GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρήγορο στη νέα κυβέρνηση...

Το παρήγορο στο συγκυβερνητικό σχήμα, το πολλά βαρύ και ελαφρώς πολυμελές, είναι ότι μέσα του υπάρχει η Όλγα Κεφαλογιάννη / Olga Kefalog...

Το παρήγορο στο συγκυβερνητικό σχήμα, το πολλά βαρύ και ελαφρώς πολυμελές, είναι ότι μέσα του υπάρχει η Όλγα Κεφαλογιάννη / Olga Kefalogianni (οι γόβες που απεικονίζονται είναι αυτές που φορούσε σήμερα η κρητικιά πολιτικός, κατά την ορκωμοσία της). Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και θα ακούσουμε έναν ορθό πολιτικό λόγο, δομημένο, όχι ξύλινο και πιο αισθητικό. Η Ελλάδα έχει μια ελπίδα για τον Τουρισμό της, πέρα απ᾽τα ξεχωριστά μέρη της. Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι η νέα υπουργός θα κάνει τα πάντα για να τιμήσει την επιλογή στο πρόσωπό της. Μαζί με τις εγκάρδιες ευχές μου για κάθε επιτυχία, της αφιερώνω το ακόλουθο συντόπιό της τραγούδι:

7 σχόλια

  1. Ωραίες οι γόβες, το βρακάκι της δεν θα μας το δείξετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Όλγα υπουργείο και ο δόκτορ ... καφενείο !

    Μια καφετέρια στου Μακρυγιάννη ανακήρυξε επίτιμο υπουργό της τον δόκτορα Ζιβάγκο, αφού δεν ήταν καν στα ψηφοδέλτια...

    Το τριήμερο ο δρ. θα πάει στη Δωδώνη, να ζητήσει τη φώτιση του Δία, γιατί μάλλον η Δήλος και ο Απόλλων του βγήκαν γρουσούζικη.

    Μεγάλε ηγέτη δοκτορα, πριν φύγεις για τη Δωδώνη ή τους Δελφούς, πες μας τι να παίξουμε αύριο την Εθνική στο στοίχημα ; Όβερ ; διπλό ; Χ ημίχρονο, 2 τελικό ; Πες μας μεγάλε διδάσκαλε της προφητείας, νέο χταπόδι του Γιούρο, ποια είναι τα προγνωστικά σου ;

    Ντίνα κουκουβάουνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Όλγα Ευρώπη και ο δόκτορ... Νευροκόπι ! Αίσχος !

    Ντροπή σου, Βαγγέλα, γιατί όλο το επιτελείο του δόκτορα στήριξε πασοκ και δεν έπεσες τελικά κάτω από 12%...

    Δώσε ένα υφυπουργείο, έστω.
    Ποιος Ράπανος ; Δόκτορας για να σωθεί η οικονομία. Αν δεν βάλετε τον δόκτορα κάπου, θα στείλουμε τον κασιδιάρη να σας πλακώσει.

    μίνα πικέρμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξαλλος ο Ομπάμα πήρε τηλέφωνο και "ξέχεσε" τους τρείς αρχηγούς για τη μη υπουργοποίηση του δόκτορα,
    του οποίου το ονομα έπαιζε σε όλα τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων ( CNN, BBC κλπ ) για βαρυσήμαντο υπουργείο, κλειδί.

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έβαλε βέτο η αννούλα, η καθαρίστρια του Υπουργείου, και έτσι χάθηκε η τεράστια ευκαιρία ένα τόσο φωτεινό μυαλό να σώσει την Ελλάδα.

    δοκτορα, μη το βάζεις κάτω.

    πήγαινε κάνα τριήμερο στη μύκονο να ξεσκάσεις, να πνίξεις τον καϋμό σου. και μη ξεχνάς, είμαστε όλο εδώ πιστοί οπαδοί σου.

    παντελής κάτω πετρομαγούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΣΙ ΜΠΑΦΟΥΣ
    ΙΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί σου είχε αρέσει εκείνο το αναρχοφρικιό η Μπιρμπίλη στην ορκομωσία της κυβέρνησης του ΓΑΠ που είχε πάει στο προεδρικό μέγαρο φορώντας ρούχα κατασκήνωσης χίππυς?

    Τουλάχιστον η Όλγα έχει casual style.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΤΕ ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ .ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΙΝΙΜΕΝΟΣ πχ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΕΠΙ ΝΔ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΗ ΤΟ ΠΑΡΤΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση