GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ιφικράτης Αμυράς απαντά για το επίμαχο βίντεο

Στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» εμφανίστηκε ο Ιφικράτης Αμυράς. Στην ολιγόλεπτη συνέντευξη τόνισε ότι το επίμαχο βίντεο στο ο...

Στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» εμφανίστηκε ο Ιφικράτης Αμυράς. Στην ολιγόλεπτη συνέντευξη τόνισε ότι το επίμαχο βίντεο στο οποίο μιλάει για θάνατο των υπεύθυνων που έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο «αναφερόταν σε μία συγκεκριμένη περίοδο, που στην Ελλάδα υπήρχε Χούντα του ΔΝΤ».
Ανέφερε ότι «όσοι υπουργοί υπέγραψαν το μνημόνιο πρέπει να υποστούν τις συνέπειες και ο λαός θα πρέπει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του».
Ο Αντώνης Σρόιτερ τον ρώτησε αν θα έπρεπε να παράδειγμα να πεθάνουν άνθρωποι όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο και ο Ιφικράτης Αμυράς απάντησε ότι «θα πρέπει να περάσουν από λαϊκό δικαστήριο και να τους επιβληθεί η εσχάτη των ποινών».
«Το βίντεο αναφερόταν σε μία παλλαϊκή εξέγερση σε συγκεκριμένο χρόνο. Άνθρωποι που έκαναν εγκλήματα, είναι ελεύθεροι, όπως για παράδειγμα ο Χριστοφοράκος», είπε.
Κλείνοντας τόνισε ότι «η Χούντα Παπανδρέου υπέγραψε την παράδοση της χώρας».

10 σχόλια

  1. an stamatisoun ta daneia oi eyropaioi, apo deytera nà kleisei ta synora, na kleisei kai na kratikopoiisei tis trapezes kai na dimeysei ta posa pano 50000 eyro.
    meta na dinei se olous ena mistho i syntaksi 1000 eyro kai na steilei olous tous anergous pou kolobarane stis poleis, sta akallierfita xorafia.
    tha perasoume diskola, alla i timi mas den eksagorazete. ki as min pame ena kalokairi diakopes. as doulepsoume ethelontika gia nàbgoume apo krisi.dagkoto syriza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ.ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΛΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι επαναστάτες.

    Μέλη της διοικούσας επιτροπής υπερασπίστηκαν τη 17Ν.

    100% Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Ι ++++++++++++++++++++++++++

    Μετά τoν Αμυρά, o Γιαννόπουλος; (βίντεο)
    _________________________________
    Μετα το ανατριχιαστικό βίντεο του κυρίου Ιφικράτη Αμυρά έρχεται ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώσει τις υποψίες.

    Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε στο σημείο 2:58 να μιλάει με συμπάθεια για "απαγωγές" διευθυντών εταιρειών καθώς και λιγα δευτερόλεπτα αργότερα, το κάψιμο της Αθήνας το Δεκέμβριο του 2008 τον ονομάζει ώς "Δεκέμβη της Νεολαίας"

    Ω ναι στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει την ομιλία.
    --------------------

    Τ. Γιαννόπουλος, 30/5/09, Βόλος, συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη sonnaig την 23 Ιούν 2009
    Αποσπάσματα από την ομιλία του Τάκη Γιαννόπουλου (Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση - ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ελληνικό τμήμα CWI) στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλία του Βόλου για τις ευρωεκλογές, Σάββατο 30 Μάη 2009

    http://diaforetikimatia.blogspot.gr


    O Γιαννὀπουλος εἰναι αρχηγὀς της συνιστὠσας ΡΟΖΑ, ἀκρως επικἰνδυνης κομμουνιστικἠς ομἀδας.
    Επἰσης εἰναι επικεφαλἠς της ΜΚΟ Δἰκτυο για τα πολιτικἀ και κοινωνικἀ δικαιὠματα, η οποἰα αναλἰσκεται σε δρἀση υπερ των λαθρομεταναστὠν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑΣ... ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 60.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ. ΚΑΙ 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΓΑΝΟΙ!ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ), ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΟΨΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ, ΚΟΨΤΑ ΟΛΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΨΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H δικτατοριά του κεφάλαιου ανκυκλώνεται και ξαναγιεννιέται με τη βοήθεια της καθεστωτικής αριστεράς που μεταμορφώνετα από ΚΚΕ, σε ΠΑΣΟΚ και σε αλληλοσπαρασσόμενους αδερφούς Συριζόφ.
    Αυτήν τη φορά με τον Τσίπραντρέα το κεφάλαιο θα τσουβαλιάσει και πάλι την κοινωνία στο σύστημα της εκμετάλλευσης με τη φρούδα ελπίδα της αριστερής διαχείρισης του καπιταλισμού.
    Οι μάσκες θα πέσουν σύντομα και η κοινωνία πρέπει να είναι έτοιμη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της διαφορετικά είναι καταδικασμένη να ξαναζήσει ένα κασιδιάρη φασισμό... ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση