GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράταση για την υποβολή των φορολογικών

Παράταση δόθηκε για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων μετά από απόφαση του υπουργού Οικονομικού Γιώργου Ζανιά. Η π...

Παράταση δόθηκε για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων μετά από απόφαση του υπουργού Οικονομικού Γιώργου Ζανιά.
Η προθεσμία υποβολής, ανεξάρτητα αν γίνεται χειρόγραφα ή ηλεκτρονικά, η οποία έληγε στις 15 Ιουνίου, διαμορφώνεται ως εξής:
α. Για τους υπόχρεους που υποβάλλουν τη δήλωση χειρόγραφα μέσω ΔΟΥ και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους έως και τις 2 Ιουλίου 2012.
β. Για τους υπόχρεους που υποβάλλουν τη δήλωση ηλεκτρονικά και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, έως και τις 16 Ιουλίου 2012.

6 σχόλια

  1. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ δυο ΠΙΝΑΚΕΣ του Στελιου Μαυριδη: α) 3000 ευρω: Μετεωρα1981 (. 50 Χ.70 ) - β) 2000 ευρω: Σαντορινη(. 35 Χ.50 )1983 αμφοτεροι τιμή 4.700 ευρώ τηλ 6974158494

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις παρατάσεις για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων,μπορεί να πάρει παράταση και το .....ΠΑΣΟΚ!Γιατί όσοι μπαίνουν στη διαδικασία τώρα,πριν τις εκλογές, παθαίνουν πραγματικά σόκ με τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λες τωρα να ρθουν τα σημειωματα και η πληροφορηση φορου πριν τις εκλογες.κατα τ αλλα μας πεισανε οτι ψαχνουν για χρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ALLH MIA APATH GIA NA EKSAPATHSOYN TOYS PSIFOFOROYS, MHPOS KAI KRATHSOYN TO PASOK GYRO STO 7%!
    YPARXEI FYGH TON PSIFOFORON TOY PROS TH NEA DHMOKRATIA, TOYS ANEL. ELLHNES KAI THN DHM.AR.
    TA HMEROLOGIA AKH EKANAN ANEPANORTHOTH ZHMIÀ.
    TO KOMMA TOY TZHMEROY KAI MANOY KAHKAN ME TIS SHMERINES DILOSEIS TOUS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ;

    ΤΥΧΑΙΟ;

    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ .
    ΠΈΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση