GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, θα αγοράσουμε την αλυσίδα Τζάμπο!

Δείτε την συνέντευξη στο Reuters ενός μεγαλοεπενδυτή που δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι το δικό του fund ετοιμάζεται ήδη να προχωρήσει ...


Δείτε την συνέντευξη στο Reuters ενός μεγαλοεπενδυτή που δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι το δικό του fund ετοιμάζεται ήδη να προχωρήσει σε μαζικές επανδύσεις στην Ελλάδα σε περίπτωση που η χώρα χρεοκοπήσει.
Ο David Nadel του επενδυτικού ομίλου Royce European Smaller Companies τονίζει ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας και αποχώρησης από το ευρώ, θα υπάρξουν "μεγάλες ευκαιρίες" για εξαγορά ελληνικών επιχειρήσεων. Δεν διστάζει μάλιστα να αποκαλύψει ότι ο όμιλος τους ενδιαφέρεται για την αλυσίδα παιχνιδιών Jumbo. Όπως λέει, η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει το πλεονέκτημα ότι έχει δημιουργήσει υποκαταστήματα σε άλλες χώρες των Βαλκανίων με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ελκυστική για εξαγορά σε χαμηλές τιμές.

13 σχόλια

  1. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ

    Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με παράσταση νίκης στη ΝΔ και επτακομματική Βουλή δείχνει το βαριόμετρο της Public Issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 31,5%, η ΝΔ συγκεντρώνει 25,5%, το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στο 13,5% και ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 7,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν 5,5% , το ίδιο ποσοστό με το ΚΚΕ. Υποχωρεί η Χρυσή Αυγή στο 4,5%.Η Δημιουργία Ξανά – Δράση χάνοντας μισή μονάδα συγκεντρώνει 2,5% και μένει εκτός βουλής (όπως δείχνουν άλλωστε όλες οι δημοσκοπήσεις).

    Με βάση τα ποσοστά αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 134 έδρες, η ΝΔ 68, το ΠΑΣΟΚ 36, η ΔΗΜΑΡ 20 το ΚΚΕ 15 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 15 και η Χρυσή Αυγή 12.

    Διαφορετική εικόνα εμφανίζει η παράσταση νίκης. Οι πολίτες θεωρούν σε ποσοστό 58%, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν οι ίδιοι ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές ενώ μόλις 34% θεωρεί πιθανή την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός, με 22% και ακολουθούν Αντώνης Σαμαράς με 20%, Ευάγγελος Βενιζέλος με 16% και Φώτης Κουβέλης με 14%.

    Δημοφιλέστερος αρχηγός κόμματος είναι ο Φώτης Κουβέλης με 67% και ακολουθούν Αλέξης Τσίπρας με 49%, Πάνος Καμμένος με 39%, Αντώνης Σαμαράς με 36% και Ευάγγελος Βενιζέλος με 34%.
    I-Reporter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. David εσύ και οι όμοιοι σου, μαζί με τους ντόπιους ή ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, ή νομίζετε πως μπορείτε να πιέσετε τα "πράγματα": http://www.youtube.com/watch?v=Ljv3vImgTHI&feature=related

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΤΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
    ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΙ.
    ΤΟ ΚΚΕ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΜΕΡΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟΣ
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.
    Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΤΩΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΜΙΖΕΡΙΕΣ.
    ΗΔΗ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΦΤΗΝΑ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΗΤΑ.
    ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη τη στιγμη προεχει η συλληψη και εκτελεση του αθλιου σκατοπραμματος ηλιθιου βαλκογιοργο και του μαμουνι πακωνσταντινου..

    Ο λαος θελει/απαιτει τιμωρια για αυτα τα σκυλια...

    Κρεμαλα...

    Μετα εχουμε να συζητησουμε και την σειρα με την οποια θα εκτελεστουν τα υπολοιπα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ.

    Χρυση Αυγη δαγκωτο..

    Μονον με την χρυση αυγη υπαρχει ελπιδα να χαρουμε αυτα τα σκυλια να κρεμονται στα ικριωματα αψυχα και να αιωρουνται..

    Συμφωνειτε φιλοι μου?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛ 9.55 ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΖΩΩΩΩΩΩΝ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΣΒΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΤΗΝΟΣ
    ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΚΕ.ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ [ ΔΗΜΑΡ ] ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ.ΟΣΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1 Ιουν 2012 10:10:00 π.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΔΥΝΗΡΗ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΣΕΙΡΑ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΔΕΛΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ.
    Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Π.Χ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ.
    ΤΟ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΣΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ. ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ(!?!)

    ΝΑΙ όμως στο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΕΛΕΙ Ο 9.55 ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ 1917 ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ "ΕΠΙΠΕΔΟ". ΤΟ ΝΑ ΠΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ "ΨΩΜΙ" ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1 Ιουν 2012 10:29:00 π.μ.

    Έτσι και αλλιώς σε αυτό που περιγράφεις θα καταλήξουμε δυστυχώς.Κανένας δε θέλει σειρά και δεν ξέρω αν μπορεί πια.
    Δεν άκουσες αερολογίες και παραμύθια από το Σαμαρά εχθές;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. _________

    Απάντηση.

    η
    λ
    ι
    θ
    ι
    ε

    ληγμένε ΠΑ+στόκε

    Αντε .......ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ να ηρεμήσεις στην αγκαλιά του
    Κακουνάκη_____________________ στο διαβόλου σου
    την σκύλα, για μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝ ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση