουμε να κυβερνησουν. Επιπλεον ειναι η μονη ασφαλης μεθοδος να διαλυθει αυτη η φουσκα εξ ων συνετεθει, δηλαδη να κυβερνησει. Το γιατι και την αναλυση της γνωμης αυτης θα την δουμε στην πραξη μετα τις 18/6 και το πολυ εντος 3 εβδομαδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΛΙ...
    ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ.

    ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ..ΔΡΑΧΜΕΣ

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ........ΔΙΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ
    ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΣΤΟ ΡΟΓΧΟ...+

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ = 47%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση