GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Μαρινόπουλο τα Carrefour...

Οι Όμιλοι Carrefour και Μαρινόπουλος συμφώνησαν να αναθέσουν την διαχείριση της λειτουργίας, των σημάτων και την ανάπτυξη των καταστημάτων C...

Οι Όμιλοι Carrefour και Μαρινόπουλος συμφώνησαν να αναθέσουν την διαχείριση της λειτουργίας, των σημάτων και την ανάπτυξη των καταστημάτων Carrefour Μαρινόπουλος (στην Ελλάδα και την Κύπρο) στον Όμιλο Μαρινόπουλου, και καθόρισαν τις προϋποθέσεις ώστε η εταιρεία να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προκλήσεις της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας στην Ελλάδα.
Η Carrefour Μαρινόπουλος θα καταστεί αποκλειστικός δικαιοδόχος της Carrefour στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία και την Αλβανία και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων.
Στο πλαίσιο αυτής της αναδιοργάνωσης, ο όμιλος εταιρειών Μαρινόπουλου θα καταστεί ο μοναδικός μέτοχος της Carrefour Μαρινόπουλος. Η εταιρεία θα συνεχίσει να διευθύνεται από τον κ. Jerome Loubère, και θα υποστηρίζεται από ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Επίσης, στο πλαίσιο της οικονομικής αναδιοργάνωσης της εταιρείας και για να αντιμετωπισθούν οι τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις στην Ελλάδα, οι μέτοχοι θα προβούν από κοινού σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 348 εκ ευρώ.
Ο Όμιλος Carrefour επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη, που πάντοτε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους είχε στην οικογένεια Μαρινόπουλου, με τη μεταβίβαση της κυριότητας και την ανάθεση της διαχείρισης αυτής της ηγετικής εταιρείας, σε μια χώρα με την οποία η οικογένεια Μαρινόπουλου είναι ιδιαίτερα δεμένη και στην οποία η οικογένεια Μαρινόπουλου είναι σε θέση, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, να διασφαλίσει την καθοδήγηση και πορεία της εταιρείας μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον.
Ο κ. Λεωνίδας Μαρινόπουλος, Πρόεδρος της Αφοι Μαρινόπουλοι Α.Ε., δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτή τη συμφωνία, η οποία παρέχει στην Carrefour Μαρινόπουλος τα μέσα και την ευελιξία για να βελτιώσει το μοντέλο ανάπτυξης της και την εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και να εδραιώσει την ηγετική της θέση στην Ελλάδα.
Με τη συμφωνία αυτή, επιβεβαιώνουμε και πάλι την ισχυρή δέσμευσή μας στην ελληνική και κυπριακή αγορά και σε όλους τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές μας, που έχουν βοηθήσει την Carrefour Μαρινόπουλος να καταλάβει ηγετική θέση στο χώρο της λιανικής στην Ελλάδα».
Η συμφωνία, υπογράφεται σήμερα, και θα υλοποιηθεί στις ερχόμενες εβδομάδες, μετά τη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού.
Για να ολοκληρωθεί η συμφωνία η οικογένεια Μαρινόπουλου συμβουλεύθηκε την δικηγορική εταιρεία Weill Gotshal –(Κο Claude Serra), την Alpha Bank, το Δικηγορικό γραφείο Μ. Π. Μπερνίτσας, και την Bucéphale Finance στη Γαλλία.

7 σχόλια

  1. ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...

    aagorastos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI POY NA RTHEI KAI O SYRIZA
    DEN THA YPARXEI IDIOTIKI EPIXEIRHSI ...
    OPOTE THA ANAGASTEI NA DESMEYSEI KATAHESEIS KAI NA PLHRONEI ME OMOLOGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an erthei o syriza prepei apo deytera na kratikopoisei trapezes kai epixeiriseis kai nà dinei idio mistho kai syntaksi se olous 1000 eyro.
    prepei na katargisei sabbata kai kyriakes kai na
    doylepsoume oloi ethelontika parapano, amisthi, gia na sothei i ellada.
    kai na steilei tous anergous na doulepsoun sta xorafia, sti ktinotrofia kai sta dimosia erga.
    terma oi pronomioyxoi kai oi bolemenoi anergoin
    dagkoto syriza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑΣ... ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 60.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ. ΚΑΙ 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΓΑΝΟΙ!ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ), ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΟΨΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ, ΚΟΨΤΑ ΟΛΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΨΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση