GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι τα βάζει με τους Έλληνες η Λαγκάρντ!

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισμαιτκού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, επαναλαμβάνει, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN πως ε ίναι αν...


Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισμαιτκού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, επαναλαμβάνει, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN πως είναι αναγκαίο οι Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους, για να ανακάμψει η χώρα.

«Η πληρωμή των φόρων από τους πολίτες είναι αναγκαία για την ανάκαμψη οποιασδήποτε χώρας. Της Ελλάδας, όπως και των άλλων», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Guardian στις 25 Μαΐου η κ. Λαγκάρντ είχε δηλώσει: «Μην περιμένετε καμία συμπάθεια, ήρθε η ώρα να πληρώσετε τους φόρους σας», καλώντας τους Έλληνες «να σταματήσουν να προσπαθούν να δραπετεύσουν από τις υποχρεώσεις τους και κυρίως να φοροδιαφεύγουν».
Οι δηλώσεις της αυτές πυροδότησαν θύελλα πολιτικών αντιδράσεων στο εσωτερικό και το εξωτερικό.
Η επικεφαλής του ΔΝΤ παραδέχθηκε, μιλώντας στο CNN, ότι οι δηλώσεις της προκάλεσαν «πολύ εκνευρισμό και δυσαρέσκεια».

7 σχόλια

  1. Μεγάλη σημερινή γκάφα του Βενιζέλου, οδηγεί σε ολική φυγή των ψηφοφόρων του προς τη Νέα Δημοκρατία. Ενώ ξέρει ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί να μπει σε κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, βάζει αυτόν τον όρο τορπιλίζοντας τη δημιουργία κυβέρνησης και οδηγεί σε ακυβερνησία και χάος και τρίτες εκλογές !
    Το ίδιο αδιάλλακτος και με αστείους, ανεφάρμοστους όρους και ο κ. Καμμένος, στρέφει με τη τακτική του τους ψηφοφόρους του προς τη Νέα Δημοκρατία, την οποία παρουσιάζουν ως τη μόνη πολιτικη δύναμη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, με επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, βελτίωση των δανειακών συμβάσεων, και σωφροσύνης !!! Η ανικανότητα διαπραγματεύσεων και διαβουλεύσεων μεταξύ των κομμάτων, οι προσωπικές φιλοδοξίες και μικροκομματισμοί τους, οδηγούν τη χώρα σε ανεξέλεγκτη πτώχευση και κοινωνικό χάος,και δείχνουν ότι η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με τέτοιους "λίγους ηγέτες". Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία, ώστε να μπορέσει να κυβερνηθεί ο τόπος και να γίνει προσπάθεια αλλαγής πτυχών του μνημονίου, γιατί οι διάφοροι ηγετίσκοι δεν είναι ικανοί των κρίσιμων περιστάσεων. Οι προσπάθειες " κυβερνήσεων συνεργασίες" ΤΟΡΠΙΛΙΖΟΝΤΑΙ από τους ίδιους τους "θαμώνες" τέτοιων λύσεων. Και η ανεξέλεγκτη πτώχευση είναι προ των πυλών, με κύρια θύματα τους κατοίκους των αστικών κέντρων, που δεν έχουν αγροτική- κτηνοτροφική παραγωγή δική τους. Αν υπάρξει στάση πληρωμών και σταμάτημα εισαγωγών, πως οι άνθρωποι της Αθήνας και του Πειραιά θα επιβιώσουν ; Με φραπέ ή μπυρίτσα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο εκνευριστικό με την Λαγκάρντ, είναι οτι γνωρίζει οτι οι καριόληδες οι Έλληνες πολιτικοί πάνε να πάρουν φόρους απο τους μπατίρηδες.

    Δεν πρόκειτε να εισπράξετε έτσι μαντάμ θα φουντάρει όλο το γελοίο σύστημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σκέψη που αρχίζουν να κάνουν οι πολίτες είναι - πλέον- να πλησιάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία

    ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΩ ΜΩΡΗ ΛΕΛΕΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ!!!ΖΗΛΙΑ ΣΟΥΥΥΥ

    Έχομε μπροστά μας ένα ΒΟΥΝΌ με οικονομικά θέματα και εσείς νομίζετε ότι αν θα βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρώτος η Ν.Δ θα λυθούν αυτομάτως τα προβλήματα;

    Δες ρε ραγιά ΛΑΈ μια φορά τι ΈΡΧΕΤΑΙ να μην λες ΩΧ την πάτησα!! τι γίνεται τώρα; ας βρίζω τον Σαμαρά η τον Τσίπρα...


    Σήμερα στην δευτερογενή αγορά ξέρετε πόσο πουλιέται το χρέος μας στην δευτερογενή αγορά!! ΑΡΧΊΔΙΑ ΞΈΡΕΤΕ ... Οπαδοί ε οπαδοί πρόβατα.. Το ένα ευρώ πουλάτε 15 σεντς ναι 15 σέντσια!!! Αν υπήρχαν μυαλά σε τούτα εδώ τα μάρμαρα τι θα έκαναν; ακόμα και κάτω από το τραπέζι ε;; θα έπερναν μερικά δις και θα έκαναν PSI με 15 σεντς το ένα ευρώ ,θα αγόραζαν το χρεόγραφο των 100 ευρώ 15 και θα το έσκιζαν.. Αλλα τι να πεις !!! γεμίσαμε μαλάκες αναλυτές και ΛΑΜΟΓΙΑ.. 100 δις με 15 δις 300 δις με 45 δις .. Αλλα όταν ακούς τον ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ να λέει για το μοντέλο της Σουηδίας χωρίς να ξέρει ότι η Σουηδία έχει δικό της εθνικό νόμισμα την κορόνα ζητώ που καήκαμε!!!!!.....

    Αμ το άλλο Η Νορβηγία έχει τον ίδιο φυσικό και ορυκτό πλούτο με την Ελλάδα. Με μια μόνη διαφορά. Αυτή τον αξιοποιεί προς όφελός της υπό καθεστώς κρατικής ιδιοκτησίας και δεν τον ξεπουλάει στον πρώτο τυχόντα επενδυτή της αγοράς.

    Η Ελλάδα ομως έχει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που δεν έχει η Νορβηγία, όπως π.χ.τεράστιες δυνατότητες αγροτικής και μεταποιητικής ανάπτυξης, αλλά πνίγεται από τις ανοιχτές αγορές και την κοινή αγροτική πολιτική της Ε.Ε.

    Οι κάτοικοι της Νορβηγιας έχουν το υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης σ όλο τον κόσμο, κυριως χάρη μόνο στο πετρέλαιο. Ο πληθυσμός της Νορβηγίας είναι περίπου 4.600.000 εκατομμύρια κατοίκους.

    Το 1/4 των κατοίκων της είναι δημοσιοι υπάλληλοι, περιπου 800.000 σαν την Ελλαδα δηλαδή (μονο που η Ελλαδα εχει 11 εκατομυρια κατοικους, δηλαδη περιπου το 1/10 δημοσιους υπαλληλους).

    Τι φταίει λοιπόν και στην Ελλάδα δεν μπορούμε να έχουμε μια αντίστοιχη οικονομία;

    Το μεγάλο και σπάταλο κράτος;

    Οι κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι;

    Η ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ 40 ΧΡΟΝΙΆ; ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΡΑΓΙΆ ΒΛΆΚΑ ΕΛΛΗΝΑ; ΤΙ;;;


    Μπούτζουκας Τηλέμαχος .. άντε και καλό εμφύλιο μαλακές .. κατέθεσε ο Μιχελακης στην ΕΛΕΝΗ!!!! για αυτόν Αμλυρα ,,,ρε κάτι ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΑΙΓΝΊΔΙΑ ... αυτός ο ΑΜΛΥΡΟΣ τι είναι ΧΡΥΣΉ ΑΎΓΗ ΣΕ ΚΌΚΚΙΝΗ ΕΚΔΟΣΉ; ΕΔΩ Ο ΚΟΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ { ΜΟΥΝΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ { ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ???

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    12 Ιουν 2012 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση