GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βέτο του Βουδούρη για πρωθυπουργία Σαμαρά...

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς σε ένα κυβερνητικό σχήμα που θα συγκροτείται από τη ΝΔ, το ΠΑ...

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς σε ένα κυβερνητικό σχήμα που θα συγκροτείται από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, εξέφρασε την Τρίτη ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης.

3 σχόλια

  1. ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ 3 ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ :

    1) ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΜΕΣΩ ΔΕΗ, ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΚΑΙ 2012, ΠΧ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΜ ΓΙΑ ΟΛΟΣΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    2) ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ 25% ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ 1,2,3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 50% ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΑΜΕΣΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΘΟΥΝ.

    3) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΤΑΚ 2009 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΑΠ 2010-2011, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ.

    Ρεπορτάζ : Κώστας Παπαγρηγόρης
    (από το axiaplus.gr)
    Κύμα ανακούφισης επικράτησε χθες, πρώτη μέρα μετά την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, στα τραπεζικά επιτελεία, τα οποία έπειτα από αρκετές εβδομάδες συνεχούς υποχώρησης της εγχώριας αποταμιευτικής δεξαμενής, είδαν...
    όχι μόνο να επικρατεί ηρεμία στα γκισέ και τα ATM αλλά να πραγματοποιούνται και οι πρώτες δειλές καταθέσεις μετρητών.

    Σύμφωνα με υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη χθες ήταν η πρώτη ημέρα έπειτα από τις εκλογές της 6 Μαΐου όπου υπήρξε αντιστροφή του κλίματος καθώς σημειώθηκαν περί τα 300 εκατ. ευρώ καταθέσεις. Μάλιστα οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ουσιαστικά πρόκειται για μικροποσά (όχι πάνω από 5.000 ευρώ) που είχαν «σηκωθεί» από τις τράπεζες προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, κυρίως Πέμπτη και Παρασκευή, προκειμένου να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες, εφ’ όσον το αποτέλεσμα τον εκλογών της Κυριακής συντηρούσε το κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας και οδηγούσε σε καταστάσεις «συναγερμού» στο πιστωτικό σύστημα.

    Σε κάποιες λίγες ωστόσο περιπτώσεις, επέστρεψαν και μεγάλα ποσά, που μετά το εκλογικό αποτέλεσμα και υπό τον φόβο των ληστειών και της εγκληματικότητας, δεν υπήρχε λόγος να παραμένουν προς αποθησαυρισμό.

    Ένα ακόμη γεγονός που συνέβαλε στην επιστροφή της ηρεμίας στο πιστωτικό σύστημα είχε να κάνει με τις ακυρώσεις προκαθορισμένων, για χθες ραντεβού, για αναλήψεις μεγάλων ποσών. Συγκεκριμένα αρκετοί καταθέτες που έχουν κανονίσει με τις τράπεζες τους από την προηγούμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσουν τις αναλήψεις σημαντικών ποσών χθες ακύρωσαν τις συμφωνημένες αναλήψεις.

    Η ΣΩΦΡΟΝΑ ΨΗΦΟΣ 3.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΣΩΣΕ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ) ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΚΑΙ Ο ΣΩΦΡΩΝ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΠΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ. ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΥΠΟΚΙΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ -ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ- ΠΟΥ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
    ΕΙΔΑΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση