GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την ξύπνησε από το κώμα τραγούδι της Adele...

H Leila Neve ήταν έτοιμη να αποχαιρετήσει την κόρη της Charlotte που είχε πέσει σε κώμα, μέχρι που ακούστηκε από το ραδιόφωνο το τραγούδι  ...


H Leila Neve ήταν έτοιμη να αποχαιρετήσει την κόρη της Charlotte που είχε πέσει σε κώμα, μέχρι που ακούστηκε από το ραδιόφωνο το τραγούδι  ''Rolling in the Deep'' της βρετανίδας Adele. Τότε η κόρη της άρχισε να χαμογελάει. 
Η Charlotte υπέφερε από αιμορραγία και έχει πέσει σε κώμα από τα μέσα Απριλίου. Οι γιατροί κατάφεραν να παρατείνουν τη ζωή της 7χρονης αλλά δεν της έδιναν πολλές ελπίδες. Ύστερα από τα εγκεφαλικά που ακολούθησαν, είχαν πει στους γονείς της ότι έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο. 
H μητέρα της ανέβηκε στο κρεβάτι της, αφού δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Αυτό το τραγούδι συνήθιζαν να το ...
τραγουδούν μαζί. Έτσι και εκείνη την στιγμή άρχισε να τραγουδάει. Και τότε η κόρη της αντέδρασε για πρώτη φορά από την αιμορραγία χαμογελώντας. Το νοσηλευτικό προσωπικό έμεινε άφωνο. Ενώ η μητέρα της τραγουδούσε, η Charlotte εξακολουθούσε να χαμογελάει. Μετά από δύο μέρες η Charlotte μίλησε. Ύστερα από δύο μήνες επέστρεψε στο σχολείο της.

1 σχόλιο

  1. Θαύμα! Να δούμε πιο τραγούδι θα ξυπνήσει από το κώμα αυτή τη χώρα...

    Πάντα υπάρχει χώρος για ένα θαύμα, όσο χώρο μπορεί να πιάνει μια ηλιαχτίδα...
    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση