GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετεκλογικά και…ανατριχιαστικά

Του Θανάση Νικολαΐδη. ΧΑΙΡΕΤΑΙ και αγαλλιά ο κ. Τσίπρας. Φάνηκε στο πρόσωπό του κι ας μην πρώτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Του’ δωσε ο ψηφοφόρος την ψήφο...

Του Θανάση Νικολαΐδη.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ και αγαλλιά ο κ. Τσίπρας. Φάνηκε στο πρόσωπό του κι ας μην πρώτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Του’ δωσε ο ψηφοφόρος την ψήφο του-τον φύλαξε ο Θεός. Δεν θα κυβερνήσει κι είναι ευτυχής, δεν πίνει το «πικρό ποτήρι» και δεν παίρνουν υπουργεία τα παλικάρια του και οι νιες. Ούτε θα στήσουν χορό στο Σύνταγμα, αλλά ίσως «κατασκηνώσουν» αγκαλιά με τον Τ. Κουΐκ, αν κάτι στραβώσει, και ο «αγώνας» αρχίζει. Στημένοι μη τους γελάσει ο αντίπαλος(!) που θα’ ρχεται απ’ την Ευρώπη με το καλάθι των διαπραγματεύσεων. Είναι άδειο; Επίθεση! Κι αν είναι γεμάτο; «Τότε…φέρε το μικροσκόπιο!»-όχι, παίζουμε…
ΚΑΙ ποιος αναλαμβάνει; Είχαν δεν είχαν, μας τους ξανάφεραν. «Εν δόξη και τιμή», μη τους ξεχάσουμε. Με τόσα στην καμπούρα τους κι άλλα τόσα στην ιστορία τους. Να’ τος, λοιπόν, να’ τος ο Πρωθυπουργός (Σαμαράς), με τους ανθρώπους και τη Ντόρα (του), με τους ΟΝΝΕΔίτες που ξέχασαν τον Καλαμπόκα και τον Μαραγκό τους, με τους σεμνούς και ταπεινούς ν’ αρπάζουν υπουργεία και με τους οπαδούς σαν από γήπεδο για τα επινίκια.
ΚΙ εμάς από τι μας…φύλαξε ο Θεός; Δεν θα δούμε την κα Δούρου (απέκρυψε απ’ το βιογραφικό της την πολιτική της σχέση με τον Άκη) υπουργό και την κα Κωνσταντοπούλου (“κακού κόρακος κακόν ωόν”) υφυπουργό. Θα τις δούμε στο δρόμο με πανό, ίσως και αγκαλιά με ΠΑΜΕίτες σε μπλόκα της στεριάς και της…θαλάσσης. Μας φύλαξε, βέβαια, και από «κατεστημένους» υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, καμουφλαρισμένους εκσυγχρονιστές ανάκατους με «ιστορικούς» και από (κάποιους) θαμώνες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
ΑΡΠΑΖΟΥΝ την Ελλάδα στα στιβαρά τους χέρια οι (νεο)«εθνικόφρονες», αναβιώνουν οι «κουμπάροι» και αναβάλλεται η δίκη Ζαχόπουλου, επιβιώνουν τα τσακάλια που λούφαξαν και η ζωή συνεχίζεται.
ΟΙ παραπάνω άνθρωποι, με τις ψυχώσεις και την απάθειά τους για την Ελλάδα που πεθαίνει, κατάφεραν να μας μεταδώσουν τη λύσσα τους. Για ποσοστά και έδρες, για νίκες και πρωτιές. Και ξενυχτάμε μαζί τους για σταυρούς και νούμερα. Σε ένα ευρύ φάσμα καναλιών (ενώ ήταν αρκετό ένα και μοναδικό με αντίστοιχους σοβαρούς αναλυτές), όπου η λογοδιάρροια των ενδιαφερομένων μαρτυράει την ευκολία των λόγων που καλύπτουν τη δυσκολία των έργων.
ΤΩΡΑ, που όφειλαν να πορευτούν αγκαλιασμένοι για μάχες με τον εχθρό έξω απ’ τα σύνορα. Σήμερα που τους χρειάζεται η Ελλάδα κι αυτοί (κάποιοι δεν δούλεψαν ποτέ τους), πεσμένοι με τα μούτρα στο «επάγγελμα», στήνουν ό,τι χρειάζεται για καριέρες και για το μέλλον των παιδιών τους.

16 σχόλια

  1. Θανάση σύνελθε. Μήπως έχασες τίποτα προνόμια και είσαι πικραμένος; Άσε τις αμπελοφιλοσοφίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟ-ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ; ΑΥΤΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ.ΜΟΥΣΕΙΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝΞ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε/φίλη 8:35:00 π.μ.,
    Δεν είχα κάτι που το' χασα,
    "δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, λυτρώθηκα από το νου και την καρδιά, ανέβηκα πιο πάνω, είμαι λεύτερος".
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑΝΑΣΑΚΗ

    ΕΔΩ ΓΕΛΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 42% ΤΟ ΕΚΑΝΕ 12%

    ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 4% 26%;

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άφησε τους Θανάση να ζουν στο ονειρό τους. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες.
    Εγώ ψήφισα Τσίπρα για να γελάσω έστω και οδυνηρά αλλά δεν έκατσε πάλι και τα κωλόπαιδα θα συνεχίσουν τις αντιμνημονιακές μαλακίες και τις διαδηλώσεις. Το μόνο που ξέρουν. Ευθύνη καμιά, πρωτοβουλία ποτέ και ασύστολη μαλακία.
    Εγώ ψήφισα Σύριζα γαι 100.000 νέες θέσεις στο δημόσιο, επαναφορά μισών στα προ του μνημονίου, απαλλαγή με τσαμπουκά από το βραχνά του μνημονίου και γενικώς για ζωή χαρισάμενη, να έχω το σκύλο χορτάτο, την πίτα ολόκληρη και άλλα καλούδια.
    Ο κοσμάκης φοβήθηκε το Γλέζο και το Στρατούλη για υπουργούς οικονομικών, το Μπαλάφα για άμυνας κ.α και με τ0 ζόρι ψήφισε ΝΔ.
    Τώρα οι κουμπάροι, οι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί και οι υπεράριθμοι των συνεντέυξεων κτλ κτλ περιμένουν κουτάλα πάλι και ξορκίζουν ό,τι σοβαρό -πχ ΑΣΕΠ- ως ο διάολος το λιβάνι. Το πρόβλημα βέβεια είναι πως δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή ουτε μπορόμε να βρούμε στιις αγορές για να τα εκπορνεύσουμε.
    Για τους Βενιζέλους θα δούμε σε λίγο αν σοβαρολογεί για κόμμα της προκοπής ή αν θα μαζεύψει πάλι την κοπριά του μυθικού βασιληά στο καινούργιο μαγαζί μαζί με του ςαριστεροεπαναστάτες που δεν τους έκατσε προσωπικά η επανάσταση και αρχίσει και αυτός να ποντάρει σε μούφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαύρη μαυρίλλα, ή έστω κόκκινη, πάντως σκέτο βιτριόλι ούτε στάλα αισιοδοξίας και προσμονής. Ούτε οι χειρότεροι εχθροί μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλε γκουρού κύριε θανάση μας, ελεύθερο πνεύμα μονόφθαλμο,πέσμας σε παρακαλώ τι μέλει γενέσθαι, λυτρωμένη καρδιά μήπως ανέβουμε και εμείς πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε (φίλη) μου 9:19:00 π.μ.,
    επειδή δεν πρόσεξες τα εισαγωγικά, σε παραπέμπω, ευθέως, στον Καζαντζάκη.
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΝΤΕ
    ΕΚΛΟΓΕΣ.Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΕ .ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ.ΣΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ.ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΤΕΤΕ ΦΩΝΑΧΤΑ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΙΝΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .ΕΤΣΙ ΘΕΩΕΡΕΙΣΤΕ ΡΙΨΑΣΠΕΙΣ.Ο ΛΑΟΣ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΡΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΑΛΙ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΦΑΛΙΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φωτό από τους πανηγυρισμούς Τσίπρα
    (έτοιμες για δημοσίευση από την ΑΥΓΗ)
    Για να μην κουράζονται στην ΑΥΓΗ έκανα ήδη ορισμένες απαραίτητες μετατροπές. (εκτός και αν συνιστώσες όπως η ΚΟΕ και ΔΕΑ
    δεν τους ενοχλούν πια).

    Να γιατί έκανε photoshop η ΑΥΓΗ.
    Μια από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ είναι Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ)..Δικαιολογημένα λοιπόν την Κυριακή πανηγύριζαν δίπλα στον Τσίπρα:

    Δείτε τώρα πώς εμφάνισε την ίδια φωτογραφία η ΑΥΓΗ:
    Ακολουθεί η λύση του μυστηρίου.
    (για να ξέρει ο κόσμος τι ψηφίζει, επειδή κάποιοι κρύβονται και τάχα παρεξηγούνται όταν τους αποκαλούν ζώωωωααα και"κόμμα της δραχμής")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΠΑΛΛΑΙΟΛΙΘΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ
    και ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    «ΕΛΛΑΣ-ΕΑΜ-ΕΠΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ»..!!

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι με «όρους» της δεκαετίας του... 1950, βάζοντας στο προεκλογικό κάδρο τον Μανώλη Γλέζο και συνθήματα πού ακούσθηκαν ακόμη και χθές όπως «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ, ο δρόμος των λαών», φαίνεται καθαρά καί ξάστερα ότι εμφυλιοπολεμικές κραυγές πρό μισού αιώνα δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας...!!!

    Λίγος, πολύ λίγος ο... Alexis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τζωωωων, που είσαι μωρή;
    Γαμημένο δεξιό τραβέλι της Συγγρού,

    Χαίρεσαι παλιομπάσταρδε, φασιστόμουτρο, που ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΣ τον χερ Σόϊμπλε με την ψήφο σου, δοσίλογε, κωλόγερε, φτωχομπινέ;;;;;

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ, ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60, ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ...

    Φοβήθηκες, γαμημένε κωλόγερε, μην τυχόν χάσεις τη μίζερη σου σύνταξη;;
    Ή τα 2 χιλιάρικα που έχεις στην τράπεζα;;;;
    Έ, γαμημένε... Έ κωλόγερε;;;

    Τώρα που θα σου την "φορέσουν" με τους φόρους του Μνημονίου και δεις την σύνταξή σου να εξανεμίζεται... τότε θα σε δω γαμημένο δεξιό τραβεστί !!!

    Κωλόγερε, πουτάνας γιε, μπάσταρδο αγνώστου γκεσταπίτη της Κατοχής. Γαμημένε!

    Γαμώ τη Συγγρού σου και το Μεσσηνιακό τζάκι, κωλοτούμπα που ψήφισες, γαμημένε δοσίλογε, γερολαδά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. νουδουπασοκια λιγους μηνες εχετε..
    αγραμματες κομπλεξικες γερικες μαιμουδες..
    οι ηλικιες μεχρι τα 50
    οι γυναικες
    οι μορφωμενοι
    σας μισουν..
    οι παπουδες δεν θα ζησουν για παντα για να τους εκβιαζετε την ψηφο αληταραδες με τον φοβο και το ψεμμα..

    απο αυτον το χειμωνα η καθε γρια αγραμματη συφιλιδικη μαιμου της νουδουπασοκιας,θα πρεπει να φροντισει η ιδια για τη μπανανα της.
    να πατε να σας θρεφει η μερκελ και ο ολαντ..
    τετοιες στελεχαρες σαν και σας..
    σαμαραδες,βενιζεληδες,κουβεληδες,λοβερδους,κεφαλογιανες,διαμαντοπουλες,ντορες,κυριακους,χατζηδακηδες..
    θα σας βαλουν να διοικησετε την ευρωπη,να την σωσετε κιαυτη..
    σας εχουν τοσο σε εκτιμηση..

    την μιζα πολλοι ηγαπησαν
    τον μιζαδορο ουδεις

    λεει ενα παλιο ρητο της SIEMENS,μερος πια του corporate culture της μαμας εταιρειας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θαναση θα δεις τη ρεπουση υπουργο που ειναι καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10:57:00 π.μ. ,
    Λες; Έτσι που...συνωστίζονται για υπουργείο (μετά το βουλευτιλίκι τους), όλα να τα περιμένεις.
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια φωτοβολιδα δεν φεγγει ολη νυχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση